Vores virksomhed fik flere og flere henvendelser vedr. ønsket om kreditkort betaling. Vi kontaktede flere udbyder men fik meget hurtigt en god fornemmelse med e-Pay. Efter en del kommunikation sat... Se mere

Mange tak til Team ePay For at guide mig igennem betalingsdelen til min nye ølshop Humledrik. De var altid klar til at hjælpe og hurtigt var min shop klar til både betaling og alder verifikation... Se mere

Jeg kontaktede Epay per mail for at få løst et problem med betalingssystemet på min hjemmeside. Inden for kort tid svarede epay med en rimelig god beskrivelse på, hvorledes problemet kunne løses. Da d... Se mere

ePay yder en fantastisk god service og deres produkter er effektive, smidige og meget nemme at betjene. Lille dansk virksomhed som gerne går en ekstra mil for at bistå med at få dine betalinger igenne... Se mere

1. Betalingsservice
  2. Betalingskortbehandling
  3. Udbyder af e-handelsløsninger

Stiftere og tidligere ejere køber ePay tilbage fra Worldline 🎉 Vi er stolte af at kunne fortælle, at Morten Lanng Gulstad & Thomas Knudsen har købt ePay tilbage fra Worldline. De var med til at grundlægge ePay-platformen, før de i 2015 solgte den til Bambora, som nu er en del af Worldline. Dette betyder at ePay nu igen kører som selvstændig forretning og er 100% danskejet. Der vil komme til at ske store investeringer i platformen, bl.a. understøttelse af de nyeste betalingsformer som Apple Pay/Google Pay, nyt betalingsvindue, ny administration m.m. Udover de store investeringer i selve platformen, er der især en ting der bliver altafgørende: At give en fantastisk kundesupport. Da Morten & Thomas drev ePay var det ofte den gode support kunderne fremhævede, når de anbefalede platformen til andre. Den gode kundeoplevelse har altid været en del af ePay’s DNA og det er specielt det der vil blive lagt vægt på fremover.

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Hurtig service fra Anders.

28. februar 2025

Hej Spakompagniet

Mange tak for den varme anbefaling. Både Anders og resten af ePay-holdet lover at gøre det bedste for at opretholde en hurtig og ikke mindst god service!

Klasse oplevelse

Klasse oplevelse, jeg kom fra et andet selskab hvor servicen haltede og især den generelle kommunikation. Jeg har fået hjælp af Morten og efterfølgende Robin. Nøj hvor har det bare spillet, den forståelighed, rolighed og tillid de giver til en er fantastisk.
At yde en service udover det normale er hvad de gør, og det skal de roses for.

Anbefaling herfra!

Rafael - Felkon Holding

25. februar 2025

Hej Rafael

Tusind tak for de mange roser!

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og et kæmpe tak skal der lyde for anbefalingen – vi ser frem til at sætte strøm til et rigtig godt samarbejde ;-)

Lynhurtig support og afhjælpning

Altid hurtig og venlig hjælp i support.

19. februar 2025

Hej Heine

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores support. Vi vil bestræbe os på at opretholde den gode standard og vi ser frem til at være på pletten, næste gang du har brug for os!

Team ePay

Utrolig behagelig og professionel service

Utrolig behagelig, hurtig og kompetent service og sparring! Tillykke med at stå på egne ben! Det er en kæmpe positiv forskel for os som kunde.

6. februar 2025

Hej Folke

Tusind tak for de flotte ord! Vi er glade for, at vi kunne levere en kompetent og effektiv service. Det betyder meget for os at høre, at vores arbejde gør en positiv forskel for jer som samarbejdspartner.

Vi ser frem til fremtidige sparringsessioner!

Team ePay

Suveræn service i topklasse!!

Suveræn service i topklasse!!
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke har fået bedre kundeservice, i min tid i IT-branchen, end hos ePay. Jeg har kontaktet ePay hver eneste gang jeg har stødt på en undren eller problemstilling vedr. online betaling, og har fået et meget fyldestgørende og tilfredstillende svar. Tusind tak, fordi i tager det som en seriøs opgave, at guide og servicere både eksisterende, og muligt fremtidige kunder.

24. januar 2025

Hej Louise

Tusind tak for at du tog dig tid og fortalte om dine oplevelser med os hidtil. Det varmer rigtig godt på sådan en kold og grå fredag!

Vi vil altid bestræbe os på at gøre vores allerbedste, for at vejlede og servicere der hvor vi kan bidrage med noget konstruktivt - også fremover, selvfølgelig!

Med venlig hilsen og god weekend,
Team ePay

Havde et problem med login

Havde et problem med login - sendte en mail, om at det hastede og fik lynhurtig respons fra en meget kompetent medarbejder, der blev i røret indtil det hele kørte som det skulle.
Tusind tak

22. august 2024

Hej Kirsten

Du er velkommen!

Tak for at du delte din oplevelse og det glæder os, at du føler dig godt behandlet og at loginproblemerne nu er fortid.

God Kundeservice

Hurtig og effektiv kundeservice, når der er behov for lidt hjælp på vejen. Venlige og hjælpsomme.

Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger!

20. august 2024

Hej Alexander

Tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse og tillige anbefale os. Det sætter vi stor meget pris på og vi ser frem til at servicere dig fremover!

Team ePay

Hurtig action med relevant svar.

26. juli 2024

Hej Jan

Mange tak for at du tog dig tid og delte din oplevelse med os, samt at det var en positiv én af slagsen :-)

Du ved hvor du fanger os, hvis behovet opstår en anden gang.

Team ePay

Hurtig og klar hjælp uden…

Hurtig og klar hjælp uden komplikationer.

24. juni 2024

Hej Martin

Af hjertet tak for de rosende ord. Det glæder os at du fik hurtig og klar hjælp, når du tog fat i os.

Team ePay

Uvurdelig hjælp når man selv er på…

Uvurdelig hjælp når man selv er på "udebane". Enhver kontakt bliver modtaget positive, og man får altid hjælp til en løsning.
Meget positiv oplevelse og mine største anbefalinger herfra :-) :-) :-) :-) :-)

19. juni 2024

Hej Birgitte

Mange tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på, og vi er glade for at være kunne hjælpe til, når der skal spilles på udebane!

Ved næste udebanekamp, så ringer du bare igen :-)

Team ePay

Godt at det er tilbage ved de…

Godt at det er tilbage ved de oprindelige udviklere.
Fin support, også på en dag, hvor de fleste holder fri.

5. juni 2024

Hej Rob

Tak for at du tog dig tid til at fortælle om din oplevelse med os på en halv-helligdag :-)

Husk også, at selvom vores telefonlinje er lukket, så er der god chance for svar på skriftlige henvendelser udenfor almindelige åbningstider.

vidunderlig service

vidunderlig service. meget hurtigt svar og give oplysningerne inden for 24 timer. højt værdsat

29. maj 2024

Hej!

Det var en stor fornøjelse, at bistå med at finde de efterspurgte oplysninger og at du er tilfreds med resultatet.

Du er velkommen en anden gang, skulle behovet opstå.

Super positiv medarbejder

Super positiv medarbejder, som hjalp mig igennem dét jeg havde behov for, og med stor passion sagde, at jeg altid var velkommen til at ringe igen hvis jeg havde andet at spørge om.
Flere stjerner burde være muligt.

22. april 2024

Hej Svanedesign

Tak for de rosende ord!

Det er fedt at høre, at du lagde mærke til hvor meget vi brænder for vores virke, og at vi kunne hjælpe dig med at løse udfordringen.

Team ePay

Super service, hurtigt respons tid på mailsvar, søde og venlige support og få altid hjælp når man kontakter Team ePay, kan anbefaledes..

22. april 2024

Hejsa!

Det glæder os rigtig meget, at du vil dele din oplevelse med os, og at vi lever op til det vi lover.

Vi glæder os til et fortsat godt samarbejde, med hurtige løsninger og et smil på læben ;-)

Super support

Super support - svare hurtig og effektiv.

9. april 2024

Hej Claus

Tak for dine rosende ord og vi lover, at gøre vores bedste for opretholde den samme standard fremover.

Rigtig god dag og du er velkommen en anden gang, hvis behovet opstår :-)

Team ePay

Superhurtig og kompetent vejledning via…

Superhurtig og kompetent vejledning via mail

4. april 2024

Hej Anja

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive igen hvis du har brug for yderligere vejledning eller hjælp fremover.

Mange tak for de rosende ord!

Team ePay

Vi har oplevet hurtig respons og…

Vi har oplevet hurtig respons og kompetent assistance hos ePay!

3. april 2024

Hej Jeppe

Mange tak for de pæne ord. Vi skal gøre vores aller bedste for at opretholde den gode standard!

Hurtigt svar

Havde problemer med en indbetaling, men de svarede tilbage inden for 10 minutter. Og løste problemet.

3. april 2024

Hej K.R.

Mange tak for at du deler din oplevelse med ePay og at du er glad for, at vi i fællesskab med dig, fandt en løsning på problemet hurtigt.

Du ringer eller skriver bare igen, hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp.

Team ePay

Dejligt I har fokus igen på produkt og…

Dejligt I har fokus igen på produkt og kunder 😊

2. april 2024

Hejsa!

Mange tak for at du deler din oplevelse med ePay og at du er glad for, at der igen er kommet fokus på vores samarbejdspartnere og på produktet. Vi har mange planer for nyudvikling i den kommende tid, og det glæder vi os til at dele mere information om :-)