Vores virksomhed fik flere og flere henvendelser vedr. ønsket om kreditkort betaling. Vi kontaktede flere udbyder men fik meget hurtigt en god fornemmelse med e-Pay. Efter en del kommunikation sat... Se mere

Mange tak til Team ePay For at guide mig igennem betalingsdelen til min nye ølshop Humledrik. De var altid klar til at hjælpe og hurtigt var min shop klar til både betaling og alder verifikation... Se mere

Jeg kontaktede Epay per mail for at få løst et problem med betalingssystemet på min hjemmeside. Inden for kort tid svarede epay med en rimelig god beskrivelse på, hvorledes problemet kunne løses. Da d... Se mere

ePay yder en fantastisk god service og deres produkter er effektive, smidige og meget nemme at betjene. Lille dansk virksomhed som gerne går en ekstra mil for at bistå med at få dine betalinger igenne... Se mere

1. Betalingsservice
  2. Betalingskortbehandling
  3. Udbyder af e-handelsløsninger

Stiftere og tidligere ejere køber ePay tilbage fra Worldline 🎉 Vi er stolte af at kunne fortælle, at Morten Lanng Gulstad & Thomas Knudsen har købt ePay tilbage fra Worldline. De var med til at grundlægge ePay-platformen, før de i 2015 solgte den til Bambora, som nu er en del af Worldline. Dette betyder at ePay nu igen kører som selvstændig forretning og er 100% danskejet. Der vil komme til at ske store investeringer i platformen, bl.a. understøttelse af de nyeste betalingsformer som Apple Pay/Google Pay, nyt betalingsvindue, ny administration m.m. Udover de store investeringer i selve platformen, er der især en ting der bliver altafgørende: At give en fantastisk kundesupport. Da Morten & Thomas drev ePay var det ofte den gode support kunderne fremhævede, når de anbefalede platformen til andre. Den gode kundeoplevelse har altid været en del af ePay’s DNA og det er specielt det der vil blive lagt vægt på fremover.

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Kan kun anbefale ePay!

I forbindelse med opstart af webshop i Norge, har jeg valgt ePay og de har været utrolig hjælpsomme og gode til at forklare deres system. Har været i kontakt med Frank, som har været en stor hjælp i forbindelse med min opstart.
Jeg kan varmt anbefale andre at bruge ePay!

25. april 2016

Fjong!

Det virker. Nemt og enkelt. Og hver eneste gang jeg har brugt chat-funktionen til support har det været spot on og hurtigt. Tak for det!

14. april 2016

Kompetent og grundig support

Jeg har brugt ePay gennem en årrække uden de store problemer (på en ældre ecommerce platform). I forbindelse med at jeg skiftede platform og webhotel (lidt frem og tilbage), så var der ikke længere ordentligt hul igennem.

EPays support hjalp mig videre med yderst kompetent troubleshooting og en god portion vedholdenhed.

Jeg føler mig rigtig godt behandlet, og det er tydeligt at der sidder nogle dygtige og servicemindede personer i supporten.

Jeg kan kun varmt anbefale ePay som samarbejdspartner.

1. december 2015

Produkt og service er i top! Vil anbefale Epay til alle venner og bekendte, for dem kan man da ikke undvære i e-handels branchen!

29. november 2015

Super service og gode funktioner

Vi skiftede primært til Epay på grund muligheden for en enkel oprettelse af abonnementsbetalinger via betalingskort. Og vi er fuldt tilfredse.
Samtidig har vi fået en virkelig god og personlig support.

15. november 2015

Altid hjælpsomme - også udover det forventede

Vi har arbejdet sammen med ePay i en del år efterhånden. Vi har altid været tilfredse. Deres service er bedst beskrevet ved følgende:

Kl. 21:42: Jeg sender en mail om en forespørgsel.
Kl. 21:47: Jeg får svar tilbage, at det vil være klaret indenfor få minutter.

Som iværksætter forventer jeg ikke, at alle andre har ligeså skæve arbejdstider, men man bliver heldigvis positivt overrasket. Det oveni vores problemfrie samarbejde er de mest velfortjente 5 stjerner, jeg kan give.

For ofte glemmer man at rose, når nogle gør det godt. Men i dette tilfælde var det så åbenlyst, at jeg måtte give denne anmeldelse!

21. juli 2015

Klar den bedste gateway

Vi har brugt epay i omkring 3 år, og der har kun været positive oplevelser. De er flinke og hurtige til at hjælpe, og de har stort set ingen nedetid. Det er også at klart plus at man kan ringe til dem hvis noget brænder på

14. juli 2015

Fantastisk hjælp og support

Jeg havde et problem med min tidligere betalingsudbyder og ville skifte til ePay, det har jeg absolut ikke fortrudt, de har været kanon hjælpsomme med at få tingene op at køre meget hurtigt, da de kunne se jeg havde et problem, det er helt fantastisk support de leverer.

Speciel tak til Robin, Sven-Erik og Maria

23. juni 2015

Aldrig oplevet så sublim kundeservice

Vi havde en fejl i vores betaling der gjorde at vi ikke kunne modtage betaling fra kunderne.
Jeg ringede til epay og fik fat i Robin som fiksede vores problem, til trods for at problemet lå hos swedbank. Robin arbejdede 45 min over tid for at løse vores sag, og det kalder jeg fandme kundeservice i verdens klasse. Vi takker mange gange og kan atter modtage betaling fra kunderne!

/ Frederik Fisker

5. maj 2015

Super serviceminded personale!!

Vi har i forbindelse med vores shop valgt at benytte Epay som vores betalingsgateway sammen med Clearhaus som indløser,
Vi kom på den nye paltform som gav nogle problemer i starten.
Robin og Thomas fra Epay har været utroligt flinke til at hjælpe med at løse problemerne, og der er arbejdet intenst for at vi ku få vores shop op at køre.
Vi takker mange gange for den gode support og den fantastiske hjælp vi har fået hele vejen i gennem forløbet.
Mvh
Daniel Jensen
Security Danmark ApS

16. april 2015

Jeg har for en kunde skulle oprette et betalingssystem, og her har ePay support ved Robin Grengman været helt igennem suveræn og hurtigt med sin feed back og support. Tak for det Robin.

3. april 2015

Suveræn service i topklasse!!

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har fået bedre kundeservice, i min tid i IT-branchen, end hos Epay. Jeg har kontaktet Epay hver eneste gang jeg har stødt på en undren eller problemstilling vedr. online betaling, og har fået et meget fyldestgørende og tilfredstillende svar. Tusind tak, fordi i tager det som en seriøs opgave, at guide og servicere både eksisterende, og muligt fremtidige kunder.

24. marts 2015

Endnu engang flot service.

Endnu engang flot service fra Epay.

Ved en fejl var nogle af vores betalinger blevet slettet.

Søndag aften klarede [navn fjernet] det problem. Tak for det.

Vi har arbejdet sammen med ePay gennem flere år og anbefaler gerne dette selskab. De kan det der med netbetaling. :-) Hilsen [link fjernet]

15. marts 2015