Elgiganten A/S Anmeldelser

146.306

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 11.319 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Forbrugerne fremhæver ofte, at det er utrolig hurtigt og nemt at bestille varer direkte på hjemmesiden eller benytte den smidige løsning med klik og hent i de fysiske butikker. Desuden oplever mange kunder, at personalet er utrolig venligt, tålmodigt, hjælpsomt og yder en rigtig god og professionel betjening i forbindelse med selve afhentningen. Nogle anmeldere var ikke glade for langsomme og forsinkede leveringer, hvor forsendelserne ikke ankom til tiden som oprindeligt aftalt med virksomheden. Andre personer bemærkede desuden uforudsete defekter eller mangler ved de modtagne produkter samt oplevede udfordringer med kundeservicen i visse specifikke situationer.

Det, folk taler mest om

Product

Forbrugere finder product tvetydig, idet meningerne om produkternes kvalitet og holdbarhed er meget delte. På... Se mere

Service

Kunder havde tvetydig oplevelser med service, idet holdningerne varierede meget. Mens nogle anmeldere roste... Se mere

Delivery service

Brugere beskriver tvetydige oplevelser med leveringstjenesten, hvor nogle fremhæver en hurtig og problemfri... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med personale og service. Mens nogle kunder oplever venlig, hurtig... Se mere

Order

Kunder deler tvetydige meninger om ordrer, hvor nogle oplever hurtig levering og nem klik og hent-service... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Alt i alt var der ikke problemer med ordre eller lign, men med servicen, min mand skulle hente min ordre og kunne dårligt få den udleveret da han skulle udfylde en fuldmagt på hjemmesiden den var så i... Se mere

Købt støvsuger Da jeg kom hjem manglede der flere dele. Outlet vare. Kontaktede elgiganten og fik tilbudt at de ville sende ny støvsuger uden beregning og en retur seddel. pt. venter jeg på støv... Se mere

Hurtigt at bestille på hjemmesiden og fin guidning i, hvor varen skulle hentes i starten var der dog kun 1 person der stod for at udlevere vare og der var tvivl om hvad medarbejderne skulle se af r... Se mere

Min henvendelse i Hørsholm Midtpunkt levede ikke op til mine forventninger. Jeg handlede derfor på nettet med Hillerød, det gik væsentligt bedre. Ærgerligt at man ikke kan få den nødvendige hjælp i en... Se mere

1. nr. 59 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  2. nr. 18 af de 18 bedste virksomheder i Mobiltelefonbutik
  3. nr. 16 af de 17 bedste virksomheder i Computerbutik
  4. nr. 48 af de 50 bedste virksomheder i Køkkenudstyrsbutik
  5. nr. 8 af de 8 bedste virksomheder i Hvidevarebutik

Om Elgiganten A/S

Uanset om du har spørgsmål om produkterne, din ordre eller andet, kan du altid fange os på Facebook. Vi har et stort hold bag, med specialister fra vores varehuse indenfor alle varegrupper - og ydermere håndplukkede ressourcer fra vores kundecenter - til at klare alle typer spørgsmål!
Så kom ind på Facebook og mød os!

Elgiganten A/S

WE HELP EVERYONE ENJOY AMAZING TECHNOLOGY
Det vil vi gøre, ved at være den ledende, mest fleksible og mest effektive og bæredygtige udbyder af elektroniske produkter og services, der leverer varerne med værdi for pengene. Vi tror på, at vores vision lykkes, hvis vi lytter til vores kunder og til hinanden, og hvis vi hjælper, rådgiver og yder den bedste indsats. Vi vil ikke bare sælge dig det, vi tror du ønsker. Vi vil hjælpe dig med at give dig det, du vil have og drømmer om.

PRISMATCH, bare en af mange fordele

Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket

Vi lever af glade kunder, og vi er ikke bedre end vores seneste kundeoplevelse. Vi har store ambitioner og stræber efter at give dig den bedste oplevelse, hver gang du er i kontakt med os. Udover et kæmpe udvalg tilbyder vi, det vi mener er, markedets bedste kundefordele, og vi lover at gøre alt, hvad vi kan for, at du får en god oplevelse hos os!

Middel

146 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(146.306)

11.232 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi købte en ny Miele opvaskemaskine til…

Vi købte en ny Miele opvaskemaskine til 8.500 kr., da vores gamle var stået af (15 år gammel). Da vi kom hjem og pakkede den ud, opdagede vi en skade på højre side af maskinen, der gjorde at lyddæmpningsmåtten slet ikke passede, da maskinen er skæv i toppen. Bulen er indefra og ud. Det er tydeligt en fabrikantfejl, da man samlede maskinen. Dette gav jeres søde medarbejder fra kundeservice mig også ret i, da han så billederne. Originalkassen er intakt, så der er ikke tale om en transportskade. Da vi havde hentet maskinen i Elgiganten Køge, kunne kundeservice dog ikke gøre andet end at oprette sagen og få dem til at kontakte mig. Da vi er en familie på 4 og i forvejen havde stået uden opvaskemaskine i 5 dage, sagde jeg det hastede lidt. Især med et arrangement i vente i weekenden. Han ekskverede rigtig hurtigt. Han burde få 20 stjerner. Men herfra går det så ned af bakke. Elgiganten Køge ringede mig op og jeg fik den mest flabede kvindemenneske igennem. Hun anså det som en meget meget lille skade og det er en skade man alligevel ikke kan se, når maskinen monteres, så hun kunne ikke rigtig se problemet. Jeg forklarer hende, at vi har købt en spritny maskine og ikke en outletvare. Hun kunne gi mig 200 kr. i kompensation. Det er jo til grin! Jeg forsøgte at udfordre hende, da Elgiganten ikke sætter prisen ned med 200 kr. på outletvarer, selv med en mindre “kosmetisk” skade. Det gad hun ikke diskutere. Vi kunne leve med det og tage de 200 kr. eller komme ned med maskinen. Alene det at leje en trailer, så er turen spildt. Vi har købt MANGE ting igennem Elgiganten i flere år, men det er klart sidste gang jeg nogensinde sætter mine ben derinde eller smider flere penge afsted efter. Føj for en service.

11. september 2026

Kundeservice

Havde fat i kundeservice og fik en super god og kompetent medarbejder i røret der havde tid og hjalp mig i gennem mit “problem” og det løste sig!

11. september 2026

Snydt for leverings penge.

Man bliver direkte snydt med forsendelses betaling.

Kontakter for at spørge om hvor lang tid levering. I siger at med den ekstra betaling i kræver, kommer varen om 1 dag. Ellers kan man betale mindre for en uges levering.

2 dage efter fortæller leverings firmaet at i lige har kontaktet dem og oprettet sagen. Så produktet bliver leveret om 5 dage. Kæmpe fiasko og snyd.

Hvor er muligheden for penge retur for leverings snyd?

9. september 2026

Abonnement

Klage over køb af iPad i Elgiganten Silkeborg den 7. september
Den 7. september besøgte jeg Elgiganten i Silkeborg med henblik på at købe en laptop. I forbindelse med købet foreslog ekspedienten imidlertid, at jeg i stedet købte en iPad, som han mente var et væsentligt bedre køb.
iPad’en blev tilbudt med en betydelig rabat og kostede derfor kun et par hundrede kroner mere end den laptop, jeg oprindeligt havde udset mig. Jeg var selv overbevist om, at iPad’en var et bedre produkt, og jeg valgte derfor at følge ekspedientens anbefaling.
Ekspedienten oplyste, at det var nødvendigt at have et abonnement hos YouSee for at opnå den pågældende rabat. Jeg forklarede, at vi allerede havde vores abonnementer hos YouSee, og at jeg derfor ikke så noget problem i, at der var en binding på seks måneder. På den baggrund forstod jeg det sådan, at jeg kunne opnå den annoncerede rabat uden væsentlige yderligere omkostninger. Ekspedienten oplyste samtidig meget konkret, hvad jeg ville spare ved at købe iPad’en med rabatten.
Efterfølgende modtog jeg imidlertid en ny faktura fra YouSee som følge af den ændring af mit abonnement, der var nødvendig for at opnå rabatten.
Vi har to mobilabonnementer hos YouSee, som begge er blandt de billigste abonnementer, da vi på grund af vores alder og vores øvrige brug af medier ikke har behov for store datamængder i dagligdagen. Som følge af ændringen er abonnementet på den ene mobil imidlertid blevet væsentligt dyrere i de næste seks måneder.
Det væsentlige i denne sag er, at ekspedienten ikke på noget tidspunkt gjorde mig opmærksom på denne merudgift. Tværtimod blev jeg præsenteret for købet som et fordelagtigt tilbud, og ekspedienten gjorde specifikt opmærksom på, hvor meget jeg ville spare ved at købe iPad’en med rabat. Havde jeg fået oplyst, at rabatten samtidig ville medføre en væsentlig forhøjelse af mit mobilabonnement i seks måneder, ville jeg naturligvis have haft mulighed for at tage dette med i min vurdering af, om tilbuddet reelt var fordelagtigt.
Jeg har efterfølgende kontaktet YouSee for at få en forklaring. YouSee har naturligvis ikke gjort noget forkert i forbindelse med ændringen af abonnementet, men medarbejderen gav udtryk for, at de kendte til denne fremgangsmåde i forbindelse med salg i Elgiganten.
Jeg har herefter igen henvendt mig i Elgiganten og talt med en medarbejder, som var placeret højere i organisationen. Jeg fik her den besked, at man ikke kunne hjælpe mig, og at jeg blot kunne levere iPad’en tilbage inden for den gældende 14-dages frist.
Det mener jeg ikke er en tilfredsstillende løsning.
Jeg købte iPad’en, fordi jeg blev præsenteret for den som et godt produkt til en særdeles fordelagtig pris. Jeg har efterfølgende brugt betydelig tid på opsætning, installation af apps og tilpasning af produktet til mit behov. Jeg har derfor ikke noget ønske om at returnere iPad’en. Jeg ønsker derimod, at Elgiganten forholder sig til, at jeg traf min beslutning om købet på baggrund af oplysninger, som efter min opfattelse var mangelfulde.
Jeg finder det særligt problematisk, at jeg som kunde ikke blev gjort tydeligt opmærksom på, at den opnåede rabat var forbundet med en ændring af mit eksisterende mobilabonnement og dermed en væsentlig ekstraudgift i de efterfølgende seks måneder.
Jeg vil derfor bede Elgiganten om at genoverveje sagen og finde en rimelig løsning, således at jeg ikke stilles dårligere som følge af de mangelfulde oplysninger, jeg fik i forbindelse med købet.
Jeg ser frem til at høre, hvordan Elgiganten vil forholde sig til sagen.

7. september 2026

Jeg købte en vaskemaskine hos…

Jeg købte en vaskemaskine hos Elgiganten, fordi min gamle var gået i stykker, og med to børn har jeg brug for en fungerende maskine med det samme. De havde et godt tilbud på en TCL‑maskine, og jeg fik den installeret af en VVS’er, som også er en god ven.

Efter installationen opdagede vi, at en af slangerne var utæt. Min ven bekræftede, at fejlen ikke skyldtes installationen, men selve slangen. Jeg kontaktede Elgiganten, som henviste mig videre til TCL.

Her begyndte problemerne. Først gav jeg Elgiganten alle oplysninger om serienummer osv., men TCL skulle alligevel have præcis de samme oplysninger igen. Jeg havde forventet, at Elgiganten havde sendt det videre.

Jeg oplyste, at der var hul på en slange, og TCL bad om en lang række billeder. Dem tog jeg og sendte. Efter et par dage ville de have flere billeder. Det gik der en uge med.

Derefter fik jeg besked om, at der kan gå ca. 10 arbejdsdage, før en tekniker kan komme og kigge på fejlen. Der har været enormt meget kommunikation frem og tilbage, og nu er der gået over en uge, mens vasketøjet vokser.

Jeg har forklaret, at det er meget svært at undvære en vaskemaskine med to børn, og at min VVS‑ven allerede har konstateret, at det er en simpel slangefejl. Alligevel får jeg besked om, at der kan gå yderligere 10 dage.

Jeg er dybt skuffet over kundeservicen – både hos Elgiganten og TCL. Jeg har købt en ny maskine, som jeg med rette forventede virkede. At stå uden vaskemulighed i så lang tid, mens man bliver sendt rundt i systemet, er simpelthen ikke godt nok.

Jeg kan desværre ikke anbefale TCL til andre.

10. september 2026

Rigtig god service - nyt komfur

Rigtig god service i forbindelse med indkøb af nyt komfur til lejligheden. God og klar kommunikation på selve dagen. Rigtig fin pris for både komfur, installation og bortskaffelse af det gamle komfur. Tusind tak!

21. juli 2026