Den sidste stjerne mangler, fordi der var lidt forvirring vedrørende leveringstiden. Først fik jeg en mail med en dato, en til to dage senere kom der en mail med en ny leveringstid (hvilket er en... Se mere
eLounge har et stort udvalg af titler, både skøn og faglitteratur og der leveres altid som aftalt. God, hurtig og hjælpsom feedback på deres email kundeservice. Det er dog værd at undesøge om titlen k... Se mere
Jeg har ikke haft den bedste oplevelse ved at handle med elounge denne gang. De sendte den forkerte bog og efter meget skriveri frem og tilbage sendte de den rigtige efter ikke mindre end 2 måneders v... Se mere
Bestilte 2 bøger til julegave - bog nr. 2 havde forventet lev. tid få dage før jul, så jeg ønskede samlet levering. Fik mail fra eLounge om at jeg kunne splitte levering for levering af bøgerne i 2 f... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
eLounge – billige bøger leveret til din dør! eLounge internet boghandel leverer romaner, fagbøger, studiebøger, rejsebøger, kogebøger, erhversbøger m.m. på både dansk, engelsk, tysk, spansk osv. Vi har over 3.000.000 gode og billige bøger.
Klareboderne 3, 1001, København K
- info@elounge.com
- www.elounge.com
Andre kiggede også på
Alt for RINGE!!!
Jeg bestilte d. 30. januar fire studiebøger, så jeg kunne være klar til studiestart d. 6. februar. Jeg var lidt rundt på nettet og undersøge priser og leveringstid og fandt frem til at elounge.com var det sted som havde den korteste leveringstid kombineret med nogenlunde lave priser. De to af bøgerne var desværre med 4-7 dages levering, men jeg væbnede mig med tålmodighed. Det hele startede rigtigt godt, og den første af de 4 bøger var på lager efter 2 dage, hvor jeg fik en ordreopdatering om at den var kommet. Det samme skete den efterfølgende dag, men derfra løb det helt af sporet. De sidste to bøger stod til levering hos elounge.com d. 11. februar, altså minimum 4 dage efter at de ifølge deres hjemmeside skulle være fremme hos mig, men da vi når den 11., og kl. bliver 16.15 får jeg en mail om at de ikke får den ene af bøgerne leveret før d. 15.. En ting er forsinkelsen, men at jeg først får opdateringen så sent på dagen, hvor man nok havde regnet ud at de ikke fik den hjem, er simpelthen for dårligt. Ydermere er der ingen opdatering på den 4. bog, som dog senere viser sig at være kommet hjem.
Vi når så den 15. februar og jeg hører intet, hvorfor jeg i dag (18. februar) tager kontakt til elounge.com over telefon. Der får jeg at vide at bogen endnu ikke er kommet men de vil tage kontakt til forlaget. Jeg mener dog at denne manglende service og utroværdige oplysninger omkring leveringstid er så ringe, at jeg vælger at afbestille den sidste bog, og beder dem sende de andre i dag. Til trods for at jeg ringer kl. 12.05 (deres telefoner åbner kl. 12) kan de ikke engang love at mine bøger vil blive sendt ud i dag.
Overordnet set den dårligste oplevelse jeg har haft med internethandel, selv varer bestilt fra USA er kommet hurtigere!!! Jeg vil aldrig købe hos elounge.com igen og heller aldrig anbefale dem.
Kort sagt: Dårlig forretning
God pris og udvalg men LANG leveringstid og ikke styr på lager
Elounge havde ifølge hjemmesiden den bog jeg skulle bruge på lager og til en god pris. Desværre viste det sig efter bestilling at den alligevel ikke var på lager. Så pludselig var 2-3 dages leveringstid blevet til "måske om 1 måned". Den kom så efter ialt 4 uger, hvilket er noget at det ringeste jeg har oplevet i nogen butik uanset om det er fysisk eller netbutik. Elounge sender mails med opdateringer om levering, hvilket er nødvendigt når det virker som det gør...

Besvarelse fra Elounge
Sådan nogenlunde ok og alligevel godt
Jeg giver fire stjerner for den service, jeg får, når jeg rent faktisk køber hos elounge.com. Men jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg finder andre steder mere konkurrencedygtige, både i forhold til pris og leveringstid, og i forhold til hjemmesiden og søgefunktionerne. Hjemmesiden ser ikke ud til at have ændret sig væsentligt i mange år ‒ søgefunktionen er decideret dårlig, og oplysningerne om bøgerne ikke så sjældent mangelfulde.
God service og normalt hurtig levering
Jeg har handlet meget hos elounge gennem 6-7 år. Som regel kommer bøgerne 2-3 dage efter bestilling, men nogle titler har de ikke på lager, og så får man en mail med orientering. Det er god service.
Det er dejligt at kunne se sin ordrestatus, og er der flere bøger med forskellig leveringstid, kan man klikke på dem, der er kommet til elounge og få dem sendt, før resten er på lager. Deres leveringsdatoer holder.
Dejlige bøger men lang leveringstid!
eLounge har et skønt udvalg af bøger til gode priser, men én af de bøger jeg bestilte i november 2012 har jeg først kunne hente her 2. uge af februar 2013! Det er altså alt for lang leveringstid - og leveringstiden blev flere gange udskudt, hvilket jeg fik mails om. Tidligere var leveringstiden slet ikke så lang.

Utroværdig
Tager 15% mere for bogen + fragt, der var påtrykt en pris. Da jeg kontakte Elounge, gav din den begrundelse, at de skulle have deres omkostninger dækket. hvis ikke jeg havde nogle bonus penge stående havde jeg ikke handlet der, så nu forstår jeg bedre hvorfor de gav bonus. Leveringstid er også meget svingende
Gode priser , dog lidt lang leveringstid
God og billig holder hvad de lover , vile dog ønske lidt hurtigere leveringstid
Fin service
Hurtig ekspedition, rimelige priser, billig levering-
ingen problemer
FIk varen uden problemer. Handler ofte ved Elounge og har ikke oplevet problemer.
Alt for lang forventingstid
Jeg bestilte en enkelt bog på elounge og der stod på deres hjemmeside at jeg senest ville modtage den 12 dage efter købet. Jeg skulle bruge bogen til mine forelæsninger på universitet, så 12 dage var lang tid at vente, men jeg accepterede det. Efter 12 dage præcist, modtog jeg en mail om at nu var bogen IKKE på lager længere, og jeg skulle vente endnu en måned for at modtage bogen, hvilket i mit tilfælde ikke kunne betale sig overhovedet, da jeg stod og manglede den NU. Mine bøger fra Amazon.com kom hurtigere frem end denne bog fra en dansk side.
Øv øv, jeg køber ikke på elounge igen.

Besvarelse fra Elounge
Billigere bøger og hurtig levering!
Jeg kan stort anbefale elounge, de skaffer bøgerne lige til tiden og leveringen var også hurtig, og bøgerne kom i fin stand og godt pakket ind :-) Så ingen skade er sket! Kan varmt anbefale den! De er billige og lige så gode som andre hjemmesider, såsom saxo - endda bedre -prisen på både varen og leveringen! Jeg har nemlig stået i samme situation, hvor jeg ikke kunne beslutte mig om jeg skulle købe fra saxo, som jeg altid plejede, eller om jeg skulle prøve noget nyt der faktisk havde mine bøger hjemme(STORT UDVALG!!) og til en billigere pris, jeg endte endda med at spare omkring 500-600 kr. for at købe på elounge istedet for saxo! :-) Så er superglad for at jeg fandt en ny side med billige priser og stort udvalg! Vil helt sikkert købe fra dem igen! fuld tilfredshed!
Gode priser, skidt søge funktion og lidt uregelmæssig levering...
Man kan ikke diskuterer at elounge har nogle af de billigeste priser i Dk. Derudover har de også et rimeligt stort udvalg, og har bøger som ikke mange forhandler i Dk.
Men tit skal man søge på både titel og navn og et alternativ, hvis man søger efter noget der ikke er top 10. Det kan derfor være svært at finde de bøger man leder efter, til trods for at de faktisk er der. Af og til mangler der et forfatternavn og det kan være en del af grunden til søge-fiaskoen...
Ud over det kan datoen for leveringer rykkes en del. Det starter med en dato, og efter en uges tid får man en ny dato, og muligvis en til. Jeg bestiller en del udenlandske bøger og går ud fra at det er dette der skaber udsættelser.....

Let og effektivt
Let og effektiv bestilling af næsten alle aktuelle titler.
Generelt godt
Generelt er jeg godt tilfreds med Elounge, som har et stort udvalg af bøger til gode priser - leveringstiderne kan dog nogengange være lange.
OK, dog med forsinkelser
Havde bestilt tre bøger, som jeg skulle bruge på uni, de skulle komme om mandagen, men fik desværre en mail om, at der var forsinkelser på, der gjorde at jeg først fik bøgerne fredagen efter - det er lidt øv, når man så har nået at have tre dages forelæsninger inden, hvor jeg ikke kunne følge med, da jeg ikke havde bøgerne :(

Besvarelse fra Elounge
Kan ikke levere annoncerede varer.
Jeg bestilte 4 bøger i en serie i HB. Leveringstiden blev udsat flere gange og i stedet for de først lovede 4 dage, blev leveringstiden på 1 måned!
Da jeg endelig modtog bøgerne var 3 af dem i PB. Jeg returnerede de fejleverede 3 PB bøger for ombytning til HB, men måtte rykke for respons. Min rykning krydsede en mail fra eLounge, som oplyste, at der havde været en fejl på deres webside, at jeg havde bestilt bøgerne i PB, og om jeg ville have PB bøgerne tilbage. NEJ, jeg bestilte ikke i PB, og NEJ, jeg vil ikke have bøgerne tilbage i PB, når jeg netop har returneret dem til ombytning til det bestilte.
Elounge kunne ikke levere i HB, som annonceret på deres webside, og det var vel at mærke ikke en enkeltstående fejl ved en enkelt bog og ej heller kun de bøger, jeg bestilte. Derfor måtte handlen annuleres.
Det blev en rigtig dårlig købsoplevelse – dog skal eLounge have den ros, at de sendte en ny returlabel, så jeg uden omkostninger kunne returnere den 4. bog, og købsbeløbet blev forholdsvis hurtigt returneret til min konto.
2013.02.14
Kære Sophie.
Tak for dit svar. Det er, som du sikkert ved, næsten en gentagelse af vores direkte mailkorrespondance ved min returnering af bøgerne, og der er to ting, jeg ikke forstår: Hvordan kan sådan en fejl gentages på alle bøgerne, når de vel skal lægges ind i systemet enkeltvis, idet det er forskellige titler og handlinger? Hvordan kan denne serie bøger ikke være optrykt i HB samtidig med, at jeg fik leveret én bog i HB og resten i PB?
Lisbeth.

Besvarelse fra Elounge
Lav en fængende overskrift for at få din anmeldelse til at skille sig ud
Godt tilfreds! De er gode til at skaffe alternativer, hvis en bestemt bog ikke kan opdrives og de er søde til at kontakte en ved forsinkelser mv.(og giver afslag i prisen ved forsinkelser).