Godt produkt, men utrolig dårlig service og nul overblik ⭐⭐⭐ Selve produktet fejlede absolut intet, men oplevelsen med medarbejderen var virkelig ringe. Han havde så travlt at han ekspederede mig og... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Da jeg købte en MacBook d. 17/8 betalte jeg 500 kr. ekstra for en computer med mere lagringsplads end jeg behøvede, da medarbejderen i butikken (på Strøget i Aarhus) fortalte mig, at den ville kunne blive leveret d. 26/8, i løbet af introugen på universitetet, og jeg vil derfor ikke nå at mangle den (i modsætning til en billigere MacBook med mindre lagringsplads, som først ville blive leveret i slut september/start oktober). Nu er leveringen så blevet udsat først til d. 1/9, så til d. 15/9 og det seneste jeg har hørt er, at den måske kommer d. 16/9, altså 3 uger forsinket hvis den rent faktisk kommer i morgen. Det er rimelig svært at følge med på studiet når man ikke har en computer, og efter denne oplevelse har jeg svært ved at se mig selv nogensinde handle i Elgiganten igen.
Vi kan på ingen måde anbefale Elgiganten efter vores oplevelse.
Vi fik leveret og monteret en ny opvaskemaskine, samtidig med at den gamle skulle bæres ud. Her vælger montørerne at trække den gamle opvaskemaskine hen over vores nyslebne trægulv i stedet for at løfte den. Resultatet blev en ca. én meter lang og tydelig ridse/flænge midt i vores gang.
Det værste er dog næsten håndteringen bagefter. Montøren tog selv et billede af skaden og sagde, at vi ville blive kontaktet om sagen + vi angiver i papiret for underskrift, er der er sket skade på lejligheden. Vi er aldrig blevet kontaktet…
Vi kontaktede derfor selv Elgiganten med billeder og en beskrivelse af skaden. Elgiganten skriver, at deres svartid på kundehenvendelser er 48 timer. Efter 48 timer havde vi stadig ikke fået svar, så vi fulgte op – og heller ikke derefter har vi hørt noget.
Så hvis du gerne vil have ødelagt dit gulv og derefter opleve, at Elgiganten ikke vender tilbage på din henvendelse – så er Elgiganten stedet.
spil der ikke virker, meget lang tid for ikke at få de til ikke at virke, og sende pengene tiln´bage
Fik en utrolig hjælpsom person som sørgede for en rigtig god oplevelse med at få køleskabet ind.
han skal have en guldmedalje
Jeg har ikke bil og er derfor glad for muligheden for hjemmelevering. I praksis er det dog besværligt. Da der ikke er mulighed for at få stillet pakken uden for døren, er jeg nød til at være hjemme mellem 7 og 21 på en dag jeg ikke kendte i forvejen. Jeg kunne godt tænke mig:
1. Mulighed for at pakken stilles udenfor døren, hvis jeg ikke er hjemme.
Og/eller
2. 4 timer slots for levering ( f.eks. formiddag, eftermiddag, aften)
Rigtig god betjening og service.
Den elgiganten i Kalundborg kan anbefales at handle i.
Levering. For det første troede jeg at produktet var fra Elgiganten på Fyn. For det andet stod der intet om den meget lange leveringstid på 12 dage???? Jeg skulle give radioen i fødselsdagsgave, og kan nu stå som et får, fordi gaven ikke kommer den 26/9, men kan risikere først at ankomme den 28/9. Og hvad er det for noget pjat, at man ikke kan bytte en vare købt i Elgiganten?? Jeg er stærkt utilfreds, og vil aldrig handle her mere, og heller ikke anbefale andre at gøre det.
Bestilt køleskab med montering – ingen levering, ingen advarsel, ingen løsning, intet svar
Køber et køleskab med montering som jeg skal bruge urgent, de siger jeg skal være hjemme til at modtage, jeg omlægger arbejdsdag for at kunne tage imod. De skriver bekræftelsesbesked om leveringsdag.
Jeg sidder på dagen og undrer mig over hvornår de kommer. Tjekker status - der står at køleskabet ikke er sendt.
Ringer ind - sidder 30 min i kø - for at vide at de ikke kan finde køleskabet. Kundeservice siger butik selv må løse opgaven med at få et køleskab ud til mig og at kundeservice ikke kan hjælpe. Butikken har ikke kontaktet mig.
Jeg oplyste ved købet, at tidspunktet var afgørende, da vi venter barn i næste uge. I mellemtiden har jeg modtaget en automatisk mail fra butikken med anmodning om at anmelde oplevelsen.
Indtil videre giver jeg 0 ud af 5 stjerner.
Jeg opdaterer gerne denne anmeldelse, hvis sagen bliver løst. Ordrenummer #2126282832 – sagen kan findes på den mail, denne anmeldelsesanmodning blev sendt til.
Valgte click og collect - det var super nemt og hurtig. God service med smil.

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Jeg bestilte en Dab radio den 14/9, fordi jeg skal forære den til fødselsdag den 26/) - altså om 12 dage. Jeg har efterfølgende fået oplyst, at den leveres mellem den 26/9 og den 28/9. Hvis jeg havde vidst det, havde jeg aldrig købt online hos Elgiganten, det er alt for længe at vente på en lille radio, købt i elgiganten, som ligger i næsten hver by i DK:(:(:(

Besvarelse fra Elgiganten A/S
Jeg har altid været tilfreds med Elgiganten i forhold til forsendelsestid og produkter. Handler gerne hos dem igen i fremtiden.
Dog stødte jeg på et problem i dag. Bestilte GTA 5 til PS4, som vist på billedet skulle være den originale (Ikke Premium Edition), men endte med Premium Edition alligevel. Lidt træls. Vidste godt der var en chance for det var en Premium Edition, da' der var eksklusive indhold til spillet, men forstår bare ikke hvorfor de så ikke viser det i beskrivelsen og/eller på billedet og fremhæver ''Premium Edition''...
Ellers har jeg været godt tilfreds med Elgiganten.