Vores virksomhed fik flere og flere henvendelser vedr. ønsket om kreditkort betaling. Vi kontaktede flere udbyder men fik meget hurtigt en god fornemmelse med e-Pay. Efter en del kommunikation sat... Se mere

Mange tak til Team ePay For at guide mig igennem betalingsdelen til min nye ølshop Humledrik. De var altid klar til at hjælpe og hurtigt var min shop klar til både betaling og alder verifikation... Se mere

Jeg kontaktede Epay per mail for at få løst et problem med betalingssystemet på min hjemmeside. Inden for kort tid svarede epay med en rimelig god beskrivelse på, hvorledes problemet kunne løses. Da d... Se mere

ePay yder en fantastisk god service og deres produkter er effektive, smidige og meget nemme at betjene. Lille dansk virksomhed som gerne går en ekstra mil for at bistå med at få dine betalinger igenne... Se mere

1. Betalingsservice
  2. Betalingskortbehandling
  3. Udbyder af e-handelsløsninger

Stiftere og tidligere ejere køber ePay tilbage fra Worldline 🎉 Vi er stolte af at kunne fortælle, at Morten Lanng Gulstad & Thomas Knudsen har købt ePay tilbage fra Worldline. De var med til at grundlægge ePay-platformen, før de i 2015 solgte den til Bambora, som nu er en del af Worldline. Dette betyder at ePay nu igen kører som selvstændig forretning og er 100% danskejet. Der vil komme til at ske store investeringer i platformen, bl.a. understøttelse af de nyeste betalingsformer som Apple Pay/Google Pay, nyt betalingsvindue, ny administration m.m. Udover de store investeringer i selve platformen, er der især en ting der bliver altafgørende: At give en fantastisk kundesupport. Da Morten & Thomas drev ePay var det ofte den gode support kunderne fremhævede, når de anbefalede platformen til andre. Den gode kundeoplevelse har altid været en del af ePay’s DNA og det er specielt det der vil blive lagt vægt på fremover.

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Dyrt bekendtskab - Nydannede selskaber 30 dages udbetaling

Man betaler her et månedeligt fee på 149,00 + høje gebyrer på kortbetalinger, hos andre betaler man et fast gebyr fra 1,35 på samtlige betalinger uden månedligt gebyr.
Værst for nye selskaber er de 30 dages udbetaling.
Hold jer fra dette selskab....

14. marts 2017

Hej Johnny

Jeg har taget et kig på jeres vilkår for indløsning. Umiddelbart så ser jeg at du har tilknytning til hjemmesiden jagttegnsskolen.com, hvor der afregnes efter 2 bankdage, og ikke efter 30 dage som du skriver. Hvis der sælges fysiske produkter der leveres inden for rimelig tid, så bestræber vi os altid på at afregning sker efter 2 bankdage, efter varen er sendt afsted. Såfremt der sælges kurser, undervisning, abonnementsbaserede produkter, rejser, billetter mv. så foretages der en individuel risikovurdering og afregningstiden kan derfor blive længere, end 2 bankdage.

Såfremt der er tale om en anden hjemmeside, så ser jeg gerne at du kontakter mig på mail partner@epay.dk med ”Trustpilot” i emnefeltet, så undersøger jeg mulighederne for at forbedre de vilkår og betingelser der foreligger.

--------------------------------
Opdateret d. 25/3-2017:

Tak for en god dialog, Johnny. Det glæder mig, at vi fandt frem til en tilfredsstillende løsning, for alle involverede parter, og jeg ser frem til et godt samarbejde fremadrettet.

Partner Manager DK

Meget tilfredsstillende forløb

Jeg har tidligere haft betalingsgateway hos en konkurrerende virksomhed, hvor jeg sådan set også var tilfreds. Dog var der nogle ting som Epay klarer bedre og det fik mig til at skifte. Fra jeg ringede og til at jeg var oppe at køre med shop og det hele, tog det mindre en 30 min. Efterfølgende er jeg blevet ringet op nogle gange hvor vi lige har klaret lidt småjusteringer og af den samme supporter. Jeg er virkelig godt tilfreds.

11. marts 2017

Fejl på fejl og ikke - eksisterende service.

Hvis du overvejer epay som betalingsgateaway, eller bambora som indløser, så ville jeg overveje det en ekstra gang.

Deres service er så lav, at jeg ikke vil kalde det service. De er sjældent tilgængelige på telefonen.
Mails har jeg haft over 14 dages besvarelses tid på - det er totalt uacceptabelt! Specielt når man ikke kan få fat på dem pr. tlf.
De har lavet så mange fejl på mine konti, indtastet forkerte API keys, forkert merchand id nummer osv., hvilket betyder at jeg ikke har kunne modtage betalinger. Fejl man selvfølgelig selv er nød til at opdage.
Hele processen har været så useriøs, og jeg har brugt oceaner af arbejdstimer på at finde deres fejl og få dem løst, og det har kostet mig mange penge.

23. februar 2017

Kære Lea

Tak fordi, du tog dig tid til at skrive denne anmeldelse.

Jeg beklager, at du har haft en negativ oplevelse med os – det er bestemt ikke i orden med en svartid på 14 dage og fejl på din aftale. Vi ønsker at levere den bedst mulige kundeservice, da vores kunder har absolut højeste prioritet.

Den oplevelse, du beskriver, er ikke det, man kan forvente af os. Som det ser ud lige nu, svarer vi 98 % af vores indgående opkald inden for 3 minutter, og vores mails bliver i gennemsnit besvaret inden for en time.

Jeg kan desværre ikke gøre andet for at ændre på den oplevelse, du har haft, end at beklage mange gange. Dette er et udviklingsområde, hvor vi hele tiden arbejder på at blive bedre, så denne slags uheldige episoder ikke sker igen.

Jeg håber, at du vil give os chancen for at forbedre dit indtryk af os og vise, at din oplevelse er et enkeltstående tilfælde.

Fredag den 24/2 sendte jeg dig en mail, som jeg håber, du vil besvare.

Jeg ønsker dig det bedste fremover og ser frem til at høre fra dig. Og igen, jeg beklager den oplevelse du har haft.

Marco
Manager Service & Support DK

Efter min mening, ikke sandfærdige.

Jeg skiftede til ePay for 3 måneder siden, da deres modul til prestashop er bedre end de moduler der eksisterer hos konkurrerende udbydere. Det har jeg fortrudt mange gange siden.
Jeg har spurgt dem udtrykkeligt om jeg kunne få månedlig betaling, hvilket jeg fik svar på at jeg godt kunne, jeg skulle bare kontakte en bestemt person i bogføringen, så skulle hun nok sørge for det. Jeg tog kontakt til hende og hun afviser blankt at det skulle kunne lade sig gøre, også selvom jeg er blevet lovet det. Jeg efterspørger hende så om en form for kompensation, da de nu ikke holder hvad de lover, men så sker der det at hun simpelthen stopper med at svare, da jeg stadig afventer svar fra hende, begynder der så at komme rykkere... Jeg kontakter hende igen da jeg undrer mig, og troede at jeg fik månedlig betaling, men det viser sig at det er nogle andre regninger de har sendt mig 1. af regningerne er for et ekstra domæne, som jeg snakkede med kundeservice om jeg skulle have i meget kort tid, de sagde jeg bare kunne afmelde det og så skulle jeg ikke betale for mere end den tid jeg havde brugt det. Nu spørger jeg hende så om kreditering af det halve år jeg har betalt, og jeg spørger hende igen om kompensation for det de havde lovet men ikke overholder. Nu stopper kommunikationen så igen... Så hver gang Hun møder modstand, så stopper hun simpelthen bare med at svare på sine mails... Sådan kan man selvfølgelig også drive sin forretning, men så kan man heller ikke forvente mere en 1 stjerne fra sine kunder. Jeg beder ikke ePay om at opfinde et produkt de ikke har, men jeg beder dem om at kompensere mig for det jeg mener er en løgnhistorie, men når man gør det, så slutter besvarelserne fra deres side af.
Vælg aldrig ePay, det er en useriøs virksomhed, og jeg er smuttet så snart jeg får chancen, så hellere de små problemer jeg havde med konkurrenternes moduler.
ePay har nu valgt at anmelde mit indlæg i stedet for at forholde sig til indlægget . Rigtigt flot

15. februar 2017

Hej Mads

Først og fremmest er jeg ked af, at du er blevet lovet en kortere faktureringsperiode, end vi har kunnet tilbyde.

Dette kan aldrig være din skyld, og vi påtager os det fulde ansvar for dette. Det er vores egne, interne processer, som skal forbedres her.

Tilfælde som dette vil jeg meget gerne undgå for fremtiden, og hvis du har mod på det, så er jeg lutter øre.

Jeg kan se, der allerede er udstedt kreditnota for domænet, samt for en del af selve abonnementsperioden.

Grunden til, vi rapporterede anmeldelsen, var, at du nævner det fulde navn på en medarbejder i offentlig fora. Dette er i strid med Trustpilots retningslinjer, hvilket jeg håber, du har forståelse for.

Kernen af det hele er, at du er blevet lovet noget, som vi ikke kunne holde. Dette vil jeg gerne finde en løsning på, som du er tilfreds med, så du ikke står tilbage med en følelse af snyd og bedrag.

Jeg håber, du vil kontakte mig på følgende e-mail: partner@epay.eu

Partner Manager DK

Hurtig ekspedition

Jeg har netop opgraderet min eksisterende løsning hos ePay, og det gik stærkt. Fredag ansøgning og mandag løsning klar og i drift.

ePay fungerer rigtig fint for mig og min webshop. Har ikke oplevet driftmæssige forstyrrelser eller tekniske problemer.

Det virker bare!

13. februar 2017

Tak!

Virkelig god hjælp til en ny iværksætter, der ikke helt ved så meget om dette endnu. Tak!

9. januar 2017

Elendig og ukompetent kundeservice

Jeg har haft en korrespondance kørende med jeres Bambora kundesupport, og man skal virkelig lede længe efter en tilsvarende dårlig oplevelse. Jeg startede med at tage kontakt til kundeservice i midten af november, og er på nuværende tidspunkt ikke kommet et skridt nærmere en løsning. Har prøvet at forklare vores problemstilling overfor en 2. line supporter, men det virker ikke til at personen overhovedet har læst min mail, han henviser bare blindt til deres guide på trods af, at jeg skriver den ikke hjælper os videre.

Efter lidt mails frem og tilbage blev min ticket eskaleret d. 6 december. Her tænkte jeg "fedt, nu sker der endelig noget", men nej. Efter den er blevet eskaleret har jeg ikke hørt noget som helst. Jeg rykker for en opdatering på min ticket 9 dage efter og skriver en fyldestgørende beskrivelse af problemet (for 3. gang), og spørger om de mangler yderligere informationer. Der går endnu 5 dage hvor jeg stadig ikke hører noget (Det er altså 2 uger efter min ticket blev eskaleret uden svar) og her rykker jeg igen for svar. Stadig ikke noget. Jeg rykker en 3. gang for svar og der sker stadig ikke noget.

For at opsummere er det nu 3 uger siden jeg har hørt noget (udover d. 6 dec da jeg fik at vide min ticket var eskaleret.) Jeg har rykket 3 gange siden da, og har stadig ikke modtaget et svar.

28. december 2016

Service udover det sædvanlige!

Vi havde et problem med vores gateway, men jeg var så heldig at komme i dialog med Robin Grengman. Robin hjalp mig step for step med at løse problemet, selvom det nok kunne diskuteres hvorvidt Epay havde behøvet at tage ansvar for det. Magen til dedikeret og hjælpsom kundeservice har jeg aldrig oplevet.

21. december 2016

Service gik fra suveræn til elendig

Efter Bambora har taget over er supporten blevet uhyggelig ringe. De er sjældent online. Der er ingen intern kommunikation.

Jeg har spurgt 5 gange nu efter info omkring automatisk hævning, hver gang får jeg besked på at de vil skrive til mig, intet er sket. Vi er blevet kontaktet af en sælger der vil have vi skal vælge Bambora som indløser, jeg har rykket 3 gange for svar på min seneste mail, hvor jeg havde brugt tid på at finde vores nuværende priser.. efter 2 uger er der stadigvæk ikke svar.

Vi valgte Epay i sin tid, fordi support skuller være markant bedre end Quickpay, vi har Quickpay på en anden shop og forholdene har fuldstændigt ændret sig. For alt i verden vælg ikke Epay! Deres priser er forsat dyre og supporten ikke eksisterende.

21. december 2016

Hej Mikkel

Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er jeg ked af at høre.

Angående din forespørgsel om automatisk hævning ser det ud til, at supporterne har misforstået dit spørgsmål, da de troede, det drejede sig om funktionen instant capture, mens du mente vores api. Det beklager jeg selvfølgelig.

Angående manglende svar fra sælger har jeg taget denne videre internt. Det er dårlig stil ikke at vende tilbage, og dette er ikke måden, vi har lyst at behandle kunder på. Jeg beklager, at det er sket for dig, og lover at følge op på den.

Når du skriver, at vi sjældent er online, går jeg ud fra, du mener vores chat? Vi bemander chatten i vores normale åbningstider, fra 9-20 mandag-fredag og fra 10-14 lørdag, så hvis du har skrevet inden for dette tidsrum, håber jeg meget, du har fået svar. Ellers må du meget gerne vende tilbage. Du kan skrive til mig på salg@epay.dk.

Manglende understøttelse af gebyr

ePay giver mulighed for at man kan overføre transaktionsgebyr til kortholder, men det fungerer kun delvist. Det er kun gebyret til indløser, som kan overføres. Ikke ePay's eget transaktionsgebyr, som kan være op til 6,25 kr. pr. transaktion afhængigt af abonnementsform. Vi har prøvet at rejse problemet overfor ePay, som først har påstået at det skulle være ulovligt at overføre deres transaktionsgebyr, hvilket det selvfølgelig ikke er. Det er lovligt at overføre alle reelle transaktionsomkostninger uanset om de går til gateway eller indløser. ePay har da også efterfølgende blødt op på deres påstand, men altså ikke tænkt sig at løse problemet.

Svar til ePay:
Jeg kender godt jeres forklaring, men jeg mener stadig, at den er forkert. Det citat som du refererer til fra Forbrug.dk er jo ikke selve lovteksten, men derimod en lidt upræcis gengivelse. Når Forbrug.dk benytter udtrykket "indløser" skelner de ikke mellem gateway og indløser. De betragter både gateway og indløser som "indløser". I følge lovgivningen er det fuldt ud lovligt at overføre alle faktiske omkostninger direkte relateret til betalingen uanset om omkostningen går til gateway eller indløser eller hvad det går til. Eneste krav er som sagt at det skal være faktiske omkostninger direkte relateret til betalingen. Altså fuldt lovligt at overføre de 5 kr. til kunden.

2. december 2016

Hej Mikael

Jeg forstår din frustration over denne misforståelse.

Jeg tror, at forvirringen opstår, fordi vi ikke er enige om definitionen på et ’kortgebyr’.

Et kortgebyr er den procentdel af købsbeløbet, som en forretning betaler til sin indløser (for at modtage en betaling med det specifikke kort, køberen anvender).

De 5 kr., som vi i ePay opkræver dig ved hver betaling, er ikke afhængig af, hvilket kort der er brugt – og de går ikke til indløseren, men til din betalingsgateway. Det er derfor ikke et kortgebyr.

Som Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen skriver ganske tydeligt på deres website:
”En butik må aldrig opkræve et gebyr for brug af betalingskort, der er højere end det beløb, butikken selv skal betale til sin indløser.”
(kilde: http://www.forbrug.dk/Artikler/Test-og-raad/Penge-og-oekonomi/Betalingskort-og-gebyrer/Klager?tc=A13F625644764B55BD7B607BE4AB21A3)

Det skulle gerne fremgå af ovenstående, at du derfor ifølge lovgivningen ikke må opkræve de 5 kr. af din kunde. Du må kun opkræve det gebyr, du betaler til din indløser.

Hos ePay vil vi gerne overholde lovgivningen samt de forskrifter, som vi har modtaget af indløserne. Derfor kommer vores system ikke til at understøtte, at du pålægger din kunde en afgift, der er større en selve kortgebyret.

Det står dig selvfølgelig frit for at inkludere de 5 kr. i et andet gebyr, som du pålægger kunder i din shop, eller simpelthen medregne beløbet i din salgspris.

Vi mener jævnfør denne udredning ikke, at der er tale om et problem med vores betalingssystem, eller at det kun fungerer delvist, som du skriver.

Jeg håber, dette gav klarhed over sagen.

Thomas Pedersen

E-Pay er min bedste ven...

Desværre lever i ikke op til at være min ven. Det går ufatteligt langsomt med at vende tilbage, og med lang tids problemer, er i åbenbart totalt ligeglade. I kan ikke engang finde ud af deres egne produkter, og der er ingenting der virker. Efter flere uger og ingen der åbenbart gider ringe tilbage, er jeg sur.... FAR ER SUR. Det er for dumt at der skal være så lange svartider. Og ja.... jeg ved godt at i er ved at lave noget nyt og revelutionerende som vi ikke må vide noget om, men det gør vel ikke os eksisterende kunder, til andenrangs-kunder. Vi har jo også vores problemer, selv om i åbenbart ikke regner dem for at være store nok, til at reagere over. Jeres søde folk i telefonen lover at i nok skal ringe, men det virker bare ikke rigtig i praksis. De søde folk undskylder med at der er omstruktureringer for øjeblikket, men hvad skal kunden dog bruge det til. Jeg troede at det så blev bedre.

----------------------------------------

Man må jo også sige at der er meget focus på min anmeldelse. Fra at være sur, ser jeg min nu nødsaget til at rette lidt ind. Sjældent har jeg set at der er taget så meget fat mit brok... :-) Helt op i chef-niveau. Så forhåbentlig er min rettelse fra 1 stjerne og til 4 på sin plads. Men det får i jo nok tid til at bevise i det lange løb. Måske en dag det kan blive en stjerne mere... hmmm

3. november 2016

Hej

Jeg vil starte med at beklage for den dårlige oplevelse, du har haft med os. Det beklager jeg sgu!

Angående at vi ikke vender tilbage, når vi lover det, vil jeg gerne tage dette op med vores kundeserviceafdeling. Når vi lover en kunde at ringe op, skal vi selvfølgelig også gøre det. Den følger jeg op på.

Du skriver, at der er ingenting, der virker. Her ved jeg ikke, hvad du mener, og vil meget gerne høre fra dig. Du kan skrive til mig på salg@epay.dk.

Sløvt og elendigt

Jeg kan på ingen måde anbefale epay som samarbejdspartner.
Sagsbehandlingen er langtrukken, og når man snakker med support får man svaret at der er en afdeling der sidder med oprettelser, som opretter løbende, da det ikke er support der sidder med det kan de ikke oplyse om sagens gang og hvor lang tid man skal regne med der går, man kan heller ikke komme i direkte kontakt med afdelingen.

De reklamere med man er igang på 1-3 dage, min sag har nu været under vejs i 16 dage :(

Troede support var at hjælpe kunden, men ikke hos epay.

Man får også en key acount manager, som kontakt person, som sender ens sag videre til højre og venstre uden at informere om at nu skal man udfylde en ansøgning hos en anden part, ingen information om hvad man skal når sagen så er behandlet der.

Hvis du er god til at gætte hvad du skal gøre, og er fuldstændig ligeglad med service og hurtig sagsbehandling, kan epay være et valg, men ellers ville jeg aldrig bruge dem.

19. oktober 2016

Hej Thomas

Det beklager jeg!

Der er ikke så meget at sige – og intet vil ændre din oplevelse – men du får en uforbeholden undskyldning fra mig. Undskyld.

Vi knokler for at følge med i øjeblikket (det kan jeg lige så godt være ærlig at sige), men 16 dage er dog helt uhørt dårlig stil. Det beklager jeg virkelig!

Jeg vil gerne undersøge din sag og finde ud af, hvorfor dette har taget så lang tid. Vil du skrive til mig på salg@epay.dk med et sagsnummer eller et virksomhedsnavn, jeg kan finde sagen på?

Jeg håber at høre fra dig.

Uprofessionel og langsom service

Efter utallige henvendelser må jeg indrømme jeg er meget skuffet over den måde de håndterer deres kunder på. Ikke mere end 7 forskellige har jeg haft kontakt til, som alle har fortalt, at de ville skynde sig at sende min shop til godkendelse - Det er endnu ikke sket efter 7 dage, hvor de havde lovet at den ville være godkendt og gennemgået sidste fredag. Vi stod derfor på Rådhuspladsen uden nogen shop, hvor folk skulle betale for vores produkter og indsamling til udsatte hunde - Det her gik faktisk en del udover vores indsamling! Udover det så er deres kontrolpanel uoverskueligt og for kompliceret, at få guidet mine kunder igennem.

Jeg har været meget tålmodig, men nu kan jeg bestemt ikke anbefale ePay eller Bambora fremover til mine kunder og bekendte.

14. oktober 2016

Hej Kasper

Det er jeg ked af at høre, og jeg beklager meget den kedelige oplevelse, du har haft. Jeg er helt enig med dig i, at det er alt for dårlig håndtering af kunder.

Du får derfor en uforbeholden undskyldning fra mig: Undskyld!

Når det er sagt, så er en af grundene til, at processen har trukket ud ved din sag, at det drejer sig om donationer. Desværre er processen noget mere kompliceret ved donationer, da der er større risiko forbundet ved donationer end ’almindelige’ betalinger.

Jeg kan naturligvis kun beklage, at du ikke er blevet informeret om dette i forløbet.

På trods af denne kedelige sag håber jeg, at vi en dag igen bliver en virksomhed, som du vil samarbejde med og anbefale. Men jeg ved, der er lang vej.

Tro mig, når jeg siger, at vi arbejder på det.

Maria

Elendig kundeservice og ustabilt gateaway.

Jeg har i 2 år kørt med epay på 3 af vores shops, og jeg må sige jeg har aldrig været tilfreds hverken med den sure og arrogante kundeservice. Når man henvender sig for man svar som "Vi er så store, det kan vi ikke tage os af". Deres gateaway er fyldt med fejl, det kører simpelthen så ustabilt. Og det værste af det hele er, når man kontakter deres kundeservice er de fuldstændig ligeglade med at hjælpe. Det er kundernes eget problem, og vil man gerne ud af deres abbonnoment så skal man jo lige betale for et ekstra år hos dem, det er klart. Vi er skiftet til Stripe for nylig, HELT anden oplevelse! Det spiller bare 100, alt i en løsning uden problemer ... Vil ikke råde nogen til at vælge Epay, det er penge ud af vinduet i forhold til andre på markedet.

13. oktober 2016

Hej Samuel

Jeg er utrolig ked af at læse, du mener, vores kundeservice er sur og arrogant. Det kan jeg simpelthen og helt ærligt ikke genkende! Men det er din oplevelse, og den beklager jeg naturligvis.

Det undrer mig dog, at du siger vores gateway er ustabil. Vi har ikke haft større udfald i perioden op til, du opsagde dit abonnement ved os. Jeg har heller ikke kunne finde nogle tickets eller sager fra dig, om at du oplevede problemer, så dette overrasker mig naturligvis.

Med mindre du henviser til den periode, hvor vi lukkede for én af dine aftaler på grund af fakturering, så mener jeg ikke, du har ret i, at vores gateway kører ustabilt.

Maria

Når det først er oppe kører det bare

Kan tage lidt tid at få op men når det først er oppe kører det bare.

Har prøvet en del udbyder da jeg er udvikler på onlineshops.
Epay er de eneste hvor det bare kører når alt er sat op.
De tager telefonen samt hjælper på alle niveauer så kan helt klart anbefale Epay til dem som vil have en problemfri betalingsløsning.

Tak for super service...

4. oktober 2016

Magento understøttes meget dårligt (opdateret: Virker fint)

ePays Magento-plugin understøtter ikke multistore.
Der henvises til at man selv kan/skal kode videre...
Det er meget uhensigtsmæssigt at alle kunder, med mere end en butik i Magento, selv skal kode multistore-understøttelsen, og da det vil blokere for fremtidige opdateringer af ePays plugin, og er omkostningsfuldt for alle kunder.
ePay har ikke egen Magento-udvikler og der går halve år mellem at der kigges på evt. problemer med Magento-plugin. Vi konstaterede at der blev bogført forkerte beløb (totaler/subtotaler) vedr. betalingsgebyret på ordrelinjer i Magento-backend, og blev henvist til at det kunne udvikleren kigge på næste år, og vi har måttet lave en hot-fix via MySQL opdatering (og har endnu ikke hørt om nogen opdatering/fix fra ePay).
ePay er flinke, men for Magento (især multistore) brugere er der ingen hjælp eller udvikling, hvad der gør det voldsomt interessant at undersøge om konkurrenter kan tilbyde multistore funktionalitet, eller er på vej med at udvikle en løsning, som ePay har meddelt at de ikke gør.

TILFØJELSE: Dejligt, at det var en misforståelse hos jeres supporter, og ikke manglende funktionalitet. Og med nyt fokus også på Magento giver jeg 5 ;-)

7. september 2016

Hej Sune

Jeg har kigget på din support-sag, og har allerede opdateret denne, da du har fået forkert information vedr. multistore og multicurrency kombineret med vores betalingsplugin.

Det er ikke korrekt, at vores betalingsplugin til Magento, ikke understøtter multistore-funktionaliteten.
Dette har jeg ligeledes forklaret i min besvarelse til dig, sammen med en vejledning der indeholder en detaljeret beskrivelse af, hvordan dette opsættes korrekt, både så valutahåndtering, og multistore fungerer, efter hensigten.

Dertil vil jeg også gerne tilføje, at du har helt ret i, at der gennem det seneste år, har været dårlig fokus på Magento-pluginet.
Sådan som det ser ud nu, og gennem de seneste par måneder, så er der lagt stort fokus på opdateringer af Magento-pluginet, som du sikkert også selv kan se via de releases der er kommet på vores GitHub.
- Dette har vi også bestemt også tænkt os at fortsætte med.

Feature-requests er altid velkommen, og dine requests i support-tråden, er også taget med videre til vores 2 udviklere, der sidder og arbejder på netop dette plugin.

Jeg håber selvfølgelig at vi, på trods af den fejlagtige information du fik til at starte med, kan gøre os fortjent til en bedre vurdering.

Er der yderligere du mangler svar på, så opdaterer du blot support-sagen, så skal jeg gøre hvad jeg kan!

Med venlig hilsen,
Robin, ePay

Numero uno! :-)

Jeg sidder i en stilling, hvor jeg vidt og bredt anbefaler og har kontakt med ePay, da de har den fedeste support, og det vildeste team. Derfor var det selvsagt ePay jeg gik til, dengang jeg skulle have ny indløsningsaftale på mit eget, private projekt.

Valget faldt på en løsning der bl.a. inkluderer Bambora - tilmeldingsprocessen var super simpel, og på under en uge havde jeg min indløsningsaftale og min betalingsgateway på plads - det må da siges at være i særklasse. Rådgivningen undervejs var også "next to none" - på den fede måde!

Ingen virksomhed er bedre end de mennesker denne består af - og i absolut særdeleshed en tak til Stefanie, Maria, Robin, Svend, Frank - og alle de andre. I gør det godt!

31. august 2016

Dårlig behandling og uacceptabel afgørelse !

Jeg har været som en god kunde hos ePay siden 2013, har jeg altid betalt via kreditkort til tiden. Desuden har jeg anbefalet mine venner, samarbejdspartnere at benytte ePay som et betalingssystem, fordi jeg selv har synets, at ePay har det bedste service i nogensinde, og jeg har støttet ePay i lang tid.

I december 2015 har jeg haft problemer med betaling hos dem pga privat årsag, og jeg har næsten løst problemerne, har jeg modtaget et brev fra deres inkassopartner med hovedstol beløb samt renter, inkassogebyr og inkassoomkostningen. ePay siger, at de har sendt et brev til mig angående inkassovarsel med post før, men jeg har desværre ikke modtaget brevet, fordi jeg altid plejer at modtage alle mulige breve fra alle steder. Da jeg selv har undersøgt hos postvæsen, hvor brevet var blevet af, så har de undersøgt stadigvæk at finde, hvis de havde tabt brevet eller ej. Men de kunne desværre ikke finde ud af det.

Da jeg selv har selv snakket med deres inkassopartner angående problemet, har jeg fået at vide, at jeg må sende en indsigelse mod inkassoomkostningen, fordi det er højre end normalt. Grunden jeg har sendt indsigelsen, fordi jeg tror, at det kan finde en løsning for at afdrage pengene månedligt samt nedsætning af inkassogebyret. Men jeg har desværre fået et negativt svar ved at sagen bliver sendt videre til deres advokat og civilretten. De mener, at jeg ikke vil betale for afdragsordningen kun fordi jeg har sendt indsigelsen til deres inkassopartner. Desuden har ePay valgt at opsige mit abonnement, selvom den er en af de små sager. Jeg har forsøgt at kontakte dem i både telefonisk og supporthenvendelse angående vi kan finde en bedre løsning uden advokat og civilretten, fordi det vil koste dem mere end 5000 kr. i alt, mens udståede betalingen der manglede er ca. 5500 kr. (inkl. rykkergebyrer). Så betyder det, at de vil miste deres penge, hvis de har sat sagen i gang mod mig. Jeg har anbefalet dem at undgå problemerne, og så kan vi aftale igen ved at lave en afdragsordning som vi har aftalt før, desuden genåbning af abonnementet. Men de vil stadig gå videre med sagen hos deres advokat og civilretten indtil de ikke kan finde ud af til sidst.

Hos ePay har de funktioner, hvor man kan tilknytte Dankort, e-Dankort, Danske Netbank, International kort, ViaBill, Klarna, PayPal, Brandts gavekort, MobilePay, Paii, Forbrugsforeningen, og CashBack. Jeg bruger dem selv, fordi jeg har kunder der selv benytter disse betalingsmåder. Kan jeg desværre ikke bruge ePay længere, fordi de selv har opsagt mit abonnement, selvom jeg har behov for deres betalingssystem pga. misforståelse mellem hinanden. Jeg kan heller ikke finde et andet betalingssystem bedre end ePay, når de selv har alle betalingsmåder og samarbejdspartnere. Derfor prøver jeg altid at finde en løsning med dem, og jeg vil hellere snakke med deres anden chef fra administration, hvor han er endnu bedre at kommunikere med deres kundernes problemer. Det er fordi jeg ikke vil miste mine tjenester efter jeg har gennemgået aftalerne med deres partnere.

Samir

Best Forever

27. maj 2016

Hej Samir

Denne sag er egentlig ganske simpel: Vi har haft et udestående med dig i lang tid. På trods af flere uddybende samtaler med dig om det udestående, kunne vi konstatere, at vi ikke ville få vores tilgodehavende, og sendte det til inddrivelse via vores samarbejdspartner. Da der heller ikke blev fundet en løsning der, måtte vi afskrive vores tab og meddelte dig derfor, at vores samarbejde stoppede.

Jeg kan se på de henvendelser og anmeldelser, som du har lavet mange andre steder, at du skriver, at du har lavet aftale med os om at fortsætte, men det er desværre ikke korrekt. Du har forsøgt at bestille vores løsning og kontakte os mange gange, men vi kan ikke yde en service gratis og har truffet vores beslutning om ikke at samarbejde med dig fremover.

Jeg håber, at ovenstående viser vores holdning, og du respekterer vores nej tak.

Thomas, ePay