Easyterra Anmeldelser 257

2,2

Vi har benytter dette firma 4 gange til billeje på Fuerteventura og La palma og er yderst tilfreds. De advarede os da de spanske udlejningsfirma ofte ville have man tilkøbe ekstra forsikringer selvom... Se mere

Svindel - hold jer væk De oplyser ikke betingelserne for at “leje” bil ved dem. Der står åbenbart i sicily by cars betingelser at bilen kun bliver reserveret i 2 timer selvom den var lejet for en uge... Se mere

Vi havde lejet bil igennem easy terra med fuld forsikring. men pågældende bilfirma accepterede ikke easy terras forsikring, så vi var nødt til at betale en yderligere forsikring på €315. da vi skrev... Se mere

Et rigtig dårligt selskab der lejer biler ud de ikke har 😡lejer en 8 personers bil, pengene trækkes 1 måned før, og får så i lufthavnen en alm personbil. Vi forsøger at komme i kontakt, men telefo... Se mere

1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

EasyTerra Biludlejning sammenligner leverandører af udlejningsbiler i hele verden, inklusive Spanien, Frankrig, Italien og Portugal. Billig billeje med EasyTerra.

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Alt fungerede perfekt

Alt fungerede perfekt. Vi rejste på en meget stor rejsedag og køen i lufthavnens biludlejning var lang - over en time, men personalet bag skranken var smilende og top professionelle, bilen var den størrelse vi havde booket, det var en bil med et godt træk ( vi skulle køre i bjergene) den var behagelig høj og havde gode køreegenskaber, det tog kun ca 5 minutter at afleverer bilen igen. Vi er meget tilfredse

19. august 2019

Ikke så godt

Jeg lejede bil i Kroatien gennem Dem. Første del gik fint(det på hjemmesiden). Da vi ankom til udlejningssted, kunne jeg ikke bruge mit Visa Debit kort (selv om jeg brugte samme kort ved mine tidligere udlejninger). Jeg skulle tegne en forsikring (361 euro) eller kunne jeg ikke få bilen.
Jeg ringede til kundeservice, forklarede som det er og fik at vide efterføgende: For at ikke ødelægge mit ferie skulle jeg betale og når jeg vendte hjem skulle jeg kontakte kundeservice igen og De vil så hjælpe mig for at få nogle penge tilbage, for det var mange penge.
Forleden dag kontaktede jeg kundeservice og fik at vide , at De ikke kan gøre noget ved det, da jeg skulle have kredit kort.
Hvis jeg vidste på det tidspunkt så vil jeg fravælge leje af bilen. Kæmpe næse til mig. :-(

13. august 2019

17 dages billeje i Kroatien

17 dages billeje i Kroatien. Bestilte hjemmefra på nem og overskuelig hjemmeside. Kiggede kun efter biler i kategorien "nul bekymringer". Hurtig og effektiv overlevering og problemfri aflevering. Fik en næsten ny bil, som matchede kategori og model der var bestilt hjemmefra. Eneste minus var, at udlejningsfirmaet "Avant Car" prøvede at prakke os ekstra forsikringer på, til trods for at vi havde bestilt via kategorien "nul bekymringer".

12. august 2019

Alt fungerede 100% og nemt

Alt klappede, nem afhentning, transport til/lufthavn ukompliceret/ nemt - aflevering hurtig og problemfrit selvom der var mange mennesker - klar til at booke hos jer en anden gang

11. august 2019

Pas på - de vil gerne tjene lidt extra

Vi følte os meget presset til at ændre vores bilvalg til en større/dyrere bil.
Vi var nærmest tvunget til at tale med store bogstaver, for at få den bil/model, vi på forhånd havde bestilt og betalt.
Frygtelig lang ventetid i lufthavnen ved afhentning, men da vi endelig kom afsted,var det i en dejlig bil og afleveringen foregik hurtigt og helt uden problemer.
Dog synes det mærkværdigt, at man bare afleverer bilen med nøglerne i tændingen, uden den bliver gennemgået mens man er tilstede. Så man har ikke mange chancer for indsigelse, hvis de finder skrammer på bilen.

7. august 2019

Dårlig service

Jeg bruger aldrig en tredjepartsservice som Easyterra igen. Jeg fik aldrig udleveret min bil i Kroatien, hvor der sad en ubehøvlet person i skranken. Jeg ved ikke, om de havde givet min bil væk, men jeg fik den ikke. Han skrev i sit system, at det skyldtes, der ikke var dækning på mit kort. Det har min bank afvist efterfølgende.

Da jeg forsøger at kontakte kundeservice bliver jeg stillet videre til Auto Europe og får en indisk-talende kundemedarbejder, der ikke var særligt interesseret i at hjælpe.

12. juli 2019

100% god oplevelse

Let, klar og forståelig bestilling af bilen. God og tydelig oversigt over hvad der var, og ikke var, inkluderet i betalingen. Problemfri afhentning og aflevering af bilen. En 100% god oplevelse.

12. juli 2019

Fik først en vogn udleveret med udslidt…

Fik først en vogn udleveret med udslidt bøsning i bærearm etc. Man byttede lynhurtigt til en anden vogn. Ved modtagelsen af begge køretøjer var oplyste skadesfotos kun 30 % af de egentlige skader!
Ved aflevering ingen problemer da samtlige skader var på min tablet.
Et meget smilende og venligt personale.
Må meddele at jeg selv er proff.bilmand .
Mvh. Niels Senior

5. juni 2019

Snyd og dårlig service

ADVARSEL !!!!!
Bestil aldrig bil igennem Easy Terra
Vi bestilt en Opel casada cabriolet og da papir på bekæftelse kom var det en Fiat 500 som ik er til 3 Pers. så ringe til dem og sagde det var ikke hvad vi bestilt og vedkommende jeg snakkede med ville lave det om ellers var det ik et problem så løst de det med Eurocar (som iøvrigt var meget hjælpsom)
Så ringe jeg til dem fra lufthavn og de sagde bare at det var en Fiat 500 jeg havde booked og der for øvrigt ik var en Opel disponibel hvilket var fejl nr 2 for det var en løgn.
Så bad jeg dem annullere lejen hvilket de ville have 110 euro for hvilket ik kan være rigtig men valgt at betale for ellers havde de trukket fuld pris. 😡😡
LEJ IKKE VED EASY TERRA

31. maj 2019