Fin barnevogn med et langt liggemål. Vi har købt vores igennem BabySam og efter 2,5 år er styret begyndt at krakelere. Ekspedienten fortæller at det selv inden for garantien ikke ville være en reklama... Se mere
Vi købte barnevogn og klapvognssæde for samlet 12.000 kroner. Klapvognssædet var helt forslået og skævt, så vi måtte indlevere og vente på et nyt. Det nye vi fik var så OGSÅ skævt (dog et nyt sted), s... Se mere
Vi har nyligt købt en nxt90b, en lille uge efter har vores stel slugt 4 dl vand, efter en kort tur i øsende regnvejr. Ifølge emmaljunga er dette ikke en reklamation da deres påstand er den må have oph... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Emmaljunga Barnvagsfabrik AB
Sverige
- www.emmaljunga.com
Det tager typisk over 1 måned at svare
Vi har både haft ntx og emmaljunga Big…
Vi har både haft ntx og emmaljunga Big star suprême på s stel
Den er robust og fungere hammer godt.
Dog var vi rigtig kede af vores ntx, kassen sad ikke særlig godt fast på stellet, hjulene knirket og stellet er meget vaklet
Dårlig kvalitet!
Jeg har i princippet været rigtig glad for vores barnevogn (NXT90B), men efter cirka 2 år begyndte læderet at gå fuldstændig op på vores styr! Da reklamationsretten er overskredet, vil hverken butikken eller emmaljunga være behjælpelige. Jeg mener det er en produktionsfejl, da det simpelthen ikke må ske på så en “ny” barnevogn! Meningen er jo at man helst skal kunne bruge den i længere tid når man betaler nærmest 10.000kr for noget! Så elendig kvalitet og det værste er at der er mange mange flere der har oplevet dette med præcis emmaljunga (ingen af konkurrenterne har samme problem). I min optik når de ved at mange har oplevet det med samme model, så burde de erstatte styret uden betaling eller andet! Alene herfor ville jeg aldrig nogensinde købe en igen, for det vidner lidt om kvaliteten - desværre!
Hold jer væk fra emmaljunga
Har altid ønsket mig en emmaljunga barnevogn nu har jeg haft en NXT90B 2023 model i to måneder og fortryder helt vildt. Den køre skæv, kassen er voldsomt ledløs, virker skæv i stellet og resten er bare en gang plastik som lyder til at falde fra hinanden, lige til stor skrald, desværre.
Bare super ringe kvalitet
Vi købte desværre en emmaljunga big star surpreme. Jeg er rystet over hvor dårlig den er.
Den trækker voldsomt skævt, ruster, er ikke intuitiv i forhold til at indstille den og klappe den sammen, hjulene er så elendige at jeg aldrig har set mage - havde det været en cykel, havde jeg aldrig sat mig op på den. Fælgen er for lav så dækket sætter sig skævt, den ruster for et godt ord og i stedet for at producere hjul i gode, holdbare materialer, har man valgt noget billigt bras, hvor coatingen falder af i flager, så den både er grim at se på, den tager imod alt vand, mudder, salt mm. og man skærer sig på den porøse overflade.
Den er så ringe at ringe at den kun hører hjemme på lossepladsen nu. Øv for et spild af penge.
Dårlig oplevelse med Emmaljunga kombivogn
Jeg købte under min graviditet en NXT60 kombivogn.
Da min datter var 5 måneder gammel var hun ved at være for stor til barnevognsdelen. Min datter har en helt normal længde og hun er på ingen måde en stor baby. Klapvognsdelen må tidligst tages i brug når barnet er 6 måneder gammel og barnet skal kunne sidde selv.
Da min datter var 6 måneder gammel var hun absolut alt for stor til barnevognsdelen. Altså, den havde indvendigt samme længde som hende når hun strakte tæerne ud.
Hun kunne ikke sidde selv endnu og derfor kunne vi ikke bruge klapvognsdelen.. Men hun var alt for stor til barnevognsdelen.
Da vi endelig kunne tage klapvognsdelen i brug, så lå og sad hun dårligt i den. Den kunne simpelthen ikke indstilles sådan så remme osv passede til hendes størrelse. Selve klapvognsdelen passede ergonomisk heller ikke til hende. Hun var simpelthen for lille til klapvognsdelen.
Så vi endte med at gå ud og købe en helt ny barnevogn...
Big star supreme med drejehjul
Vi købte deres big star supreme med drejehjul tilbage i 2021 og har været super glade for den. Den er blevet brugt hver dag og vi fortrækker den over en klapvogn selvom vi nu har forsøgt os med både en fra babyjogger og Cybex.
Den eneste anke er nok at bramsen lyder lidt voldsom når den bruges.. men ellers så har vores barnevogn holdt super godt og har indtil nu klaret at være fløjet med på flere solferier og skiferier. Rygstøtten har vi været så glade for og fik derfor aldrig brug for at købe en barnevognspude. Madrassen er skiftede ud da den er elendig og hjulene kan godt begynde at larme meget, men en gang olie og så har de kørt så fint igen.
Big star Supreme er et fejlkøb
Vi købte en Big star Supreme tilbage i 2021, da vi ventede vores datter.
Jeg som ingeniør er dybt forarget over, at en så stor og populær barnevognsgigant kan lade stå til på så mange områder. Her er en lille beskrivelse af nogle af de ting, jeg indtil nu har erfaret.
- Vi købte modellen med drejebare forhjul, som umiddelbart i butikken virkede ganske udmærket, men erfaringen er, at de tørrer ud i akslen som hjulet drejer over, hvilket gør den træg at dreje, og når man smører akslen opfører den sig som en indkøbsvogn på speed. Hjulene ryster voldsomt ved en gåhastighed på ca. 2 km/t, hvilket er langsomt tempo.
- Rygstøtten fejler ikke noget, men vi synes, at den er dårligt designet. Den er meget lav, hvilket gør, at når barnet er 1 år og begynder at kaste sig bagover, ryger det om bag sædet, hvis ikke vi havde sele på hende. Men det ser voldsomt ud, og dette kunne nemt løses ved at redesigne rygstøtten, så den støttede længere op ad ryggen.
- Fodbremsen er også en kæmpe fejl. Den virker ved, at en pal skyder ind i nogle hakker i baghjulene. Dog skal hakkerne stå helt rigtigt, og man er ofte nødt til at rykke meget i vognen for at få den til at gå i hak. Dette er voldsomt frustrerende, hvis man som os, har et barn som sover let, og derfor vågner, når dette sker.
- myggenettet er smadder godt, men solskyggen, som sættes udenpå, er alt for smal, og lukker kun direkte sollys ude, og tager slet ikke højde for at solen flytter sig på himlen. Vi har været nødt til at købe et seperat solsejl, for at kunne skærme ordentligt.
- Til sidst vil jeg blot nævne, at der er brugt dårlige materialer, ift. den pris man giver for vognen, så kunstlæder, stof osv. bliver hurtigt mærket og slidt, hvilket er grotesk, når man køber en producents flagskib.
Generelt er der bare en masse ting, som ville kræve en minimal indsats fra Emmaljunga, og som kunne gøre vognen nærmest perfekt, men min oplevelse er, at så længe kunderne køber i uvidenhed, så er der ingen grund til at lave noget om.
Jeg køber en barnevogn til min datter…
Jeg køber en barnevogn til min datter som føder sit første barn den 11/7-22 den er flot og hun er meget tilfreds .
Da det bliver koldere her start november bruger hun for første gang overtrækket til barnevognen.
Der viser sig hurtig en lang nærmest ridse i overtrækket som hun klager over( selvfølgelig den er jo nærmest ny)
Så kommer chokket ……. Hun får en tilbagemelding på at det må være slidtage ,og de bytter ikke , men tilbyder at hun kan købe et nyt overtræk til 700kr …. Okay det mærke køber vi ikke mere( det holder åbentbart ikke særlig længe) virkelig dårlig service, der er ingen undskyldning god nok for det her😡
Pusletaske fra Emmaljunga
Hold jer væk fra Emmaljungas pusletaske. Stroppen er af kunstlæder og vores begyndte at sprække da tasken var lige over 2 år gammel. Snart er stoppen sprækket så meget at den falder helt af og tasken bliver ubrugelig. Da garantien netop var overskredet, da problemet opstod, var butikken ligeglad.
Skuffende.
Skuffende.
Vi køber en emmaljunga NXT90B classic november 2021. Vi afventer med at købe klapvognstilbehør. Det viser sig så at emmaljunga har ændret deres stel således at de nye klapvogne 2022 ikke passer til de “gamle” stel. Samtidig med at alt produktion med det gamle stel er ophørt. Fair nok at man vil opdatér ens produkt, men det ville godt nok klæde jer at advare forhandler omkring jeres ændringer og kunderne. Jeg har måtte kontakte jeg ved ikke hvor mange butikker i håb om de havde en rest. De var ej heller imponeret over jer. Jeg fraråder på det kraftigste at støtte det her firma!
Emmaljunga
Hold jer langt væk fra ntx vognene der er kun problemer og gå med emmaljunga Big star suprême.
Det er en fantastisk vogn uden problemer, god køre komfort, robust stel, soilde bremser osv👏🏻
Dårlig sikkerhed, utrygt for forbruger, dårlig kvalitet og for dyr.
I okt. 2021 køber vi Emmaljunga NXT90B pakken m. Barnevogn + klapvogn i babysam.
Inden vi får den ud af butikken i Babysam kan personalet ikke få kalechen til, at sidde ordentligt fast og den fikser vi selv ved hjemkomst pga. Løse skruer i barnevognskassen.
I start/midt jan.2022 begyndte vi, at bruge barnevognen og fandt efter noget tid ud af, at låsen i ve. Baghjul ikke virkede. Da jeg bl.a. en dag havde låst barnevognen, drejede den ud på kørebanen på en parkeringsplads. Jeg nævner dette i butikken få dage efter, hvor der opdages flere fejl på låsene og hjul.
Den bliver sendt til rep. Men efter nogle måneder, er der igen problemer m. hjul og lås.
Vi har x flere fået vist hvordan man mest hensigtsmæssigt låser vognen, hvilket vi på bedste vis gør, men når flere af vognens moduler er lavet af plastik, kan det nok ikke holde i evigheder, ELLER i de 4 måneder, hvor vi har brugt den.
Nu står vi 7 måneder efter vores køb i babysam og ønsker vores penge retur, men må blot væbne os med tålmodighed.
Vi anbefaler IKKE Emmaljunga til vores venner og bekendte og har frarådet flere, at købe nye modeller fra Emmaljunga, hvilket har sparet dem for samme frustrationer og tårer, som denne vogn har givet os.
Vi ønsker bare en vogn, der er sikker og ikke går i stykker, som alle andre (førstegangs) forældre nok også gør.
Konklusion:
Dårlig sikkerhed, utrygt for forbruger, dårlig kvalitet og for dyr (10.000 kr for barnevogn og 3.000 kr for klapvogn)
Klapvognsdelen 2021 udgået, fedt
Lige som så mange andre er vi desværre blev vi rådet til at købe en next90b outdoor navy blue 2021 !! De glemte bare lige at fortælle, at de laver om på modellen i 22. Og man derfor ikke kan få klapvognsdelen til 2021 længere.
Fedt emmaljunga! nu hvor man står og skal bruge klapvognsdelen.
(Den nye model 2022 er nok kommet forde de har fundet udaf. at deres beslag mellem kassen og stel er skrammel.
Men man lærer jo at leve med ting, og har ellers været tilfreds.)
Men nu er det slut med emaljunga
Idiotisk
Idiotisk. Jeg har netop erfaret at der ikke længere kan tilkøbes Klapvogn til min 2021 model, det er helt til grin, vognen er kun lige 1 år gammel og det er nu jeg, sjovt nok, har brug for en klapvogn.
Jeg køber ikke deres produkter igen.
Emmaljunga nxt90 - ELENDIG MODEL!
Vi blev desværre vejledt af Babysam, til at købte en Emmaljunga barnevogn, model Nxt90.
Efter 3 mdr. anvendelse, i sommerperioden, opstod der pludselig problemer med venstre forhjul, bremsen samt montering af barnevognskassen.
Hjulet sad fast efter anvendelse af fikserings-funktionen. Bremsen var så umedgørlig, at vi næsten rev barnevognen fra hinanden i forsøget på at slå den til/fra. Her hjælper det heller ikke, at store dele af stellet er produceret i plast. Problemet med bremsen betød selvfølgelig også at vores barn ofte blev vækket, når vi forsøgte at anvende den.
Selve barnevognskassen sad så løst på stellet, at vi - og alle andre, der har gået tur med den - havde en fornemmelse af at den var ved at falde af. Samtidig lå vores barn med hovedet nedad, da kassen tippede forover når vognen stod stille.
Babysam anerkender overstående og vores stel er derfor til reparation, hvilket nu har stået på i 2 mdr.!
Babysam kunne allerede ved første samtale vedr. reklamationen, fortælle at Emmaljungas løsning på den løse barnevognskasse, er at montere to ekstra beslag. Det er altså ikke første gang, at de oplever problemer med denne model.
Vi begriber ikke hvordan en barnevogn til 10.000,- kan være af så elendig kvalitet. Vi føler os mildest talt snydt!
Ville aldrig undvære
Vi har 5 forskellige emmaljunga vogne her i huset. Vi elsker dem og alle pengene værd 😍
NXT90 lever ikke op til forventelig kvalitet
Jeg købte en NXT90 til min datter, som er født i januar 2021. Jeg købte stel, barnevognskasse og klapvognsdel.
Stellet knirker og rasler selvom det flere gange har været til service hos både Babysam og Emmaljunga. Bremsen er sej og larmer, stellet er skævt og desuden utrolig løst, hvilket betyder at der går 10 centimeter inden vognens forende løfter sig, når man lægger vægt i styret. Tilbagemeldingen fra Emmaljunga er at det er “forventeligt” og de vil ikke reparere eller ombytte.
Klapvognsdelen er utrolig svær at afmontere fra stellet og det er også vildt svært at lægge ryggen ned - tænker det er fordi det er lavet af en form for plast.
Jeg har været i dialog med Babysam flere gange fordi jeg føler, at jeg har betalt for meget mere kvalitet end jeg har fået. Babysam henviser til Emmaljungas tilbagemelding. Jeg har senest skrevet en mail direkte til Emmaljunga - for mere end 2 måneder siden. Den har jeg stadig til gode at høre noget på.
Skulle jeg købe barnevogn igen, så valgte jeg helt sikkert at betale 1-2000 kr. mere for en Oddervogn, hvor kvaliteten er i orden.
Stor køreglæde.
Vi har nu haft vores Big star supreme i godt tre måneder og vi elsker den. Den er smadder pæn, formidabel at køre med (nem i både by og terræn) og det skønneste sted at sove middagslure for vores lille pige.
Vi har købt en NXT90B i november måned…
Vi har købt en NXT90B i november måned sidste år og allerede efter få ture knagede stellet helt vildt, og forhjulene kunne dårligt dreje uden man skulle ligge alle kræfter i. Vi havde den forbi Babysam hvor vi købte den, som sendte den videre til Emmaljunga. Herfra kom beskeden om, at vi ikke havde vedligeholdt vognen! På det tidspunkt var vognen 1/2 år gammel, den står altid inde i huset når vores baby ikke sover i den og vi passer virkelig godt på den. Emmaljunga skriver til os, at hjulene skal tages af og smøres hver 14 dag, fordi der sætter sig grus og småsten op i leddene. Jeg undrer mig virkelig over, at man køber en så dyr vogn og at den så ikke kan holde til at blive brugt. Jeg mener, hvem har tid til at skille vognen ad hver 14 dag med en lille baby?! Jeg er så skuffet over produktet!! Det er nu så slemt med stellet, at den knager og brager så meget, at vores barn nærmest ikke kan sove i den!
Derudover er bremsen ubrugelig, da den heller ikke er til at aktivere unden at barnet vækkes, fordi der lyder et brag hver gang! Jeg kan virkelig ikke anbefale produktet til andre og er så ked af, at vi ikke valgte andet mærke.
Jeg undrer mig meget over de dårlige…
Jeg undrer mig meget over de dårlige anmeldelser. Jeg er en meget glad ejer af NXT90 barnevognen og skal snart til at købe klapvogndelen. Vi har aldrig haft problemer med bremsen eller kliksystemet. Den begyndte at knirke rigtig meget på et tidspunkt men det havde vi faktisk allerede fået at vide i butikken, at den nok vil begynde at knirke og at det derfor var meget vigtigt at vedligeholde ved at smøre noget silikone/VD-40 på hjulene en gang i mellem. Så det gjorde vi en enkelt gang da den begyndte at knirke, og det er ikke sket siden. Kvaliteten synes jeg, i modsætning til mange herinde, rigtig god. Designet er virkelig pænt. Så det forstår jeg heller ikke man kan være utilfreds over.
Jeg kan ihvertfald varmt anbefale en Emmaljunga NXT90 :-)