Jeg har opsagt mit abb. i februar, har modtaget 3 pakker siden, tilbagesendt dem i august uåbnet, lige nu har jeg modtaget 4 rykker med trussel om juridisk efterspil. Jeg har hvergang kontaktet firma... Se mere
Editionsatlas
Jeg har samlet på flere Kollektioner fra Editions Atlas. Altid har det virket perfekt. Alle mine pakker har jeg punktligt modtaget med 3 - 4 ugers mellemrum. Både ved tilmelding og afmelding af divers... Se mere
Jeg har modtaget 2 x biler , Classic cars og dinky toys tilbud og straks afmeldt næste forsendelse , 2. forsendelse ikke fremkommet men en rykker på 148,00 kr. forsendelse dinky toys kom 2. forsend... Se mere
0 Stjerner. Et fuldstændig umoralsk og kriminelt firma,
0 Stjerner. Har sagt nej til telefonsælgernes tilbud. Alligevel sender de varen, som jeg har nægtet ar modtage. Dernæst en rykker på en vare, som jeg nægtede at modtage, hvilket er sket yderligere et par gange. Hver gang har jeg nægtet modtagelsen (har aldrig åbnet pakken). Jeg har sendt mail, prøvet kontakt pr. telefon. I dag har firmaet sendt mig en rykker + betaling for en vare jeg heller ikke har fået - samt et rykkergebyr på 35 kr. Hvad gør man ved sådan et foretagende? Jeg taler i første omgang med forbrugerrådet for at høre deres råd.
0 stjerner. Skandaløst firma. Har sendt en ambulance retur, men fjolserne sender alligevel en rykker, hvor dum har man lige lov at være ? Har meddelt dem at rykker og lignende vil blive brugt til optænding i ovnen, men det siver sikkert ikke ind. hold jer væk fra dette "firma" ellers er der en risiko for at blive chikaneret.
Kh hvidovre
plat foretagende som overhovedet ikke …
plat foretagende som overhovedet ikke overholder dansk købelov ,svare ikke på det man spørger dem om når man for mdr siden har meldt sig ud og betalt for de produkter som de uanmeldt bliver ved med at sende , så svare robotten bare at det bliver videresendt til den rette afdeling og der får du bare noget ævl hældt ud fra den rette afd . har sat advokat på foretagendet
blev snydt på det groveste men elsker …
blev snydt på det groveste men elsker deres produkter og deres sælger (jonas) bedste sælger jeg længe har snakket med <3
Ikke et godt firma
Så længe jeg abonnerede på deres TinTin-biler var der ingen problemer.
Selv om det er et par år siden jeg stoppede, så ringer de tit fordi jeg "er sådan en god kunde".
Nogle af TinTin-bilerne har vist sig at være af dårlig kvalitet, men her henviser Editionsatlas til at de har 14 dages reklamationsret (det er ikke i følge dansk lov). Så de vil ikke gøre noget for at rette op på dette.
På trods af flere henvendelser om at jeg ikke ønsker deres opringninger, så bliver de ved - også selv om man bliver lidt grov.
Den sidste sælger jeg snakkede med stavede sit navn således: Thazres og kendte ikke sin chefs efternavn.
Men nu er jeg begyndt at hyggesnakke med sælgerne - de bliver så kede af det, når de finder ud af at de har spildt 10 - 15 minutter på en kunde der ikke er interesseret alligevel.
det mest ugehagelige firma jeg længe har …
det mest ubehagelige firma jeg længe har oplevet. de har nu ringet til mig ca 25 gange inden for 3 uger. de får samme svar hver gang - nej tak
. trods det bliver de ved med at ringe. det er ikke mig de vil tale med men min kæreste. Så ring til ham
Kun minus 0
Kun minus 0 ! stjerner for denne virksomhed Adition atlas: Meget enig med andre anmeldere. Jeg fik meget lignende behandling. Blev også meldt til inkasso men den skønne Edition atlas fik slet ikke noget ud af det!
Elendig forretningsmoral.
Dette firma er det mest uprofessionelle firma jeg til dato har handlet med.
Opsagde abonnement hos dem, fik alligevel leveret en vare.
Skrev til dem at jeg ikke var interesseret i varen, da jeg ikke havde bestilt denne.
Bad dem om at sende returporto, da jeg ikke ville have udgifter til denne.
Har indtil videre modtaget tre rykkere. De får samme svar hver gang, send porto og jeg returnerer. varen.
Dette har nu stået på i et par måneder.
Endvidere er jeg i forløbet blevet kontaktet af sælger, som havde et godt tilbud da jeg var en god kunde, der altid betalte til tiden.
Som sagt er der ikke styr på noget som helst.
Hold Jer fra dette firma.
Platfirma
Jeg kan kun tilslutte mig alle de dårlige anmeldelser af dette "firma".
Har abonneret på flere ting gennem 3 år, men det sluttede brat, da jeg blev opkrævet for beløb, som jeg havde betalt. Selvom jeg har meldt mig ud, bliver sælgerne ved med at kontakte mig. Jeg har i de allerskarpeste vendinger ladet dem forstå, at jeg under ingen omstændigheder gider dem mere. På trods af det bliver sælgerne ved med at ringe. Meget uforskammet.
Udmærkede produkter - besynderlig leveringsfrekvens
Jeg har i årenes løb abonneret på adskillige serier - og kun sjældent været utilfreds.
De mange kritiske røster, som jeg nu har fundet frem til, kan jeg således ikke fuldt tilslutte mig.
Bortset fra nogle få ting:
1) Jeres telefonsalgsforsøg er lige i overkanten (navnlig når man, som allerede registreret kunde, pludselig modtager varer fra en serie, man aldrig har bestilt).
2) Jeres leverings-frekvens er godtnok besynderlig..! Jeg har oplevet, efter 2 måneders pause, at modtage to separate pakker samme dag.
Måske kunne I have sparet noget porto....?
3) Jeg har aldrig kontaktet Jer telefonisk, og derfor ikke oplevet den ubehagelige dame, som jeg har hørt beskrevet, men jeg synes dog, at det ville klæde Jer, hvis I gad besvare mine e-mails.
4) Med hensyn til serien: "Historical Pocket Knives": Burde I ikke lige checke (og evt. informere om) den danske våbenlov?
Jeg kunne meget vel komme på kant med loven, hvis jeg stak en af Jeres lommeknive i lommen og bevægede mig ud i det offentlige rum..!
Men bortset fra alt det:
Jeg har ikke oplevet Jer som "svindlere" og hvad folk ellers finder på af udtryk.
Måske fordi jeg er en gammel idiot, der ikke har opdaget det.
Eller også fordi jeg er så langsom på tasterne, at jeg når at tænke, før jeg taler.
I tænker dog lige lovligt længe..!
ALEX
Magen til svinskhed skal man sgu`lede længe efter.
Et analt firma uden styr på noget som helst.Føj for søren. Skylder ikke "bærmen" en øre. Fik fandeneme et inkassobrev på toppen. Efter jeg var stoppet som kunde.Betalte desværre. Gad vide hvad det er for nogle "knolde", der er de usympatiske ejere? Vil gerne se dem i øjenhøjde.
Elendig forretningsmoral.
Efter at have opsagt abonnement, og efter at have betalt en uopfordret for-sendelse påstår Atlas at jeg fortsat skylder ca. 300.- for varer, som jeg aldrig har bestilt. Jeg har bedt Dem dokumentere, at jeg har bestilt varerne, intet sker, og nu truer Atlas med incasso. Det skal nok blive sjovt.
Har aldrig oplevet større fup!!!!!
Har aldrig oplevet større fup end dette firma.. Når man opsiger sin aftale , bliver de ved med at sende .. Og vil åbenbart ikke godtage ens opsigelse .. Når man ringer til dem. Får man en meget ubehagelig kvinde i telefonen der siger grimme ting og prøver at lyve sig igennem det hele.. Og derudover smed hun røret på 4 gange .. Påstod at de intet havde sendt... At jeg var ubehagelig og at jeg ikke sagde sandheden.. Da jeg sagde at jeg kunne sende et billede af sidste pakke , smed hun igen røret på ... Da jeg igen ringede smed hun på da jeg bad om at tale med hende chef.. For hun havde ingen og var hellere ikke selv chefen. Det var en utrolig dårlig oplevelse at tale med hende.. Og det er ubehagelig når en såkaldt sælger smider røret på 4 gange .. Og ikke vil høre eller erkende at de bliver ved og ved med at sende.. Min stakkels far , som ikke altid kan finde ud af de ting ville nok bare blive ved med at betale .. Og det er nok det de håber på.. De burde stoppes.. For det er helt klart fup og dårlig stil.. Vi kan heldigvis dokumenter alt via mail , kvitteringer og samtaler .. !!!
Sælgerne lyver
Jeg købte et modelskib for 59 kr. Det blev garanteret, at det var en engangspris. Alligevel viste det sig, at det var et abonnement, som i alt kostede knapt 7.000 kr. Hvilket ikke var i nærheden af den vare, som sælgeren solgte mig og heller ikke blev oplyst.Selv om jeg samme dag afbestilte varen, får jeg stadig rykkere efter adskillige måneder. En anden sælger solgte mig en vare, hvor jeg betingede at det var en engangsbetaling og ikke et abonnement. Inden aftalen skulle gå i orden, skulle jeg have en garanti for, at det ikke var et abonnement pr. E-mail. Hvilket han indvilgede i. Jeg modtog selvfølgelig ikke nogen mail - men blev tilmeldt et abonnement. Jeg afmeldte det på nettet. Men modtager nu rykker for en kniv, som jeg ikke har modtaget. Sælgerne lyver, og I kan aldrig stole på, hvad de højt og helligt lover. Til gengæld kan du helt sikkert regne med at blive opkrævet i årevis. Hold jer væk fra sælgerne og tjek altid op på deres hjemmeside.
Ulovlige metoder?
Min gamle mor havde bestilt et produkt, som man fik gratis og næsten forventeligt indgik man så i fortsat abonnement, hvis man ikke selv aktivt stoppede det. Derfor opsagde vi abonnementet øjeblikkeligt og fik også bekræftelse på email. Så langt så godt.
Nu opstår problemerne så, fordi Editions Atlas bliver ved at sende faktura'er og rykkere - og nu for produkter, som aldrig er hverken bestilt eller modtaget....
20. Januar 2017 : og de bliver ved og de bliver ved.
Spørgsmålet er, hvornår/om man kan politi anmelde for forsøg på bedrageri...men desværre har de hovedsæde i Frankrig og så er beløbene for små ... og derfor lever de videre og bliver ved med tvivlsomme metoder. Alene det at anmeldelserne her på siden får lov at stå uanfægtet hen, siger vel det hele. Køb aldrig her! Det er min anbefaling.
Forstår ikke afslag
Jeg har frivilligt abboneret på en serie modelmotorcykler, det gik acceptabelt. Efterfølgende bliver Atlas ved med at kontakte mig sender ting jeg har afvist. Sender regninger på pakker jeg har nægtet at modtage.
Episoder beskrevet af andre hvor man bliver kontaktet af en telefonsælger som knalder røret på før man kan afvise forsendelse har jeg også været udsat for. Jeg kan kun fraråde enhver handel med Editions Atlas da de er umulige at slippe af med igen.
plat og svindel
Hold jer langt væk fra denne hjemmeside
Jeg har sagt mit abonnement op flere gange, men de bliver ved med at sende vare frem og kræver betaling.
Jeg har ringet og talt med kundeservice og får en uforskammet kvinde i røret, som bliver ved med at benægte min opsigelse, selvom jeg kan se at de har åbnet min mail.
Inden vi er færdig med samtalen ligger hun røret på.
Jeg har givet mailen videre til advokat
modelskibet vasa
Jeg blev kontaktet af en telefonsælger, som tilbød Vasabyggesættet for 59 kr inkl. porto. Efterfølgende gik jeg på deres hjemmeside, og opdagede at det drejede sig om flere forsendelser. Intet sted stod totalprisen. Den er knap 7.000 kr. - dvs ikke 59 kr. Ren bondefangeri.
HOLD JER LANGT VÆK
har tidligere købt noget og det gik okay. havde problemer med tingene ikke altid kom. men fik opsagt abonnement ved dem og ingen problemer.
men nu oplever jeg at de ringer næsten hver dag for blot at ligge røret på igen. og ringer desværre med hemmelig nummer så kan ikke blokere dem.
så hold jer langt væk fra dem. det giver kun problemer og de er ikke til at sippe af med igen.
Snyd
Meget dårlig og uacceptabel oplevelse! Køb ikke noget af dette firma!
Første gang jeg handlede hos dem, købte jeg et fint lille historisk pilot ur. Desværre blev de efterfølgende ved med at sende mig pakker med ting, som jeg ikke havde bestilt. Senest har jeg modtaget en rykker på 396,- for en pakke som jeg nægtede at modtage og sendte retur.
Hver gang ringer jeg til dem hvorefter følgende sker - De bekræfter mig i at der er sket en fejl, sletter min rykker, lover at slette mig fra deres brugerkartotek og lover at jeg ikke vil modtage mere (hverken pakker eller regninger) fra dem. Alt sammen meget fint - lige ind til næste gang.
Senest bad jeg om en bekræftelse på mail, hvilket de nægtede at give mig. Begrundelsen var, at de ikke havde mulighed for at sende mail ud til folk, kun besvare dem. Det lugter langt væk af svindel.