Vores virksomhed fik flere og flere henvendelser vedr. ønsket om kreditkort betaling. Vi kontaktede flere udbyder men fik meget hurtigt en god fornemmelse med e-Pay. Efter en del kommunikation sat... Se mere

Mange tak til Team ePay For at guide mig igennem betalingsdelen til min nye ølshop Humledrik. De var altid klar til at hjælpe og hurtigt var min shop klar til både betaling og alder verifikation... Se mere

Jeg kontaktede Epay per mail for at få løst et problem med betalingssystemet på min hjemmeside. Inden for kort tid svarede epay med en rimelig god beskrivelse på, hvorledes problemet kunne løses. Da d... Se mere

ePay yder en fantastisk god service og deres produkter er effektive, smidige og meget nemme at betjene. Lille dansk virksomhed som gerne går en ekstra mil for at bistå med at få dine betalinger igenne... Se mere

1. Betalingsservice
  2. Betalingskortbehandling
  3. Udbyder af e-handelsløsninger

Stiftere og tidligere ejere køber ePay tilbage fra Worldline 🎉 Vi er stolte af at kunne fortælle, at Morten Lanng Gulstad & Thomas Knudsen har købt ePay tilbage fra Worldline. De var med til at grundlægge ePay-platformen, før de i 2015 solgte den til Bambora, som nu er en del af Worldline. Dette betyder at ePay nu igen kører som selvstændig forretning og er 100% danskejet. Der vil komme til at ske store investeringer i platformen, bl.a. understøttelse af de nyeste betalingsformer som Apple Pay/Google Pay, nyt betalingsvindue, ny administration m.m. Udover de store investeringer i selve platformen, er der især en ting der bliver altafgørende: At give en fantastisk kundesupport. Da Morten & Thomas drev ePay var det ofte den gode support kunderne fremhævede, når de anbefalede platformen til andre. Den gode kundeoplevelse har altid været en del af ePay’s DNA og det er specielt det der vil blive lagt vægt på fremover.

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Åbent brev til ePay

EMAIL SENDT TIL EPAY D. 18. DEC. 2019 VIA 2 FORSKELLIGE EMAIL-ADRESSER OG INTET SVAR MODTAGET (LIGESOM DER HELLER IKKE ER MODTAGET SVAR PÅ TIDLIGERE HENVENDELSER).

Hej ePay

Vi har en udfordring, som jeg håber, at I vil være med til at løse.

Jeg og mine kollegaer i xxxxx-firmaet har oprettet mange kunder hos jer gennem de 14 år, som vores firma har eksisteret, men vi står nu med en etisk / moralsk udfordring, som forhåbentligt kan løses.

Jeg har koblet xxxxxxxx (kundenr. xxxxxx) op hos for flere år tilbage, og jeg har været med til at opsige det igen. Og jeg ved at deres konto hos jer blev nedtaget, og jeg ved, at kunden ikke længere kunne logge ind via jeres GUI (altså det var korrekt nedtaget).

Desværre sker der det, at xxxxxxx konto i jeres bogføringssystem ikke bliver sat til opsagt selvom deres konto blev nedtaget. Og jeres bogholderi har så efterfølgende årligt truet med rykkere, inkasso osv. SELVOM kunden har talt med jeres medarbejdere i telefonen og det var blevet lovet at kontoen også bogføringsmæssigt ville blive lukket.

Kunden har nu efterfølgende givet op og har betalt regningen igen, igen samt har opsagt igen, igen. Denne gang har kunden udskrevet jeres opsigelses-bekræftelse, så der er fysisk dokumentation, hvis I igen glemmer at det er opsagt og blot sender en ny regning.

Jeg så den gamle opsigelses-email, men det er 3 år siden, så kunden har skiftet mail system og ligeledes har jeg, så vi kan ikke genfinde emailen.

I kan dog gå tilbage og se, at deres konto blev taget ned for omkring 3 år siden. I kan logge ind i jeres system og se det. Og det underbygger det som jeg siger om, at opsigelsen kun blev ½ vejs kørt igennem hos jer.

Problemet er, at jeres bogholderi kører så aggressivt på, og presser og presser og så er det nemmere for kunden blot at betale for at få ro, fordi der kan være så meget gang i firmaet at det er nemmere at betale end at ”kæmpe med jer”.

Men det holder ikke, og jeg er i moralske udfordringer med at anbefale kunderne at starte op hos jer / skifte over til jer.

Jeg har brug for at kunden, som er kommet i klemme her (kundenr. xxxxxxxx), får en oplevelse af, hvad som ret og rimeligt, og det I tager sagen seriøst denne gang, og at sagen ikke bare igen syltes og går i glemmebogen fordi en kollega måske ikke længere arbejder hos jer og viden går glemt.

Jeg vil ikke have en samarbejdspartner, som der skal ”kæmpe så meget med”. Samarbejdet skal køre gnidningsfrit for vores kunder. I dag er der så mange gode aktører på betalingsmarkedet.

27. december 2019

Har benyttet Epay til flere af vores…

Har benyttet Epay til flere af vores projekter, og er rigtig tilfreds med deres ydelser og især deres kundeservice.

27. november 2019

Hej Michael

Mange tak for de 5 stjerner - dem er vi rigtig glade for!
Jeg giver roserne videre til vores supportere.

Rigtig god dag til dig.

Ida & Bambora/ePay

Verdensklasse

Verdensklasse som altid. Hans Jeppe var hurtig til at få vores account op at køre samt indløsningsaftalen, selvom vi blot har under en uge at løbe på. Hvis man selv har sine ting klar og i orden, så spiller Epay/Bambora bare. Har brugt dem siden 2017.

31. juli 2019

Frustrerende at betalinger ikke kommer…

Frustrerende at betalinger ikke kommer til udbetaling dagen efter notifikationsmail herom, og der ikke meldes noget ud om eventuelle fejl. Oplever det nu igen, og det er ikke fandens lang tid siden, at det sidst var et problem også.

5. juni 2019

Hej Allan

Jeg er ked af at læse, at du oplever problemer med vores system. Det er selvfølgeligt meget beklageligt!
Hvis du sender dit telefonnummer til hello@bambora.com, vil jeg få en supporter til at ringe til dig snarest, så du kan få en forklaring på dette.

Fuldstændig uduelige kundeservice

Fuldstændig uduelige kundeservice, og der har ikke været styr på noget siden de blev en del af Bambora... Trist

19. marts 2019

Hej Mads

Jeg beklager den oplevelse du har af os og vores service, det er absolut ikke sådan vi ønsker at behandle vores kunder.

Vi har undersøgt din sag og har forsøgt at ringe til dig, vi forsøger igen senere på dagen. Ellers er du naturligvis velkommen til at ringe til os på: 78 79 47 00.

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse !

I slutningen af November Blev vores konto lukket ned. Jeg havde før haft fortalt at vores virksomhed var flyttet udenlands, men dette var ikke blevet hørt / ændret af Epay, selvom det var ændret af vores daværende indløser, clearhaus.

Det korte og det lange er, at transauktioner (åbne) blev efterladt i systemet, og ikke mulige at "hæve" - Det var et kæmpe cirkus af skriveri frem og tilbage, som endte med at vi skulle lave en ny brugerkonto - En brugerkonto som vi efter 1,5 år som kunde nu hæfter for 6 måneders binding på. Vi var på daværende tidspunkt igang med at skifte væk fra E-pay, men blev fanget i ventetiden og "tvunget" ud i at oprette en ny konto (De kunne ikke bare ændre navnet på den gamle)

Jeg er irriteret over måden hele forløbet blev håndteret på. Vi kunne ikke modtage betalinger med dankort i 2 dage (Grundet ventetid, og langsomme korrespondancer + alle administrative ansatte udover support, ikke er til at komme i kontakt med)

Derudover lod det vores kunder "med hængende betalinger" i en posiiton hvor de måtte vente på varer, da deres betalinger ikke kunne hæves.

Dette er ikke en klage over deres support, da de blot gør det de kan med de værktøjer de har. Dog lavede support også fejl, og lod sagen "ligge" når en medarbejder tog hjem, uden at overdrage det til en kollega. Dette er dog hvad der kan ske, selvom det ikke må ske i en organisation der læner sig så meget op af deres support, som Epay gør (Da man ikke kan snakke med andre)

7. februar 2019

Hej Jesper

Det lyder absolut ikke som et godt forløb og det beklager vi naturligvis meget.

Vi vil rigtig gerne i dialog med dig og se om vi ikke kan finde en god løsning sammen.

Jeg kan desværre ikke finde dig i vores system, på de oplysninger du har givet i din anmeldelse. Jeg vil derfor bede dig sende dit CVR-nummer og det telefonnummer vi kan fange dig på til Hello@bambora.com, så sørger jeg for at du bliver vi kontakter så snart vi har dine oplysninger.

God dag

Case Number

Case Number: 00382729

Ville se frem til en løsning hurtigst muligt - det kan ikke være rigtig med den omsætning vi ligger hos jer.

28. januar 2019

Hej Jesper

Jeg beklager at vi ikke har reageret på din henvendelse før nu. Jeg sørger for at en fra vores Support-afdeling kontakter dig i dag.

God dag til dig.

Ikke umagen værd

Ikke umagen værd
Har lanceret shop hvor betalingerne udeblev pga. de ikke kunne nokke sig færdig, så flere ordre gik tabt i en større YouTube kampagne.
Aldrig mere....

25. oktober 2018

Hej Lou,

Først og fremmest beklager jeg de problemer du har haft. Jeg vil straks skynde mig og nævne, at dine problemer ikke har været rettet mod ePay som betalingsgateway, men Bambora som indløser. Det er 2 forskellige online produkter. Vi er hos ePay udelukkende teknisk betalingsgateway og tilbyder fra ePay side ikke indløsning. Den negative anmeldelse burde i stedet have landet hos selskabet Bambora frem for ePay.

Jeg har fået undersøgt sagen. Som jeg kan forstå på dig, har du gået fra at sælge et type produkt til et andet. Dette har gjort, at der skulle etableres en ny indløsningsaftale hos Bambora som indløser. Her har Bambora ikke kunne etablere den nye aftale hurtigt nok, så du kunne modtage betalinger for det nye produkt, som du havde etableret. Hvad jeg kan forstå, gik der en uge fra du har ansøgt, til du skulle bruge aftalen. Det har desværre ikke været tidsnok for behandling af den nye aftale. Ved etablering af nye aftaler kan jeg kun anbefale at ansøge i virkelig god tid. Her er 1 uge desværre for lidt tid hos Bambora.

Udviklingschef, Bambora

Virkelig ringe service (slet ingen)

Virkelig ringe. Dårligere kundeservice skal man da lede længe efter.
Hurtige penge ind i abonnement og så er de ellers pisse ligeglade med dig.

ePay vælger ikke at besvare min henvendelse om manglende forståelse for system setup og hvordan jeg kommer videre med nedlagt email. Men istedet fik jeg blot et brev fra deres inkassopartner pålagt deres svimlende gebyrer.
Uden at give svar på mine spørgsmål/kommentarer eller komme med hjælp til hvordan jeg kunne få løst mit problem. Hverken før eller siden.
Sikke dog en beskidt metode.
I bedste fald bondefangeri af værste skuffe.

Kan absolut ikke anbefale ePay. Find hellere en anden udbyder.

Daniel

25. september 2018

Efter at have flyttet til ny…

Efter at have flyttet til ny betalingsgateway (se tidligere anmeldelse vedrørende dette), har jeg måtte kontakte dem 5 eller 6 gange. Kan ikke huske hvor mange det er efterhånden. 4 på mail og to pr. telefon mener.
De kan åbenbart ikke finde ud af, at fjerne hverken min mail eller telefonnummer fra deres driftmeddelelser.
Her et år efter jeg ikke længere er kunde, skal jeg stadig have mails og smser omkring deres nedetid. Hvilket i øvrigt kun kan bekræfte mig i, at det var det rette valg, at flytte. Hold da op, der er ofte problemer.

Jeg må for alt i verden opfordre folk til at kigge andre steder efter en betalingsgateway. Jeg er yderst tilfreds hos vores nye!

---

Efter kommunikation direkte med Thomas, skulle jeg nu være fjernet helt.
Det er godt nok 5. gang jeg får dette at vide. Men jeg håber at det holder denne gang.

Opdateret fra 1 til 2 stjerner, da denne og min øvrige oplevelse med ePay/Bambora fortsat er skuffende.

6. juli 2018

Hej Henrik,

Du var oprettet til at modtage driftsbeskeder på en anden konto, Her har jeg fjernet oplysningerne og du vil nu ikke modtage driftsbeskeder fra systemet.

Som altid, hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at tage kontakt til mig direke på thomas.knudsen@bambora.com

Udviklingschef, Bambora

ePay er nede og deres chat er lukket og…

ePay er nede og deres chat er lukket og tlf tager de heller ikke

Jeg har prøvet fra 3 forskellige webshops som jeg ved bruger dem inkl. min egen shop

De skriver "Der er sket en intern fejl. Vi har modtaget besked om denne fejl. (9f3aa932-c030-4ad8-93e9-9c7c40f440c7 / 5)" når man forsøger at gå til betaling.

Jeg skal helt sikkert til at finde mig en anden leverandør

3. juli 2018

Efter 1 rykker pålægger Danske Inkasso…

Efter 1 rykker pålægger Danske Inkasso ApS rykker på 300 oveni regningen, god kutyme er at sende 3. Iværksættere kan sku misse en regning engang imellem.

31. maj 2018

Hej Mads,

I følge vores betingelser og vilkår, sender vi ikke 3 rykkere ud inden, vi får hjælp fra vores samarbejdspartner.

Hvis det kniber med at huske og betale regningen, er der mulighed for automatisk betaling via betalingskort. Betalingskortet kan kan tilmeldes efter logon i administrationen under menuen "Faktura" -> "Tilmelding automatisk betaling". Derved undgår du rykkere og andre overraskelser ved for sent betaling.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på thomas.knudsen@bambora.com.

Vil ikke fjerne 3D - trods det skulle være en prøve

Vi har en webshop. En fra ePay/Bambora ringer og spørger om vi vil prøve 3D secure, siger det ikke vil påvirke vores salg. Vi takker ja, til at prøve det. Det ender med at vores webshop i 3 uger ikke kan tage imod betalinger fra kort, kun paypal. Problemet bliver halvt fikset, og vi kan tage imod kort, men kun kort der er tilknyttet 3D. Vi har en masse udenlandske, og danske kunder der ikke kan købe, fordi ePay/Bambora IKKE vil fjerne 3D secure fra vores webshop. ePay/Bambora kan på dette tidspunkt ikke hjælpe os, og automatisk capture/refund mellem ePay og shopify, virker heller ikke. Det er en katastrofe service hos ePay.

2. november 2017

Hej Sofie,

Jeg har uden held prøvet og finde dig i vores system. Kan du prøve og kontakte mig på e-mail: thomas.knudsen@bambora.com? Så finder jeg en løsning på problemet.

Mvh

Udviklingschef

Bambora Online

Den værste kundeservice vi nogensinde har oplevet

Vi har været kunder hos ePay i 5 år og 5 måneder, men det er slut nu.

For et par måneder siden opdagede vi at mange af vores transaktioner blev afvist når kunden prøvede at betale. Vi bad jo bare kunderne om at kontakte banken. Et par stykker vendte så tilbage og sagde at banken havde sagt at det altså ikke var banken der afvist.

Vi kontaktede så vores indløser omkring problemet. Indløseren melder så tilbage at ePay ikke får sendt en eller anden AAV-værdi med, og det gør at folks kreditkort bliver afvist. Vi får vores indløser til at kontakte ePay. Og så tænker vi at problemet jo nok er løst nu. Men intet sker fordi ePay vil tale med nogen bestemte medarbejdere hos indløseren der har ferie.
Da medarbejderne kommer hjem fra ferie sender de samme dag en mail til ePay, og herefter hører vi intet. Vi ringer og skriver stortset hver dag i en måned og der sker intet. De lover at ringe tilbage og intet sker.
Alt imens ePay ignorerer os mister vi dagligt rigtigt mange penge. Mange kunder kontakter os og siger at de ikke kan betale, og de ønsker ikke at betale med bankoverførsel, så vi mister mange kunder ved det.

Vi beslutter os så for at nok må være nok og vi vælger så at flytte vores betalingssytem til en anden betalingsgateway. Vi kontakter ePay og spørger om de kan udlevere alle vores abonnementer til vores nye leverandør. Det kan de sagtens, det er slet ikke noget problem.

Fint, vi flytter så det hele, og vupti, dagen efter vi har integreret det nye betalingssystem går vores omsætning amok. Vi har stortset ingen afviste betalinger.
Idag kontakter vi så ePay og fortæller dem at de skal udlevere kortnumre til den nye betalingsgateway. Men det vil de så have 4500 kr. for nu.
Går ud fra at det er ePays sidste forsøg på at ødelægge deres omdømme totalt.

Jeg ringer så til salgsafdelingen, de kan intet gøre ved gebyret, de forsøger bare at sælge mig en indløsningsaftale. Hvordan kan de seriøst tro at vi fortsat ønsker at sætte fod i en forretning der efter 5 års loyalt samarbejde ignorerer os i over en måned på trods af at vi dagligt mister mange penge på det.

Vi har gennem tiden hjulpet mange kunder med at integrere ePay i deres webshops, men det er slut nu. Jeg vil senere idag kontakte alle vores kunder der benytter ePay og tilbyde dem at integrere en anden betalingsgateway kvit og frit.

Vores kraftigste anbefalinger går på aldrig nogensinde at benytte ePay.
Vi har aldrig nogensinde oplevet så forfærdelig service.

-----
OPDATERING
Vi har modtaget en henvendelse fra ePay der nu beklager og erkender at de har begået fejl. De vil nu tilbyde os at flytte vores abonnementer gratis til vores nye betalingsgateway, og det sætter vi pris på.
Det er altid noget at de prøver at rette op på problemet, det har bare taget for længe.

13. september 2017

Uacceptabel opførsel og dårlig service!

Vi overtog en hjemmeside som brugte epay som betalings modul.
Vi kontakter dem så for at få en ny aftale sat igang, og får fat i en Svend.
Han informere os om hvordan vi ansøger og vi skal underskrive noget dokumentation.
Dette gør vi og sender retur, vi får intet svar i over 2 uger.
Vi kontakter dem igen og de siger de ikke har fået de papir, så vi sender dem igen.
4 gange beder de os lave ændringer ved vores hjemmeside så den lever op til deres krav (den hjemmesiden de allerede havde en aftale med før vi overtog)
De skriver endda flere ting der skal være på hjemmesiden, som allerede er på siden, men vi laver det hele om efter deres ønske.
Så vælger de efter 2måneders frem og tilbage at sige de ikke ønsker have en aftale med os alligevel.
2 måneder vi kunne have brugt på at få det op at køre et andet sted og en masse penge gået tabt, er det eneste vi fik ud af epay.
Jeg vil aldrig anbefale andre at lave en aftale med dem, og havde jeg læst deres anmeldelser her, havde jeg hellere ikke gjort det.

14. juli 2017

Elendig rådgivning.

Elendig rådgivning.

Jeg har benyttet ePay igennem flere år, og altid anbefalet dem grundet deres høje serviceniveau. Det stopper dog brat efter sammensmeltningen med Bambora.

Efter et dokumenteret hændelsesforløb hvor sælger overbeviser om at de kan opfylde det konkrete behov, samt de mange fordele ved en aftale hos Bambora, vælger jeg at ansøge om en indløsningsaftale her.

Det skal efterfølgende vise sig at rådgivningen var helt i skoven, og jeg kan nu se frem til et større økonomisk tab som følge af dette.

1. maj 2017