ELEXTRA.dk Anmeldelser

3,5

Lægger en ordre den 19/04 hvor leveringstid stod til 30 dage. Den 05/05 får jeg besked om at varen er forsinket indtil den 29/09. I dag får jeg nu besked om at ordren er annulleret. Imidlertidigt er p... Se mere

Efter hat have brugt ½ time på at lægge varer i varekurv oplever jeg desværre at varekurven er tom og skal starte forfra. Det er lige ½ time af mit liv lige der, ned i toilettet. Steps to r... Se mere

En helt igennem fantastisk førstegangs oplevelse. Ville købe en strømforsyning, men var lidt i tvivl og havde spørgsmål, så jeg kontakter firmaet som så giver en kundeservice ud over det sædvanlige. O... Se mere

Fik bestilte varer 2 dage efter ordre som var sendt afsted om aftenen. Der var et af produkterne som var defekt. Jeg gjorde EleXtra opmærksom på dette, fik straks svar tilbage og uden yd... Se mere

1. Elektronikbutik
  2. Butik med videoovervågningssystemer
  3. Butik med elektronikreservedele og -komponenter

Find dét du søger blandt vore mere end 31.000 varenumre. Gratis levering, hvis du vælger afhentning i én af vore butikker i København eller Struer. Ellers fri fragt til GLS pakkeshop ved ordrebeløb over kr. 500,- I vore butikker finder du et stort udvalg i elektronikudstyr, værktøj og komponenter til dine elektronikprojekter. Vi er specialister i elektronik og vore medarbejdere yder kyndig hjælp og rådgivning. Vi kan naturligvis ikke rådgive om alt, men med udgangspunkt i et godt kendskab til vore produkter kan vi ofte hjælpe dig med at finde den rette løsning. Så kig ind i én af vore butikker og gør brug af hjælpen fra vore elektronikkyndige medarbejdere.

Middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Godt

Det kan godt være, at pakken lige kom på restordre, da jeg bestilte, men da Elextra endelig fik pakken på lager, blev den sendt og leveret inden for 2 dage. Super godt arbejde!

27. december 2021

De har et meget stort udvalg af…

De har et meget stort udvalg af komponenter osv. Leveringen tager kun 1 til 2 dage. Kan kraftigt anbefale.
Det eneste der er lidt irriterende er at der hele tiden popper en lille reklame for gratis fragt op hvert 5 sekund som blokerer.

23. november 2021

Hej mads,
Tak for din positive anmeldelse.
Hvad angår den pop-up som du omtaler så vil den holde sig minimeret permanent, hvis du klikker på "luk", OG du har accepteret cookies. Det er nemlig en funktions-cookie som husker på at du ønsker den lukket ned.

venlig hilsen

Sløvt

Bestiller en vare der står som værende på lager d.26/9.

Da den d. 30. stadig ikke er afsendt sender jeg en forespørgsel som ikke besvares.

Ved bestilling d. 26. er angivet levering efter 3 eller 4 dage og at varen er på lager i Kbh. D.v.s. jeg forventer at modtage varen senest d. 30.

30. september 2021

Hej Claus,
Det som du måske har overset er, at vi på produktsiden oplyste følgende: "På lager (Kbh. butik). Lev. 3-4 dage." Samtidig viste vi gul og ikke en grøn lagerstatus ikon. Begge dele er i øvrigt overført til din e-mail ordrebekræftelse. Så du har også modtaget denne leveringstid-information på et fast medie.

Den lidt længere leveringstid på varer som på bestillingstidspunktet kun ligger ude i vore butikker (og ikke på centrallageret i Struer) skyldes at disse varer først skal retur til vores lager i Struer før de kan afsendes til dig. Vi afsendte netop din pakke. d. 30/9. Altså som lovet. Du må naturligvis gerne være utilfreds, men vi finder det ikke fair, at du spreder kritik af os for denne ordrebehandling, som har været helt efter bogen.

Helt ærligt - Når du bestiller om aftenen kl. 23:16, så forventer du vel ikke at du kan tælle den dag med. Så har vi jo ikke en chance. Vi tæller da fra d. 27/9 da vi først ser ordren da vi møder ind mandag morgen. Er det ikke fair nok?

Venlig hilsen,
Henrik, Kundeservice

Fik super-fin service i butikken da jeg…

Fik super-fin service i butikken da jeg kom ind med et problem jeg ikke selv kunne løse. Ekspedienten gav sig god tid til at forstå hvad det var jeg ville og fandt de løsdele jeg skulle bruge - og viste mig endda hvordan det hele skulle samles for at fungere.

23. august 2021

varer på fjernlager på bestillings tidspunkt er pludselig udsolgt / ordre annulleret

Bestilte 1/8 en modul med en ADXL345 chip som var oplyst til at være på fjernlager med 8-9 dages leveringstid.

den 11/8 kl 19:09 kommer der så en mail om at den er udsolgt og den er fjernet fra sortimang og de kommer så med et forslag på en helt anden chip som ikke er drop in replacement for det modul jeg bestilte. jeg besvarer denne mail kl 19:17 om at den ikke kan bruges og at det skal være den model jeg har bestilt.

og så hører jeg intet fra dem overhoved der efter. før jeg skriver til dem idag, hvor der så kommer en mail med at min ordre er annulleret...

16. august 2021

Hej Anders,

Jeg er desværre bange for at vi har skrevet "forbi hinanden". Som du også nævner i din anmeldelse så skrev vi til dig at den omtalte vare "er udsolgt og den er fjernet fra sortiment". Vi mente ikke at der herefter var noget at tage fejl af for varen er jo vitterligt udsolgt og fjernet af sortiment. Dit efterfølgende ønske om at vente 4-5 uger på levering kunne vi jo derfor i sagens natur ikke imødekomme... Derfor er ordren annulleret.
Situationen er for nuværende den at at rigtig mange elektronikkomponenter er i mangel på det globale marked. Det skyldes - igen - Corona. Forsyningsproblemer og efterfølgende hamstring af komponenter i markedet medfører desværre, at rigtig mange producenter for tiden har MEGET svært ved at skaffe de komponenter som de skal bruge til at fremstille deres produkter. I sidste ende medfører det at også vi desværre ofte har vanskeligt ved at få nye forsyninger til lager, og at vore leverandører end ikke kan oplyse en forventet leveringstid. Dette er i øvrigt en situation som vi forventer vil fortsætte hele 2021 ud. En normalisering af elektronikmarkedet forventer vi først at se foråret 2022.

Pakken er væk ... Måske

Jeg bestilte vare på nettet den 1. juni, jeg fik en email om at varene var klar til at blive afhentet i butikken i Esbjerg d. 8.6 efter klokken 14. Jeg ankommer til butikken hvor man hverken har set eller hørt om min ordre svaret lød, Enten har GLS svigtet og ikke været her, eller også har hovedafdelingen ikke sendt den.. da jeg spurgte om den kunne afhentes Torsdag var svaret, Det ved jeg ikke?! Jeg har i dag skrevet med jer på hjemmesiden (chat funktionen) Han sagde nogle pakker var havnet i pakkeboksen i stedet for at komme til butikken de ville så blive hentet i dag og kunne måske hentes i morgen, han vidste ikke umiddelbart om min pakke var i blandt men jeg kunne ringe til butikken i morgen og spørge så jeg ikke kørte forgæves.. IGEN - nu hvor de kun har åben 3½ time to gange i ugen, og jeg ikke har andet at lave end at køre ned i butikken når i har sendt en mail om at den KUNNE afhentes en gang.. tak fordi i tilbød at sende pakke FRAGTfri til min adresse..

Redigeret efter svar.

Jeg bestile vare Torsdag, Fik sms mandag, Stod i butikken tirsdag, kontaktede kundeservice Onsdag, Stod i butikken IGEN torsdag hvor jeg fik mine vare. Så hvornår har de lige ligget længe? Jeg købte for 16kr så at det er fragfri over 500 kan jeg ikke bruge til noget som helst. I skrev varene kunne afhentes i butikken TIRSDAG og de var der ikke..
Underbyg jeres påstand om de lå "længe" for de gjorde de ikke.

9. juni 2021

Hej Thomas,
I modsætning til vore butikker i København og Struer er butikken i Esbjerg ikke ejet af os men af Esbjerg Electronic. Her er således tale om en samarbejdspartner som vi ikke kontrollerer. I samråd med Esbjerg Electronic har vi imidlertid aftalt at ophøre med at tilbyde Click & Collect i Esbjerg da butikkens nye begrænsede åbningstider gør det vanskeligt for GLS af aflevere pakker problemfrit (sådan som du har oplevet).
Din ordre har dog lagt klar til afhentning i butikken ganske længe, hvilket vi også har informeret om. Lige som du også er blevet informeret om at du var velkommen til at bede os annullere og kreditere afhentningsordren, så du i stedet kunne genbestille varerne til levering på din adresse. Du får hos os altid fragtfri levering til GLS pakkeshop når du køber for over kr. 500,-

Hilsen

Altid fremragende betjening

Det er en fornøjelse, at der er en forretning som Elektra på nettet og jeres forretning inde i København. Jeg får altid en venlig og meget kompetent betjening, og man fornemmer, at der er en god stemning i jeres firma.
Fra en meget tilfreds kunde
Jens Otto laursen

11. maj 2021

Efter mange år som trofast kunde i…

Efter mange år som trofast kunde i struer butikken, bestilte jeg for en gangs skyld i butikken i københavn, da jeg står herovre med en haste opgave. Må siges det er nok sidste gang jeg sætter mine ben der.
ELENDIG SERVICE, ganske simpelt til grin at have så dovne medarbejdere, bestilte sdkort med adapter, men grundet corona er Elextra kun åben for pakkeudlevering, en medarbejder nægter at vende sig om, hente en varer der er på væggen lige bag ham, da ordrer kun er 45 min gammel, ikke en time, UHA den er ikke behandlet endnu.

Helt til grin, godt nok værste kundeservice jeg har set længe. Anbefaler ikke nogen at handle her, køb i kina eller Struer butikken i stedet for, der er man da sikker på ordentlig kundeservice..

21. januar 2021

Hej Jan,
Jeg forstår at vi ikke har været helt så hurtige som du havde forventet. men vores medarbejdere i butikkerne må IKKE udlevere online bestillinger før ordren er behandlet, pakket og vi (her i Struer) har sikret os at betalingen kan trækkes på kundens betalingskort. Derfor er vores Click & Collect instruks over for kunden helt klar: Vent på "Klar til afhentning" SMS besked, som du får inden for en time. Du oprettede din ordre kl. 16:43 og vi færdigbehandlede den kl. 17:07, hvor du også modtog SMS besked. Det er ca. 25 minutter, altså en del hurtigere end vores lovede 1 times service. Det kan vidst ikke gøres ret meget hurtigere.
På baggrund af ovenstående så forstår jeg helt ærligt IKKE din kritik.
Jeg står helt på mål for mine gode medarbejdere i Kbh. butikken. De er dedikerede og yder en formidabel indsats under vanskelige Corona-vilkår. Flere af dem er blevet smittet med Corona under forløbet, hvilket vi ikke kan udelukke kan henføres til den nære kontakt med de mange kunder (før nedlukningen). De fortjener STOR respekt for at de fortsat passer deres arbejde HVER dag. Spørger du mig, så skylder du dem også en smule mere respekt end den du fremstiller her. Og dine tidsangivelser er altså helt forkerte!
Henrik Helmholt
Kundeservice

Priserne er nok i den høje ende

Priserne er nok i den høje ende, men okay, så er der jo mængte rabat. en ting jeg ikke fortår at man skal betale 70Kr i porto uanset om det vejer 20gram eller 3 kilo, her kunne man godt sende for mindre porto, hvis man har købt for 200 Kr, så er 70 kr + meget. men så må man jo hente i nærmeste butik, hvor man altid bliver mødt af et smil :-D

20. december 2020

Hej Mads,
Tak for din feedback og de pæne ord om vore medarbejdere i vore butikker. Hvad angår vores fragtgebyrer så kan jeg dog ikke helt genkende det prisniveau som du indikerer. Se gerne vore fragtpriser her: https://www.elextra.dk/main.aspx?page=CompanyDeliveryTerms
Som du ser er prisen vægtafhængig men starter ved kr. 55,- inkl. moms. Det er også vigtigt at bemærke, at vi tilbyder gratis fragt når man handler for over kr. 500,-
Vores forretning er lidt anderledes en så mange andres på det punkt, at man hos os finder mere end 4000 varer som koster MINDRE end vores ekspeditionsomkostning. Hvis man således eksempelvis køber en modstand hos os til kr. 1,95 så sætter vi penge til på salget af denne vare, da det koster os 6-10 kr. at ekspedere den ud, Her finder du forklaringen på at vi er nødsaget til at prissætte vores forsendelsesgebyr lidt højere - det indeholder nemlig også et ekspeditionsgebyr, foruden den rene fragtudgift til GLS samt kortbetalingsgebyr og udgiften til forsendelsesmaterialer (kartonæske og addresselabel).
Vi er nok som forbrugere blevet lidt for forvendte med lave priser på fragt. Men når man vender den lidt så er kr. 55,- (læs: kr. 44,- ekskl. moms,, forskellen går jo i statskassen), faktisk en ganske lav pris for at få 1. Bekvem kortbetaling (vi betaler gebyret), 2. pakket ordren (tidsforbrug og forsendelsesmaterialeforbrug), 3. fragtet pakken til pakkeshop, 4. Forsikring på forsendelsen.
Det ligger med andre ord ganske meget i det som vi kalder "Forsendelses- og ekspeditionsgebyr."
Vi kan ikke sidestilles med eksempelvis tøjforretninger på nettet, som sagtens kan tilbyde billig fragt, da de tjener stort på varen (også efter at have annonceret tilbudsrabatter på 30-40-50%)!

Problemfrit

Købte en zigbee bridge som ikke virkede, afleverede den som RMA i butikken (gode gamle Brinck) og få dage efter kom en ny med posten som virkede. Alt i orden set herfra.

3. november 2020

Gid man kunne give 0 stjerner...

Hvis man kunne give 0 stjerner, så ville jeg gøre det. Deres kundeservice er elendig.
Gør jer selv en tjeneste og køb varen et andet sted. 😊

● TILFØJELSE:

Hej Henrik!

Det er helt korrekt, at I var så venlige at sende et nyt kabel til mig.
Da jeg ringede til jer og fortale at kablet er defekt, der var I i jeres gode ret til at bede mig om at sende audiosenderen retur, så I kunne bekræfte min påstand - hvilket I ikke gjorde. Selvom du nu fortæller, at I ikke tror at kablet er defekt, så må I have troet det, da jeg ringede til jer - ellers ville I vel ikke have sendt et nyt?
Men jeg er da ked af at høre, at I ikke tror på mig. Hvorfor skulle jeg ringe og bede om et nyt kabel, hvis det første virkede som det skulle?

Jeg forstår ikke hvorfor du har behov for at nævne, at kablet I efterfølgende sendte, var et I sendte helt gratis. Bør det ikke være en selvfølge, når det medfølgende kabel til et produkt ikke fungerer som det skal? Produktet er helt nyt og bør derfor være uden fejl og mangler.
Jeg får at vide, at I allerede har givet jer meget for min skyld, og har sendt et kabel der både er længere og dyrere, end det der fulgte med til audiosenderen. Det har jeg på intet tidspunkt bedt om. I min undren spørger jeg, hvordan I kan vurdere at det kabel som enkeltvare er dyrere end et kabel, som er en del af et samlet produkt. Jeg får at vide, at det er grundet længden på kablet. Mere kobber, dyrere kabel. Jeg forstår logikken, men lad mig igen pointere, at det ikke på noget tidspunkt er noget jeg har bedt om. I øvrigt kan jeg se på jeres hjemmeside, at I sælger kablet til 29,00 DKK, så jeg må indrømme at jeg har min tvivl om, hvorvidt det nye kabel er dyrere end det første - men I skal være mere end velkomne til at bevise jeres påstand, hvis I på nogen måde kan - og hvis I fortsat synes, at det overhovedet er relevant. 😊
I ser det som en fordel for mig, at kablet er længere, hvilket jeg gentagende gange fortæller ikke er tilfældet. Det medfølgende kabel er 50 cm, så naturligvis vil jeg gerne have et i samme længe. Det kan jeg simpelthen ikke se det uretfærdige i.

Jeg er helt med på, at min henvendelse er i småtingsafdelingen, men uanset hvad, så siger man ALDRIG "det har vi simpelthen ikke tid til" til en kunde. Det er dybt uprofessionelt og viser, at I ikke tager kunden seriøst.

Malene - uden r.

20. august 2020

Hej Malene.
Vi var så venlige straks at sende et nyt kabel til dig, helt uden at vide om det kabel som du påstod var defekt også faktisk var defekt (det tror vi ikke at det var). Jeg er helt igennem forundret over at du opfatter det som dårlig kundeservice....
Du ringer efterfølgende i dag og klager over, at det kabel, som vi har givet dig helt gratis er én meter længere end det kabel som oprindelig fulgte med produktet. Vi ser det da kun som en fordel for dig at det er længere. Du er så åbenbart uenig i det og vil have at vi skal genfremsende endnu et kabel til dig.
Kære Marlene - Jeg synes også at du fremadrettet skal købe dine elektronikprodukter andet steds end hos os, for vi bliver åbenlyst ikke enige om hvad der er god og rimelig kundeservice.
Men som nævnt i vores samtale så er du naturligvis altid velkommen til at returnere varen og kablerne til os for reklamationsbehandling. Så vil vi teste produktet og om nødvendigt ombytte dette til din fulde tilfredshed.

Kundeservice

Jeg har købt LM2595 dc-dc komponent fra…

Jeg har købt LM2595 dc-dc komponent fra jeres partner i Esbjerg idag, og da jeg gik hjem for at prøve den, så var der et problem i den, når man drejer skruen så skifter den ikke volten.
Så ringede jeg i det samme dag til jeres Esbjerg butik og bede ham om at retur den, så sagde han at det ikke er muligt for at retur komponenter.. dårlig dårlig dårlig kundeservice

17. august 2020

Besvarelse fra ELEXTRA.dk

Du har handlet med Esbjerg Electronic og ikke med ELEXTRA.dk. Der for må jeg bede dig kontakte forretningen i Esbjerg. Her fra kan vi desværre ikke gå ind i sagen.
Venelig hilsen