Eksperternes Trafikskole ApS Anmeldelser 537

4,9

Anmeldelser i korte træk

Baseret på anmeldelser, oprettet med AI

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især personalets professionalisme og evne til at skabe et trygt og lærerigt miljø. Mange sætter pris på den tålmodige og forstående tilgang, som hjalp dem med at føle sig godt forberedt og bestå deres prøver i første forsøg. Dog nævnte en enkelt person bekymringer vedrørende visse aspekter af undervisningen.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder deler positiv meninger om personalet. Anmeldere fremhæver især kørelærerne Aidin, Mo, Amir, Faisal og... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service. Kunder fremhæver medarbejdernes venlighed, tålmodighed... Se mere

User experience

Mennesker rapporterer positive oplevelser med brugeroplevelsen. Kunderne fremhæver, at der skabes en tryg og... Se mere

Baseret på disse anmeldelser

Jeg fik nemt og effektivt mit kørekort ved Eksperternes. Særligt vil jeg fremhæve min kørelærer Aidin. Han er punktlig og ordentlig og styrer én trygt igennem køretimerne og frem til kørekortet. Med... Se mere

Fantastisk dejlig oplevelse at havde taget mit kørekort hos Eksperternes Trafikskole. Alle var søde gode mennesker som gik efter at give en god oplevelse. Aidin min kørelærer var sjov energisk og m... Se mere

Jeg kunne ikke drømme om en bedre køreskole, og specielt ikke bedre kørelærer end Faisal. Han er altid klar på at hjælpe dig hvis der er det mindste, super sød og vanvittig dygtig bilist, stor anbefal... Se mere

Var meget tilfreds med at tage mit kørekort hos Eksperternes køreskole. Mo var god til at undervise i teori og gøre undervisningen sjov. Derudover var Faisal en rigtig god kørelærer at køre med og var... Se mere

1. Køreskole

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

En køreskole i centrum med mange års erfaring og hovedfokus på at vores elever for skal komme nemt og enkelt gennem kørekort forløbet. eksperternes.dk

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Aidin forberedte mig super godt til…

Aidin forberedte mig super godt til køreprøven, som jeg bestod i første forsøg.
Han var meget tålmodig, opmærksom og vidende igennem hele forløbet og kunne svare på alle tænkelige spørgsmål.

22. januar 2023

Andmeldese af Eksperternes Trafikskole og kørelæren Mahmoud

Jeg kan klart anbefale Eksperternes Trafikskole, når du skal tage kørekort som 1. Gangserhverver. Teori timerne blev klart og tydeligt undervist og så længe du kommer hver gang og gør dit bedste for at lytte med, så burde du også kunne bestå teoriprøven i første hug.

Hvis du skal efterspørge om en bestemt kørelærer, så ville jeg helt klart anbefale Mahmoud. Han er altid klar til at hjælpe dig med at køre sikkert. Han taler klart og tydeligt, har erfaring, giver gode instrukser, der er nemme at forstå, er tålmodig, venlig og så er han bare et godt menneske med et godt hjerte generelt. Han er alt hvad jeg behøvede til at få mig igennem køreprøven på første forsøg. Kan 100% anbefale Eksperternes Trafikskole og kørelæreren Mahmoud.

15. januar 2023

AMIR!!!!!

Jeg bestod første gang til både teoriprøve og praktisk prøve. Jeg vil stærkt anbefale kørelæreren Amir. Da han har en god forståelse for en og er god til at vejlede en gennem forløbet.

6. december 2022

Meget tilfreds!!

Jeg har for nyligt afsluttet mit kørekortsforløb hos Eksperternes Trafikskole, og har udelukkende positive ting at sige. Til at starte med: jeg har været meget glad for de teorilektioner der foregik PÅ køreskolen, og især dem, hvor Tariq underviste - han er meget tålmodig, og generelt meget god til at formulere sig, og forklarer stoffet så det er let forståeligt.

Derudover er sekretæren (tror jeg), Vibeke, guld for forretingen, og hun har utallige gange hjulpet med vejledning, alt fra hvilken borgerservice der hurtigst behandler din kørekortsansøgning, til at bestille teoriprøver på kort varsel.

Sidst men ikke mindst har jeg også været glad for min kørelærer Amin, som også varmt kan anbefales - venlig og tålmodig sjæl.

Alt i alt har jeg været meget glad for mit forløb, og det er fedt, at køreskolen er forstående, hvis man gerne vil igennem forløbet lidt hurtigere end normalen.

21. november 2022

God Køreskole

Super god oplevelse, med mit forløb samt min kørelærer. Aidin er en yderst kompetent kørelærer. Hvis du vil have en dygtig kørelærer, vil jeg anbefalde Aidin. Jeg bestod første gang grundet Aidins hjælp. Mange tak til Eksperternes Trafikskole og Aidin.

24. november 2022

En fantastisk oplevelse

Hej,
Jeg har taget kørekort hos Tahir på Eksperternes Trafikskole, og har i det hele taget haft en fantastisk oplevelse. Der har igennem forløber været en del udfordringer med at komme op til prøverne (pga. Corona mv), men Tahir og resten af medarbejderne var meget hjælpsomme, og prøvede aktivt at finde en tid til mig.

17. oktober 2022

Aidin som kørelærer

Det har været en rigtigt god oplevelse at have Aidin som kørelærer, Han sørger altid for at bilen er ren, han kommer i god tid, og han sørger for at du sidder korrekt og tilpas før du kører. Aidin er god til at hjælpe med de ting man har svært ved, og til at presse dig til at blive en bedre bilist. Hvis du vil have en rigtig god kørelærer, så vil beg anbefale du spørger efter Aidin som din kørerlærer.

2. november 2022

LÆS DET HER INDEN DU STARTER PÅ DIT…

LÆS DET HER INDEN DU STARTER PÅ DIT KØREKORT PÅ KØRESKOLEN.

Eksperternes køreskole sletter alle deres dårlige anmeldelser.

Det er en dårlig køreskole.
Du ender med at bruge meget mere end lovpakken tilbyder pga. kørelærerene kræver at du tager ekstra timer til en høj pris. UANSET dit niveau.
Resurserne på selve køreskolen er faldefærdige. Hele forløbet går langsomt både fra køreskolens side af med teoritimer og kørelærerne som er overbooket og tager månedlange ferier.

Aidin den kørelærer jeg havde tager folk ud på 3 timer lange køretimer som han retfærdiggøre med lang distance til køreprøve stedet. Det er dog ikke tilladt at køre længere end 1,5 time pr gang; hvilket han tilsyneladende er ligeglad med.
Han retter hårdt på en, som Ikke gjorde noget for mig, men jeg kan forestille det ville påvirke mange andre negativt. Han råber af hans elever og tager fejl rigtigt personligt. Hvis du vælger eksperternes køreskole, så undlad i det mindste at vælge Aidin som kørelærer.

Grunden til deres anmeldelser er så gode er, at de presser elever der lige har fået kørekort, til at anmelde med det samme. Eleverne er på dette tidspunkt overvældet af glæde efter at have færdiggjort et skrækkeligt forløb, dette skygger for den ægte oplevelse som folk først indser senere. De sletter anmeldelse, og havde endda meldt denne anmeldelse som om jeg ikke har gået på skolen, men både Aidin og køreskolen ved jeg har gået der.

Alle elementer ved køreskolen er dårlig;
Hvis du er en meget selvstændig og har nem ved at lærer kan det formentligt lige overkommes uden det bliver meget dyrt, men stadig ville jeg anbefale du tager en anden køreskole.
ALLE SKIFTER KØRESKOLE UNDERVEJS I FORLØBET.
Spørg enhver anden køreskole, de vil sige de har mange elever der skifter til deres køreskole pga eksperternes tilbyder et skrækkeligt forløb.

Mvh Oskar

22. oktober 2022

Elendig skole! Fantastisk kørelære

stjernene er udelukkende til kørelære Mahmoud, han var meget beghaglig at køre med og lære godt fra sig, han er grundig og fortæller dig direkte hvis han ikke synes du er klar til køreprøve (han havde ret) med få ekstra lektioner bestod jeg køreprøven på første forsøg. 5 stjerner til ham.

Køreskolen har jeg intet tilovers for, beskidt lokale, der er småt og overfyldt nogle at teori lektionerne bliver undervist af en person der snakker dansk med meget accent så du skal gætte dig frem til hvad der bliver sagt. Den kvindelig Sekræter er super sød, vær obs på dine penge!! De er meget hurtige til at tage ekstra for ting de ikke burde tage ekstra for..

Jeg var 8 mdr gravid og skulle derfor hurtig have tid til glatbane der blev sagt der ingen ledige tider var men at jeg kunne betale 500 kr ekstra for at komme til Amager i stedet, det gjorde jeg så, et par dage efter får familiemedlem (som jeg startede sammen med) en tid til glatbane uden at skulle betale ekstra og før mig oveni købet. Ret latterligt, at snyde sine elever på den måde..

Ham der underviser i førstehjælp er den største løgner ever ( kalder sig selv admiralen) efter endt førstehjælps kursus modtager jeg ikke mit bevis, han siger så jeg skal skrive til ham dagen efter hvor han vil sende det til mig, det gør jeg så, han læser beskeden og ignorere, kontakter ham igen og igen men han bliver ved med at ignorere. Efter en lang kamp hjalp en sød medarbejer i kommunen (Hvidovre) med at give mig mit stempel..

Alt i alt forfædelig skole men suveræn kørelære !!

30. august 2022

5 stjerner ud af 5 mulige for Aidin

At tage køretimer hos Aidin er en sand fornøjelse fra start til slut. Han er engageret, pædagogisk, dygtig og utrolig tålmodig. Han er den type kørelærer der formår at udfordre lige tilpas meget til, at du lærer det du skal, og så effektivt som det er muligt for dig. Endvidere sørger han for man ikke er nervøs og er super god til at give give komplimenter når man kører godt - hvilket øger ens selvtillid. Et andet plus er bilen - det er en super god bil, der er nem at håndtere, hvilket gør, man føler sig tryg bag rettet. 5 stjerner ud af 5 mulige :-)

14. september 2022

Rigtig god kørelærer

Havde Aidin som kørelærer, hvilket var en kæmpe fornøjelse. Meget professionel og fokus på de steder hvor man er udfordret, så der hele tiden sker den rigtige udvikling.

1. februar 2022

Er du lige startet og mangler en kørelærer så valg Mahmoad

Står du der og mangler en kørelærer så ville jeg lov dig for at du kommer aldrig til fortryd det hvis du valget Mahmoad som kørelærer han er den dygtigste dygtigste dygtigste kørelærer. Jeg var virkelige glad for jeg valgt Mahmoad fra starten af ellers var jeg slet ik blivet færdig med alt,
Mahmoud som din kørelære når man er til en kørelektion så det
Virkelig hyggeligt man har samtaler og man griner altid, Mahmud er en meget åben person så man kan tale med ham om alt han kan fx rådgive dig om nogle ting du er usikker på.
Han lære meget godt i forhold til hvordan man skal kære og han vil ikke sende dig op til køreprøven før du har styr på det hele, jeg tænkte personligt at jeg var klar til køreprøven men efter jeg tog nogle ekstra kørelektioner så indså jeg selv hvor råddent jeg køre. Jeg fulgte hans råd og bestod køreprøven ved første forsøg,
Husk nu hvis i vælger ham så altid Lyt til ham og hære rigtig gost efter ham, han er en pisse sød, sjov, grinere, og ik kun god lærer men meget meget meget meget meget god kørelærer 👌
Ønsker jer en god oplevelse med ham🥰

6. september 2022

Aidin som kørelære!

Jeg bestod første teori- og køreprøve og det klarede jeg bla takket været Aidin. En fantastisk god kørelære som altid er der til tiden og er super professionel. Man kan virkelig mærke at han kun vil sine elever det bedste. Havde nogle episoder hvor jeg ikke troede nok på mig selv men Aidin troede på mig hele vejen og var virkelig opløftende så kan ikke andet end at anbefale at vælge ham som sin kørelære!

Selve køreskolen er helt okay men husk at læse alt med småt og stille spørgsmål inden i skriver under på noget.

3. september 2022

Eksperternes trakfikskole leverer en…

Eksperternes trakfikskole leverer en pakkeløsning som fungere, dog kunne de godt gøre teoriundervisningen lidt mere “spændende”, da jeg selv måtte købe online teori for at gøre mig klar til teoriprøven.
Derudover fik jeg tildelt Aidin som kørelærer, han var både hjælpsom med “teoriforklaringer” på papir i bilen og virkelig god til at lærer det praktiske fra sig. Til trods for, at jeg var ret usikker i starten fik Aidin givet mig troen på, at jeg jeg godt kan køre bil. Aidin er sjov, kompetent og alvorlig, alting til sin tid ;-)
Jeg bestod både min teori -og køreprøve i første forsøg. Dette skyldes at Aidin gav et retvisende billede af hvor mange ekstra timer jeg skulle kører op til min prøve for at kunne bestå.
God fornøjelse!

1. september 2022