Lægger en ordre den 19/04 hvor leveringstid stod til 30 dage. Den 05/05 får jeg besked om at varen er forsinket indtil den 29/09. I dag får jeg nu besked om at ordren er annulleret. Imidlertidigt er p... Se mere
Efter hat have brugt ½ time på at lægge varer i varekurv oplever jeg desværre at varekurven er tom og skal starte forfra. Det er lige ½ time af mit liv lige der, ned i toilettet. Steps to r... Se mere
En helt igennem fantastisk førstegangs oplevelse. Ville købe en strømforsyning, men var lidt i tvivl og havde spørgsmål, så jeg kontakter firmaet som så giver en kundeservice ud over det sædvanlige. O... Se mere
Fik bestilte varer 2 dage efter ordre som var sendt afsted om aftenen. Der var et af produkterne som var defekt. Jeg gjorde EleXtra opmærksom på dette, fik straks svar tilbage og uden yd... Se mere
Find dét du søger blandt vore mere end 31.000 varenumre. Gratis levering, hvis du vælger afhentning i én af vore butikker i København eller Struer. Ellers fri fragt til GLS pakkeshop ved ordrebeløb over kr. 500,- I vore butikker finder du et stort udvalg i elektronikudstyr, værktøj og komponenter til dine elektronikprojekter. Vi er specialister i elektronik og vore medarbejdere yder kyndig hjælp og rådgivning. Vi kan naturligvis ikke rådgive om alt, men med udgangspunkt i et godt kendskab til vore produkter kan vi ofte hjælpe dig med at finde den rette løsning. Så kig ind i én af vore butikker og gør brug af hjælpen fra vore elektronikkyndige medarbejdere.
Farvervej 2-4, 7600, Struer, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Mangelfuld kommunikation. Deres hjemmeside er så forvirrende, at man ikke opdager, om den vare man har bestilt, overhovedet er på lager. Min var åbenbart ikke, men jeg fik INGEN informationer fra Elextra i næsten 3 uger. Hver gang skulle jeg selv kontakte dem. Jeg var nødt til at flytte en håndværkeraftale to gange, fordi min vare bare aldrig kom, selvom der stod i deres system, at den skulle have været afsendt 23. maj. Deres chatfunktion er elendig - det er fuldstændigt umuligt at komme igennem, selvom man prøver igen og igen. I telefonen fik jeg ikke vanvittig god kundeservice.
Har grundet virksomhedens rapportering af min anmeldelse nedgraderet fra 2 til 1 stjerne.

Besvarelse fra ELEXTRA.dk
Bestilte udendørskontakt for 3 uger siden som stod som værende på lager på hjemmesiden. Afventer i flere dage at modtage besked om at jeg kan afhente varen i butikken, men hører intet. Logger derfor ind på hjemmesiden for at erfare at varen er i restordre, men vil ankomme den 26/5. Da jeg i dag stadig intet har hørt kontakter jeg kundeservice som siger at det vil vare noget tid inden de får den på lager og de ikke kan sige hvornår.
Super dårlig service at I ikke informerer om at en vare er forsinket eller ikke kommer på lager - men bare lader ordren stå åben og kunden vente. Det kan selvfølgelig ske at en vare er udsolgt, men så annulerer man ordren eller i det mindste kontakter kunden så man ikke skal gå og vente forgæves i ugevis.
Har nu selv annuleret min ordre og handler et andet sted.

Besvarelse fra ELEXTRA.dk
Jeg har udelukkende gode oplevelser med elextra.dk det skal siges at jeg modsat nogle af de andre anmeldere bor tæt på hovedbutikken i Struer og udelukkende henter mine bestillinger der.
Up to date
Hurtig levering i god indpakning, som man forventer af en moderne online butik.
Priser synes absolut konkurrencedygtige. Produkt forklaringer på hjemmeside gav gode og detaljererede oplysninger, til hjælp for at finde det korrekte produkt. Alt var af god kvalitet, og et enkelt produkt overraske, nemlig en "headband magnifier"der gjorde arbejdet så meget nemmere. (Hvorfor har jeg ikke ejet sådan en tidligere?)
Jeg er efterhånden fast kunde hos Elextra.dk, for deres varesortiment, priser og service er der ikke en finger at sætte på. De har stort set alt, hvad elektronik-hjertet kan begære, det er til at betale, og skulle der opstå en udfordring, så er deres kundeservice venlige, hjælpsomme og hurtige til at få det løst så godt som muligt.
Det er helt klart en anbefalelsesværdig webshop.
Har købt mange ting herfra og der har aldrig været nogle problemer.
Min bestilling kunne hentes samme dag, rigtig god service!
Levering på under 24 timer, super service😊
Bestilte om eftermiddagen efter en chat omkring de forskellige tekniske muligheder med forskellige typer pærer sokler der fandtes her i DK (jeg kommer fra USA). Modtog pakken næste morgen kl 8:12, great service!
Jeg gjorde EleXtra opmærksom på dette, fik straks svar tilbage og uden yderligere procedure sendte de med det samme en erstatning uden beregning.
EleXtra's service er et eksempelt tll efterfølgelse af andre firmaer i Dk.
Tak for en super god handel, jeg vender uden tvivl tilbage til jeres butik igen.
5 RIGTIG STORE stjerne til jer!!!
Steffen Hansen
Modtaget dagen efter bestilling, super :-) Deres forsendelsesomkostninger er lidt til den dyre side.

Forældet hjemmeside.
Kundeservicen er bundet i milimeter argumentation og glemmer det store perspektiv samt kundens tilfredshed. Der er grænser for hvor meget fnidder man gidder finde sig i for at få et stik til 25kr leveret. Jeg handler et andet sted fremover.
Tilføjelse til svar: Jeg bor i espergærde og pakken ligger i Ballerup. Det står på min invoice og det er nævnt gentagne gange på telefon. Til dig, Henrik. Og nu sidder du så efterfølgende og siger at jeg bor få meter væk fra hvor pakken ligger? Det passer jo ikke. Jeg har en mail fra gls hvor der står den ligger til afhentning i Ballerup.
Men hele pointen er at jeg som kunde ikke gidder bruge den tid på et stik til 20-40kr. Det koster da mere for begge parter end nogen fortjeneste.
Svar 2:
"Din klage gik på at din pakke var sendt til GLS pakkeshop og ikke til din private adresse"
Nej, det mener jeg ikke. Jeg har spurgt om i havde en løsning der gjorde at jeg hurtigst muligt fik produktet i hånden. Det var ikke ment som en klage. Jeg kan godt se at det kan forstås som "pakkeshop" vs "adresse levering", men pointen i forespørgslen var snarere at få det leveret til en pakkeshop nær min adresse frem for Ballerup. Produktets værdi retfærdigøre ikke den rejseafstand.
"2. Pakken er leveret til en pakkeshop som ligger på samme gade, og endda kun 2 husnumre fra din privatadresse. Det kan da ikke være mange meter du skulle vandre for at hente pakken!"
Nej, det er jeg ikke enig i.
Du kender min adresse. Den står i jeres system. Du har fået den på en mail. Du har fået den over telefon.
Så må det være forkert at du efterfølgende, her på trustpilot, svarer som om min adresse er i Ballerup og ikke i Nordsjælland.
"Vi har talt sammen over telefon og det lykkedes ikke at finde ud af hvad det var du egentlig ønskede at vi skulle gøre ved den pakke som nu ligger få meter fra din bopæl, klar til afhentning."
Jo det lykkedes. Vi blev enige om at mine muligheder var at afhente pakken (i ballerup...), lægge en ordre igen eller lade pakken gå retur og ophæve købet (minus fragt udgift). Vi blev tydeligt enige om at jeg ville lade pakken gå retur og få produkt beløbet igen og handle et andet sted.
"ved den pakke som nu ligger få meter fra din bopæl, klar til afhentning."
Det gør den ikke. Den er i Ballerup og jeg er i nordsjælland. Se tidligere svar.
" Det eneste jeg kunne forstå var, at du IKKE vil hente pakken."
Det er korrekt. Jeg ville ikke rejse så langt (nordsjælland til ballerup og tilbage) for at hente den.
"Jeg kan kun formode at du er en endog meget "firkantet" person, som åbenbart har svært ved at acceptere, at du ikke kan forvente levering til din hjemmeadresse, når du selv har valgt den billigere GLS pakkeshop leveringsmåde."
.....
Tilføjelse til dit opdaterede svar. Jeg kan kun konstatere at dette stikker helt af nu. "Da du afgav din første ordre på de to stik d. 22/1 da godkendte du en ordre hvor din adresse var i Ballerup."
Jeg erkender blankt at jeg nok har lavet en fejl i brugen af jeres hjemmeside, hvilket jeg ligeledes gjorde under vores telefonsamtale.
Jeg har til gengæld gjort alt hvad jeg kunne for at rette det og bruge hjemmesiden korrekt ved bestilling nr. 2.
"Men det helt utrolige er at du efterfølgende d. 14/3 genbestiller de samme to stik og IGEN vælger levering til den selv samme pakkeshop i Ballerup. Bagefter retter du din kontoadresse til din nye adresse i Espergærde. "
Nej. Jeg har en email invoice på købet hvor invoice/delivery adresser står som Espergærde. Så må det være umuligt at jeg har rettet det efter købet.
"Tænker du ikke at du virkelig selv har kludret gevaldigt i det? Jeg finder det i altfald surealistisk, at du kan mene, at vi har nogen andel i de åbenlyse bestillingsfejl som du har begået.
En uforbeholden undskyldning fra din side ville være mere på sin plads!"
Jeg har blankt erkendt at jeg har lavet fejl ved første bestilling. Det har jeg slet ikke bragt op som punkt.
Anden bestilling har jeg gjort alt hvad jeg kunne (dvs verificere at indtastet info / menuvalg er korrekte) for at den skulle lande rigtigt. Det troede jeg jeg havde gjort, specielt når invoice og delivery address står til espergærde i købs bekræftigelsen. Men pakken er så alligevel røget til Ballerup. Jeg ved ikke hvordan jeg har formået at gøre det eller overse et menuvalg der foresager det, men jeg har alligevel været åben over for at jeg kunne havde lavet en fejl anden gang, selvom jeg ikke kan se hvordan. Jeg kan umuligt bevidst havde valgt en pakkeshop i Ballerup, og hvis systemet vælger automatisk burde det havde valgt i nærheden af leveringsadressen i Espergærde.
Men jeg erindrer ikke brugen af hjemmesiden konkret, og er åben over for at det kan være brugerfejl.
Og så spørger jeg jer, efter den mængde tid og penge (relativt til produktets værdi) jeg har lagt i at prøve at bestille korrekt via jeres hjemmeside, om i kan finde en løsning der gør at jeg får 2 x 20kr stik leveret til mig istedet. Og der er i ikke åbne for nogen løsninger udover at jeg kan prøve igen. Det synes jeg er en ærgelig måde at løse det på. Uanset ret eller ej.
Og så ryger den erfaring altså op her. Ikke for at presse nogen, ikke for at få et svar, men for at dele min erfaring med andre forbrugere.

Besvarelse fra ELEXTRA.dk
Jeg havde bestilt en vare, der var på lager i Århus til afhentning i Århus.
Da jeg kommer der ned får jeg at vide at varen ikke er kommet endnu, hvortil jeg spørger, om jeg ikke bare kan få en af dem i har på lager. Dertil fik jeg af vide, af en meget usamarbejdsdygtig og uhøflig ekspedient, at jeg ikke kunne.
Jeg spørge så om jeg ikke bare kan købe den de har på lager nu, og så annullere den anden ordre, det kunne jeg heller ikke.
Ingen hjælp var der at hente hos denne ekspedient der kun blev ved med at sige at webshoppen ikke havde noget med den fysiske butik at gøre. Det undre mig så, hvorfor man netop så kan se varen er på lager
Det kan sagtens være jeg har misforstået jeres koncept, men jeres meget uhøflige ekspedient i Århus afdelingen, var i vært fald ikke hjælpsom på nogen måde.

Besvarelse fra ELEXTRA.dk
En returneret PSU under garanti bliver afvist ....
Quote : Da du har foretaget et konstruktivt indgreb på produktet (afmonteret DC stik), er garantien bortfaldet. Vi kan kun give et tilbud på en rep/ombytning
Tilbyder efter nogen tid at kreditere varen, ikke som garanti men som goodwill ( de kunne vel også se det tåbelige i at et afmonteret DC stik skulle påvirke funktionen )
Jeg kunne IKKE få en tilsvarende vare .....
Det hører vel også med til fortællingen at jeg selv skulle kontakte dem efter mere end 1 uge for at få et svar
Fremragende firma.
Jeg modtog de bestilte varer hurtigt.
Jeg konstaterede ved udpakningen, at der manglede en post. Så snart, jeg gjorde opmærksom på det manglende, blev det omgående eftersendt.
Jeg vil være helt tryg ved at benytte firmaet igen.
Jens Juul
Fantastisk betjening i butikken i Struer.
Jeg havde et problem med et adapter (købt sept 2018), som ikke virkede på min laptop. På chatsupporten fik jeg standardsvaret, at jeg kunne få byttet eller pengene tilbage, men jeg valgte efterfølgende, at tage til butikken i Struer, hvor der blev ofret meget og kompetent tid på at afhjælpe problemet.
Steps to reproduce (uden at være logget ind)
1) Fyld varekurv
2) Gå til kasse
3) Gå til login
4) Send password til mail
-> Herefter er samtlige data forsvundet fra min varekurv
Tak for det, med baggrund i jeres rettelse opdateres antal stjerner fra 1 til 5, da oplevelsen i butikken generelt er fremragende.