Købte en en medalje men jeg har kun modtaget en bekræftelse på at er har købt den Ingen faktura Ingen måde at betale den på Fup side
Der er ikke styr på noget Afsluttede Auktioner bliver forlænget på grund af tekniske problemer 🤔 Dårlig tone i mundtlig og skriftlig kommunikation Hjemmesiden fungerer ikke optimalt Hvis man ov... Se mere
Egentlig burde jeg anmelde ejeren af ebuy.dk Preben Randløv for injurierende udtalelser i hans forsøg på selvretfærdigelse her på trustpilot - men jeg gider ikke bruge mere tid på ham - dog vil jeg ig... Se mere
jeg indleverede en medalje og et Rolex ur til auktion ,,medaljen har jeg intet hørt til siden og uret ville de sælge som køb nu til 19000 kr . da der skal afregnes for uret bliver salær + hånterings... Se mere
Small is beautiful - vi driver et lille internetauktionshus med salg af lidt af hvert - både på auktion og køb nu
Aaboulevarden 43, 8000, Århus C., Danmark
- pr@ebuy.dk
- www.ebuy.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Toppen
Manger brugervenlighed over feature....men det hjælper.
Fem ***** til Danmark allerførste internetauktion.
altid en fornøjelse at handle hos Randløv
Har flere gange købt sedler og mønter hos Randløv. Hver gang har de svaret til det købte, med 1 undtagelse, men ingen problemer, pengene retur med det samme. Rigtig god service. Vil stadig købe her, priserne er heller ikke at foragte. Der er rigtig mange gode varer til salg. Kan anbefales til alle mønt og seddel interesseret.
Serviceminded person, kadot til Hr. Randløv.
Købte varer på auktionen, men måtte levere dem retur dagen efter. Efterfølgende fik jeg stor service, og Hr. Randeløv vendte næsten sin butik på hovedet for at finde noget andet til mig. Jeg fandt dog ikke noget, og ønskede derfor at handlen skulle annuleres. Allerede dagen efter fik jeg pengene retur. Det er sjældent man finder en så serviceminded person.
Jeg agter helt klart at handle med Hr. Randløv igen, hvis jeg finder en interessant vare hos ham.
Kvalitet & God service
Har både købt og solgt på Ebuy gennem længere tid, og kan stærkt anbefale det til andre. Hvorfor handle hos Lauritz, Dba osv. når man her kan få de samme kvalitets genstande til 10-20% billigere, og nogen gange mere. Samtidig er indehaver samt ansat altid smilende/høflig og har et stort kendskab til div. genstande indenfor bla. kunst, design, mønter osv. Samtidig nem procedure med køb og salg.
flotte øreringe til billig pris
Jeg har købt et sæt øreringe på ebuy og de faldt i rigtig god smag hos min veninde. En anbefaling herfra.....
Anders
Hurtig levering og mønterne var i super stand! Stor tilfredshed :-)
No title
Som kunde er jeg 100% tilfreds - punktlig og hurtig service efter køb.