Emmaljunga Anmeldelser

2,4

Fin barnevogn med et langt liggemål. Vi har købt vores igennem BabySam og efter 2,5 år er styret begyndt at krakelere. Ekspedienten fortæller at det selv inden for garantien ikke ville være en reklama... Se mere

Vi købte barnevogn og klapvognssæde for samlet 12.000 kroner. Klapvognssædet var helt forslået og skævt, så vi måtte indlevere og vente på et nyt. Det nye vi fik var så OGSÅ skævt (dog et nyt sted), s... Se mere

Hold jer væk fra Emmaljungas pusletaske. Stroppen er af kunstlæder og vores begyndte at sprække da tasken var lige over 2 år gammel. Snart er stoppen sprækket så meget at den falder helt af og tasken... Se mere

Vi har nyligt købt en nxt90b, en lille uge efter har vores stel slugt 4 dl vand, efter en kort tur i øsende regnvejr. Ifølge emmaljunga er dette ikke en reklamation da deres påstand er den må have oph... Se mere

1. Babyudstyrsbutik
  2. Børnebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Emmaljunga Barnvagsfabrik AB

Under middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

35 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig, virkelig ringe service!

Jeg købte i januar en Big Star barnevogn, bl.a. Fordi jeg har en klapvogn som jeg er rigtig glad for og har haft i flere år. Mindre end en måned efter at barnevognen blev taget i brug begyndte den at blive dækket af rustpletter overalt på det ellers så rustfrie stålstel. Da vi reklamerede over det defekte produkt var det arrogante svar vi blev mødt med, at vi minimum en gang om ugen skulle aftørre stellet og besmøre det i et særligt produkt. Vi taler jo om en vare, der alene har til formål at blive anvendt UDENFOR! Og endda er udviklet til det kolde og fugtige klima i Norden. Barnevognen har i øvrigt altid stået under halvtag. Derfor nægtede Emmaljunga at overholde garantien. Kan man tilsvarende forestille sig at Volvo ville sige til sine kunder, at de mindst en gang om ugen skal aftørre og besmøre bilen - ellers bortfalder garantien?!

14. oktober 2015

Oprindeligt meget tilfreds - meget dårlig kundeservice!

Vi startede med en brugt Emmaljunga barnevogn, og var meget tilfredse. Den holdt fantastisk, på trods af mange år på bagen. Da vi skulle have klapvogn var valget derfor let, en Emmaljunga! Da vi så skulle have ny barnevogn skulle der selvfølgelig også være en Emmaljunga. Vi har været SÅ glade for vores vogn, men et par måneder inden den var 2 år gammel går bremsen i stykker, fodbremsen er simpelthen defekt. Vi kontakter forhandler, som henviser til Emmaljunga. Deres svar var enormt skuffende, og når de skriver "men alt kan jo gå i stykker og vognen er nu næsten 2 år gammel" stemmer det ikker overens med de ting Emmaljunga skriver på deres forside som "høj kvalitet", "en vogn du kan stole på" og "lang levetid".
Synes der er noget svineri. Vi skal nu købe ny bremse til en vogn der er knap 2 år gammel, og krydse fingre for at den nye så holder længere!
Øv en oplevelse, når vi ellers har været så glade og tilfredse.

12. august 2015

emmaljunga nitro city

Vi købte i januar 2015 klapvognen.

6mdr efter finder jeg ud af at vognen er en 2014 model - meget træls eftersom vi ikke fik rabat pga det - men det er bare ærgerligt.

Selve vognen er utrolig lækker at køre med, og den stråler langt væk af kvalitet. Dog virker stellet ikke helt holdbart der hvor man klapper den sammen, men den holder da endnu :)

Yderstoffet er meget vandafvisende, så man behøver ikke skynde sig at komme regnslaget - som desuden medfølger gratis- på.

Jeg kunne dog godt tænke mig at vognen blev lavet med lufthjul, da jeg synes affjedringen er knap så god med de nye punkterfrie hjul.

Det største minus vognen har, er at den fylder alt for meget klappet sammen, og den er alt for tung at løfte op i bilen. Vi stod mellem babyjogger city elite eller denne, og på det punkt, er jeg træt af at vi ikke valgte joggeren.. Når barn nr 2 melder sin ankomst, ser jeg mig nødsaget til at sælge vores vogn, da der ikke vil være plads til en barnevogn og en klapvogn i vores st. car. Klapvognen fylder, hvis ikke mere- så i hvert fald lige så meget som barnevognen ..

21. juni 2015

Ruster

3 måneder gammel barnevogn hvor stel nu er MEGET rusten og hverken emmaljunga eller babysam vil gøre noget ved det. Lad vær og køb en emmaljunga

25. januar 2015

MUG i Emmaljungas lift efter 3 dages brug!

Vi har købt emmaljunga Big Star supreme barnevogn og lift dertil.
Helsemadrasser er yderligere købt til både lift og barnevogn.
Da helsemadrassen skal vaskes benytter vi den madras som fulgte med liften -Emmaljungas egen madras.
Efter blot 3 dages brug af madrassen, er der fanme mug i bunden af liften, oppe ved min søns hoved!

Det kan ikke være rigtigt, der står ingen steder skrevet, at den madras der følger med vores køb, ikke er anvendelses venlig.
For det er den tydeligvis IKKE !

Det er åbenbart sundheds skadeligt at benytte den madras som Emmaljunga kommer i barnevogne og lifte.

Vi vil gå videre til Forbrugerrådet

2. november 2014

ikke sådan en god en

Vi købte en Odder til hver af de 2 mindste og en Emmalunga til de 2 største samtidig. Mest fordi jeg er fra Holland og min kone er Svensker (så ville hun absolutely have en svensk køretøj)
Den Emmaljunga ruste over mere en halvedelen af hvad den anden gør, den er nemlig slet ikke rustet på noget sted endnu.
Da de koste praktisk taal det samme, vil jeg klar fortælle andre folk at de skal måske tænke sig en lille bit omkring inden de bruger mange af pengene på sådan en. Lidt dårlig med rust i en dyr vogn til barn.

6. august 2014

Ruster som en gammel Alfa!

Som en Alfa, er den lækker at se på og røre ved, når den er ny, men stellet ruster hvis man bare nævner ordet rust i nærheden af det. Jeg så mig nød til at give vores Big Star Suprême et tykt lag klar undervognsbeskyttelse, det hjalp. Køb en Odder og støt en dansk virksomhed! Emmaljunga er for billigt lavet og solgt for dyrt!

13. oktober 2013

Lækker vogn - og flot håndteret reklamation

Vi har købt en Supreme barnevogn med 'det hele' og er super glade for både funktionalitet og design.
Desværre gik bremsen i stykker efter et lille års tid, men både forhandler og Emmaljunga selv håndterede vores reklamation hurtigt og upåklageligt.

Lækker vogn og god service da uheldet var ude!

25. juni 2013

Ignorerer købeloven fuldstændig! HOLD JER VÆK!

Vi har en barnevogn, klapvogn, "city-et-eller-andet" og diverse tillægsudstyr herfra, og var for såvidt ok tilfreds med købet. Men det varede kun indtil noget så simplet som en lynlås på en polstret kørepose gik i stykker - den behandling vi fik var rystende!:

Det drejer sig om den lille metal-dims man hiver i for at lukke lynlåsen som var faldet af, fordi en lille holder var knækket. Det kan ske, men så skal den jo skiftes. Det var bare ikke lige til. Vi blev først pure afvist og efter kraftig insisteren henvist til Emmaljunga's kundeservice. Her behandlede den mest arrogante og ignorante kundeservice ekspedient (der er ikke så mange så vidt jeg kan forstå) vores sag. Hun mente at lynlåser bliver slidt og derfor skal de ikke lave den - hvilket dels er forkert - da det ikke er lynlåsen i traditionel forstand der var i stykker, men en holder til træk-dimsen (som jo ikke bliver slidt, men kun knækker grundet en fejl i produktionen) - dels er det i strid med købeloven: Har man solgt en varer skal den kunne holde mindst de 2 år reklamationsretten gælder - og ikke gå i stykker efter 3 måneder (i garanti perioden).

Jeg foreslog hende at sende hende nogle billeder - dem ville hun ikke se. Så foreslog jeg at sende hele posen - det kunne jeg "bare gøre, men jeg betaler ikke for at sende den retur". Da jeg som erhvervsjurist så begyndte at forklare hende om at hun var i færd med at ski... ignorere mine rettigheder som forbruger, blev hun fornærmet og ævlede om hvor travlt de havde og at de jo ikke kunne tage sig af alle sådanne småting - hun endte så med at lægge røret på.

Beklageligvis afviste forbrugerombudsmanden sagen fordi køreposen lige akkurat lå under bagatelgrænsen. Ergo: Hvis ikke der sker noget med produkterne, så kan du være rolig ved at købe her... men du har forbrugerbeskyttelse som et i et 3.verdensland hvis noget går i stykker - selv for tilbagevendende kunder! Så find et andet mærke at investere i!

18. april 2013

Kvaliteten er ikke god nok i forhold til prisen.

Vores kombivogn har altid kørt skævt. Butikken påstår at vi har kørt ind i et eller andet og bøjet noget, men det passer ikke. Den har fra første tur kørt skævt. Vildt irriterende.

Stellet ruster hurtigt pga. for tynd krom. De malede metaldele, herunder fælge, ruster også, fordi lakken er for tynd. Jeg ved ikke hvad de mener med kryptonit-stel, men det holder altså ikke til en enkelt måned i det danske vinterklima.

Dækkene (med luft) er i virkelig dårlig kinesisk kvalitet og punkterer hele tiden. Jeg har somme tider lappet den flere gange på samme dag. Nu har jeg indlagt et plast-bånd i dækket, hvilket har hjulpet.

Lidt godt er der selvfølgelig også. Fittings til at sætte stel og vogn sammen er smart og fungerer rigtig godt.

Vi bruger en billigere barnevogn til 1.000 kr. nu, som ganske vist er tungere og mere bøvlet at skille ad, men den kører bedre og er aldrig punkteret.

Jeg vil ikke købe Emmaljunga igen.

4. november 2011

Godt ry - mindre god i praksis

Emmaljunga havde et supergodt ry i min omgangskreds, hvorfor det var et naturligt valg for mig at købe en (dyr) kombivogn i sommeren 2009, da jeg fik mit første barn - kun det bedste er jo godt nok til ens barn. Efter at have haft den i brug i 22 måneder plus det løse, så står jeg tilbage og er mildest talt ikke imponeret. 4 gange har vognen været til reparation, hvor vi har måttet undvære den i ca. 2 uger hver gang. Det er det samme, som har været galt med den, nemlig at stellet meget hurtigt blev vakkelvornt og bremserne ikke virkede efter hensigten.
Babysam i Tilst har nu ydet så god kundeservice, at de har ombyttet vognen til en spritny klapvogn fra Emmaljunga (cerox), så jeg krydser fingre for, at jeg denne gang i mit partnerskab med Emmaljunga bliver en anelse mere imponeret over deres produkt.

1. juni 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (181 anmeldelser)