Alt i alt var der ikke problemer med ordre eller lign, men med servicen, min mand skulle hente min ordre og kunne dårligt få den udleveret da han skulle udfylde en fuldmagt på hjemmesiden den var så i... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Efter køb på nettet, ser jeg at forsendelsen vil ankomme i hent selv om lang tid og vil derfor lave det om til hjemmeforsendelse. Da jeg forsøger at ringe til kundeservice kan man ikke få personlig hjælp. Jeg ringer mange gange og forsøger deres forskellige menuer uden held, det er helt kafkask og totalt ubrugeligt. Først da jeg går på nettet og chatter med personalet får jeg lavet forsendelsen om, flere timer senere. Jeres 'kundeservice' man kan ringe til er en joke og kan ikke levere svar på noget det er ren båndafspilning, det bør i lave om.
Billigst med det jeg skulle bruge. Var dog på fjernlager, men det kunne jeg se under bestilling. Sendt hjem på 2 hverdage.
Havde bestilt en klik og hent vare men fik så besked om at der var en lagerfejl og de slet ikke havde varen.
Jeg kan virkelig ikke tillade mig at give mere end 1 stjerne.. Jeg ville give mindre, hvis jeg kunne.
Deres kundeservice er helt forfærdelig - både i butik og over telefon.
Medarbejderne er der kun for at sælge dyrere produkter end man har behov for, samt prøver de konstant at sælge unødvændige abonnementer fra ligegyldige kampagner og de fatter bare ikke et "nej". De vil langt hellere snyde folk for at få lidt ekstra penge i lommen end faktisk at hjælpe. Det har i hvert fald gjort at jeg nægtede at tale med medarbejdere i butikkerne. Det er baseret på en god håndfuld oplevelser fra en god håndfuld forskellige butikker.
Deres telefon kundeservice er ikke meget bedre. Den består af forud-indtalte beskeder og giver ingen mulighed for faktisk hjælp med en ordrer når hjemmesiden fejler i noget så simpelt som at afmelde en ordrer. Det tog mig mere end 10 forsøg at afmelde en click-and-collect gennem deres hjemmeside før jeg fik en bekræftelse i stedet for en fejlkode. De burde virkelig stoppe med at prøve at spare penge på kundeservice ved at gøre alt andet end at have en medarbejder klar ved telefonen.
Med lidt held går der ikke længe før Elgiganten går konkurs når de fortsætter som de gør nu. Power er ikke meget bedre. Køb hellere fra Proshop eller andre elektronik forretninger som er mindre skumle og har reel kundeservice.
Jeg har nu besluttet mig for ikke at bruge penge i Elgiganten igen. Hverken i butik eller online.
Jeg har ellers været glad for at handle hos Elgiganten og har alene inden for de sidste ca. 10 dage lagt omkring 9.000 kr. hos dem, eksklusive denne ordre. Dagens oplevelse har dog fået mig til at genoverveje, hvor jeg fremover lægger mine køb.
Jeg havde bestilt 6 ARCTIC-blæsere, som skulle bruges til et PC-build, og leveringstidspunktet var vigtigt for mig. Da ordren stadig ikke var afsendt, kontaktede jeg kundeservice første gang kl. 09:53. Jeg forklarede situationen og fik at vide, at sagen ville blive undersøgt, og at jeg ville blive kontaktet.
Da jeg stadig intet havde hørt, ringede jeg igen omkring kl. 12:30. Her fik jeg at vide, at der var blevet rykket på sagen, og at jeg fortsat ville blive kontaktet. Jeg gjorde samtidig meget tydeligt opmærksom på, at jeg havde brug for en afklaring samme dag, da jeg skulle bruge blæserne inden weekenden.
Efter yderligere ventetid ringede jeg igen. På dette tidspunkt bad jeg ikke engang længere om nødvendigvis at få præcis de produkter, jeg havde bestilt. Jeg tilbød at acceptere tilsvarende 140 mm blæsere fra et andet mærke og sagde endda, at jeg selv var villig til at køre til et hvilket som helst Elgiganten-varehus på Fyn for at hente dem.
Medarbejderen, Jamal, undersøgte, om han måtte tilbyde et alternativ, men kom tilbage med beskeden om, at der intet kunne gøres, og at den eneste mulighed var at annullere min ordre.
Jeg bad derfor om at tale med en leder i kundeservice, som eventuelt havde mandat til at finde en anden løsning. Det blev jeg nægtet.
Det mest bizarre kom bagefter. Da jeg spurgte Jamal om returmulighederne på nogle af mine øvrige nylige køb, fik jeg kategorisk oplyst, at produkter købt fysisk i et Elgiganten-varehus ikke kunne returneres, og at det kun var onlinekøb, jeg kunne returnere.
Det undrede mig, så efter samtalen ringede jeg til Elgiganten igen. Den næste medarbejder fortalte mig det modsatte: Min airfryer, som er købt fysisk i et varehus, kunne godt returneres, og medarbejderen mente ikke, at der burde være noget problem i det.
Jeg står altså tilbage efter flere opkald og mange timers ventetid med en ordre, Elgiganten ikke kunne levere som forventet, ingen vilje eller mulighed for at tilbyde et alternativ, selvom jeg gjorde løsningen så fleksibel som muligt, et afslag på overhovedet at få sagen vurderet af en leder og modstridende information fra kundeservice om Elgigantens egne returregler.
Det mest frustrerende er, at jeg ikke ønskede en refundering. Jeg ønskede produktet eller en rimelig alternativ løsning og var villig til selv at gøre en ekstra indsats for at hente den på Fyn.
Som konsekvens har jeg besluttet at returnere mit nyligt købte grafikkort og købe erstatningen hos en anden forhandler. Jeg beholder de produkter, jeg reelt er tilfreds med og ikke har nogen grund til at returnere — det handler ikke om at returnere ting for at genere Elgiganten. Men jeg har ikke længere lyst til at samle mine kommende PC- og elektronikindkøb hos en virksomhed, når en forholdsvis simpel leveringssag håndteres på denne måde.
Én stjerne er ikke på grund af den forsinkede pakke. Forsinkelser kan ske. Den ene stjerne er for måden problemet blev håndteret på, da jeg bad Elgiganten om hjælp til at løse det.
Afvist reklamation på et grundlag, der ikke hænger sammen
Indleverede min Acer Nitro 16 (model AN16-41, ca. 15 måneder gammel) med død grafikkort. Elgigantens værksted afviste reklamationen med henvisning til væskeskade og sendte et prisoverslag på 18.528 kr. købt manskinen for ca. 9500 kr.
Problemet er bare, at deres egen dokumentation ikke understøtter afvisningen:
1. Billeddokumentationen viser aflejringer ved én enkelt USB-port. Naboporten lige ved siden af er helt ren. Det er ikke det billede, et væskespild efterlader.
2. Der er ikke påvist nogen sammenhæng mellem aflejringerne ved USB-porten og den fejl, maskinen faktisk har: et defekt grafikkort, der kræver nyt bundkort.
3. Sagsforløbet viser, at der blev bestilt en reservedel den 23. juli, en uge FØR prisoverslaget blev sendt den 30. juli. Man bestilte altså dele til en reparation, kunden aldrig havde sagt ja til.
4. GPU- og bundkortfejl på netop AN16-41 er dokumenteret i flere tråde på Acers eget supportforum (community.acer.com), herunder en bruger, der har fået bundkortet udskiftet fire gange under garanti for samme type nedbrud. Acer monterer desuden fra fabrikken elektrisk ledende liquid metal-kølepasta i modellen, hvilket også fremgår af Elgigantens eget prisoverslag ('Liquid metal service kit'). Ingen af delene er undersøgt, før man landede på 'væskeskade'.
Maskinen har aldrig været udsat for spild eller væske. Jeg har bedt om den fulde tekniske rapport, men har stadig ikke modtaget noget her 2 uger efter min sidste kontakt med dem.
Jeg havde forventet, at en reklamation blev behandlet seriøst og dokumenteret ordentligt. Det her ligner en standardafvisning, hvor 'væskeskade' bruges som universalforklaring på en kendt fejltype. Kan ikke anbefale at købe elektronik her, hvis man regner med, at reklamationsretten er noget værd.
God priser og venlig personale. Det var en god oplevelse.
Det har den man har brug for til en fair pris sammenlignet med konkurrenterne
Jeg ville afhente mobil i butikken, den var udsolgt, en meget venlig ung mand viste på pc hvordan jeg kunne reservere og hente når varen var tilgængelig igen -god oplevelse
Fik leveret et deffekt TV. Man kan ikke snakke med kundeservice. De vil åbenbart ikke tage ansvar