Jeg har tidligere brugt edbpriser hver gang, jeg skulle købe computere til mine børn eller mig selv, og det har fungeret super godt. MEN, HOLD DA OP, hvor det bare ikke virker mere. Filtrene fungerer... Se mere

Det nye søgesystem er så dårligt, at jeg næsten bliver fysisk dårlig af at bruge det. Man kan ikke længere bruge "minimum" eller "maksimum" i en søgning som man typisk bruger på f.eks harddiskstørr... Se mere

Jeg har læst meget negativt om den nye " EDB-priser " og nu er jeg også overbevist. Jeg ville finde en passende HP printer men uden held. Når man kommer ind på printer siden og i Filtre under "Ov... Se mere

1. Prissammenligningsside

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks største prissammenligning for IT. Find de bedste priser og de mest seriøse forhandlere. Læs nyheder, produktinformation og meget mere.

1,0

Dårlig

Før Pricerunner overtog Edbpriser…

Før Pricerunner overtog Edbpriser brugte jeg ALTID siden når jeg skulle købe grej. Den er nu så elendig at jeg helt ignorere den. Utroligt at et så godt produkt kan spoleres på en måde så det bliver fuldkommen ubrugeligt.

31. august 2024

Jeg kendte pricerunner allerede

Jeg kendte pricerunner allerede, men jeg plejede at elske edbpriser. Efter pricerunner opkøbte det blev det bare dårliger for hvert besøg. Måske et forsøg på at omforme edbpriser til pricerunner, men pricerunner blev også dårligere. Er der en erstatning der kan bruges andet end at bruge forhandlernes sider ?

29. november 2022

Hvil i fred, edbpriser :(

Hvem i himlens navn opkøber en fantastisk, brugervenlig og gennemført side som edbpriser.dk bare for at beholde navnet og slette alt indholdet?! Pricerunner, som man nu automatisk sendes videre til, har aldrig nået edbpriser til sokkeholderne og gør det stadig ikke.

11. november 2022

Totalt ringe efter at de blev købt

Totalt ringe efter at de blev købt af price runner. Mangler basale søgefunktioner, så før kunne man finde en liste over eventuelle produkter fx farve laserprintere der var tilgængeligt og deres priser.

Nu SKAL man næsten vide hvad for en specifik printer man er ude efter for at kan se priserne

27. juli 2022

Der var engang at EDBPriser.dk var…

Der var engang at EDBPriser.dk var stedet man gik til, for at sammenligne priser, idag er det et detektivarbejde at finde priser der passer på siden.
Enten er det jeres prisrobotter der er løbet løbsk, eller også er det jeres "kunder" (virksomhederne) der udnytter jeres side med at uploade priser på produkter de ikke har og aldrig har haft.

Jeg har prøvet at gøre EDBPriser.dk opmærksom på dette, ved at gøre brug af fejl-på-siden-knappen, der er oppe i højre hjørne (10-15 forskellige produkter), men intet sker, jeg har endda tilbudt at gå deres sider igennem (mod betaling), men ingen svar tilbage.

Her kan man tale om at stille og roligt aflive sit brand.

24. februar 2022

Dårligt interface

Der var engang hvor EDBpriser var en super god hjemmeside til at finde priser og produkter. Det er den desværre ikke mere. Man kan slet ikke filtrere sine søgninger ordentligt mere.

6. februar 2022

Det er jo helt ekstremt så dårlig en…

Det er jo helt ekstremt så dårlig en hjemmeside der er lavet.
Giv os den gamle hjemmeside tilbage... den virkede og der kunne man finde produkterne.
Her på den "nye" opgiver man og ender bare på proshop eller en af de andre store forhandlere direkte.

Det er simpelthen ikke godt nok i 2022

18. januar 2022

Jeres side kan ikke finde produkter når man søger efter det

Prøvet at søge efter en Processor til mit motherboard en i5-11600k det kunne siden ikke finde.

Prøvet så at gå i processor kategorien og bruge jeres filter det ikke særligt brugbart alt for få muligheder at filter efter, og når så resultaterne kommer frem står der ikke processor model navn fx(i5-11600k) ??? men kun Producent, Socket og Clock Frekvens, så skulle gå ind på vært produkt en efter en og så ind på ​forhandlers side for at finde ud af hvad var for en processor det handlede om da man ikke kunne se det på jeres side.

et eksempel fra søge resultater
Intel 3.9GHz Box without Cooler - CPU - 3.9 - Socket 1200

Jeg ville forslå man skriv navnet på processor modelen ude over bare Producent, Socket og Clock Frekvens

Jeg ville forslå :

Producent model Clock Frekvens Socket

Intel Core i5 11600K 3.9GHz Socket 1200 Box without Cooler

Så ville det være simpelt at finde hvad man leder efter.

Jeg kan godt li jeres opdateret design på siden.

16. november 2021

Håbløs hjemmeside

1 år efter min første anmeldelse er den stadigvæk dårligt.
Prøvede at søge efter en SSD drev, og bruge filter funktionen og måtte opgive!
Filter funktionen virker stadigvæk elendigt.
Kan IKKE anbefale!

29. oktober 2020

Det er en parodi.

Efter 2 år er der stadig overhovedet ikke styr på den "nye" side. Den kører langsomt. Billeder loader først når man scroller ned, men ikke hurtigt nok og står derfor som billeder der ikke findes, tekst overlapper med hinanden osv. På 15 minutters søgning på forskellige produkter, leder mere end halvdelen videre til forkerte varer. Det må siges at være et fodskud af dimensioner at "opdatere" siden før den egentlig var klar. Har været bruger siden edbpriser i sin tid startede, og meget aktiv på daværende forum. Støtten stopper her. Servicen er definitivt ubrugelig og spild af tid når det er så trægt at bruge siden og produkterne ikke findes. Hvis ikke jeg vidste bedre ville jeg tro der var tale om en dårligt programmeret phishing side! I behøves ikke komme med samme undskyldninger som i har gjort de sidste 2 år til de andre der har anmeldt om de samme problemer. Tak fordi i har ødelagt edbpriser.

26. maj 2020