Fik det jeg havde bestilt, Forsvarligt pakket .. Levering kunne godt speedes lidt op Derfor kun 4 stjerner...
Denne gang fandt jeg et tilbud via google søgning på tonere til min laserprinter. Da der var tale om et restlager, købte jeg dem begge online. De var klar til afhentning på under et kvarter, fornemt.... Se mere
Hvis 10 stjerner var muligt, servicen var uden for samligning. Mathias lyttede til vores behov og økonomiske mulighed. Han fandt produkter der passede og fortalte om dem. Han var ærlig og vi kunne tyd... Se mere
Viborg, Elgiganten. Kom ind for at købe en mikroovn og få lidt hjælp og info vedr. robotstøvsuger. Den unge dame i kassen var virkelig venlig og hjælpsom. Men måtte ud og hente kollega i butikken da... Se mere
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Christiansminde 2, 8800, Viborg, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super hurtig levering

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Fik det jeg havde bestilt,
Forsvarligt pakket ..
Levering kunne godt speedes lidt op
Derfor kun 4 stjerner...

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Meget skuffende oplevelse med Elgiganten og deres håndtering af reklamationer.
Vi indleverede vores Sage kaffemaskine til reklamation den 16. maj, da både filter og bryggeske var gået i stykker efter cirka 1,5 års almindelig brug. Først den 12. juni modtog vi svar fra værkstedet, som afviste reklamationen med henvisning til “fysisk overlast” og “brugerfejl”.
Problemet er, at ingen hos Elgiganten efterfølgende har været i stand til at forklare, hvad denne påståede brugerfejl eller overlast konkret består i.
Vi tog personligt til butikken i Viborg for at få en forklaring. Her blev vi lovet, at butikken ville kontakte værkstedet og vende tilbage til os. Det skete aldrig. Da vi selv fulgte op, blev det pludselig benægtet, at løftet var givet.
Siden har vi været i kontakt med både butik og kundeservice. Vi bliver sendt rundt mellem forskellige afdelinger uden at nogen tager ansvar for sagen.
Det mest opsigtsvækkende er, at Elgiganten fortsat afviser reklamationen uden at kunne fremlægge dokumentation for skaden. De har flere gange lovet billeder og teknisk dokumentation fra værkstedet, men har stadig ikke modtaget det. I deres seneste svar erkender de endda, at det kan være umuligt at fastslå præcist, hvordan skaden er opstået – men alligevel fastholder de, at reklamationen ikke er dækket.
Efter mere end en måned står vi stadig uden en brugbar kaffemaskine, uden dokumentation og uden en reel forklaring.
Jeg er især skuffet over den manglende kommunikation og den manglende vilje til at tage ansvar for sagen. Som kunde forventer man, at en virksomhed kan dokumentere sine afgørelser, særligt når en reklamation afvises.
Jeg kan desværre ikke anbefale Elgiganten på baggrund af denne oplevelse

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Alt som det skulle være og hurtig udlevering efter bestilling..

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Bestilte online og dagen efter var det klar til afhentning
Super sød og hjælpsom betjening ved afhentning

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Fik den hjælp der skulle til i en presset situation

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Elgigantens sælger i butikken i Viborg rettede en fejl, som jeg selv havde lavet på webshoppen med et smil og et klap på skulderen. Det var service langt ud over, hvad jeg havde forventet.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Det kan hvis ikke blive ringere. Komme ind i butikken og efter lidt tid gik jeg op til kasse ig spurte om de ikke kunne kalde en til ovne da jeg skulle ha noget. Og efter 20 min var der stadigvæk ikke kommet en medarbejder. Og når man komme ind af døren kan de sagtens stå 4 medarbejder bare og snakke. Men så er det godt der er andre butikker der vil sælge og hjælpe kunderne

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Har handlet her mange gange, altid god kundeservice, især 2 medarbejdere der altid står til rådighed og tid til en god snak, for man kan gå i dybte omkring de ting man køber, og man går der fra med et smil og en forståelse for hvilket produkt man har købt, hvilken funktioner det har.
Det sådan nogle medarbejdere der gør man vender tilbage på gang på gang, god gammel kundeservice.
Vil gerne sige tak til Genti og Adnan, super fine medarbejder i har der, der altid levere hvad de lover.

Hurtig levering og service
Købte ny opvaskemaskine (ikke udstillingsmodel) som var indpakket pænt og godt, dog virkede det som havde den været i gang inden købet, da det drivede ud med vand, da indpakningen kom af og lågen blev åbnet

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Efter at have ventet i 6 uger på et nyt tv, hvilken leveringen blev udsat 3 gange, modtog jeg så et defekt tv, returnerede det omgående for så at få beskeden om at de ikke har tid til at behandle reklamationen før efter påske og et evt. nyt tv først skal bestilles hjem.

Viborg, Elgiganten.
Kom ind for at købe en mikroovn og få lidt hjælp og info vedr. robotstøvsuger. Den unge dame i kassen var virkelig venlig og hjælpsom. Men måtte ud og hente kollega i butikken da der ikke blev reageret via kaldeanlæg. Medarbejder (ung mand) kommer til mig, lallende og ligner en der er blevet forstyrret eller ikke gider hans arbejde. Forsøger at spørge let ind til robotstøvsuger, men mødes af det kan han ikke svare på da modeller er forskellige samtidig med han træder et skridt tilbage. Jeg siger jeg selv finder ud af det og med den holdning mm han viser, nok også finder en anden butik. Den anden butik blev Thisted.

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Vi var på udkig efter en fryser. Inden vi går i den afdeling kigger vi på computere. 2 medarbejder er ledige og ser vi står og kigger. Ingen henvender sig.
Jeg betaler for den fryser vi ville købe. Herefter venter vi 20 min og får beskeden den er ikke på lager. Vi kunne gå ind og finde et andet og dyrere produkt. Det blev nej tak. Så jeg gik over til harald nyborg i stedet. Jeg var herefter inde og kigge på deres hjemmeside. Stadig 1 på lager. Og det passer jo ikke. De kører åbenbart stadig med dette salgstrick. Istedet for at kunne have solgt både en computer og fryser fik de solgt ingenting. Og med den oplevelse gider jeg ikke engang derind igen🤦

Besvarelse fra Elgiganten A/S - Viborg
Det bestilte, fremgik ved online-bestilling, at være på lager - og vi kørte 50 km. Fik der at vide, det var en fejl og de ikke havde aktuelle vare. Ekspedienten kunne dog se, varen stod til at være på lager, hvilket den stadig gør efter 1 døgn.