Fin barnevogn med et langt liggemål. Vi har købt vores igennem BabySam og efter 2,5 år er styret begyndt at krakelere. Ekspedienten fortæller at det selv inden for garantien ikke ville være en reklama... Se mere
Vi købte barnevogn og klapvognssæde for samlet 12.000 kroner. Klapvognssædet var helt forslået og skævt, så vi måtte indlevere og vente på et nyt. Det nye vi fik var så OGSÅ skævt (dog et nyt sted), s... Se mere
Hold jer væk fra Emmaljungas pusletaske. Stroppen er af kunstlæder og vores begyndte at sprække da tasken var lige over 2 år gammel. Snart er stoppen sprækket så meget at den falder helt af og tasken... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Emmaljunga Barnvagsfabrik AB
Sverige
- www.emmaljunga.com
Det tager typisk over 1 måned at svare
Reklamation af regnslag
Har lige været inde med et regnslag, som emmaljunga afviste at returnere. Det er brugt siden november 2019. Der går vand ind. Man kan intet se på regnslaget, der er ingen huller eller revner omkring syningerne. Fik blot den besked at det ikke holder evigt. Man har som forbruger 2 års garanti på et produkt, så hvad er det for en skod besked at få på et produkt der knap er brugt i 1.5 år.
Regnslaget koster 449,- så forventer man at det holder længere end 1.5 år, og man som minimum får en ordentlig behandling som kunde. Ikke en besked fra jeres sælger der lyder: Det holder ikke evigt. Håber da i som producenter forventer at jeres ting holder længe, og længere end 1.5 år. At i ikke laver produkter med den holdning at det holder ikke evigt.
NXT90B barnevogn
NXT90B er noget plast-skrammel af en anden verden.
Knirker ekstremt meget lige meget hvad man gør.
Vi fik hele understellet skiftet, fordi hjulene gik for tæt på stellet (det havde de åbenbart ikke regnet ud i Sverige - det lovprises generelt af forhandleren at de produceres i Sverige, da det så er "kvalitet").
Nu er knæk-leddet ved styret knækket (det er også i plastic) og vi skal selv betale for det.
I samme ombæring brokkede jeg mig over funktionen der låser styret fast i stellet - den var i følge forhandleren designet om flere gange siden vi købte (2018) fordi de godt vidste at det var noget værre l... - så giv da kunderne besked om dette, så alle kan få udbedret fejlen...
Virkelig en dårlig oplevelse, mærket kan ikke anbefales til nogen overhovedet.
Bremsen virker ikke og man kan ikke…
Bremsen virker ikke og man kan ikke købe reservedele
Elendig service
Jeg købte del helt store emmaljunga…
Jeg købte del helt store emmaljunga pakke i ønskebørn, trods dårligt omtale om emmaljunga, men min kæreste insisterede. Jeg skulle da ha holdt på at det er noget bras. Man kan åbenbart ikke få byttet ting der går i stykker, når det er over 1 år gammelt trods garanti på 2 år.. har et regnslag der er gået hul i fordi velcroen går af. Har været i kontakt med flere hvor det er sket, men emmaljunga skider højt og helligt på kunderne. "Det er jo vores egen skyld når vi bruger vognen om vinteren". Så det er dejligt at man troede man havde købt kvalitet og brugte mere end hvad råd var til såkaldt kvalitet og så står man ikke og kan bruge sin Vogn, fordi regnslaget er i stykker. Det er jo ikke fordi jeg har brugt vold på den skide Vogn altså. Dyre ting behandler man da altid ordentligt. Men åbenbart ikke ifølge emmaljunga.
Ville aldrig være foruden
Ville aldrig være foruden! Jeg elsker vores Emmaljunga Big star suprême. Vi har haft vores barnevogn i lidt over 4 år og aldrig haft problemer med den. Den er nem at folde sammen når den skal i bilen, masser af plads i kurven, dejligt med indbygget myggenet og solskærm og stilren. Hvis jeg skulle ud og købe en ny varme vogn skulle det være en Emmaljunga igen det er helt sikkert!!
Vi har 2xEmmaljunga
Vi har 2x Emmaljunga. Den ene en big star supreme med drejehjul og en med faste hjul.
Vi er SÅ glade for begge vogne. Alle pengene værd.
Har nu haft to emmaljungaer
Har nu haft to emmaljungaer. De holder bare. Første vogn solgte vi, da vi ikke skulle have flere børn efter 6 år.
Anden vogn virker som den skal.
Virkelig ringe kvalitet
Virkelig ringe kvalitet - til alt for mange penge. Har købt en nxt90B, og skal nu for 8 gang have den forbi babysam hvor den skal sendes ind - i stedet for at ombytte den. Den hopper og knager, og generelt virkelig dårlig kvalitet :(
Nxt90B
Nxt90B
1. Vand i stellet
2. Svær at dreje på trods drejehjul
3. Får nemt ridser.
4. Læder styret begyndte at krakket efter bare 1 år. Henvendte mig med det samme uden held, prøver nu her inden garantien udløber og det de kan tilbyde mig er et nyt styr jeg skal betale for.
Jeg har både købt barnevognsstel, barnevognskasse, klapvogndel, pusletaske og regnslag.
Det er det man får til tak for at støtte dem.
Dårlig kvalitet til dyre priser.
Dårlig kvalitet til dyre priser.
Vi købte en nxt klapvogn for under 2 år siden. Fra start af var den en my skæv i stellet og meget stram i klapvognssædets af/på funktion. Tænkte ikke over det da den jo fungerede fint. Efter et års brug var stellet blevet så skævt at den var nærmest ubrugelig, og funktionen til at skifte sidestilling er så stram at man næsten ikke kan bruge den. Vi prøvede at reklamere for den da den jo er dyr og kun 1 år gammel, så man forventede bedre kvalitet. Men uden held - vi fik beskeden at det var “selvforskyldt”. Hvordan kan et skævt stel være selvforskyldt når man ikke har gjort andet end at have sit 1-2 årige barn i den? Og efter kun 1 års brug? Vi brugte den videre på trods af det skæve stel, da vi jo ikke kunne gøre brug af reklamationsretten. Nu 1,5 år gammel og så knækkede hjulet af så vognen er helt værdiløs. Om stellet knækkede fordi det var skævt eller om det altid blot er så ringe kvalitet, det ved jeg ikke. Men jeg vil efter denne forfærdelige omgang spild af penge, holde mig helt fra Emmaljunga produkter. Vi købte netop vognen fordi vi tænkte pris og kvalitet hang sammen - men vores billige paraplyklapvogn har holdt bedre...
Plastikbras! Køb noget andet!!
Vi købte NXT90B i 2018 for 11.000.
Vi valgte den på baggrund af det stilrene udtryk, det lange liggemål og at den var let at klappe sammen. De sidste 2 ting har vi været tilfredse med. Men her stopper det så også.
Allerede efter få uger begyndte stellet at knirke. Bremsen er sikker, bevares, men den larmer så meget, at baby vågner, når den skal aktiveres og deaktiveres igen.
Vores vogn har altid stået inde, når den ikke har været i brug og alligevel var det læderlignende styr fuldkommen slidt efter 1,5 år. Det sker åbenbart, når man går en tur med sit barn i regnvejr? Og det kan jo være lidt svært at undgå... Man tænker, at det ikke kan være rigtigt, men det kan det!
Vi har virkelig passet godt på vognen, men stellet får meget hurtigt ridser og kassen hælder, så kaleche-enden tipper en smule mere nedad end fodenden. Jeg kan ikke tilbyde vores næste barn at ligge i denne vogn, selvom vi havde tænkt den mindst skulle bruges til 2 børn.
Når man giver 11.000 for en vogn er det ikke okay, at den efter 1 barn og omhyggelig pleje fremstår i så dårlig stand, som jeg synes vores gør.
Plastikbras!! Køb noget andet!
Vand i stellet på nxt90b
Vi har nyligt købt en nxt90b, en lille uge efter har vores stel slugt 4 dl vand, efter en kort tur i øsende regnvejr. Ifølge emmaljunga er dette ikke en reklamation da deres påstand er den må have opholdt sig mange timer i regn, sagen er den vi slet ikke har mulighed for at have den stående ude..
Big Star Supreme - ringe kvalitet
Big Star Supreme. Stellet er af utrolig ringe kvalitet, ustabilt og kører skævt. Knækket stabiliserende tværbøjle pga. tæring efter kun få års brug. Kan ikke anbefales
Sindssyg dårligvognen knirker efter 14…
Sindssyg dårligvognen knirker efter 14 dage har været til reparation fuldstændig det samme julkapsel hopper ud og knirker
emmaljunga nxt90b er det værste
emmaljunga nxt90b er det værste, til alt for mange penge!!
Vi har haft vognen i 3 mdr og den knirker mere end noget andet! Dens låsesystem er til grin, barnevognen er så svær at låse da den skal i de rigtige huller og den skal trædes så hårdt i bund at barnet altid vågner pga besværet med det. Lad vær med at køb vognen.
Har en Emmaljunga Cerox
Har en Emmaljunga Cerox, og alt er galt med den. Hjulene går til siden, kalesjen er meget løs, og jeg har stramt den flere gange. Lynlås i soveposen er i stykker. Farven holder ikke godt. Liften passer ikke til, bremsen er elendig, jeg må bruge begge, akselen/stød dæmperen er gået i stykker, vende funktionen er ikke så nem, som de siger i videoer. Heldigvis var den billig, da den var gammel, og at min kusine brugte den ikke meget, så jeg kan give den en ærlig anmeldelse.
Tre år efter køb er den usikker
Tre år efter køb er den usikker, vælter og ubrugelig. Det er ikke værd at kaste penge efter. Invisterede i en dyr barnevogn, da vi ville bruge den til 2. to også. Men den kan kun bruges til at sove, og vi kan ikke lade den lille sidde i den uden den tipper.
Emmaljunga big star supreme…
Jeg har en emmaljunga big star supreme barnevogn. Der har kun været problemer med den, efter 1/2 år var den rusten til trods for den har stået i en lukket udestue. Da den var 1 1/2 år gik tryk knapperne i stykker i forklæder, det blev så lavet ifh reklamationsretten. Trykknappen blev rettet lidt ud, så den lige kan lukke, nu den anden trykknap gået i stykker. Da vognen er 3 år, er der dog ingen reklamationsret på mere. Så nu står vi med en vogn til 10.000, der er 3 år gammel og ikke længere funktionel.
Det lever ihvertfald ikke op til mine forventninger til en så dyr vogn, og jeg ville ikke anbefale andre at købe den.
Vores emmaljunga nxt90b har været…
Vores emmaljunga nxt90b har været fuldstændig optimal for vores familie og baby. Jeg har ingen problemer haft og elsker at den har både så langt et liggemål samtidig med at den kan pakkes sammen så den kan være i vores mini bil. Alt ros til denne barnevogn!
Emmaljunga har klaret sig dårligt i…
Emmaljunga har klaret sig dårligt i TÆNKs seneste test. Både på uønsket kemi samt sikkerhed og holdbarhed. De nægter at udtale sig eller at svare på mine høflige henvendelser, som bekymret forbruger.
Nej tak til Emmaljunga her fra!