Det er billigt. Det fungerer. Det er venligt personale. Deres afgangshal i Milano er super. Deres app er suveræn. Minus = Sæderne er hårde og af en type der ikke transporterer varme væk. Temperaturen... Se mere
Flyver regelmæssigt fra cph til Manchester med EasyJet. Super nemt og ligetil. Har endnu ikke oplevet problemer eller forsinkelser. Fine rene og nydelige fly. Bevares der er ikke så meget plads, men p... Se mere
⭐ 0 stjerner. Vores fly fra Berlin til København blev aflyst den 17. juli. Det mest frustrerende har været EasyJets håndtering bagefter. Vi er blevet sendt rundt mellem flere forskellige formular... Se mere
Explore Europe with easyJet and enjoy easy and affordable travel. Book cheap flights online, get inspired for your next trip and check out our partner sites for great value extras. Get out there.
easyJet Airline Company Limited, Hangar 89, London Luton Airport, LU2 9PF, Luton, Storbritannien
- www.easyjet.com
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Dårlig information
Jeg skulle flyve fra Paris til Cph den 26/6 kl 8,30.
Der kom, som f.eks ved Ryan Air ingen opfordring til
check in. Jeg gik ind på hjemmesiden og konstaterede til min forbavselse, at flyet var aflyst og ændret til samme dag!! Der burde være udsendt en mail omgående.
rejste med SAS da easyjet aflyste deres…
rejste med SAS da easyjet aflyste deres fly til Manchester, perfekt og venligt personale der hjalp overalt. Skulle så hjem med easyjet, flyet fra Manchester var aflyst, ingen der kunne spørges, når man spurgte dem der bar easyjet uniform, fik man bare at vide at de kun havde med indtjekning og bagage at gøre, vi skulle ringe til et kontor, da hjemmesiden ikke opgav et telefon nummer i England, spurgte vi medarbejderen om et nummer, hun ville ikke opgive det men da vi blev besværlige fik vi det til sidst:Bevæbnet med det nummer ringede vi op der var optaget, efter 5 timer fik vi endelig forbindelse, de ombookede os til et fly dagen efter til Geneve, med en ventetid på 6 timer, på forespørgsel om hvor vi skulle overnatte fik vi et hotel i Liverpool (en times køretur) taxi for egen regning 99 pund hver vej. Næste morgen indtjek til Geneve 2 timer i fly, i Geneve 6 timer efter ankomst, meddelelse om at flyet til København var forsinket, vi måtte så have noget at spise priserne i Geneve er højere end i København, fik to gange pasta og et flutes med pålæg knap 500 kr drikkevarer 35 kr for et halvt papkrus med kaffe, alt for egen regning. Efter boarding fik vi at vide at flyet var yderligere forsinket og der ville gå 11/2 time inden start, vi ventede. Vel ankommet til København manglede vores bagage, den var i Geneve for vi skulle selv have hentet den og flyttet den til det nye fly, det spurgte vi om i Manchester og fik svaret at det gik automatisk, så hjem og lave en anmeldelse på vore to kufferter min søns der skulle til København og vores der skulle til Lolland. Den ene anmeldelse gik direkte igennem den anden krævede tre forsøg, telefon opringning og diskussioner før de fandt anmeldelsen (ALT skal ske online) kufferterne var tjekket ind med forskellige numre og adresser. to dage efter kom vores kuffert til min søn i København, hans kuffert var væk, nye telefonsamtaler, tre dage efter fandt man hans kuffert i Kastrup, men den kunne de ikke sende, for der var for langt til Lolland, man kunne ikke forklare at denn skulle til sønnens adresse i København for der havde de jo afleveret en kuffert. så denn eneste mulighed var at han selv afhentede kufferten i Kastrup hvor han skulle stå ved terminal 3, så ville de lukke ham ind i ankomst hallen og der kunne han så finde sin kuffert. Forespurgt om de kunne stille den ud til ham var svaret at det var ikke deres ansvar. At sønnen bliver trukket for en arbejdsdag er da bare ærgelig, erstatning nej, en gratis kop kaffe nej, høflighed nej, hjælpsomhed nej, intet at komme efter bare betal og hold kæft, som Statsministeren siger "Lev med det" vi flyver ALDRIG med det L.... mere, ikke fordi ting gik galt men fordi de er komplet ligeglade med passagererne, bare de betaler. Kunne jeg give nul stjerner så blev det det.
Kundeservice har de intet af
Som flyselskab er flest, er de heller ikke meget for at hjælpe kunderne. Jeg fik en flyvetur ombooket i februar og måtte vente et døgn i Hamburg, men kun booke en overnatning på deres regning. Skulle blot sende bilag og så kunne jeg få penge retur. Har det på skrift i en mail og har rykket for tilbagebetaling i flere måneder nu. Får enten ikke svar eller ender med at skulle tale med en indisk medarbejder der intet kan hjælpe med og henviser til formular online.
Vil ikke anbefale at rejse med dem.
vi har fløjet mange gange med…
vi har fløjet mange gange med easyjet,vi har aldrig haft problemer. i marts sendte jeg min 12årige søn og absolut ikke rejsevante mor til london ,det gik fint ,personalet hjalp med hvad de var i tvivl om . jeg synes ikke det er svært at gennemskue de forskellige typer bagage men vi er så heller ikke selv nogle af dem der slæber det hele med ind i kabinen,det eneste irritationsmoment vi har er nok egentlig de andre passageres omfangsrige håndbagage,men vi er nu fint tilfredse med easyjet..
har brugt 12000,00 kr på tur som blev…
har brugt 12000,00 kr på tur som blev aflyst, pengene ud af vinduet
Fik min kuffert smadret i Lufthavnen i…
Fik min kuffert smadret i Lufthavnen i Malaga.
Easyjet's ansatte var ligeglade og løj overfor os omkring måden vi skulle søge erstatning. Var nødsaget til at købe en ny kuffert i Lufthavnen. Ironisk nok fik jeg mere hjælp at to ansatte fra Ryanair!
Kommer aldrig til at bruge selskabet igen.
Fækalt- selskab, som lyver overfor deres kunder og fløjtende ligeglad.
Har ventet et år med anmeldelsen da jeg lovede dem at jeg ville gøre alt hva jeg kunne, for at advare potentielle ofre inden deres sommerferie.
Og modsat easyjet syntes jeg at man skal leve op til det man siger.
Billeder af kuffert ryger på Facebook.
Easyjet = shittyjet
Easyjet … hvordan beskriver man det bedst? I ca 5 timer talte jeg med dem, var på hold mm. De lagde på 2 gange og 2 gange var jeg på hold i mere end en time inden jag lagde på og forsøgte igen! Løgne om betaling til hotel, mad og drikke og booking på et nyt fly hvor man lige formåede at tage fejl af am og pm… hvilket gav 8 skønne timer i en lufthavn efter at vi forlod hotellet😳
Nu står jeg tilbage med kampen om at få tilbagebetalt og godtgjort mine udlæg og erstatning på 250€ pr/person som vi er berettiget til da turen er under 1500km og inden for EU…
Og vi ved stadig ikke hvorfor flyet blev aflyst🙄
Ligeglad med kunder
Mit fly fra Amsterdam til København blev aflyst i sidste øjeblik fordi det kom ind med for stor forsinkelse, det kunne jeg have forståelse for🙄.
Derefter blev det til virkelig dårlig service, de henviser kun til deres app, ingen mulighed for kontakt.
Jeg kunne vælge mellem 4 muligheder dagen efter, alle 4 med mellemlanding et sted i Europa.
Selvom jeg kunne se på momondo at der var direkte billetter begge dage, både med EasyJet og andre selskaber.
Appen tilbod heller ikke noget hotel eller noget forplejning.
Så udover en tabt arbejdsdag også 1500 kr i udgifter
Jeg kan bekræfte alle nedenstående…
Jeg kan bekræfte alle nedenstående anmeldelser. Kunne jeg give 0 stjerner så fik de 0 stjerner.
Der er intet easy over Easyjet. Vi har ifølge vores booking bagage med og vores bagage størrelser overholdt de mål der stod i booking.
Turen foregik med SAS fra cph-Venedig uden problemer. Så med Ryan air fra Venedig-Palermo uden problemer. Men da vi så skulle med Easyjet fra Palermo til Napoli ville de ikke lade os tage bagagen med om bord uden at vi betalte 92 EURO for noget vi havde betalt engang. Også den arrogance personalet udviser når de afkræver en pengene og ikke er til at tale fornuft med selvom man kunne fremvise dokumentation fra booking .... SKRÆMMENDE.
Jeg er rasende. Det er tyveri ved højlys dag. Det er håbløst at finde en mail adresse på deres hjemmeside hvor man kan beklage sig.
Hvad hvis det var et par unge mennesker der ikke havde pengene ... hvad skal de gøre i denne gidsel situation.
I Italien tjekkede jeg trustpilot via deres .com side og ikke den danske ... Det er endnu mere skræmmende at læse der... Det er helt vildt hvad de tillader sig overfor deres kunder.
REJS ALDRIG med easyjet .............
Skulle betaler 90€ for bagage på hjemrejse
Vi fløj til Paris onsdag med 2 HÅNDBAGEKUFFERTER, ingen problem og vi kommer igennem boarding.
Da vi så skal hjem fra Paris koster det 48€ pr. Håndbagekuffert. Vi får at vide at det er fordi størrelserne er anerledes end hjemme. Derudover skulle vi tjekke dem ind, da der ikke var “plads” på flyet.
Alle andre ombord havde håndbagagekufferter - de scammer en for penge!
Håndbagagebilletter
Havde købt håndbagagebilletter, men vær opmærksom: Der er to størrelser, og får man ikke den rigtige fra start af, bliver det meget dyrt ude i lufthavnen. Ikke muligt at ændre på ens bestilling, da 'Change luggage' bliver blokeret.
Det kan aldrig betale sig at ændre sin billet
At ændre en billet er dyrere end at købe en ny. Jeg ville ændre en billet, som jeg betalte 131 euro for. Der står i Easyjets betingelser, at det koster 49 euro at ændre en billet. Så skulle man jo tro, at jeg havde 131-49=82 euro i 'banken' at købe en ny billet for. Men sådan fungerer det ikke. Jeg fandt en billet til 38 euro....og skal så betale 53 euro, selvom billetten er langt billigere. Whats the point. Så kan jeg lige så godt købe en helt ny billet. Det er billigere. Mine 131 euro er på ingen måde i spil. Det vil sige, at man skulle kumne ændre billetten mod et gebyr er bare en formalitet. Det er ikke gældende.
Måtte betale 96 euro for at få vores…
Måtte betale 96 euro for at få vores bagage med flyet, havde ellers bestilt og betalt ca 700-800 kr pr cabine kuffert, men disse var blevet slettet fra systemet og de krævede ny betaling og nægtede at vi måtte tage dem som håndbagage. Var 2 timer forsinket med første fly hvilket medførte at vi ikke nåede flyet videre og 1;5 time forsinkelse med næste fly. Ingen service overhovedet... sidste gang jeg anvender EasyJet
Ugennemskueligt.
Jeg har betale 90 euro for baggage, som jeg havde betale for I forvejen. I lufthavnen virker det som en gidselsituation på grund af travlhed. og deres kundeservice kan ikke se fornuft uagtet, at der vedhæftes uomtvistelig bevis for at billetten viser noget andet end hvad de kan 'se' på deres PCer.
EASYJET udsender voucher som ikke virker
Easyjet har i dag sendt mig en mail. De oplyser, at jeg har en voucher på 900 kr. Jeg har nu i tre timer forsøgt at bruge denne voucher. Den virker ikke, og det er ikke muligt at skrive tilbage til EASYJET. Mage til bondefangeri
Booking på Easyjets hjemmeside er håbløst dårlig.
Booking på Easyjets hjemmeside er noget af et lotteri. I dag gik min bestilling igennem indtil jeg skulle bekræfte bestillingen og betale: "beklager, noget gik galt. Prøv igen". Tre gange på både PC og Tablet.
Det er sket før, så jeg prøvede igen en time senere. Denne gang: "access denied on this server" et par gange.
Det er bare ikke i orden. Det må blive et andet flyselskab.
Værste oplevelse
Værste oplevelse. ALDRIG fly med det her selskab, personalet er sure og egoistiske. Flyver aldrig med dem igen.
Easyjet canceled our holiday last year
Easyjet canceled our holiday last year, cant get our money back.
Service udover det sædvanlige.
Service udover det sædvanlige.
Vi rejste ud med vores håndbagage, som opfyldte de mål, som Easyjet kræver for at medtage bagagen gratis.
På hjemrejsen blev vi opkrævet betaling for den samme håndbagage, der stadig opfyldte størrelseskravene, med argumentet om, at det ikke var en rygsæk vi medbragte, men en lille kuffert.
Vi bliver nok nødt til fremover at takke nej til den form for service, som Easyjet er i stand til at tilbyde.
BENYT ALDRIG DETTE FIRMA.
BENYT ALDRIG DETTE FIRMA.. Vi skulle hele familien til England og se fodbold. Da kampen desværre blev flyttet til anden dato skulle vi ombooke flybilletter fra EasyJet. Vi talte med dem og fulgte deres anvisning på deres hjemmeside. Vi så priserne på nye billetter både ud og hjem. Desværre kunne man kun ændre én rejse af gangen. Så vi startede med turen den ene vej. I det sekund vi trykket book, ændrede den anden billets pris sig til det dobbelte. Det havde nu været bedre at smide de gamle billetter ud og starte forfra, istedet for at ombooke vores billetter.. Men nu var vi fanget i deres svindel og humbuk. Vi kontakte kunde"service" vedr. dette. Det var som at tale med en dum dør hvis eneste job det var, at afvise, afvise, afvise og afvise... INGEN service... Sikket et fuskerfirma...Find nogle andre at rejse med - ALT er bedre.. Alternativt, så tag cyklen !!