easyJet Anmeldelser

78.336
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det er billigt. Det fungerer. Det er venligt personale. Deres afgangshal i Milano er super. Deres app er suveræn. Minus = Sæderne er hårde og af en type der ikke transporterer varme væk. Temperaturen... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

vi har fløjet mange gange med easyjet,vi har aldrig haft problemer. i marts sendte jeg min 12årige søn og absolut ikke rejsevante mor til london ,det gik fint ,personalet hjalp med hvad de var i tvivl... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Flyver regelmæssigt fra cph til Manchester med EasyJet. Super nemt og ligetil. Har endnu ikke oplevet problemer eller forsinkelser. Fine rene og nydelige fly. Bevares der er ikke så meget plads, men p... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

⭐ 0 stjerner. Vores fly fra Berlin til København blev aflyst den 17. juli. Det mest frustrerende har været EasyJets håndtering bagefter. Vi er blevet sendt rundt mellem flere forskellige formular... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Flyselskab
  2. Flybilletsøgemaskine

Skrevet af virksomheden

Explore Europe with easyJet and enjoy easy and affordable travel. Book cheap flights online, get inspired for your next trip and check out our partner sites for great value extras. Get out there.

Kontaktoplysninger

• easyJet Airline Company Limited, Hangar 89, London Luton Airport, LU2 9PF, Luton, Storbritannien

• www.easyjet.com

Middel

TrustScore 3.5 ud af 5

78 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(78.336)

31.736 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

easyJet dårlig oplevelser

easyJet dårlig oplevelse

Tilrette vedkommende

Mine veninder og jeg skulle på en dejlig rejse, troede vi. Dog blev det fuldstændig smadret da vi valgte at flyve med easyJet. Vi var forarget over at finde ud af at selskabet lyver på hjemmesiden, har aflyste fly og forsinkelser uden advarsler og endda alt sammen på en eneste rejse. D. 13 oktober 2025 blev vores fly først 30 min forsinket uden advarsel og bagefter blev vores kufferter der var 1 cm for lang (fordi hjulene åbenbart tæller med) taget for at være for store. På hjemmesiden stod der at bøden kostede 48 euro i lufthavnen men endte med at være næsten det dobbelte. På vej hjem fra vores rejse bliver flyet pludselig aflyst uden forklaring af årsag, så står tre unge piger strandet i Berlin midt om natten. Det næste fly de tilbyder er 24 timer efter at vi landede i lufthavnen, derfor så vi ikke dette som en mulighed da vi er studerende der skal i skole samme morgen. Vi valgte derfor at tage en Flixbus som vi knap nåede da flyet blev forsinket endnu en gang, denne gang med en hel time. Vi troede det var et billigt alternativ til så mange andre flyselskaber, men de var pengesultne kapitalister der rager ind af naive studerendes penge. Jeg vil ALDRIG rejse med dem igen og vil aldrig anbefale det til andre…. Hvis jeg kunne give nul stjerner havde der været ingen tvivl...

13. oktober 2025

Dear Bodil Thomassen,

Thank you for your feedback.

We are truly sorry to hear about the issues you faced during your journey. From unexpected delays and baggage charges to the flight cancellation and lack of support, we understand how frustrating and disappointing this must have been.

This is not the level of service we aim to provide, and we appreciate you bringing these concerns to our attention. If you are willing, please send your booking reference number and more details to TrustpilotReviews@easyJet.com, and we will do our best to investigate and follow up with you directly.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ringeste oplevelse og kundeservice ikke…

Ringeste oplevelse og kundeservice ikke eksisterende. Rejs aldrig med dem.

19. oktober 2025

Kære Anne,

Tak for din feedback. Jeg er virkelig ked af at høre om aflysningen af din flyrejse og den manglende kommunikation, du har oplevet.
Venligst send din anmeldelse samt yderligere oplysninger, herunder dit bookingnummer, til vores team på TrustpilotReviews@easyJet.com. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Venlig hilsen,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hold bags in booking* **** pas på med…

Hold bags in booking* **** pas på med denne del.

Hvis man ikke checker bagagen ind så skal man betale 58 euro pr taske. Selvom jeg allerede har betalt for taskerne ved bookingen.

Det bundfangeri på højeste plan.

Jeg har på forhånd købt 15 kg x 2 og fordi jeg så der stod Hold bags in booking opfattede jeg at det var en normal cabin taske. Men da jeg møder personalet opkrævede de dem ikke som Cabin taske så skulle jeg betale for dem som Cabin eftersom de ikke var checket ind.

Jeg har rejst med easyJet mange gange men aldrig fået denne form behandling og jeg så andre få samme behandling og det sidste gang jeg rejser med dem.

12. oktober 2025

Dear Bilal,

Thank you for your feedback on Trustpilot.

We are sorry to hear about the confusion regarding your hold baggage and the additional charges at the airport. This is certainly not the experience we aim to provide, especially for our frequent travelers.

To help us investigate and assist you further, please send a copy of your review along with your booking reference to TrustpilotReviews@easyJet.com.

We appreciate your time and hope to resolve this matter promptly.

I søndags den 5

I søndags den 5. oktober skulle jeg rejse hjem fra Bristol med EasyJet, min værste oplevelse med et flyselskab ever. Vores fly blev aflyst efter vi havde siddet og ventet en time ekstra i lufthavnen for derefter at blive kaldt til gaten hvor vi venter yderligere en time indtil vi får lov til at boarde. Da vi så er boardet for vi at vide at kaptajnen ikke er kommet og de prøver at finde en ny. Efter en 1/2 time for vi at vide at kaptajnen ikke kommer og de ikke har nogen til at flyve flyet, så vi kan ikke komme hjem til København. Vi har en søn derhjemme som ventet på os, han er 11 år, så vi måtte kl. 22.30 dansk tid ringe hjem og høre om han måtte sove ved vores nabo, da vi ikke havde andre muligheder. Derefter var der ingen hjælp fra EasyJet, vi måtte selv finde transport hjem til København. Så vi måtte booke bus fra Bristol busterminal for at komme til Heathrow Airport, hvor vi kunne booke et flyv hjem, dette kostet os kr. 9.000,- + de flybilletter vi allerede havde betalt for igennem EasyJet. Vi tog fra Bristol lufthavn kl. 23.30 engelsk tid og var hjemme næste dag kl. 12.00 dansk tid, det er fuldstændig uacceptabelt og jeg er så vred og skuffet over den dårlige oplevelse og behandling vi har fået af EasyJet, jeg vil aldrig nogensinde anbefale EasyJet til nogen, værste flyselskab ever.

Dear Elsebeth,

Thank you for taking the time to share your experience with us.

We are truly sorry to hear about the disruption to your travel plans and the inconvenience this caused you and your family.

To help us investigate this matter further and ensure it’s properly addressed, we kindly ask that you forward your review along with your booking reference to TrustpilotReviews@easyJet.com.

We appreciate your patience and the opportunity to look into this.

NotSoEasyJet.com

Fly annulleret da piloten ikke kom frem. Så nu skal vi finde hotel og først komme i morgen.
Det kunne være de skulle ændre navn til NotSoEasyJet.com

Dear Søren,

Thank you for your review. We are very sorry to hear that your flight was cancelled due to the pilot not arriving, and that you had to make last-minute arrangements for accommodation and travel. We understand how disruptive and stressful this must have been. If you would like us to look into your case further, please feel free to email us at TrustpilotReviews@easyJet.com. When you get in touch, please describe your experience and include your booking reference so we can investigate and assist you appropriately.

We hope to hear from you.

Penny

Svindlere

Svindlere! Købte billetter fra Nice til København med mellemlanding i Berlin direkte på EasyJets hjemmeside. Første fly (Nice-Berlin) er nu blevet aflyst, og Easyjet tilbyder mig kun kompensation for dét fly. Står derfor nu med fire ubrugelige billetter fra Berlin til København. Tak for L-O-R-T.

Dear Adam,

Thank you for sharing your experience.

We are sorry to hear about the inconvenience caused by the flight cancellation and the impact it had on your travel plans.

To help us look into this further, please send a copy of your review along with your booking reference to TrustpilotReviews@easyJet.com.

Our team will be happy to assist you.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Skulle ha haft 0 stjerner…

Havde man kunne give 0 stjerner havde de fået det..!
Mest elendige selskab skal man lede læge efter..!
BRUG ALT ANDET..!!
Ingen retur ret..! ingen kundeservice..!
Ingen hjælp..
Skulle rejse i slut Dec.
Har en kone der er blevet meget syg så kan ikke komme afsted..
Ingen problemer med hotel, Kan ikke få NOGET RETUR for flybilletter hverken for dem eller Ryan Air..!!
Så knap 21.000 op i røg..
Tak for lo.., og glædelig jul..

17. september 2025

Dear Simon,

Thank you for sharing your experience.

We are truly sorry to hear about the situation and understand how upsetting it must have been, especially given your circumstances.

We appreciate you taking the time to let us know.

If you are willing, please send your booking reference number to TrustpilotReviews@easyJet.com, and we will do our best to investigate and follow up with you directly.

ToughJet

Opdatering:
Har indtil nu modtaget 3 mails fra easy-jet support hvor de stort set gentager denne smøre: Could you kindly provide further details regarding your complaint. This will allow us to conduct a thorough review and ensure we address your concerns appropriately.

Da forløbet er fuldt oplyst, opfatter jeg det som en måde at "køre mig træt på" - og det er lykkedes!

ToughJet
Skulle hjem fra Geneva til København d. 12/08/2024. Flyet blev aflyst mindre end to timer før afgang pga "tekniske problemer". Næste mulige hjemrejse i appen var torsdag d. 14/08/2024. I den telefoniske support påstod medarbejderen, at hun ikke havde adgang til internet! Så en tur på to timer blev pludselig til en tur på flere døgn.
Vi bestilte og måtte lægge ud for hjemturen med Air France over Paris og tilbragte mange timers venten i Geneva lufthavn.
Easy når alt går godt - tough og ingen hjælp at hente, når der er problemer!

12. august 2025

Dear Christina,

Thank you for sharing your experience.

I am truly sorry to hear about the last-minute cancellation of your flight and the lack of support you received both at the airport and through our phone service.

We understand how frustrating and disruptive this must have been, especially when alternative options were limited.

To help us investigate and follow up with you directly, please send your booking reference to TrustpilotReviews@easyJet.com. We will do our best to review your case and provide further support.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kunden kommer sidst: Ingen hjælp, tænker kun på profit – utroligt dårlig oplevelse

Kort fortalt: de tænker KUN på penge, ingen subjektiv og menneskelig adfærd, sikrer sig at kunderne IKKE kommer tilbage NOGENSINDE. Utrolig dårlig og unfair oplevelse. Jeg skulle fra Portugal (Faro Lufthavn) til København med en mellemlanding i Bristol Lufthavn. Første fly gik fint med en lille forsinkelse. Så skulle vi efter planen vente omkring ni timer i Bristol (9-18), hvilket vi var forberedte på. Så blev vores fly mere og mere forsinket, så klokken blev 21. Dér blev det meddelt, at flyet var aflyst. Alle var GODT trætte og også bekymrede. Der kom nogle fra EasyJet og sagde, at man kun kunne få hjælp, hvis man havde bestilt med EasyJet Holidays, og det havde vi ikke (vi bestilte bare en normal billet). Så de gjorde ikke en skid andet end at give os et ubrugeligt stykke papir, hvor der stod præcis det samme som på deres hjemmeside, i forhold til hvad man gør i en sådan situation. Det var en søndag aften og det næste EasyJet fly gik først om tirsdagen. Vi ville tale med dem, og fik af vide, at vi skulle finde en af deres supervisors, men de viste sig at været taget hjem, så vi talte med en fra et andet flyselskab. Da vi så ville booke en billet til om tirsdagen, var den allerede udsolgt. Jeg skulle rejse om onsdagen med min familie, og det næste EasyJet fly igen gik først om torsdagen. Derfor blev vores nødløsning, efter deres arrogante og uhjælpsomme personale overdrog os (en 17-årig, 18-årig og 20-årig gut) til os selv, at overnatte på et hotel og tage en MEGET dyr SAS billet hjem dagen efter. Aflysningen skyldtes forhold, de ikke selv kunne gøre noget ved, og derfor vælger de bare med 0% moralsk medfølelse at give os minimum i erstatning, hvilket var enten refund af den aflyste billet + dække hotel og mad og drikke eller dække SAS billetten og bustransport osv. Men vi vidste jo ikke, at man kun kunne få én af delene, da det ikke stod klar nogle steder, så valgte at få refund. Det vil sige, at vi fik 1500 DKK dækket, men kunne i stedet få 2600 dækket, hvis vi tog den anden beslutning. Og det kunne man åbenbart ikke fortryde. Og den 250€ kompensation de havde lovet ifølge deres hjemmeside, blev også skrottet pga. deres politik med, at det var ydre flyforhold der forårsagede aflysningen. Så kort fortalt: de tænker KUN på penge, ingen subjektiv og menneskelig adfærd, sikrer sig at kunderne IKKE kommer tilbage NOGENSINDE. Utrolig dårlig og unfair oplevelse.

20. juli 2025

Kære Erik,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse. Vi forstår, hvor frustrerende og udmattende situationen må have været, og vi beklager, at du ikke fik den støtte, du havde brug for.

Jeg vil meget gerne høre mere om, hvad der skete, så vi kan se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig og samtidig lære af din oplevelse for at forbedre vores service fremadrettet. Hvis du har lyst, må du meget gerne sende din anmeldelse samt yderligere oplysninger, herunder dit bookingnummer, til vores team på TrustpilotReviews@easyJet.com. Vi vil meget gerne høre fra dig.

De bedste hilsner,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Efter aflysning står man selv med regningen

Mit fly EZY1540 (CPH–GVA, 12. august 2025) blev aflyst. Jeg fik kun tilbudt helt ubrugelige alternativer (samme dag kl. 11:30, som var umuligt at nå, eller først dagen efter, hvilket ikke passede til mine planer). I deres portal havde jeg reelt kun ét valg: refund.
Fordi jeg trykkede “refund”, nægter EasyJet nu at dække mine nødvendige ekstraudgifter til en ny (dyrere) billet, som jeg måtte købe selv for at komme frem.

Meget dårlig service, ingen reel hjælp i en presset situation – og jeg vil kraftigt fraråde andre at booke hos EasyJet. Når noget går galt, står du alene med regningen.

Jeg går derfor videre med sagen til Trafikstyrelsen og de relevante EU-myndigheder.

23. august 2025

Kære Værdsatte Kunde,

Tak for din feedback vedrørende flyvning EZY1540 (CPH–GVA) den 12. august 2025.

Vi er meget kede af at høre om den ulejlighed, som aflysningen og de begrænsede muligheder for ombooking har forårsaget.

For at hjælpe os med at undersøge din sag nærmere, beder vi dig venligst sende en kopi af din anmeldelse sammen med din bookingreference til TrustpilotReviews@easyJet.com. Dette vil give vores team mulighed for at se nærmere på sagen og svare passende.

Vi værdsætter din tid og håber at kunne løse problemet så hurtigt som muligt.

Anmeldelse vedr biludlejning

Anmeldelse vedr. biludlejning via EasyJet / CarTrawler / Centauro
Bookingref: PT216381610
Min kæreste Jacob Poulsen og jeg bestilte flybilletter til Madeira gennem EasyJet, som anbefalede en biludlejningspartner – Centauro – via CarTrawler. Vi valgte at stole på, at dette var et troværdigt og professionelt bureau. Det viste sig desværre at være en stor fejltagelse.
Det blev oplyst, at vi ville blive mødt i lufthavnen af en repræsentant med et skilt – dette skete aldrig. I stedet måtte vi tage en taxa til Centauros afhentningssted. Her opstod problemerne for alvor: Da bilen var booket i mit navn, men det var min kæreste Jacob, der skulle køre bilen, nægtede Centauro at udlevere bilen – på trods af, at han naturligvis havde både gyldigt kørekort og pas med.
Vi kontaktede CarTrawler, som i første omgang var meget imødekommende og forsikrede os om, at det kunne løses ved at sende en opdatering til Centauro. Da vi vendte tilbage til udlejningsstedet, blev vi mødt med ren afvisning og besked om, at CarTrawler "snyder og bondefanger turister", og at de ikke accepterede ændringer i kontrakten. Vi forsøgte igen at kontakte CarTrawler, som nu havde skiftet holdning og sagde, at der intet kunne gøres – vi havde mistet både bilen og de penge, vi havde betalt, inkl. forsikringen.
Det er dybt frustrerende og uacceptabelt, at man kan miste hele beløbet for en bil, der aldrig blev udleveret, når man optræder i god tro og forsøger at følge procedurerne. Min kæreste fremviste sit kørekort og var klar til at køre bilen. Vi stod magtesløse i et fremmed land og kunne ikke gennemføre de planlagte aktiviteter på øen – aktiviteter, vi havde sparet op til i flere år. Vores ferie blev reelt ødelagt.
Dagen efter fik vi oplyst af CarTrawler, at hvis vi havde kontaktet dem inden for 12 timer, kunne de have hjulpet os. Denne information fik vi desværre aldrig – hverken ved booking eller i den kaotiske kontakt med deres kundeservice.
Alt i alt har dette været en ekstremt dårlig oplevelse, som vi ikke ønsker, andre skal gennemgå. Vi vil på det kraftigste fraråde at benytte EasyJet, CarTrawler eller Centauro til biludlejning.
Vi anmoder om fuld kompensation for den bil, vi aldrig modtog, inkl. forsikring, samt en officiel undskyldning for den mangelfulde og uprofessionelle håndtering.
Med venlig hilsen
Line Poulsen

16. juli 2025

Dear Line Poulsen,

Thank you for taking the time to share your experience, and please accept our sincere apologies for the distress and inconvenience you encountered during your trip.

We are truly sorry to hear about the difficulties you faced with your car rental through Centauro via CarTrawler. Your account highlights a situation that clearly fell short of the standards we expect from our partners, and we understand how upsetting and disruptive this must have been, especially during a long-awaited holiday.

While EasyJet facilitates car rental bookings through third-party providers, we take customer feedback seriously and will ensure your concerns are shared with CarTrawler and Centauro for further review. We understand your request for full compensation and an official apology, and we encourage you to continue working directly with CarTrawler’s customer service team, who are best placed to handle claims related to rental agreements and payments.

We deeply regret that this experience has left such a negative impression and disrupted your travel plans. Your feedback is invaluable in helping us improve the services we offer through our partners, and we hope you’ll accept our sincere apologies for the inconvenience caused.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Har aldrig oplevet et flyselskab der…

Har aldrig oplevet et flyselskab der ofte er så forsinket som easyjet. Det er helt vildt. De sidste 5 gange jeg har fløjet med dem, har 4 afgange været forsinket. Igår fra Manchester til København, fik jeg besked kl. 17:15, at det planlagte 18:45 fly er forsinket 1 time. (ikke overraskende) kl. 18:15 ryger der en "last call" ud via højtalerne og vi (sammen med andre passagerer der skulle med samme fly) må forlade vores mad vi lige har købt på en restaurant i lufthavnen. Dejlig spild af penge... 88 pund. Herefter sidder vi i 45 min. ved gaten og venter på.... ja, hvad fa... ved jeg. Det selskab er bare under al kritik, altid forsinket og man skal altid diskutere kuffertstørrelse med dem ved gaten. En gang havde jeg taget et billede af at min kuffert kunne være i størrelsesguiden ude i check-in terminalen, men ude ved gaten var der pludselig ikke plads? Meget modvilligt og efter laaaang diskussion, måtte den arrogante easyjet medarbejder erkende han ikke kunne vinde den sag. Bruger aldrig det flyselskab igen.

10. august 2025

Kære Henrik Jensen,

Tak for at dele din oplevelse. Jeg er meget ked af at høre om den ulejlighed og frustration, du har oplevet. Vi forstår, hvor vigtigt det er med respektfuld og hjælpsom service, og det er skuffende at høre, at vi ikke levede op til den standard.

Modtag venligst vores oprigtige undskyldning for den måde, du blev behandlet på.

Med venlig hilsen,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Simpelthen det mest uduelige flyselskab…

Simpelthen det mest uduelige flyselskab der eksisterer.. Jeg er tvangsindlagt til at flyve med dem, da de er eneste direkte forbindelse mellem CPH og Bristol.. Den tur har jeg efterhånden taget 15-20 gange t/r, og jeg tror aldrig de er formået at lette til den annoncerede tid endnu..

Elendigt fra ende til anden.

4. august 2025

Dear Nicholas,

Thank you for sharing your feedback. I’m really sorry to hear about the repeated delays on your flights between Copenhagen and Bristol. We understand how frustrating it is when flights don’t depart as scheduled, especially when it happens consistently.

Your experience is important to us, and we’re committed to improving reliability across our network. I’ll make sure your comments are passed on to the relevant teams for review. If you’d like us to look into a specific journey or share more details, please feel free to contact us at TrustpilotReviews@easyJet.com with your booking reference.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fin tur til London alt var super til…

Fin tur til London alt var super til prisen

12. juni 2025

Dear Valued Customer

Thank you so much for your lovely feedback! I'm really glad to hear you had a great trip to London and felt everything was excellent for the price. We always aim to offer value and a smooth travel experience, so it’s wonderful to know we delivered on that.

We hope to welcome you on board again soon!

Forsinket fly

Forsinket fly. Helt forfærdelig dårlig information. Kan ikke anbefales.

20. juli 2025

Kære Alma,

Tak for at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre om forsinkelsen og den manglende klare kommunikation under din rejse. Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, og beklager, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Din feedback er vigtig for os og vil blive delt med de relevante teams for at hjælpe med at forbedre kvaliteten af vores service og kommunikation. Vi er engagerede i at gøre hver rejse mere smidig og pålidelig for vores passagerer.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alt var som det skulle være til prisen

Alt var som det skulle være til prisen. Jeg flyver gerne med dem igen

14. juli 2025

Kære Anja,

Tak for din venlige anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at din oplevelse levede op til dine forventninger, og at du gerne vil flyve med os igen.

Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord igen i fremtiden.

God oplevelse

Pris og kvalitet / service hænger sammen, men det var en god oplevelse - både køb, hyppig kommunikation om rejsen og gennemførelse. Der var ingen store ændringer eller forsinkelser.

20. april 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Snydt for refusion ved aflysning

Har ikke fået refunderet penge for udgifter i forbindelse med aflysning af fly fra Paris til Nice for et år siden. Har været over 10 gange i kontakt med den, men det virker som om de er ligeglade selvom de har erkendt mit krav.

17. april 2025
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.