Bestilling og online køb af en keramisk kogeplade, med afhentning hos Elgiganten i Hørsholm, foregik upåklageligt. Jeg må dertil desværre tilføje at jeg har ondt af de unge mennesker som må arbejde he... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Vi var i elgigantens hårde hvidevarer afdeling for at købe en køkken maskine men efter at have ventet over 30 minutter på at der ikke kom en ekspedient måtte vi droppe det og gik i slotsakaderne for at købe den i bilka .
Man kan simpelthen ikke være bekendt at lade folk stå og vente i over en halv time for at blive betjent .jeg kan se at ander også har klaget over alt for lange vente tider men i må jo være ligeglade, ellers havde i gjort noget ved problemet . Og det er bestemt ikke første gang vi har haft sådan en oplevelse. GØR DOG NOGET VED DET !!!!!

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Nemt at bestille og hente click og collect. Husk at være meget tydelige i ordrer mm., når Nørrebro afdelingen lige er flyttet!

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Det er sgu bare i orden det hele mand. Har aldrig oplevet så god lyd i et par airpods, jeg elsker jer elgiganten
Ville skrive bandeord men jeg måtte ik

Vi tager dit gamle produkt med retur og bortskaffer det forsvarligt - 299 kr
Vi monterer din nye køleskab/fryser og tager emballagen med retur - 449 kr
Levering med indbæring - 549 kr
1300 kr i forbindelse med levering
Det er voldsomt dyrt!

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Jeg har tidligere købt en tablet hos Elgiganten. Batteriet blev desværre defekt efter knap et år. Jeg skriver mail til Elgiganten d. 23 maj, uden svar. Efterfølgende sendes der d. 28 juni et opfølgnings mail til dem. Men også her må jeg undvære et svar
Endvidere har vi tidligere købt en robotstøvsugere som har nogle udfordringer. Her bliver Elgiganten igen kontaktet på mail d. 28 juni, igen uden svar
Som minimum kunne et svar være ret lækkert. Jeg har tidligere kontaktet Elgiganten på mail, hvor der trods et par ugers ventetid i det mindste kom et svar.... Så jeg ved ikke hvad der er gået galt her... Men hvor er det frustrerende

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Ekspedienten tabte ovnen foran os og sagde bare "hvis den ikke virker kommer i hare tilbage med den..." lidt målløs over den kunde oplevelse.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Hurtig og professionel/personlig betjening. Alt som det skal være.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Jeg synes ikke det er i orden, at man køber en vare til levering d. 8/7 og så bliver leveringen bare flyttet til d. 14/7.
Så var der jo andre steder der kunne levere og derfor var mere attraktive at handle med.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Havde personligt en forfærdelig oplevelse med Click og Hent. Jeg venter i 40+ minutter (søndag eftermiddag, kan slet ikke forstille mig dage med mere trafik), kommer endelig op til kassen, viser min mail jeg har fået og sygesikring, men nej det er ikke nok. De skulle have billede ID, fair nok, men måske nævn det før parken er klar til at hentes? Det står ingen steder før du køber den, kun ca. 1 time efter. Power har bedre priser, mere kompetent og venlig service og MEGET kortere køtider. Købte den personligt der og må sige det var en glimrende oplevelse.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Kommer som køber af en 75 lg tv som der var tilbud på vi har desværre ikke nogen fik ikke nogen hjælpe kun én personale der var ligeglad med kommer ikke med et andet tilbud han vi har nogle af de tv

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Efter en fejl med min oprindelige bestilling, tog vi ind i butikken i Frederiksberg Centret for at få hjælp.
Her blev vi mødt af Jos, som var utrolig venlig og ydede en fantastisk service! Han hjalp os med at få tingene på plads til den rigtige pris, og det gik mega hurtigt. Han gjorde virkelig en langt større indsats, end man normalt overhovedet kan forvente.
Kæmpe ros til Jos for at redde situationen – det er på grund af medarbejdere som ham, at man kommer igen!

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Super nemt at vælge klik og collect og hente det ved kassen.
Kan klart anbefales til andre

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Tak til Kenneth fra service skranken i Esbjerg. Super service.
Hvis i skal have den sidste stjerne, så fjern alle de eksterne sælger i har. Man kan jo næsten ikke købe et kabel, uden at blive tilbud et el abonnement eller lignende.