Edisac.be Anmeldelser

3,3

Wilde bestelling doen. Pop up geeft kortingscode 15%. Moet je nota bene als voorwaarde daartoe account voor aanmaken. Zodra je daarna kortingscode invult verspringen de verzendkosten van 2,45 naar 6... Se mere

Ik ben uitermate tevreden over mijn ervaring met Edisac. Na bijna een jaar was er een probleem met de tas die ik er gekocht had. Na het doorsturen van enkele foto's werd mijn tas zonder enige discus... Se mere

zou ze eventueel wensen terug te sturen gezien roestplek duidelijk op de zak waar boekentas inzat te zien was .... graag jullie voorstel, binnen welke termijn kan dat teruggestuurd worden en onder we... Se mere

Très bon site, très fiable, commande reçue dans le délai indiqué. Tarif identique, voir moins cher qu'en magasin. Bonne expérience pour ma part. Sauf bémol, le lendemain de ma commande, ils ont lan... Se mere

1. Taske- og kuffertbutik

Edisac est une référence incontournable dans l’univers de la maroquinerie, des sacs et des accessoires de mode. Depuis plus de 30 ans, l’enseigne met son expertise au service des clients à la recherche de produits alliant style, qualité et praticité. Présente à la fois en ligne et en boutique, Edisac propose une vaste sélection de grandes marques (Lancaster, Eastpak, Guess, Lancel, Samsonite, etc.) pour femmes, hommes et enfants.

Middel

Svarer typisk inden for 1 måned

3,3

Heel vriendelijk in de winkels

Heel vriendelijk in de winkels, veel keuze. Ben in Oostende geweest en de winkel is daar ook leuk. Ze komen niet direct vragen of bij je staan als soldaatjes.Als je iets nodig hebt zijn ze bereid dat grondig op te zoeken. Een dikke pluim, doe zo voort.

25. november 2020

keuze genoeg

is aangenaam en groot assortiment, iedereen vind er wel iets volgens zijn budget.

6. oktober 2020

Boekentas die gebruikt was!!!!!!

Boekentas gekocht online en een tweedehanse walgelijke boekentas ontvangen! Sporen van gebruik en vuile wieltjes/zelfs roest! Dat men zoiets gedurfd heeft op te sturen naar een koper!

6. september 2018

Top !

Voor de eerste keer besteld en tevreden.
Ruime keuze met af en toe grote kortingen.
Mij zien ze zeker nog terug !

16. august 2018

Sac déjà utilisé mais très bon SAV

Emballage nickel, envoi rapide mais hélas le sac que j'avais acheté avait déjà été utilisé. Il y avait de nombreux poils de chats dedans, la lanière ainsi que les coins du sac étaient aussi usés/abîmés. Il y avait également des griffes sur le devant du sac et tâches à l'intérieur du sac. Après un contact avec le SAV et l'envoi de photos, Le SAC d'Edisac m'a proposé une ristourne de 10% ou un remboursement. Je trouve cela vraiment dommage sur un sac de cette gamme-là. Même si je n'ai rien à dire sur le SAV qui a été réactif, l'expérience reste quand même moyenne. Au final je me retrouve sans sac ou avec un sac déjà utilisé. Et la ristourne de 10% proposé me semble assez futile au vu du montant du sac. J'ai donc préféré renvoyer le sac en question.

30. maj 2018