Eksperternes Trafikskole ApS Anmeldelser 537

4,9

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især personalets professionalisme og evne til at skabe et trygt og lærerigt miljø. Mange sætter pris på den tålmodige og forstående tilgang, som hjalp dem med at føle sig godt forberedt og bestå deres prøver i første forsøg. Dog nævnte en enkelt person bekymringer vedrørende visse aspekter af undervisningen.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positiv meninger om personalet. Anmeldere fremhæver især kørelærerne Aidin, Mo, Amir, Faisal og... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed, tålmodighed... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen. Kunderne fremhæver, at der skabes en tryg og... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Se mere

Fantastisk dejlig oplevelse at havde taget mit kørekort hos Eksperternes Trafikskole. Alle var søde gode mennesker som gik efter at give en god oplevelse. Aidin min kørelærer var sjov energisk og m... Se mere

Jeg kunne ikke drømme om en bedre køreskole, og specielt ikke bedre kørelærer end Faisal. Han er altid klar på at hjælpe dig hvis der er det mindste, super sød og vanvittig dygtig bilist, stor anbefal... Se mere

Var meget tilfreds med at tage mit kørekort hos Eksperternes køreskole. Mo var god til at undervise i teori og gøre undervisningen sjov. Derudover var Faisal en rigtig god kørelærer at køre med og var... Se mere

1. Køreskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Tak til den bedste kørelærer Amin

Tak til den bedste kørelærer Amin, som fik mig igennem. 5 stjerner!!!
Han var fleksibel, flink og dygtig.

Købte tilbudspakken, og det var virkelig rart at næsten alt var inkluderet.

Vibeke og Tahir har igennem forløbet været nemme at komme i kontakt med, og meget hjælpsomme.

10. juli 2023

Jeg startede mit forløb i februar og…

Jeg startede mit forløb i februar og blev færdig i Juni…det er gået super stærkt og min kørelærer sørgede for at jeg kom igennem det hele godt og grundigt, han er god til at forklare på en let og forståelig måde. Han har meget tålmodighed, han sørger for at man kommer igennem det hele, så man føler sig confident til køreprøven. Han er flexible med sine tide så man kommer ikke til at mangle nogen køretimer OVERHOVEDET. Jeg har anbefalet min kørelærer til mine bekendte, som også er glad for ham. Jeg kan helt klar anbefale Mohammed Zaquot!!

3. juli 2023

Stort tak til Aidin!

Stort tak til Aidin!

Aidin er tydelig, grundig og uden tvivl en meget dedikeret kørelære. Han er meget dygtig og omhyggelig i at sikre, at man bliver en ekstra god, sikker og opmærksom bilist :) Det er også en stor hjælp, at han er god til at formidle de teoretiske og tekniske aspekter med gode tegninger og logiske forklaringer. Desuden altid i rigtig god tid og meget professionel med rengjort bil, orden og styr på tingene. Aidin er både rigtig sjov med humor, også alvorlig og til tider meget kontant og ærlig. Både hvad angår kritik og ros, så er man aldrig i tvivl med Aidin :) Jeg siger tusind tak for et super lærerigt forløb og Aidin har uden tvivl gjort mig til en meget øvet, kompetent og sikker bilist og det er jeg meget taknemmelig for. Tak herfra :)

16. maj 2023

Kørekorts forløb

Jeg havde Mo (Mohammed Zaquot) som Kørelære og det var et helt vildt godt forløb med ham. En rigtig flink fyr. Jeg fik nogle hurtige prøver. Alt var struktureret og blev tjekket op på, så alt var på plads
Så alt i alt en rigtig god oplevelse.

28. april 2023

Varm anbefaling herfra

Jeg kan absolut anbefale Eksperternes Trafikskole! Jeg bestod både teoriprøve og køreprøve i første forsøg, fordi kørelærerne er så dygtige og hjælpsomme. De gør deres bedste for at alle elever kommer godt igennem hele forløbet :)

25. april 2023

Kan varmt anbefale Mahmoud som kørelærer!!

Super god køreskole med dygtige undervisere og kørelærer.
Mahmoud har været en rigtige god og hjælpsom kørelærer. Han er vildt flinke, hjælpsomme og rigtig god til at forklar alt grundigt sådan at jeg bestået både teoriprøve og køreprøve første gang. super dygtig kørelærer som køre i en luksus audi Q3 2021. vil klart anbefales:)

19. april 2023

Helt klart en anbefaling

Jeg havde den bedste kørelære, ved navn Amir. Han er en god kørelære fordi han er snaksagelig og rolig. Han er god til at guide en og til at gøre så du bliver en god køre. Jeg kan helt klart anbefale Amir som kørelære :)

19. april 2023

Aidin som kørelære!!

Aidin som kørelære!!

Jeg har lige taget kørekort hos Eksperternes trafikskole og havde Aidin som kørelære

Det kan varmt anbefales han er til stede og vil gøre alt for at hjælpe dig.
Derudover er han skide sjov og man har det hyggeligt i bilen
Jeg bestod både min teori og kørsel i 1 forsøg så kun ros til ham.

31. marts 2023

Brandgodt med Aidin som kørelærer

Jeg har lige taget kørekort her med Aidin. Det var en virkelig god oplevelse, og jeg bestod i første omgang. Aidin er meget dygtig til sit arbejde og er meget rolig og grundig. Jeg kan klart anbefale at man vælger både denne køreskole og Aidin som kørelærer.

23. marts 2023

Aidin som kørelære

Jeg havet Aidin som kørelære, og det var en mega god oplevelse. jeg bestod min køreprøve første gang grundet alle de gode tips Aidin gav mig.
det er meget billigt, og det kan klart anbefales herfra.

20. marts 2023

Mahmoud er Danmarks bedste kørelære

Jeg har haft Danmarks bedste kørelære fra Eksperternes Køreskole. Mahmoud er en virkelig behagelig fyr med masser af energi og erfaring. Han har været tålmodighed og motiverende fra start til slut. Jeg har virkelig været heldig med at få ham som kørelære. Hvis man vil bestå både teori og køreprøve uden stress og nervøsitet, vil jeg stærkt anbefale Maumoud til alle elever. Det har været en fornøjelse at køre med ham hele vejen igennem. Han er tydeligt og meget præcis med sine udmeldinger og vejledninger. Udover hans ekspertise kører han i en fed Audi. Tusind tak for en god oplevelse og tak for kørekortet i dag. Jeg ønsker dig alt godt fremover.

2. marts 2023

Kørelæren Amir!

Kørelæren Amir er fantastisk til at lære fra sig!

Hvis man er nervøs og har brug for en kørelærer der tager det med ro, og fører læringsprocessen igennem med omhu, så det Amir man skal vælge.

Jeg bestod idag min køreprøve og det kunne ikke havde været uden hans hjælp.

Kan kun varmt anbefale hans "guidance" så tøv ikke når i skal vælge en kørelærer, at vælge ham!

- Adam.

24. januar 2023