Editionsatlas

Jeg har opsagt mit abb. i februar, har modtaget 3 pakker siden, tilbagesendt dem i august uåbnet, lige nu har jeg modtaget 4 rykker med trussel om juridisk efterspil. Jeg har hvergang kontaktet firma... Se mere

Jeg har frivilligt abboneret på en serie modelmotorcykler, det gik acceptabelt. Efterfølgende bliver Atlas ved med at kontakte mig sender ting jeg har afvist. Sender regninger på pakker jeg har nægte... Se mere

Jeg har modtaget 2 x biler , Classic cars og dinky toys tilbud og straks afmeldt næste forsendelse , 2. forsendelse ikke fremkommet men en rykker på 148,00 kr. forsendelse dinky toys kom 2. forsend... Se mere

meget meget meget dårlig

dårlig varer spc.figure collection,og derfor har jeg afbestilt den, men de blev ved med at sende varer til mig.og de er svært at få fat af dem.det eneste tel det giver er udlansk tel. meget skuffet

8. februar 2016

HOLD JER LANGT VÆK!!!

Jeg har gemmer et stykke tid købt en del biler fra dette firma. Når man modtager en vare, er den hver anden gang i stykker, og så skal man ringe til dem. De kender ingen gang deres egene artikelnumre, men vil have navnet på det der er gået i stykker. Nu har jeg så taget mig sammen, og fået kigget hele min samling i gennem, og også kigget på de regninger jeg har betalt for. Det er så gået op for mig, at det ikke er hvergang jeg har fået regningen på lige præcis den bil jeg har fået, men på en anden bil.
Da jeg så ringede til dem, synes de at det ville tage for lang tid, over telefonen, så jeg skulle skrive til dem.
Nu har jeg så betalt hvad de synes jeg skylder dem, og det er vel alt for meget, da jeg mangler et par biler. Men hellere det end at få mavesår over deres behandling.
Hver gang man svarer deres mail, går der et par dage før man får svar!!!

31. august 2015

billigt skidt

Jeg købte en lang række lommeure igennem Editionsatlas og kønne så de jo ud må man sigen men langt under halvdelen af dem er funktionelle. De kan ikke gå eller også falder glasset ud af dem af sig selv. Så det er vist kun til pynt. Derudover har de ofte ringet med nye tilbud selvom jeg hver gang har tilkendegivet at intet af det har interesse

11. maj 2015

Editions Atlas - lugter af gedigne fuskere

Pas gevaldigt på dette internationale postordre firma i Schweitz. Har du en gang bidt på deres stort opreklamerede tilbud, da fanger bordet. Uanset at du prøver at afbestille, så sker det ikke. De bliver ved at fremsende varer, som du ikke har bestilt.
Skriver du mail til dem, og de bekræfter at have videresendt mail'en fra Schweitz til Danmark - skal du være mere end heldig med at få svar.
Et Pilotur modtaget primo 2014, blev betalt og afbestilt alt videre. Pludselig næsten et år efter kommer der piloture. Du kan ikke ringe til dem, der er ingen kundeservice. Sender du noget til den postboks de nævner, får du aldrig svar. Du hænger på leverancerne og uden blusel sender de regninger frem, De er over én måned gamle og uaktuelle.
Hold dig langt væk fra firmaet, uanset hvor fristende de tilbudte varer måtte være. Det er ikke alt videre bøvl værd.
P. Wollemann, Virum

4. maj 2015

Bondefangeri

Jeg har handlet en del modelbiler i dette firma uden problemer. Men pludselig påstår de, at man kun kan handle med abonnement, så nu har de sendt et pilotur, jeg bestemt ikke har bestilt, fordi jeg har købt og betalt et for over en måned siden, så nu abonnerer jeg ??? Meget mod min vilje
Jeg har tidligere fået tilbud, hvoraf jeg har benyttet mig af nogle, men uden at abonnerer. Det gør jeg aldrig mere.

5. marts 2015

Ringeste firma nogensinde.

Jeg bestilte et pilot-ur fra Editions atlas. Det kostede kun 69 kroner, så det var selvfølgelig intet af høj kvalitet. Alligevel holdt uret op med at "gå" efter tre dage og efter en måned faldt det fra hinanden. Altså utroligt ringe kvalitet.

Betaling af uret blev en rodet og stort set umuligt proces, hvor man nærmest bliver bondefanget til at købe mere af deres ragelse. Man kan ikke ringe til deres kundeservice og de er mange dage om at svare på mail - på mail er deres besvarelser i øvrigt ubrugbare og elendige.

23. februar 2015

Det er ikke sikkert du får det lovede, dårlig fragt og rodet fakturering ....

Jeg har fået reklamer på køb af Tintin biler fra Editionsatlas og dertil må jeg bare advare... HOLD JER LANGT VÆK FRA DEM FOR DU FÅR IKKE DET DU BETALER FOR. Jeg har abonneret igennem flere år på deres Tintinserie for biler. Jeg har fået oplyst jeg har fået leveret 62 biler ud af serien på 70 som sluttede i 2014. Deres forsendelse i store papkasser gør at bilerne bliver kastet rundt i kassen og dermed bliver beskadiget. Det er primært løsrivelse af bilerne i plasticmontren som så krakelerer, afbrækkede hjul, figurere osv. osv. Nuvel, jeg har fået eftersendt beskadiget biler, derfor en stjerne, men indimellem så var de også beskadiget pga. leveringens metoden. Dette har jeg gjort dem opmærksom på med tilbage svar på det kunne de ikke gøre noget ved. jeg rykkede igennem adskillige måneder men blev holdt hen med manglende leverancer selvom jeg kunne se de fortsat reklamerede med serien. Efter flere måneders rykkere for leveringer blev jeg til sidst spidset af med at serien ophørte og bilerne ikke blev leveret mere.... Sjov nok kan man købe dem i butikker som "Faraos Cigarer" i København/nettet. Det vil sige jeg sidder tilbage med en ukomplet samling og hvor jeg ikke kunne returnere samlingen og få mine penge tilbage. Til sidst... det er da pudsig at lige mine 8 beskadige biler svarer i antal til de manglende biler de ikke kan leverer pga. ophør. Hvis nu jeg havde kun 2 og ikke 8 beskadige biler.... mon så når man har købt alle de andre fik at vide de 2 manglende "desværre" er udgået men sjovt nok kan købe dem overalt på nettet, sågar hos Tintin officielle forhandlere her i 2015. Ud over det har jeg i alt min mail korrespondance modstridende oplysninger fra dem. F.eks. kunne jeg ikke få oplyst hvor mange biler jeg manglede i min serie af den ene "sagsbehandler" mens jeg så fik det oplyst af en anden hvis jeg prøvede senere igen. Den ene skriver jeg får dem tilsendt så snart de kommer på lager mens den anden siger de er udgået. Jeg har fået masser af rykker og fakturer der ikke stemmer overens med virkeligheden m.v. Jeg føler mig i den grad tørret godt og grundigt bag i... hold jer væk :-(

22. februar 2015

Besværligt indkøb - god kvalitet til pengene

Købte et ur på baggrund af et reklameindlæg i National Geographics.

Der blev lovet at man ikke bandt sig til yderligere køb. Når man bestiller sin vare bliver man dog automatisk bundet til et abonnement - dette afbestilte jeg via hjemmesiden efter at have modtaget uret.

Uret blev leveret som lovet og kvaliteten lever op til prisen - omend ikke helt til beskrivelsen.

Uret er en replica af et tysk militær-ur og til 69,- (inkl. porto) var det absolut pengene værd. Jeg er glad for det og synes det er et godt køb - trods at man skal huske at droppe sit abonnement, hvis man ikke ønsker det.

Hvis man husker at læse det med småt og agerer på det kan man gøre gode køb.

17. februar 2015

Har ikke styr på indbetalinger

Jeg har den 05-12-2014 modtaget en rykker fra Editins Atlas, som er datere den 14-11-2014. I rykkeren påstår E.A., at jeg har et udestående på kr. 477,00 for ikke betalte leverancer. Jeg har indtil nu modtaget 10 pakker fra E.A.og samtlige forsendelser er betalt til tiden, hvilket jeg nu forsøger at overbevise firmaet om ved sende kopier af fakturaer og udskrifter af mine betalinger via eget pengeinstitut.
Firmaet har fornylig ringet mig op og ville forære mig en gave fordi jeg altid betalte til tiden. Heldigvis afslog jeg gaven, og jeg kan kun anbefale, at man holder sig langt borte fra dette firma.
Keld Wind

9. december 2014

Uetiske forretningsmetoder ud over alle grænser

Jeg har den 07.08.2014 modtaget et brev fra Editions Atlas, som er dateret den 18.07.2014. Brevet er angiveligt en rykker, hvori det påstås, at jeg skulle skylde Editions Atlas DKK 324,00.
Det nævnes i brevet, at yderligere korrespondance med Editions Atlas udelukkende skal foregå ved at sende brevet retur med påtegnelse på bagsiden. På bagsiden står der, at man kun kan benytte en allerede fortrykt formular, som begrænser de muligheder man kan ytre sig med til intet mindre end uvæsentligheder i den sammenhæng dette aktuelle spørgsmål handler om.
Det fremgår af brevet, at jeg har modtaget varer, som ikke er betalt. Det drejer sig imidlertid om varer, som jeg tidligere har afbestilt - og som jeg derfor ikke hverken kan eller vil modtage. Disse forsendelser har jeg nægtet at modtage, hvilket betyder at de er returneret til afsender. Jeg er dog blevet temmelig godt bekendt med Editions Atlas´ forretningsmetoder, hvor der fremsendes nye varer efter, at en afbestilling er foretaget. Afbestillinger skal ifølge Editions Atlas´ forretningsmetoder foregå via deres hjemmeside, hvilket givetvis har betydet, at mange er kommet i den situation, at de ikke kan dokumentere præcis, hvornår de har afbestilt varer fra Editions Atlas. Jeg har da også tidligere modtaget og betalt varer, som er tilsendt mig efter, at jeg havde afbestilt den her omtalte kollektion. Jeg var i den tro, at forsendelsen indeholdt en anden kollektion. (Hvilket jeg også tidligere har gjort E. A. bekendt med). Og sådan kan man jo blive ved med at holde forsendelserne ved lige til godtroende kunder. Da jeg opdagede, at Editions Atlas benyttede sig af den slags metoder, så fik jeg nok.
ALT blev afbestilt og jeg gjorde tydeligt opmærksom på, at jeg absolut ikke ville modtage mere fra Editions Atlas. Alligevel fortsætter Editions Atlas med at sende pakker, som er afbestilt. Men jeg modtager ikke mere fra dem - idet jeg har afvist at modtage disse pakker. Det drejer sig om 4 pakker, som er forsøgt, at få mig til at modtage. Jeg har afvist modtagelsen, hvilket jeg tydeligt har gjort Editions Atlas opmærksom på lang tid for inden.
Jeg skylder intet. Jeg har sågar endda betalt for varer jeg ikke havde bestilt, men som jeg modtog i den tro, at det var en anden vare.
Når jeg har afbestilt en kollektion hos Editions Atlas, så betyder det, at jeg ikke ønsker flere varer fremsendt af denne kollektion. Det har man ikke helt forstået - og jeg har derfor efterfølgende afbestilt ALT. Det har således også betydet, at jeg har nægtet modtagelsen af alle efterfølgende forsendelser fra Editions Atlas.
De varer, som påstås tilgodehavende i Editions Atlas´ farvør, er varer, som jeg ikke ønsker at modtage, fordi de for længst er afbestilt.
Disse varer, som jeg derfor har nægtet at modtage, kommer - eller er måske endda allerede kommet retur til afsender, da de naturligvis sendes tilbage.
Jeg modtager gerne en undskyldning fra Editions Atlas og en opgørelse der viser, at jeg intet skylder denne virksomhed. Men det skal jeg vel næppe forvente. Det er dog helt sikkert, at jeg aldrig aldrig mere skal handle med Editions Atlas.

8. august 2014

Drop dette firma

Ville gi min mand "en ny bil" Da der var et godt tilbud til 35 kr . .Købte endnu en lille fin bil og da fremtidige biler ville koste 159,00 opsagde jeg abonnement pr. mail 13 december 2013. Så kom der en pakke mere, som blev sendt retur..Nu begyndte det "sjove" Fik en rykker på 159,00 kr..Ikke på pakken som vi sendte retur men på en pakke som vi aldrig har modtaget .skriver til dem igen. Får endnu en rykker. Sender den retur anbefalet d. 24/3-14.. Men har nu fået en 3. rykker, Men hvad stiller man op med et firma som tror de bare kan få penge for noget som man ikke har modtaget. .Så jeg advare alle mod at handle med dette firma.
Anne Marie Hansen

27. april 2014

Plattenslager

Hold jer langt væk fra dette firma, det er fup og svindel og ikke til at komme ud af, de sender ting til dig uden du har tegnet noget abonnement og reagerer ikke når du forsøger at henvende dig til dem .

29. marts 2014

Intimiderer kunderne i et forsøg på at presse penge ud af dem.

Jeg har købt nogle modelbiler.

Når man standser sit abonnement fortsætter de med at sende. Efter meget huggen frem og tilbage pr. mail, giver de sig og siger man kan beholde det produkt de har sendt.

Så skulle alt være godt, men nej. Så sender de en rykker på det produkt de har sendt til en efter at man har opsagt sit abonnement og som de en gang har sagt man kan beholde.

Jeg vil råde folk til at sidde ude på kanten af stolen, når man handler med Editions Atlas. Deres salgsmetoder er ikke fine i kanten.

Firmaer der ikke har kundeservice man kan ringe til, skal man i udgangspunktet tage sig i agt for. De ønsker ikke at stå face-to-face med deres kunder. Endvidere indikerer det, at de ønsker at kunne skjule sig for utilfredse kunder.

10. november 2013

Altid virket perfekt

Jeg har samlet på flere Kollektioner fra Editions Atlas. Altid har det virket perfekt. Alle mine pakker har jeg punktligt modtaget med 3 - 4 ugers mellemrum. Både ved tilmelding og afmelding af diverse kollektioner, har jeg intet at udsætte . Kundeservice kan der godt gå lidt tid inden man får svar, men at altid fået et svar. Jeg har dog aldrig prøvet kontakt via telefon.

30. september 2013

Varen kom aldrig!

Jeg har læst i et bil blad at man kunne få en tintin jeep for 39,-
Bestilte men den er ikke dukket op og det er fem mdr. Siden nu!
Har skrevet og klaget, men de skriver tilbage på robotsprog: " vi sende i næst uge eller om 4 uge" Min anbefaling, handel ikke hos editions atlas.

20. marts 2013

Firmaet kender ikke købeloven

Reagerede spontant på en annonce, der så spændende ud og bestilte en model af en Jeep fra 2. verdenskrig til 39 dkr.
Efterfølgende blev jeg klar over at det var indledningen til at jeg skulle købe andre modeller til en væsentligt højere pris så jeg undersøgte hvordan man afbestiller og ifølge anvisningerne skulle man først modtage modellen, hvor der ville medfølge en faktura med et kundenummer, men jeg syntes ikke om at skulle bruge den metode på trods af de beskedne 39 kr da jeg jo kunne læse at man ville sende mere efterfølgende, og at jeg så muligvis ikke kunne nå at afbestille så jeg skrev pænt til firmaet, der svarede efter nogle dage med et dansk der tydeligt viste at de ikke forstod min henvendelse da de svarrede helt hen i vejret med noget dansk der mindede om robotoversættelse.
Jeg har efterfølgende udvekslet adskillige e-mail ed firmaet hvor jeg forsøgte på engelsk (og dansk) uden stort bedre held da de åbenbart ikke fattede at jeg ville afbestille og de seneste mails slog fast at de havde sendt pakken, som jeg altså aldrig har modtaget og endelig efter et par e-mails hvor jeg fastslog at jeg ikke havde modtaget noget som helst og heller ikke ville da jeg ville bruge fortrydelsesretten og endelig fik jeg besked om at de havde forstået at jeg ikke havde modtaget pakken og de ville så annullere min gæld på "35 kr.", stadig uden at erkende at jeg havde fortrudt, men i det mindste skrev de at de ikke ville sende yderligere, men så meget besvær for et firma der har haft besvær med at oprette en dansk webside, annoncere i FDM's medlemsblad Motor, men ikke kan kommunikere rimeligt på dansk og som ikke kender lovgivningen i det land de vil handle.
Ikke nogen stor sag, men megameget bøvl.

19. marts 2013
Vis anmeldelser på alle sprog. (64 anmeldelser)