Utrolig dårlig beboer kontakt, selvom de får ekstra penge for dette… Varsling om adgang til lejligheder mm. Kommer sent om eftermiddagen dagen før eller samme dag som de skal have adgang til lejl... Se mere
Jeg kan kun slutte mig til de dårlige kommentarer man kan læse her. Vi er en familie på 4 der bor i alment boligselskab, som er under renovering af EogP. Hold da kæft, hvor er der ikke sty... Se mere
Da de var entreprenører på renoveringen af stadion kvarteret i Glostrup brugte de social dumping til at renovere, lægge fliser i vores badeværelser. Disse søde arbejder, arbejdet alle ugens dage. Fl... Se mere
Det har kun taget dem 1 år og 3 måneder, at lave ny altan plus bad, de har lavet badet om 3 gange pga fejl og mangler. Dårlige til at organisere, for mange mellem ledere der ikke har styr på det... Se mere
Ole Hansens Vej 1, 4100, Ringsted, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Virkelig dårlig service af dette firma, vi gik med dette firma, da de var en anbefalet service fra IKEA. Køkkenet installatøren forsinket at sende en pris for den ekstra VVS / Electrics arbejde indtil 2 uger efter det oprindelige besøg, og vi modtog kun en pris, da vi jaget hovedkontoret. Arbejdstagerne kom uden forudgående varsel 2 uger før køkkenet skulle monteres for at afinstallere køkkenet - da vi ikke havde modtaget en pris for dette eller aftalt til afinstallationen plus dette ville have forladt os uden noget køkken i 2-3 uger . Da prisen blev leveret stillede vi spørgsmål om den høje pris og fik meget at vide, at de bare ville gøre installationen uden yderligere arbejde - de var ikke villige til at besvare vores spørgsmål om det ekstra arbejde eller virkelig arbejde med os for at rette op på situationen . Jeg anbefaler slet ikke dette firma. Vores køkken antages at blive monteret på mandag, og vi har ikke tillid til det arbejde, der udføres, eller hvis det gøres til en god standard.

Besvarelse fra Eogp
Det tog os 3 måneder at få færdiggjort et bryggers med dette firma. Til gengæld sendte de flere gange fakturaer, selv om arbejdet ikke var færdiggjort. Jeg ringede flere gange og lagde besked, om at de skulle ringe, så vi kunne aftale nærmere, og jeg sendte mails om det samme. Det var først, da jeg var virkelig ubehagelig i telefonen, at der skete noget. Lad vær med at bruge dem.

Besvarelse fra Eogp
Super dårlig tjeneste. De skulle installere en bordplade fra IKEA men lavede det ikke færdigt og sagde at det ville komme igen dagen efter. Siden har vi ikke hørt mere og selvom vi har ringet mange gange siger det bare at det er færdige med sit arbejde. Vil slet ikke anbefale dem.

Besvarelse fra Eogp
Var lidt tøvende med at bestile montering fra IKEA da vi havde læst de dårlige anmeldelser om firmaet. Vi valgte at give dem en chance og bestilte et obligatorisk før-installationsbesøg til køkken installation. De skulle have været her mellem 7 og 11. Kl 11:15 er de ikke dukket op så jeg ringer til Ikea som ville følge op på det. Kl 11:30 ringer de og siger de ikke når det (no s£@t sherlock) men de kan være der om en time (altså først kl 12:30). Ingen undskyld eller noget. Ved ikke om de tror man ikke laver andre planer men det gør man så vi ringede til IKEA og fik vores penge tilbage og fandt et andet firma.
Normale mennesker ringer INDEN en aftale udløber for at sige man ikke når det. Selvfølgelig kan man have travlt, men overhoved ikke at være ked af at man har brændt nogen af og ikke kunne forudsige det på forhånd og ringe er tegn på ikke eksisterende service.
Meget flot håndværk, og flinke håndværkere. God service fra firmaet. Meget tilfreds
Har fået installeret køkken fra IKEA af EogP Service.
Virkeligt professionelt, montørene havde forståelse for vores ønsker.
En enkelt fejllevering fra IKEA løste EogP, ved at kører i varehus og bytte det.
De var hurtig færdige og resultatet er helt tilfredsstillende.
Kan helt sikkert anbefales.
Omend det koster lidt.
I forbindelse med montering af bordplade fra IKEA, bestilte jeg en opmåling fra E&P som sad lige i skabet.
I forbindelse med selve monteringen, som var latterligt svært pga nedløbsrør, gjorde håndværkerne et enormt fint stykke arbejde. Der var en enkelt ting som blev misforstået, men efter en enkelt mail fik vi rodet bod på dette uden problemer.
Ekstrem fin service og venlighed jeg har mødt fra E&Ps side.
Jeg har oplevet forløbet omkring totalrenovering og nyopsætning af mit køkken som særdeles professionelt. E&P har overholdt og fuldt op på alle aftaler fra start til slut. De småproblemer, der har været undervejs er blevet løst med stor fleksibilitet og fuld tilfredshed. De enkelte fagentrepriser har også løst opgaverne godt ledsaget af en god og venlig kommunikation. Perfekt oprydning rengøring efter end arbejde. Dejligt!
Boligforeninger løøøøøøøb langt væk. De roder og sviner og er ligeglade med beboere. De bruger østeuropæere som man ikke kan kommunikere med. De bruger beboernes el og tager aldrig ansvar. Mine afløb gik opad,- og rigtigt mange ting skulle laves om igen. Var nødt til at flytte ud i 3 måneder da jeg er støvallergiker og dette ikke blev respekteret. Der lå ca. 1 cm støv overalt, på trapper i lejligheden etc. Ingen tog en kost og fejede efter sig. Har ALDRIG som i ALDRIG set så svinske håndværker. FIND NOGEN ANDRE !!!
Dårlige til at organisere, for mange mellem ledere der ikke har styr på det ene stykke arbejde de skal forholde sig til- ergo kammeraterier.
Respektløs adfærd overfor beboere
Vi har brugt E&P i til at opmåle, tilskære og montere bordplader i vores nye køkken.
Absolut ikke gratis, men når køkkenet er i en gammel lejlighed med skæve vægge, er det penge godt givet ud at få det gjort professionelt.
Vi var meget tilfredse både med arbejdets kvalitet og med de venlige montører som besøgte os.
Vi har fået monteret køkken af eogp service og er meget tilfredse. Fik desuden hurtige og præcise svar på alle spørgsmål vi have undervejs. Jeg vil klart bruge eogp service igen til anden opgave.
E&P har været en helt forfærdelig oplevelse. De renoverede vores facade, men de har været langsomme. Der har været mange sjuskefejl, som de ikke gider tage ansvaret for. Og det de vil tage ansvaret for er halvandet år efter færdiggørelse af projektet stadig ikke udført. Find et andet selskab. For din egen skyld!
IKEAs køkke monteringsservice E&P er desværre ikke noget jeg kan anbefale. De installere et køkken skævt. De vælger at flugter det med en væg der ikke figurer på ikea tegningen i stedet for at flugte det med de køkkenelementer der er del af køkkenet, såsom højskabe væg hvor bordplade er hæftet op og gulv. Det giver så en køkkenø der hsr 2-3cm forskel. De tror man lyver og bruger alle mulige tricks for at slippe for det. De folk E&P så sender ud for at kontrollere de vi siger, er samtidige ubehagelige og ubehøvlede overfor min kone, der prøver at forklare at det faktisk er tydeligt at se. Hun var lidt rystet over behandlingen. Selv vores entreprenør der har hovedentreprisen, der havde håndværkere til stede da de diskuterede det (et stort og kendt entreprenørfirma) siger det samme og er rystet over E&Ps håndtering og mangel på kvalitet i udførelsen.
Vi sidder i en situation med spædbørn og små børn og vi kan ikke flytte hjem og har snart ikke andre steder at bo. Vi drager ingen fordel af dette. Vi vil bare gerne have et køkken der er pænt. Vi føler os desværre nødsaget til at alliere os med en advokat via Danske Bank og entreprenørfirmaet der kan validere fejlen og ser vi har en åbenlys sag her, hvis ikke E&P anerkender fejlen og får rettet det. Det er sådan set det eneste vi ønsker..
Jeg startede ud med, at have kontakt med René fra eogp's kontor, som jeg var meget glad for. Han var meget hjælpsom og opmærksom på mine behov som kunde. Ikea lavede en masse fejl, som René håndterede perfekt.
I en periode var René ikke på arbejde, og andre havde overtaget hans job. Dette var rent ud sagt en oplevelse under alt kritik. Det kan også være, at jeg har været uheldig. Men alt gik galt, og jeg kunne aldrig få fat i eogp. - De kom forsent, aftaler var ikke booket ordentligt ind, dem der monterede køkkenet lavede mange fejl osv osv.
René er nu tilbage på kontoret, og han har løst alle mine problemer med eogp.
Hvis man har valgt at bruge eogp, så vil jeg kraftigt anbefale René Mehlbye fra eogp Glostrup.
Jeg henvendte mig for at få et tilbud på at få monteret et IKEA skab, idet Ikea henviser / anbefaler dem til montering, og fik en automail om at de havde modtaget min henvendelse og ville vende tilbage indenfor 2 arbejdsdage.
Da der var gået over en uge rykkede jeg for svar, og fik at vide at de ikke ville røre opgaven af hensyn til garanti, da jeg havde forklaret at det har været opsat af Ikea i mit tidligere hjem og pakket ned af et professionelt flyttefirme!
Det er da i den grad manglende service, at det kan tage så lang tid at sende en så simpel afvisning, og i den grad mangel på fleksibilitet i arbejds formen!
Jeg var en potentiel kunde, men det tog er da helt sikkert kørt ifht E&P; godt der findes service mindede virksomheder derude, som gerne vil have en omsætning hjem!
Har kun dette at sige afmagt
Hold jer fra dem
Tager på ingen måde hensyn til at der bor mennesker og at det er deres hjem
Intet bliver færdigt til tiden og det der er færdigt er så uprofessionelt at man kunne gøre det bedre selv
Vi fik altaner, vinduer og nyt badeværelse, ! Deres udenlandske håndværkere forstod ikke dansk, så de brugte strømmen i vores lejligheder da de skulle rivevores badeværelser ned i stedet for den der var trukket i ejendommen, resultat 1 år efter en el stignings forbrug på 37,6 % for mit vedkommende, for nogen over 1000 kwt i ekstra forbrug EogP benægter at deres håndværkere har brugt strøm i lejlighederne, dørene på badeværelset blev vendt indad, kloakken lugtede når vi rensede den, 1 år efter kommer der håndværkere der skal rense vores afløb for skidt fra nedrivnngen, vinduerne er ikke tætte, hvergang man kom med anmærkninger fik man en historie fra de varme lande om at det var der ikke råd til også når man gik ned og fortalte at ens hoveddør var ulåst når man kom hjem, troede de man var fuld af løgn! Så dårligt et firma, så vi nu skal i retshjælpen og få hjælp til at få vores el penge tilbage!
Jeg fik installeret en lille opvaskemaskine fra IKEA af E og P service. Regningen lød på 4 timer og 2250 kr uden at der iøvrigt var uforudsete problemer. Prisoverslaget jeg havde fået forinden lød på et par timer, altså godt 1100 kr. Det synes jeg er at bondefange folk. Jeg bruger ikke dem næste gang.
Blev anbefalet firmaet af Ikea til at måle køkken bordplade op og lave en tegning. De havde travlt med at opkræve betaling som det første. Så 'målte' håndværkeren op og senere samme dag modtog jeg en 'tegning' med tre firkanter på. Ingen mål til vask eller komfur. Da jeg samme eftermiddag tog ind til Ikea med 'tegningen' var meldingen at den kunne de ikke bruge. Desuden havde eogp skrevet på tegningen at vi selv ville montere bordpladen, hvilket aldrig har været på tale! Over for os siger de at det ville koste kr. 10.000,- at tilpasse. Ikea vasker hænderne rene og vil ikke længere hjælpe med at få pengene retur, som Ikea i første omgang mente at vi var berettiget til, og siger nu at vi skal kontakte eogp direkte. Ved skriftlig henvendelse svar eogp ikke. FUP, SVINDEL og HUMBUG!