Eksperternes Trafikskole ApS Anmeldelser 537

4,9

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især personalets professionalisme og evne til at skabe et trygt og lærerigt miljø. Mange sætter pris på den tålmodige og forstående tilgang, som hjalp dem med at føle sig godt forberedt og bestå deres prøver i første forsøg. Dog nævnte en enkelt person bekymringer vedrørende visse aspekter af undervisningen.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positiv meninger om personalet. Anmeldere fremhæver især kørelærerne Aidin, Mo, Amir, Faisal og... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed, tålmodighed... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen. Kunderne fremhæver, at der skabes en tryg og... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Se mere

Fantastisk dejlig oplevelse at havde taget mit kørekort hos Eksperternes Trafikskole. Alle var søde gode mennesker som gik efter at give en god oplevelse. Aidin min kørelærer var sjov energisk og m... Se mere

Jeg kunne ikke drømme om en bedre køreskole, og specielt ikke bedre kørelærer end Faisal. Han er altid klar på at hjælpe dig hvis der er det mindste, super sød og vanvittig dygtig bilist, stor anbefal... Se mere

Var meget tilfreds med at tage mit kørekort hos Eksperternes køreskole. Mo var god til at undervise i teori og gøre undervisningen sjov. Derudover var Faisal en rigtig god kørelærer at køre med og var... Se mere

1. Køreskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Varm anbefaling

Jeg kan kun anbefale Tahir og resten af holdet på det varmeste. Altid god kommunikation, hjælp på alle tider af døgnet og fuldstændig professionalisme.

26. marts 2024

God køreskole der er meget…

God køreskole der er meget imødekommende. Hvis du er i tvivl hvilken kørelærer du skal vælge, så vælg Aidin. Han er en super god kørelærer, som er meget informerende, takket være ham bestod jeg køreprøven første gang.

13. marts 2024

Takket være Aidin…

Hvis i skal tage kørekort hos eksperternes trafikskole og vil have en fantastisk oplevelse, skal i 100% vælge kørelæren Aidin. Kan ikke anbefalede ham nok. Aidin er super rar og imødekommende. Han er tålmodig og god til at forklare. Aidin er meget betænksom, han prøver give dig så meget læring som muligt, så du ikke behøver bruge for mange penge på ekstra køretimer. Takket være Aidin, føler jeg mig selvsikker og tryg bag rattet.

Vil du bestå både teori- og køreprøven første gang, have en positiv læringsoplevelse og køre i en dejlig ren Audi, er det Aidin du skal vælge!!

28. februar 2024

Fantastisk oplevelse

Jeg fik taget kørekort gennem Eksperternes Trafikskole med en rigtig god oplevelse. Jeg havde Aidin som kørelære, og jeg kan med lukkede øjne anbefale ham. Han er imødekommende og man får mange gode oplevelser fra kørelektionerne.

22. februar 2024

Aidin - Fantastisk kørelærer

Eksperternes trafikskole er i bund og grund en meget fin køreskole. Det blev lidt dyre end jeg havde regnet med, jeg var ikke klar over at glatbane skulle være bestået inden 6 måneder og måtte op og betale yderligere 1.800,00 kr for en ny tid. Teorien var egentlig fin nok, men jeg ville ikke have bestået teoriprøven hvis jeg ikke havde fundet en hjemmeside jeg kunne øve mig på. Alle første gang på manøvrebane dukkede læren ikke op, og jeg måtte tage den lange tur forgæves. Vær også opmærksom på der er administrationsgebyr på 300kr næsten hver gang de skal bestille noget for dig. Derimod var min kørelærer Aidin exceptionel god. Han er virkelig dygtig til at forklare tingene for dig, og lærer dig de ting du måske mangler. Han tegner tit tingene for dig, sådan man kan visualisere det, hvilket jeg syntes var virkelig lækkert. De ekstra køretimer kan være lidt lange, men så snart du føler du har brug for en pause finder han sted hvor du kan få lidt frisk luft. Aidin er en super kørelærer der er virkelig behagelig at være omkring. Han trækker 100% anmeldelsen en ekstra stjerne eller 2 op. Han køre en lækker audi der er fantastisk for nye bilister. Alt ros og respekt til Aidin, han fik mig igennem min køreprøve i første forsøg. Han forklare bilens teknik til punkt og prikke, og du er ikke i tvivl om hvad du skal svare til selve køreprøven.

19. januar 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Jeg er lidt angst udfordret og kunne ikke ha været i bedre hænder .. der var en dejlig forståelse og tålmodighed under samarbejdet med tahir og vibeke .. kan kun varmt anbefale eksperternes trafikskole❤️

14. december 2023

Rigtigt god oplevelse

Rigtigt god oplevelse.
God kørelærer, som lære dig fra bunden af til toppen, så du er klar til teoriprøve og køreprøve.
Tahir virkelig god kørelærer og forstående med alt ting. 🙏🏽
Kun godt om ham og køreskolen 🙏🏽🙏🏽

12. december 2023

Kæmpe anbefaling af Mohamed Zaquot

Jeg har taget kørekort hos Eksperternes, og jeg har hele mit forløb haft Mohamed Zaquot som kørelærer. Wow en fed oplevelse, jeg har været sindssygt glad og tilfreds, og føler virkelig jeg er blevet klædt godt på. Mo er skide sød og tålmodig, og han er ekstremt dygtig til sit arbejde. Alle vores køretimer var effektive og lærerige, og fordi han er så rolig, og aldrig hæver stemmen, fordi der er plads til fejl, så føler man sig rigtig godt tilpas i hans selvskab. Det er aldrig kedeligt at køre med Mo, han bringer massere personlighed og entusiasme med på arbejde (:

29. november 2023

Rigtig god og proffesionel køreskole

Rigtig god og proffesionel køreskole. Jeg skulle skifte fra en anden køreskole og det tog de rigtig godt også begyndte jeg på køretimer et par dage efter første samtale. Kørelæreren Tahir var rigtig god til at fortælle mig hvad jeg sku være opmærksom på sådan så at jeg bestod køreprøven i første forsøg. Kan klart anbefale stedet.

21. november 2023

Anbefaler virkelig Aidin som kørelærer!

Jeg har lige taget mit kørekort gennem Eksperternes Trafikskole med en rigtig positiv oplevelse. Jeg havde fået tildelt Aidin som kørelærer, og jeg kan stærkt anbefale ham, da han er rigtig dygtig og får dig igennem alt, hvad du skal lære. Han er meget imødekommende, og kørelektionerne er sjove og lærerige, og det er behageligt at køre med ham."

16. november 2023

Anbefaler Aidin som kørelærer!

Jeg har været meget tilfreds for at have fået mit kørekort gennem Ekspertenes Trafikskole. Specielt har jeg været glad for min kørelærer Aidin, som gør sig virkelig umage med sine elever og altid er tilstede i køretimerne. Han er super pædagogisk og professionel. Aidin er god til at give ros, samtidig med han er kontant, tålmodig og giver konstruktiv feedback. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

30. august 2023

Jeg har lige fået mit kørekort gennem…

Jeg har lige fået mit kørekort gennem Ekspertenes Trafikskole. Det har været en rigtig god oplevelse.
Vibeke i receptionen er den sødeste og svare altid på sms'er, selv når hun har fri eller er på ferie.
Min kørelærer Shahid har været virkelig god. Tålmodig, forståelig og en verdens klasse kørelære.

Bestod køreprøven første gang, kan klart anbefale Shahid og køreskolen :-)

TAK TIL JER!

16. august 2023