Vi har benytter dette firma 4 gange til billeje på Fuerteventura og La palma og er yderst tilfreds. De advarede os da de spanske udlejningsfirma ofte ville have man tilkøbe ekstra forsikringer selvom... Se mere
Svindel - hold jer væk De oplyser ikke betingelserne for at “leje” bil ved dem. Der står åbenbart i sicily by cars betingelser at bilen kun bliver reserveret i 2 timer selvom den var lejet for en uge... Se mere
Et rigtig dårligt selskab der lejer biler ud de ikke har 😡lejer en 8 personers bil, pengene trækkes 1 måned før, og får så i lufthavnen en alm personbil. Vi forsøger at komme i kontakt, men telefo... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
EasyTerra Biludlejning sammenligner leverandører af udlejningsbiler i hele verden, inklusive Spanien, Frankrig, Italien og Portugal. Billig billeje med EasyTerra.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Enkel og fin service!
Gode priser og fantastisk service
Det var nemt og det fungerede ok
godt service
Der har været rigtig god service
Der har været rigtig god service. Den eneste grund til at sidste stjerne ikke er givet, er at der, til trods for dansk telefonnummer, er engelsk kundeservice. Jeg tænker det kan være problematisk for visse personer. I bør nok sikre at det fremgår af jeres side, at selvom man ringer til et dansk nummer, så får man fat i en engelsktalende person.
lej aldrig bil her
Vi havde lejet bil igennem easy terra med fuld forsikring. men pågældende bilfirma accepterede ikke easy terras forsikring, så vi var nødt til at betale en yderligere forsikring på €315. da vi skrev til easy terra, da vi kom hjem ville de ikke anerkende problematikken. så vi står nu med en meget dyrere billeje. så undgå denne side.
Lej aldrig bil her
Lej aldrig bil her. Hjemmesiden er fyldt med faldgruber, og der er absolut ingen hjælp at hente noget steder. Vil du klage, for du mails fra uk , Holland , og Tyskland . Føler mig i den grad snydt og kommer aldrig til at bruge dem igen.mistet over €200 og skal lej et nyt bil med andre firma . Dårlig start på vores ferie .
De overholder ikke hvad de selv reklamerer med.
De overholder ikke hvad de selv reklamerer med.
Havde bestilt bil til vores kommende ferie på deres hjemmeside. Jeg ville sikre mig at vi havde en bil. Så jeg bestilte en igennem Easyterra, da de skiltede med gratis afbestilling. Så kunne det jo ikke gå helt galt, hvis vi ændrefde mening. Men det gjorde vi og det gik så galt. For da jeg ville afbestille bilen, virkede linket ikke på hjemmesiden. Jeg ringede derfor til dem og talte med en medarbejder i Maryland (USA). Hun sagde at lige netop den type bil jeg havde bestilt kunne man ikke afbestille, hvis den var bestilt til brug i juli eller august. Jeg sagde til dem at de selv skrev at der var gratis afbestilling, hun ville tjekke hjemmesiden og vende tilbage. Det gjorde hun aldrig men returnerede min betaling på nær 300 Euro, som de tog som afbestilling gebyr. Så nu må jeg jo forsøge igennem MasterCard art få resten af pengene tilbage. Jeg handler aldrig hos dem igen og jeg vil ikke anbefale andre det, med den ringe markedsføringspolitik de kører.
Jeg har bestilt en bil leje i beirut…
Jeg har bestilt en bil leje i beirut airport og betalt 148 uro fr 15/10/2020 til 25/10/2020 jeg har betalt beløbet fr mit debit kort og når jeg i beiruts airport for at tager bilen i skranken sagde manden at jeg kan ikke bruge debit kort for at træke 500 dollar som depositum så fik jeg ikke bilen jeg har bestilt og beløbet jeg har betalt i denmark er væk og min ferie blev odelagt og ventede jeg i lufthavnen 3 timer uden held så kontaktede jeg esyterra sagde de t de kan ikke refundere min penge jeg syntes det er snydere og svinere at går sådan på folk jeg Beder esy tera at give mig min penge . Pas på dem det stjæller folk penge . Jeg fra råder folk med at bestile leje biler hos esy terra.
EASYTERRA ER SVINDLERE !
Easyterras bedragerriske forretningsmodel bliver nu afprøvet af det danske bagmandspoliti, som nu rejser en sigtelse for bevidst bedragerri med hjemmel i den danske straffelov.
Bagmandspolitiet har været neddroslet som følge af Covid-19, men nu er tiden kommet til denne sag.
Et godt råd: HOLD DIG FRA EASYTERRA.
De gode anmeldelser er nogle, de selv producerer.
Hold jer LANGT væk
Lej aldrig bil her. Hjemmesiden er fyldt med faldgruber, og der er absolut ingen hjælp at hente noget steder. Vil du klage, ja så skriv bare, men forvent aldrig at få et svar. Føler mig i den grad snydt og kommer aldrig til at bruge dem igen.
Gode priser
Priserne er gode, det er nemt at bestille en bil og meget gennemsigtigt.
Dejlig oplevelse med billeje i Chania,
Dejlig oplevelse med billeje i Chania,
Super oplevelse hele vejen igennem. Vi lejede bil igennem Alamo og fik den bil vi havde bestilt. Vi havde først bestilt en anden bil, men annulerede denne for at bestille hos Alamo, og oplevede ingen problemer med dette igennem EasyTerra.
Vi valgte 'Nul bekymringer' som også gav en ekstra tryghed.
Kan klart anbefales. Min foretrukne side fremover!
UDSPEKULERET SVINDEL MED BILUDLEJNING
Læs dette, før du bruger EasyTerra.
EasyTerra er et meget snedigt svindelfirma indenfor biludlejning i Europa. Start med at læse hvad forskellige kunder har skrevet i Trustpilot. Datoer: 25/9+26/9+27/9+4/11-2019 samt 29/2-2020.
Følgende skal du vide om firmaet:
1. Firmaet blander sig med de store og anerkendte biludlejningsfirmaer på Internettet. De skriver, at udlejer alle kendte bilmærker, men til en pris, der er lidt lavere end de store firmaer.
2. Firmaet ejer overhovedet ingen biler (!)
3. Firmaet har ingen aftaler med de andre udlejningsfirmaer (!)
4. Firmaet tager kun imod total forudbetaing for den bil, du tror, du har lejet hjemmefra.
5. Firmaet fortæller dig, at der venter en chauffør på dig i lufthavnen. Han vil køre dig hen til deres udlejningsbureau, hvor bilen venter. Der kommer ingen mand, og der er slet ikke noget bureau. Det er varm luft det hele.
6. Når du så ringer hjem til kontoret i Danmark, for at spørge hvad i alverden meningen er, bliver du automatisk omstillet til en portugisisktalende dame, der sidder i Lissabon.
7. Alle klager eller spørgsmål over telefonen afvises. Man kan skrive til dem, når man kommer hjem (!!)
8. Der er ingen kontorer i alle de lande de opererer i. Alle telefoner og medarbejdere sidder i byen Leeuwarden i Holland - pånær klagecentralen, der ligger i Lissabon.
9. Og så til sidst: De bruger falske personprofiler til at rose dem på Trustpilot
Perfekt oplevelse uden de mindste…
Perfekt oplevelse uden de mindste problemer
Easyterra Danmark
Easyterra Danmark
Vi har nu modtaget en ekstra regning på 100 euro, SIXT Spanien, de siger vi har ønsket en opgraderet bil med automatisk gear, altså samme model kun med gear til forskel, til næsten 50 procent mere af lejeprisen
Ja, jeg har skrevet under, det er rigtigt, på en side der var Kun på spansk,selvfølge vil jeg da betale ekstra for samme bil kun med forskel automatisk gear til en mere pris 800 kr, selvom jeg aldrig har prøvet før med automatiske gear og i et fremme land med bjerge, Tenerife, ja lad os udfordrer skæbnen, efter vores svigerdatter udsagn, så er vi gamle mennesker, så hvis vi skal dø, så kan vi lige så godt gøre det et dejlig sted.
et nej er åbenbart ikke nej, jeg kan forstå hvis jeg også har sagt ja engang i mellem nejerne så medarbejderen har misforstået hvad jeg har sagt ja til, men når jeg siger konstant NEJ så forstår vi ikke hvad hun har misforstået. Vi kan kun tage det som svindel fra SIXT. kvinden der udleverede nøglen prøvede sælge os ekstra forsikring og en bil med automatisk gear, vi sagde bestemt nej, da vi kun har kørt med manuelt gear og vi har ikke erfaring med automatisk gear og vi har tegnet en ekstra forsikring i gennem easyterra, kvinden blev meget sur og gad nærmest ikke snakke med os efter den afvisning, så det var en meget dårlig oplevelse med SIXT, lidt synd for de andre medarbejder hos SIXT, da de var meget imødekomme og meget professionel og vi altid har haft gode oplivelser SIXT.
Easyterra tager ikke ejerskab af det ovenstående beskrivelser, da det er dem vi har lejet bilen igennem hos.
Super sted at leje bil.
Her stadig ikke fået mit depositum…
Her stadig ikke fået mit depositum retur!!!! Meget dårligt!!!!