Havde en 7-8 år gammel model af deres låse som begyndte at opføre sig underligt. Efter kort snak tilbød de at komme og hjælpe, og dukkede op få timer senere og fik det fixet.
Har købet en touch pro kodelås, online modul og gateway. Låsen virker godt. Rækkevidde mellem lås og gateway er ekstrem dårlig. Vejledning til lås og gateway er mangelfuld og flere steder direkte... Se mere
Lidt svært at finde frem til firmaet, men det lykkedes Mine elektroniske låse af ældre dato, svigtede og der skulle bruges nye reservedele. Firmaet ydede en god service ved at guide mig frem til de... Se mere
3,5 stjerne herfra. Jeg har haft 3 Easy2Acces låse. De to har siddet på erhverv, derfor er den første skiftet grundet slid, hvilket er helt fair - 5 stjerner på dem. Nr 3, som sidder på privatbol... Se mere
Slotsgade 63, 3400, Hillerød, Danmark
- kontaktdk@easyaccess.com
- www.e2a.net
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Meget flot service!!
Vi købte for nogle måneder siden 2 stk kodelåse til afløsning for at par fingeraftrykslåse fra Birkegården.
Vi henvendte os til Dennis og havde en god snak på telefonen.
Vi fik handlet to låse og fik dem sendt frem. Vi valgte selv at montere låsene, hvilket som udgangspunkt er relativt overskueligt.
Men desvære begik vi under montagen en stor fejl. Da vi skruede låsen på døren, fik vi en ledning i klemme, hvilket medførte, at vi stod med en defekt lås.
Her skal lyde en stor tak Dennis, for at tilbyde at skifte ledningen og dermed udbedre fejlen U/B og igen fremsende låsen i fejlfri stand til hurtig genmontering.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Easy2Access og Dennis ved køb af nye låse.
Vi har været yderst tilfreds og håber vores produkt fortsat vil leve op til fine service vi har modtaget.
Jeg har købt to kodelåse hos …Easy2Access
Jeg har købt to kodelåse hos Easy2Access, og må sige at jeg har fået en fantastisk service. Jeg har selv monteret dem efter meget kyndig vejledning fra personalet. Produktet lever til fulde op til mine forventninger om en nøglefri hverdag. Og det passer nemt på min trepunktslås på dørene.
Super service og super produkter
Sådan.... :-)
Har købt 4 kodelåse hos Easy2Access som virkeligt kan anbefales til andre husejere. Fungerer super smart og er virkeligt nemme at montere og bruge.
Havde brug for support hos leverandøren til nogle opdateringer og de kan servicere deres kunder til fingerspidserne, så vil klart anbefale dem og deres produkt.
Sådan skal det gøres når man gerne vil holde på kunderne.
Perfekt service
Jeg havde problemer med en lås, og fik perfekt rådgivning over telefon.
Kjeld Jægerfeldt
Super gode låse!
Vi købte 3 låse fra Easy2Access for 1 år siden. 2 fingeraftrykslåse til hovedør og entre. Vi fik også sat en kodelås på terrassedøren. Alt har virket som lovet og servicen har været helt i top. Vi kunne slet ikke forstille os en hverdag uden disse låse. Så skønt at være fri for nøgler. Kan kun varmt anbefale disse produkter til alle.
Lene Jørgensen
Fremragende service
Har handlet flere gange hos Easy2Access og har altid oplevet stor imødekommenhed, meget høj service og stor professionalisme. Kan helt klart anbefales.
Velfungerende produkter og god service
Har nu haft låsen igennem 1 år ca. Vi er stadig yderst tilfredse og glade for dette produkt. En af vores støreste glæder er, at jeg aldrig skal bekymre mig om at smække mig selv ude igen af vores lejlighed, samt at vi til tider udlejer vores lejlighed gennem Airbnb. Dermed slipper vi for udveksling af nøgler mv. da vi blot kan give en kode samt ændre koden på låsen nemt og hurtigt via E2A funktionelle app. Varm anbefaling herfra
Rigtig god service!
Ved køb af et nyt hus havde de tidligere ejere skiftet alle låse ud med låsen LP-905 som er en kodelås. Manualen var lidt besværlig så ved at søge på nettet fandt jeg easy2Access.
Gav dem et opkald og håbede på de kunne hjælpe. En rar og veltalende herre tog telefonen og forklarede mig hvad jeg evt kunne gøre på en hurtig og forståelig måde. Det kalder jeg service og derfor giver jeg dem 5 stjerner for de hjalp mig med mit problem og sagde. Ring endelig hvis der skulle komme flere spørgsmål :)
Fantastik produkt og service.
Fantastik produkt og service.
God service fra tekniker - selvom jeg selv monterede låsen.
De ruster indenfor 1 år
Jeg har 3 easy2access låse, og de er alle rustne, nogle indenfor 6 mdr. hvilket betød udskiftning, med laaanng ventetid og måtte rykke igen og igen og igen. Dem de skiftede til, rustede også indenfor 1 år, selvom de siger, at det er en ny og bedre sending. Nu har jeg reklameret igen med det andet hold låse, men har intet hørt fra dem i ca. ½ år, selvom jeg har rykket for svar sidste år. Låsene lever absolut ikke op til det danske vejr, ifølge vores erfaringer.
Ved første henvendelse prøvede de at spise mig af med, at jeg jo boede tæt på havet, hvilket ikke er sandt. Jeg bor 18 km fra havet og inde midt i en by. Jeg har selv sommerhus 500 m fra havet og kender til disse forhold.
Jeg har passet mine med olie 1x pr. md., men ligelidt holder de. Min erfaring er, at de ikke er egnet til det danske klima. Et tal i tastaturet virker ikke, og de to jeg har med fingertouch, virker heller ikke mere indenfor 2 år.

Besvarelse fra Easy2Access
Super service- Fik hjælp ved problemer!
Købte G2 dørlås hos lokal låsesmed i Odense. Montering mv ingen problem. Desværre virkede den ikke i frostvejr.(Nøgle virkede)
Lokal låsesmed var ligeglad, ingen hjælp at hente.
Ringede til Easy2Access der stillede op fra Hillerød og tjekkede alt, kunne ikke finde problem. (dvs min montering var også godkendt :-) )
Ved næste frostvejr problemer igen, ringede igen og straks blev der tilbudt en ny lås U/B. Skiftet på 20 min og virker fint nu.
Som altid , er det - når der er problemer, man finder ud af hvilket firma/produkt man har handlet med !
Seriøs og kundeorienteret service, det er simpelhen bare klasse !
Hurtig hjælp
Havde lidt problemer med hvordan jeg ændrer masterkoden til min lås. Kontaktede Easy2Access som var både hurtige og venlige mht at fortælle mig hvad jeg skulle gøre.
En god oplevelse
Jeg havde haft en hektisk morgen og skulle låse min hoveddør, da jeg var på vej til arbejde. Låsen vil ikke låse. Ringer på slaget 8 til Easy2Access og for en enkel og hurtig service. Det gør jo bare ens dag fantastisk. Det at man yder en venlig og god service overfor, som kunde, hvor Easy2Access har overtaget det firma jeg købte min lås af for 9 år siden, er noget man vil huske i fremtiden. Tak for det. Venligst Daniella Rothschild.
Super Easy 2 Access
Super service og et godt produkt (Easy903G2).
Nem at installere og et pænt produkt til en fornuftig pris.
Kigger helt sikkert ind med jævne mellemrum og tjekker produkterne. :)
Ricon
Super lækker lås
Vi har er rigtig glade for låsen. Den er super praktisk og det er så dejligt at man kan tage ud og løbe, uden at skulle have en nøgle med. Vores dreng kan tage ud og spille fodbold uden at skulle have en nøgle med, det er så dejligt.
God service.
Lidt svært at finde frem til firmaet, men det lykkedes
Mine elektroniske låse af ældre dato, svigtede og der skulle bruges nye reservedele. Firmaet ydede en god service ved at guide mig frem til de rigtige. Jeg skiftede dem selv, hvilket voldte end del problemer, men også under denne process fik jeg god og kompetent rådgivning.
God anbefaling.
Udskiftning af motor og gear
Ringede igår kl 13 og fortalte om en 903G2 kodelås, der ikke ville låse op.
E2A forstod problemet og afsendte en ny motor med gear uden beregning (på garantien).
Jeg kunne bare ringe, når jeg var klar til at skifte motoren, så kunne jeg blive guidet igennem. Men det hele gav sig selv, når man først kom igang med at skille ad, så nu 24 timer senere er låsen fikset.
Det er da god service
Super lækre produkter, og perfekt betjening
Fin service, lækre produkter, kompetent betjening og gode priser. Alt i alt en super positiv oplevelse.

Besvarelse fra Easy2Access
Fantastisk produkt - god service!
Skønt ikke at bekymre sig om nøgler. Børnene kan altid komme ind. Man kan lave særlige koder til bedsteforældre, venner, rengøring, barnepige, håndværkere, etc. Fed feature at man kan dobbelt låse døren ved ferier, så man ikke engang kan komme indefra ud, hvis man aktiverer ferielåsen.

Fin service på garantien
Det var lidt svært at finde kontaktoplysninger på virksomheden, da den ikke kom frem via de sædvanlige søgeværktøjer, men ellers var alt perfekt.