Alt i alt var der ikke problemer med ordre eller lign, men med servicen, min mand skulle hente min ordre og kunne dårligt få den udleveret da han skulle udfylde en fuldmagt på hjemmesiden den var så i... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos os kan du være sikker på at få værdi for pengene og altid lave priser. Derfor tilbyder vi prismatch i købsøjeblikket
Arne Jacobsens Allé 16, 2 sal, 2300, København S, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg ville afhente mobil i butikken, den var udsolgt, en meget venlig ung mand viste på pc hvordan jeg kunne reservere og hente når varen var tilgængelig igen -god oplevelse
Fik leveret et deffekt TV. Man kan ikke snakke med kundeservice. De vil åbenbart ikke tage ansvar
Kom lidt hjælpeløs en søndag, pga jeg havde mistet min telefon. Gik derfra med ny telefon ( en brugt som jeg ønskede mig) med alt opsat og funktionelt.MitID, Mobile pay, E-boks,digital post, Facebook, med flere. Fik behagelig og kompetent hjælp i Aalborg SV af Yasinf og Camilla. Tak igen😁
Elgigantens teknikere udfører efter min oplevelse ikke et grundigt nok stykke arbejde, når det gælder reklamationer. Det synes jeg, man skal være opmærksom på, hvis man handler der og efterfølgende oplever problemer med sit produkt.
Ved første reparation identificerede de rent faktisk, at der var et problem, og foretog ændringer, som angiveligt skulle løse fejlen. I reparationsrapporten nævnes blandt andet udskiftning/arbejde med et LM Module Kit, men der blev ikke foretaget en egentlig udskiftning af tastaturet eller keyboard-matrixen.
Jeg fik computeren retur, og efter cirka 30 minutters gaming kunne jeg selv konstatere, at præcis samme fejl stadig var til stede. Tastaturet begyndte igen at misse input på de samme taster. Jeg gik derfor tilbage til Elgiganten samme dag, som jeg opdagede fejlen igen.
Ved reparation nummer to gjorde jeg meget tydeligt opmærksom på, at der var tale om et hardwareproblem, som også tidligere havde kunnet konstateres i BIOS, og at deres første løsning tydeligvis ikke havde løst problemet.
I stedet for at undersøge, hvorfor den første reparation ikke havde virket, virker det til, at de denne gang primært har testet tastaturet i BIOS og derefter konkluderet, at fejlen ikke kunne reproduceres.
Det bliver endnu mere problematisk, når man ser på tidsforløbet. Jeg får besked kl. 07.35 om, at reparation nummer to er påbegyndt, og allerede kl. 07.45 får jeg besked om, at den er afsluttet. Altså cirka 10 minutter senere.
Samtidig får jeg at vide, at computeren skulle være blevet testet grundigt og over længere tid. Hvordan kan et reparationsforløb på omkring 10 minutter nogensinde betegnes som en reel stresstest?
Ved første reparation blev computeren tilsyneladende testet grundigt nok til rent faktisk at identificere, at der var et problem. Derfor forstår jeg endnu mindre, hvorfor man ved anden reparation ikke undersøger, om det oprindelige problem fortsat er til stede, når jeg specifikt har sendt computeren tilbage med præcis samme fejl.
Problemet viser sig primært efter længere tids gaming og belastning. Jeg nævnte BIOS, fordi fejlen også tidligere har kunnet forekomme dér, og fordi det understøtter, at der ikke blot er tale om et problem i Windows eller et bestemt spil. Det betyder dog ikke, at en kort test i BIOS nødvendigvis kan fremprovokere en fejl, der især viser sig efter længere tids belastning.
Det er netop dét, jeg synes er så problematisk. Når computeren allerede én gang har været inde med samme fejl, og den første løsning ikke har virket, burde det være helt oplagt at teste computeren under de forhold, hvor problemet rent faktisk opstår.
Teknikerne havde hele historikken fra første reparation og vidste præcis, hvad der tidligere var blevet gjort. Alligevel står jeg nu til at få computeren retur endnu en gang med beskeden om, at de ikke kan reproducere problemet.
Hvorfor skulle jeg frivilligt bruge 3-4 uger af min ferie på gentagne ture til Elgiganten, undvære min computer og gennemgå flere reparationsforløb, hvis der ikke var et reelt problem, jeg ønskede løst?
Hvis fejlen stadig er til stede, når jeg får computeren retur, må jeg endnu en gang selv reproducere den, denne gang dokumentere den på video og derefter tage sagen videre.
Det burde ganske enkelt ikke være nødvendigt og skaber et helt unødvendigt tidsforbrug for alle involverede – både mig, Elgigantens medarbejdere og værkstedet – når en grundig fejlsøgning fra starten potentielt kunne have afsluttet sagen.
Jeg vil dog samtidig understrege, at min oplevelse med Elgigantens kundeservice har været ekstremt god. De medarbejdere, jeg har været i kontakt med under hele forløbet, har været hjælpsomme, venlige og gode til både at skaffe opdateringer på sagen og vejlede mig undervejs. Min kritik retter sig derfor specifikt mod selve reparations- og fejlfindingsprocessen hos teknikerne – ikke mod kundeservicen, som jeg kun har positive ting at sige om.
Jeg har dagen efter bestilling og betaling endnu ikke fået nogen besked om afhentning i klik og hent, selvom det er betalt
Serviceniveauet er meget dårligt, især i jeres Fisketorvet-filial i København. Efter at have betalt for sine køb online, venter man længe på at afhente dem, og ved afhentning skal man vente yderligere en halv time, mens medarbejderen henter varerne fra lageret.
Vare købt online går i stykker efter et års alm brug, sender derfor en reklamation som de med deres standardsvar lover at respondere på indenfor 48 timer. Det er nu over en uge siden og jeg har intet hørt. Elendig service!!
Jeg har købt en iPhone 17 og det gik rigtig nemt og hurtigt.
Alt på hjemmesiden var nemt at finde rundt i både med farver og andre ting.
Jeg har købt en kontorstol onlinw på deres hjemmside som så er gået i stykker efter et år, jeg skriver til deres mail hello"at"elgiganten.dk hvor de skriver at de svarer indenfor 48timer ad 2 omgange. Jeg har endnu ikke hørt noget. Jeg tager kontakt igennem chatten og får at vide jeg skal tage stolen med ind til nærmeste butik for at finde en løsning. Det er en stor og tung kontorstol man ikke bare lige maser ind i en bil... jeg får at vide af medarbejderen på chatten at der ikke er noget at gøre og at han ikke kan se mailen jeg har sendt. Men jeg har købt den online og derfor er Elgiganten forpligtet sig i at behandle reklamationen online.
Jeg bestilte en sort, da jeg kommer hjem og pakker den op er det en lyserød det var lidt kedeligt, jeg kunne køre ud og bytte den men da jeg stod og skulle bruge den var det ikke muligt
To forgæves forsøg i butikker for en bestemt kaffemaskine som de har på lager ifølge deres hjemmeside. Jeg ender så med click & collect, hvor jeg halvanden time efter bliver ringet op og bliver fortalt, at de ikke har den på lager.
Sælgerne i de to butikker forsøgte at sælge mig noget dårligere som er dyrere. Hvis ikke jeg havde læst op på modellerne på forhånd, så havde de snydt mig. De kunne ikke forklare hvorfor jeg skulle købe de andre modeller
Alt i alt en elendig service
Min ærlige oplevelse og anmeldelse er at I sender en mail om jeg vil give jer feedback et par timer efter jeg har bestilt min vare, altså ikke fået den, for jeg har valgt den skal sendes. Så hvad vil i have jeg skal give feedback på? I får en dårlig anmeldelse for at spørge om jeg vil give en anmeldelse inden varen hverken er afsendt eller modtaget/hjembragt
Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse.
Da jeg skulle hente min klik og kollekt, ville selfølgelig hente den nede på legeret. Efter 20 minutter kom han gående med to andre pakker en den jeg skulle hente. Jeg spurgte han hvad der foregik, hvorpå han svarede mig, at nu ville han lige gå hen på stativet for at se om den var der.
Dan kom tilbage sagde han at den desværre var blevet solgt. Jeg tilkendegav min utilfredshed med, at han brugt min tid på at hentes andre pakker end min, hvorpå han svare at så meget tid havde han jo heller ikke.
Det er under alt kritik, at man fuldstændig negligerer kundens tid på den måde og tilmed giver sådan et frækt svar!!
Jeg var oppe i Elgiganten i Kolding for at få byttet min soundbar og subwoofer til et nyt sæt, og jeg ville bare sige, at det var en fantastisk service, jeg fik.
Personalet var utrolig venligt, hjælpsomt og imødekommende. De tog sig tid til at høre, hvad problemet var, og hjalp mig med at finde en løsning uden nogen problemer eller besvær. Jeg følte virkelig, at de gjorde en ekstra indsats for at hjælpe mig.
Det er virkelig god kundeservice, og jeg gik derfra med en rigtig god oplevelse. Stor ros til medarbejderne i Elgiganten – sådan skal kundeservice være! ⭐⭐⭐⭐⭐
Varen var parat og betjeningen var særdeles effektiv og venlig.
Pakken lovet klar inden fir en time, klar efter 30 min. Nem afhentning, nem bestilling👍😀