Utrolig dårlig beboer kontakt, selvom de får ekstra penge for dette… Varsling om adgang til lejligheder mm. Kommer sent om eftermiddagen dagen før eller samme dag som de skal have adgang til lejl... Se mere

Jeg kan kun slutte mig til de dårlige kommentarer man kan læse her. Vi er en familie på 4 der bor i alment boligselskab, som er under renovering af EogP. Hold da kæft, hvor er der ikke sty... Se mere

Da de var entreprenører på renoveringen af stadion kvarteret i Glostrup brugte de social dumping til at renovere, lægge fliser i vores badeværelser. Disse søde arbejder, arbejdet alle ugens dage. Fl... Se mere

Det har kun taget dem 1 år og 3 måneder, at lave ny altan plus bad, de har lavet badet om 3 gange pga fejl og mangler. Dårlige til at organisere, for mange mellem ledere der ikke har styr på det... Se mere

1,4

Dårlig

Svarer typisk inden for 24 timer

Professionelt og imødekommende

Montering af IKEA-køkken var en meget positiv oplevelse. Søde og professionelle håndværkere. Da der opstod sygdom, blev der hurtigt sat ekstra ressourcer på opgaven. Kun et lille kiks med faktureringen, som hurtigt blev rettet,

5. september 2014

Forfærdeligt selskab!

Enemærke og Petersen renoverer for tiden Langkærparken i Tilst ved Aarhus. Det er de værste folk, der er ansat i det firma - fra top til bund! Det håndværksmæssige arbejde er virkeligt dårligt - en gang klamphuggeri. En ufaglært eller lærling ville kunne gøre det bedre. Håndværkerne vader ind i folks hjem og opfører sig som om, det er en byggeplads. En del lejligheder har fået slukket for strømmen under renoveringen uden at håndværkerne har gidet at ulejlige sig med at tænde for det igen. Firmaet ansætter blandt andet østeuropæisk arbejdskraft (gad vide hvorfor?) Med mindre ens henvendelse til firmaet drejer sig om at hyre dem til at udføre et stykke arbejde, besvarer de aldrig ens henvendelse. Hold jer langt væk fra det firma!

1. september 2014

Anbefales fuldt til alle

Jeg kan kun anbefale fuldt ud dette firma til at nedtage og opsætte nyt køkken fra Ikea.
Meget dygtige unge mennesker der fuldførte arbejdet.

27. juni 2014

Super køkkenmontering

Vi fik vores nye køkken monteret af E&P service a/s og det var en stor fornøjelse at have dygtige og professionelle køkkenmontører til at håndtere opgaven, som blev udført til vores meget store tilfredshed.
Ikke mindst var det rart at kunne rådføre sig med nogle mennesker, som har oplevet lidt af hvert inden for køkkenverdenen og som havde gode råd parat, når vi gerne ville have lidt professionel rådgivning.

Det har været en meget positiv oplevelse at have E&P til at montere vores køkken og vi kan give dem vores varmeste anbefaling.

17. juni 2014

Hold Jer langt væk fra EogP

Vi fik EogP anbefalede af Ikea mhp opmåling og opsættelse af bordplade.
Bordpladen blev målt forkert op og skåret forkert ud, så der visse steder er 12mm fra bordplade til væg. Der blev skåret ind i køkkenskabe og dette blev bare efterladt. Samlingen, der skulle være stort set usynlig, var synlig idet de ikke havde understøttet bordpladen godt nok. Induktionskogeplade var ikke fræset ned i bordpladen i hht installationsvejledning og så havde de forsøgt at skjule den forkert udskårne bordplade med en tyk ujævn fuge med fingeraftryk i.

Vi kæmper stadig med udbedring nu 2 mdr efter. Deres sidste forslag var at spartle væggen ud til bordpladen for at skjule fejlen.

26. februar 2014

Advarsel: Brug aldrig EogP!!!

Vi skulle have EogP til at sætte vores køkken op, og det har ikke voldt andet end problemer. Alt er gået "op ad bakke". De har været meget ubehøvlede, samlet skab forkert, målt bordplade forkert op, påmonteret den forkert, forsøgt at skjule deres fejl og bare gå fra dem, i håb om at vi ikke opdagede dem og efterladt et syndigt rod med bl.a. værktøj i vores møbler, uoptørrede Cola sjatter på vores spisestuebord og madrester fra deres frokost i vores nye køkkenskabe. Alt hvad der har kunnet gå galt, er gået galt for EogP!!!

20. februar 2014

Meget ubehageligt møde med et rodet firma, som begik flere fejl under montering af et køkken.

Vi valgte EogP til at montere og opsætte vores nye køkken. Det skulle vi aldrig havde gjort.
1. Et skab blev samlet forkert.
2. Vi havde betalt for, at EogP ryddede op efter sig. På trods af dette lå der værktøj i vores lædermøbler, pizzabakker i skabene, papkasser og skruer fyldte hele stuen og spildt Cola flød på bordet.
3. Under montering af bordpladen, sprænger laminat af, hvorefter EogP forsøger at skjule skaden ved at klistre stykket på og dække resten med sort klister,- og forlader køkkenet uden at sige noget eller uden at lægge en besked til os om dette.
4. Bordpladen blev monteret skævt, - i alt fem fejl alene ved montering af bordpladen.
5. Vi oplevede fra første dag en meget uvenlig og bedrevidende holdning fra EogP, som slet ikke lyttede til kunden.

Køkkenmonteringen blev den første og den sidste opgave, vi vil overlade til EogP.

20. februar 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (70 anmeldelser)