Før Pricerunner overtog Edbpriser brugte jeg ALTID siden når jeg skulle købe grej. Den er nu så elendig at jeg helt ignorere den. Utroligt at et så godt produkt kan spoleres på en måde så det bliver f... Se mere
Jeg har tidligere brugt edbpriser hver gang, jeg skulle købe computere til mine børn eller mig selv, og det har fungeret super godt. MEN, HOLD DA OP, hvor det bare ikke virker mere. Filtrene fungerer... Se mere
Jeg har læst meget negativt om den nye " EDB-priser " og nu er jeg også overbevist. Jeg ville finde en passende HP printer men uden held. Når man kommer ind på printer siden og i Filtre under "Ov... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Danmarks største prissammenligning for IT. Find de bedste priser og de mest seriøse forhandlere. Læs nyheder, produktinformation og meget mere.
Andre kiggede også på
Edbpriser er død
Edbpriser er død. Det er tydeligt, at udviklerteamet ikke har fået til opgave at forbedre sitet, men derimod at aflive det. Det er i den grad lykkedes. Trist, for der findes ikke et brugbart, dansk alternativ. Pricerunner, der ejer edbpriser.dk, er næsten lige så elendigt, så fremover er jeg tvunget til manuelt at besøge forhandlerne for at finde den bedste pris. Øv!

Besvarelse fra EDBPriser
EDBPriser var genialt. En opdatering har gjort det elendigt.
Det nye søgesystem er så dårligt, at jeg næsten bliver fysisk dårlig af at bruge det. Man kan ikke længere bruge "minimum" eller "maksimum" i en søgning som man typisk bruger på f.eks harddiskstørrelse, RAM, antal porte, læsehastighed, vægt etc. Det er tydeligt, at den person som har designet opdateringen aldrig har brugt systemet selv.
Man kan heller ikke længere skrive søgeord i søgningen. Så man kan ikke søge på et bestemt produkt inden for en kategori.
Det er simpelthen en katastrofe.

Besvarelse fra EDBPriser
det nye layout virke rode
det nye layout virke rode, man mister overblikket.
jeg tror at jeg i fremtiden, vil bruge pricerunner i stedet for

Besvarelse fra EDBPriser
Den nye side gør det elendigt.
Den nye side gør det elendigt.
Jeg er godt nok skuffet.
Før i tiden var det nemt og overskueligt. Men nu kan jeg ikke finde en skid. Ingen filtre, ingen max og min. Hele skidtet ligner sgu noget fischerprice har skidt ud.
Jeg kan lige så godt bruge pricerunner, deres side er lige så elendig.
Beklager. Det er ikke for at være efter nogen, men den ansvarlige burde sige undskyld og I burde ikke have lanceret før jeres VIGTIGSTE funktioner var funktionelle. Jeg vil skide på om der er 1200 butikker, hvis jeg ikke kan finde en skid forhelvede.

Fungerer ikke længere
Fungerer ikke længere. Man kan ikke længere søge på specs. Min, maks, lig er også væk. Det er ikke længere muligt at lave en ordentlig søgning på eksempelvis watt, kapacitet, hastighed 4k-read eller lignende. Enhedspris er også væk. Selv brugte jeg EDB-priser til dels at finde det produkt jeg skulle have. Det kan man heller ikke længere, da antallet af produkter er reduceret dramatisk. Dels at finde inspiration til andre lignende kategorier, som man måske havde råd til eller som var lidt dyrere, men havde en bedre performance price-ratio. Trist, hvis i ikke har tænkt jer at videreføre et site lignende det gamle edb-priser i en eller anden form. Eller lade det videreføre af nogle andre, der magter den specifikke opgave.

Besvarelse fra EDBPriser
Edb Priser er ikke nemt at overskue
Edb Priser er ikke nemt at overskue mere og man har fære muligheder.
Hvis i ikke laver det tilbage til det som var før vil jeg ikke bruge edb priser
mere, men det er måske også det der er mening med det, så man er
nød til at betale lidt mere for varerne.
MVH Kurt Nielsen.

Nyt layout=mistede funktioner
Efter det nye layout er nogle funktioner mistet som f.eks. maks og min på bla. skærm opløsning. Jeg måtte give op da jeg ledte efter en managed switch. Desuden nogle af overskrifterne simplthen nu var for lange til at blive vist. Jeg savner den gamle side, selvom den til tider var langsom, så kunne man i det mindste finde hvad man skulle bruge.

Besvarelse fra EDBPriser
1 rød stjerne er allerede for meget !!!!
Når man kommer ind på printer siden og i Filtre under "Oversigt Fabrikant" vælger "HP Inc" og trykker på Filtrér får man følgende svar.
" Æv ingen Printer ". Bruger man derimod ikke filtreringen kan imellem
alle andre godt finde dem, men det gør søgningen ganske uoverskuelig
og uinteressant og hele fidusen EDB priser forsvinder.
1 rød stjerne er allerede for meget !!!!

Elendig filter, virker ikke
Kan ikke filtrer, Skifter til andre og bedre prissammenlignings tjenster

Farvel prisagenter
Jeg har lagt en del prisagenter ind på den tidligere meget velfungerende side. Et ekstremt nyttigt redskab.
Disse er nu, uden varsel, forsvundet ligesom muligheden for at logge ind på egne produkter mm.
Brug en anden prissammenligningsside!

Besvarelse fra EDBPriser
Ny side er fuldstændig ubrugelig
Ny side er fuldstændig ubrugelig. Jeg er normalt ikke dårlig til at finde rundt på hjemmesider og er generelt meget it kyndig, men det her er simpelthen så dårligt at jeg græmmes over kvaliteten. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan den ny hjemmeside allerede er lagt op inden den er færdig.
Dog vil jeg så også sige at siden trængte til en opdatering. Der var ingen https, og siden kunne virke lidt uoverskuelig for folk som ikke lige kender den. Der skal virkelig lægges noget arbejde i den ny siden og det kan kun gå for langsomt.

Besvarelse fra EDBPriser
Øv, nyt layout, væsentlig dårligere oplevelse
Nej nej nej, hvad er der sket...? Det var da en ændring til det meget værre. Laaaaaangsom side og hvor er området med mine egne søgninger, produkter og prisagenter blevet af - er det bare blevet slettet på een gang...?!

Stadig Trist trist trist 😢
Opdateret 31 Juli 2020:
Læg mærke til at man svarer på denne anmeldelse og alligevel kan man se at jeg stadig har fuldstændig ret i min anskuelse.
Det "nye" design der ødelagde alt for EDBPRISER.DK og man kan kun håbe at den ansvarlige for dette er blevet sparket så langt ud ad butikken som det overhovedet kan lade sig gøre!
Stop jeres sølle og ynkelige forsøg på at forsvare det, for den argumentation er tabt!
Æd jeres "flotte og nye design" og prøv om i overhovedet kan synke. Eller luk det elendige ubrugelige skidt ned..
Som jeg frygtede er EDBPriser desværre stadig kun en skygge af sig selv. Der er intet sket ud over det nye design og jeg kan ikke bruge siden til noget som helst længere. Pricerunner har en prisagent og en favoritliste som virker ganske fint og det er trist at se der faktisk stadig er noget der betaler for domænet edbpriser.dk for det fungere slet ikke og kan overhovedet ikke anbefales!!
Vedkommende som har ansvaret for dette, burde skamme sig.
Opdateret 3/5-2018:
Efter pricerunner har købt edbpriser.dk er det som forventet kun en skygge af sig selv.
Det havde været til at forstå hvis siden var blevet aflivet istedet for at ødelægge Danmarks bedste pris barometer inden for computer og hardware.
Det er sørgeligt og trist at se på og som flittig bruger af de fleste funktioner på edbpriser.dk er det enormt skuffende at siden ikke kunne få lov at overleve som den har gjort i over 20 år..
Jeg håber der i fremtiden vil dukke en fornuftig arvtager op og fortsætte hvor edbpriser.dk slap.
R.I.P edbpriser.dk
Opdateret: Jeg medgiver at der blev svaret inden for 24 timer da jeg skrev til jer angående nyhederne på forsiden som var over en måned gamle. Tak for det.
Jeg har dog tidligere skrevet til jer hvor jeg aldrig fik svar vedr. nogle produkter, men jeg er glad for at praksis muligvis er ændret til det bedre .
Jeg bruger edbpriser.dk temmelig ofte og oplever den er lidt langsom og det kan selvfølgelig være frustrerende for os brugere.
Men det er godt at høre i er opmærksomme på det og arbejder på en forbedring.
Jeg har i den forbindelse ændret min vurdering og håber jeg kan give jer 5 stjerner på et tidspunkt.
Oprindelig:
Simpelthen utrolig ringe administreret. Ideen om en side der kan overskue de fleste forhandlere af "EDB" udstyr, er uundværelig. Men siden er tit langsom, nede eller bare bagud med at opdatere priserne.
Deres nyheder på forsiden er håbløst forældet og man kunne fristes til at tro redaktionen var gået på juleferie og aldrig vendt tilbage!
Stram op edbpriser.dk, i har en side som har alle muligheder for succes og i skampuler den som en narkoprostituret der lige har fået en baby ved en fejl!!
Selv når man skriver til jer, virker det som at råbe ud i en tom lagerhal uden medarbejdere... Er det en redaktion bestående af en enkelt medarbejder som kun kommer forbi når han ikke har andet at lave?
Det er vel kun et spørgsmål om tid før nogen køber det og begynder at spinde guld...

Viiiiirkelig sløv side
Viiiiirkelig sløv side! Ærgerligt da det var en fantastisk side engang. Desværre ikke mere....
Er blevet et virkelig dårlig site. langsomt hvis det da endelig virker
Er virkelig et dårlig site i dag, og ellers så har de ikke de billigste priser med. Engang brugte man det som primær kilde, men Pricerunner har vundet så meget ind her.
God side, overskulig, stort udvalg.
Har brugt siden i årevis, alle forhandlere jeg har bestilt fra har leveret efter forventningen.
Siden giver super overblik og har rigtig stort udvalg.
Funktionen med at oprette en konto giver dig også mulighed over længere tid at overvåge pris stigninger/flad! så er det ret lækkert når man ikke lige vil købe samme dag/uge men når prisen er rigtig. Bruger også pricerunner, men tit er prisen den samme eller bedre på her på edbpriser. fandt for.eks. en lenovo stick 300 pc, som kostende 7-800kr. på pricerunner, men på edbpriser til 555kr.
Funktionen med mest populære er også god til at finde hvad andre synes er et godt bud på "den gode vare".
Nogle skriver om at siden er langsom,, ja lidt, men det er ikke noget særligt, det retfærdiggøre ikke at give siden 1-2 stjerner.
Super godt site. Kan varmt anbefales.
DYRT! check prisen andre steder!
Priserne er ikke opdaterede og der er mange butikker de slet ikke søger i, pricerunner.dk er altid billigere på samme vare!
Det gør edbpriser.dk ubrugelig for mig pt.
demovarer
Købte en router fra Webhallen med håndskreven password. Jeg fandt webhallen som var de billigste på edbpriser.dk.
Hvor kan man se, at det er demovarer.
Føler mig grunddigt snydt
Langsom eller utilgængelig
edbpriser har gennem mange år været go-to-site, men har bare mistet tålmodigheden efter måneder med dårlig forbindelse og langsom opdatering eller søgefelter der ikke loader....
Livet er for kort til lang load tid
Har altid været utrolig glad for denne side, men den er blevet alt for langsom på det sidste og grænser til at jeg ikke vil/kan bruge denne ellers før i tiden fantastiske side,,,, håber der bliver taget hånd om dette så det bliver et brugbart produkt igen