Lægger en ordre den 19/04 hvor leveringstid stod til 30 dage. Den 05/05 får jeg besked om at varen er forsinket indtil den 29/09. I dag får jeg nu besked om at ordren er annulleret. Imidlertidigt er p... Se mere
Efter hat have brugt ½ time på at lægge varer i varekurv oplever jeg desværre at varekurven er tom og skal starte forfra. Det er lige ½ time af mit liv lige der, ned i toilettet. Steps to r... Se mere
En helt igennem fantastisk førstegangs oplevelse. Ville købe en strømforsyning, men var lidt i tvivl og havde spørgsmål, så jeg kontakter firmaet som så giver en kundeservice ud over det sædvanlige. O... Se mere
Fik bestilte varer 2 dage efter ordre som var sendt afsted om aftenen. Der var et af produkterne som var defekt. Jeg gjorde EleXtra opmærksom på dette, fik straks svar tilbage og uden yd... Se mere
Find dét du søger blandt vore mere end 31.000 varenumre. Gratis levering, hvis du vælger afhentning i én af vore butikker i København eller Struer. Ellers fri fragt til GLS pakkeshop ved ordrebeløb over kr. 500,- I vore butikker finder du et stort udvalg i elektronikudstyr, værktøj og komponenter til dine elektronikprojekter. Vi er specialister i elektronik og vore medarbejdere yder kyndig hjælp og rådgivning. Vi kan naturligvis ikke rådgive om alt, men med udgangspunkt i et godt kendskab til vore produkter kan vi ofte hjælpe dig med at finde den rette løsning. Så kig ind i én af vore butikker og gør brug af hjælpen fra vore elektronikkyndige medarbejdere.
Farvervej 2-4, 7600, Struer, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Det opgivet "ordre nummer" er mit telefonnummer. Jeg har ikke et "ordrenummer" til denne sag. Hvis man har adgang til alle salg/omsætninger i Brinck Elektroniks butik, kan man slå op på den 30. maj 2013 og finde salget af et Velleman DM68 multimeter. Jeg blev betjent af Dan.
Som sagt købte jeg dette multimeter 30.06.2013. Manualen bliver gennemlæst og metret grundigt afprøver hjemme samme dag. Det skal siges at jeg valgte dette multimeter fordi den kan måle kondensatorer, et behov jeg har for tiden. Jeg har i forvejen et andet Velleman (anden model) multimeter købt nogle år tilbage. Det har tjent mig godt indtil videre.
Jeg opdager samme dag tre ting ved det nye instrument som jeg finder utilfredsstillende.
1) Ved måling af kondensatorer er visningen på Display uhensigtsmæssigt (skiftende komma for samme enhedsstørrelse uden at have autoskala) . Manualen omtaler dette som "forkert kommaplacering ved aflæsning" som brugeren bør være opmærksom på (?).
2) Den vandrette bjælkeindikation i bunden af displayet er ikke beskrevet i manualen. Jeg ved derfor ikke hvad den står for eller hvad den viser.
3) Jeg åbner instrumentet for at skifte batteri, da jeg ikke ved hvor længe dette batteri har siddet i instrumentet på lager. Her får jeg en meget ubehagelig oplevelse af printets udseende. Montering af komponenter på instrumentets print er tydeligvis sket på køkkenboret hjemme hos en eller anden tilfældig montør. Flere lodninger er rusten, typisk for print der har være våde (mange hvide mærker/afsondringer på og omkring lodningerne). Det er ikke loddeflush !
Jeg tager tilbage til butikken med instrumentet få dage senere og konfronterer personalet med mine fund i dette nye instrument. Her får jeg at vide af Dan at jeg sagtens kan ringe selv til produkt support hos Helmholt Elektronik på 96 84 06 19.
D. 06.06.2013 kommer jeg i telefonisk kontakt med Helmholt Elektronik. En [Navn] tager telefonen og jeg fremlægger mit behov for support. [Navn] beder mig fremlægge mit supportbehov til ham først.
Jeg starter med forhold no. 1. Her bliver det straks klart for mig at Herik ikke ved hvad han taler om. Han er tydeligvis inkompetent til at supporterer i elektroniske spøgsmål. Han styre helt forbi emnet, og endda postulerer over for mig at dette instrument ikke er designet til at aflæse ukendt kondensatorer og vise deres værdig i Farad (der står altså Cx på instrumentet), men at instrumentet kun "fejlfinder" på "kendte" og tydeligt mærkede kondensatorer for så vidt disse er fejlbehæftede eller ej. Jeg fortæller ham at han tager helt fejl, men han insisterer og at han i øvrigt er Product Manager, som om det alene gør hans svar gyldige. Jeg fortæller ham så at jeg er svagstrømingeniør og at han ikke ved hvad han taler om. Jeg beder ham sende mig videre til et kompetent bagland som har forstand på tingene, men uden held. Jeg bliver gal i skrallen og må afslutte samtalen, uden at komme til forhold 2 eller 3.
At man ikke har forstand på et teknisk område man er sat til at "Manage" er en ting. Det kan man håndterer ærligt. Men at [Navn] fortsætter med at holde fast ved sit sludder over for en kunde som er uddannet på området, tyder på noget dybere og mere betydeligt end bare jævn stupiditet. Det er lykkedes for ham at gøre denne kunde meget sur.
Jeg går tilbage til butikken og kræver refusion. Dårligt produkt og total inkompetent support skal jo nok helt ødelægge et salg og et omdømme.

Besvarelse fra ELEXTRA.dk
Let at finde rundt på hjemmesiden og lave bestillingen. Hurtig og effektiv levering.
Bestil, betal og afhent - ingen dikkedarer, virker perfekt hver gang :-)
Hurtig og præcis handel, til en god pris. Absolut intet at anmærke.
De er rare at snakke med i telefonen, dejligt servicemindede.
Ingen dikkedarer, varerne bliver sendt hurtigt.
de får mine bedste anbefalinger.
havde regnet med at tage ind til butikken i København her fra Albertslund, men besluttede i stedet at bestille over nettet, og det har jeg ikke fortrudt.
Kan kun anbefale, ud fra den ene gang jeg har handlet hos jer, at det er bare OK!!
meget hurtig ekspedition og god rådgivning
Jeg bestilte lidt "dimser" og alt fungerede perfect.
Det bestilte kam den forventede tid.
Den aftalte vare til aftalte tid og pris.
jeg handler helt sikkert her igen. Det er skønt at det er muligt at få fat i de produkter fra munnyworld.
Fandt deres hjemmeside super god og nem at overskue.
Deres produkter er billige og dem jeg modtog var I god kvalitet.
Desværre er deres forsendelse/fragt alt alt for dyr I forhold til mange af deres konkurrenter.
Jeg købte for omkring 70,- men skulle af med over 80,- I fragt, selvom det der kom blot var sendt I en alm bobleplast konvolut med post danmark.

Besvarelse fra ELEXTRA.dk
Det var hurtigt at finde det rette produkt med de rigtige egenskaber. Levering via GLS til BILKAs kundeservicecenter, hvilket var helt perfekt.
Elextra leverede varen hurtigt og effektivt. 24 timer efter bestillingen havde jeg varen på bordet.
Kundeservicen var fantastisk, og man kan tydeligt høre det er kompetente folk der tager telefonen hvis man har brug for yderlige assistance.