Købte komfur, køleskab, fryseskab, microovn m.m. Alt til en attraktiv pris. Der var problemer med at gennemføre ordren.... Det viste sig - med hjælp fra kundeservice - at et par småting skulle levere... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Glostrup, super fint sted hvis du ikke har noget i mod at vente 1 time på at købe et produkt fordi de ikke har nøgler til alarmerne ._.
Købte en radio, som var udsolgt i en butik. Medarbejderen sørgede for at skaffe en ny til en anden butik.
Elgiganten Taastrup burde få 0 stjerner, for deres nye nummersystem. Tænk at man skal trække et nummer for at få lov til at betale. Måtte her fredag kl ca 15:45 vente 1/2 t for at få lov til at betale lidt over 600,- .servicemedarbejder gjorde et fint arbejde , men at skulle arbejde med det system, må ikke være sjovt.
Fremover bliver det i Glostrup jeg handler
Jeg var i Elgiganten, hvor en sælger fra Mobile Outfitters som snakket engelsk stod ved en stand og tilbød skærmbeskyttelse. Jeg spurgte flere gange, om det kostede penge, men han undgik at svare direkte og sagde i stedet, at man sparede penge. Fordi man ikke skal købe panzerglass Derfor troede jeg, at det var en reklame eller en gratis demonstration.. på deres nye produkt han fremviste
Han bad mig gå op til kassen, hvor jeg så fik at vide, at det var et abonnement til omkring 500 kr. Det var jeg slet ikke interesseret i – især ikke når prisen ikke blev oplyst ved standen eller af sælgeren.
Jeg snakket med hende i kasse og endte med at få skærmfilmen taget af igen ved kassen og undskyldte over for medarbejderen. Jeg synes, det er meget misvisende, at man ikke bliver oplyst om prisen, før man står ved kasse
håber at dette var et godt køb og glæder mig til at komme i gang med at bruge denne nye PC god weekend derude
Jeg skal jo give minimum en stjerne, ellers have i fået nul.
Jeg har netop været i gennem jeres chat, for at få et prismatch som I så fint kalder det.
Bilke har fra i dag en Nintendo Swith 2 pro controller på tilbud til 222kr stykket.
Den var stadigvæk på lager da jeg skrev, alligevel ville I ikke lave et prismatch på dem.
Det er ikke først gang jeg oplever at I ikke vil matche.
Så lad være med at have denne såkaldte service.
Sidst gik jeg ikke videre med det, men jeg synes det er fair at dem som søger på det, også her kan se at det er jeres måde at kører forretningen på.
Jeg er meget pænt sagt skuffet over at jeg endnu en gang ikke kan få kørt en prismatch igennem. Selvom jeg ved at andre har fået det.
Jeg købte en ny telefon til min datter den 21/7, og ved købet fik jeg at vide, at jeg inden for 14 dage kunne benytte Trade In og få pengene retur for hendes gamle telefon.
I dag kørte jeg derfor til butikken, da vi nu endelig havde fået sat den nye telefon op og kunne aflevere den gamle. Men da jeg møder op, får jeg pludselig at vide, at jeg ikke kan få pengene retur – kun et gavekort.
Det er mildest talt frustrerende, når jeg specifikt blev lovet, at jeg kunne få pengene retur.
Jeg har da absolut intet at bruge et gavekort til når butikken ikke holder hvad de lover, for jeg vil da aldrig bruge penge der igen.
Jeg forventer at Elgiganten vil tage ansvar for den information, jeg blev givet ved købet så jeg kan få mine penge tilbage.
Fantastisk kundeservice. Jeg havde købt et produkt på outlet, hvor det ikke fremgik at tilbehøret såsom mikrofon ikke var med. Den blev kompenseret og dongle blev bestilt hjem. To uger efter var dongle endnu ikke ankommet. Kundeservice har dog ikke rykket for donglen, men har tilbudt at bytte produktet fra outlet til et helt nyt. God service og afslutning på en lidt længere proces.
Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg er ærligt talt stadig frustreret over min oplevelse i Elgiganten Hørsholm i tirsdags.
Jeg stod i kø i omkring 20 minutter med mine to børn. Kassemedarbejderen havde øjenkontakt med mig og kunne tydeligt se, at jeg stod og ventede. Alligevel blev jeg først sprunget over, da en mand kom hen for at få hjælp til en powerbank. Derefter blev jeg sprunget over endnu en gang, da en anden kunde blev taget før mig – selvom hun var kommet efter mig.
Jeg sagde: “Det kan da ikke være rigtigt?” Medarbejderen kiggede på mig og fortsatte bare med at ekspedere den anden kunde. Ingen forklaring, ingen undskyldning – ingenting.
Til sidst lagde jeg varerne og gik. Det værste var, at jeg stod med et barn, der var meget ked af det, fordi vi var kørt derhen for at købe det tastatur, han havde ønsket sig. Vi gik derfra uden noget, fordi vi aldrig blev ekspederet.
Jeg kørte derefter til Elgiganten Lyngby, da hjemmesiden viste, at tastaturet var på lager. Her blev vi mødt af en rigtig venlig medarbejder, men efter cirka 15 minutters ventetid viste det sig, at varen alligevel ikke var på lager.
Jeg kan acceptere, at lagerstatus nogle gange ikke passer. Det, jeg ikke kan acceptere, er at blive ignoreret og sprunget over to gange, selvom medarbejderen tydeligt vidste, at jeg stod i kø. Det er simpelthen ikke en måde at behandle kunder på.
Tre dage senere tænker jeg stadig på, hvor dårlig en serviceoplevelse det var. Jeg håber virkelig, at Elgiganten Hørsholm tager kundeservice mere alvorligt fremover.
Jeg har handlet hos Elgiganten i mange år og købt rigtig meget elektronik der. I den konkrete handel købte jeg **to Samsung-TV på samme ordre**. Det ene fungerer stadig helt perfekt. Det andet – et Samsung TQ75QE1DAUXXC – udviklede inden for reklamationsperioden en konstant klik-/tikkelyd i standby.
Jeg har flere andre Samsung-TV derhjemme, som fungerer upåklageligt. Derfor handler denne anmeldelse ikke om Samsung som mærke, men om den måde min reklamation er blevet håndteret på.
TV'et står i soveværelset. Når det er slukket, klikker det konstant. Lyden stopper med det samme, når TV'et tændes eller strømmen afbrydes. Fejlen opstod pludseligt og kan dokumenteres med video.
Det frustrerende har været selve reklamationsforløbet.
Hver gang jeg kontaktede Elgiganten, blev jeg henvist til deres servicepartner. To gange sendte jeg video af fejlen. Begge gange fik jeg skriftligt besked om, at de ikke kunne høre noget på videoen. Samtidig skrev de, at de godt kunne hente TV'et, men at der var **99,9 % sandsynlighed for, at det ikke var noget, de reparerede**.
Jeg kontaktede derfor Elgiganten igen og bad dem hjælpe med sagen. Elgiganten tog kontakt til præcis den samme servicepartner, som efterfølgende ringede til mig. Her fik jeg at vide, at de **ikke længere reparerer den type fejl**, selv om medarbejderen samtidig sagde, at han godt kunne forstå, at den konstante kliklyd var generende.
Det efterlod mig med følelsen af at blive sendt rundt mellem Elgiganten og servicepartneren, uden at nogen reelt tog stilling til selve reklamationen.
Resultatet er, at jeg står med et TV, der stadig er omfattet af reklamationsretten, men som jeg ikke kan bruge i soveværelset på grund af den konstante kliklyd.
Elektronik kan gå i stykker – det accepterer jeg. Det, jeg har svært ved at acceptere, er et reklamationsforløb, hvor ansvaret opleves skubbet videre, og hvor konklusionen tilsyneladende er, at fejlen ikke længere bliver repareret.
Det har kostet min tillid. Mit næste TV bliver sandsynligvis ikke et Samsung, og det bliver heller ikke købt hos Elgiganten. Jeg er samtidig glad for, at jeg ikke betalte ekstra for en udvidet garanti. Hvis dette er oplevelsen med den almindelige reklamationsret, kan jeg ikke se, hvilken værdi en ekstra garanti skulle have haft.
Har bestilt et produkt til afhentning via click&collect. Hjemmesiden siger varen er på lager i varehuset. Det viser den sig så ikke at være alligevel. Spild af min tid.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
jeg har købt en metal detector til mit barnebarn til 1300 kr. først da jeg får ordre bekræftelsen går det op for mig at det ikke er ELgiganten jeg har handlet med, men et eller andet finsk firma. Varen blev leveret uden brugsanvisning. det vil sige der var en meget mangelfuld brugsanvisning på fremmesprog. Vi har nu haft 5 forskellige venner og familie til at se om de kunne betjene den ud fra den manglefulde brugsanvisning, men uden held. en reklamation via elgigantens "min side" resulterede i et flabet svar om at vi bare kunne søge på you tube, men heller ikke her findes der nogen videoer om det pågældende produkt. Det er sidste gang jeg har købt noget som helst hos elgiganten

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Havde bestilt varen 10:43 via click and collect og var der ude 12:50 men havde endnu ikke modtaget en sms.
Ekspedienten sagde de havde 2 timer til at pakke varen ?
Måtte selv hente varen på hylden og så skulle jeg tage et nyt nummer.
Virkelig dårlig service og kunne se de unge ekspedienter åbenbart ikke var klar over hvad god service handlede om, de frasagde sig ethvert ansvar.
Bestiller fremadrettet mine vare til hjemmelevering.