Havde en 7-8 år gammel model af deres låse som begyndte at opføre sig underligt. Efter kort snak tilbød de at komme og hjælpe, og dukkede op få timer senere og fik det fixet.

Har købet en touch pro kodelås, online modul og gateway. Låsen virker godt. Rækkevidde mellem lås og gateway er ekstrem dårlig. Vejledning til lås og gateway er mangelfuld og flere steder direkte... Se mere

Lidt svært at finde frem til firmaet, men det lykkedes Mine elektroniske låse af ældre dato, svigtede og der skulle bruges nye reservedele. Firmaet ydede en god service ved at guide mig frem til de... Se mere

3,5 stjerne herfra. Jeg har haft 3 Easy2Acces låse. De to har siddet på erhverv, derfor er den første skiftet grundet slid, hvilket er helt fair - 5 stjerner på dem. Nr 3, som sidder på privatbol... Se mere

3,3

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Model 903, G2

Købte en model 903, G2 på tilbud i Jem og Fix og installerede den selv. Selv for en erfaren gør-det-selv’er var det ikke en nem sag, så stol ikke nødvendigvis på, at det klares på en halv time. Det afhænger nok også af den dør, låsen skal monteres på. Manualen er ikke den mest pædagogiske, jeg har set. Den er vist skrevet af en tekniker og er ikke fyldestgørende (jeg ser helt bort fra de sproglige fejl). Til gengæld fungerer deres kundeservice glimrende, og låsen fungerer, som den skal. Vi ender samlet på 4 stjerner.

9. marts 2023

Låsen låser sig selv op!

Vi har 2 låse og har generelt set været glade for nemheden i at bruge kodelås.
Den ene begyndte dog efter nogle år at låse sig selv op. Grundet alvorlig sygdom tog vi batterierne ud og kiggede ikke mere på det. Vi havde andet at tænke på.
Nu er vi ved at være på den anden side, og har flere gange sat batterier i. Det holder typisk 1-3 dage så begynder låsen at stå og køre - låser op, låser i. Kører non-stop.
Låsen giver adgang til garage og hus, og en ven, som skulle låne vores bil kom pludselig og sagde, om vi var klar over døren ikke var låst! Så når batterierne er ude, kan man ikke forvente døren er låst heller.
Vi har haft fin kommunikation med kundeservice, som foreslog fugt kunne være problemet.
Vi har haft låsen inde til "tørring" en uge - den ser iøvrigt fin ud. Ingen skader, tegn på fugt el lign. Ej heller på døren, og låsen er beskyttet under udhæng i en ny dør og sat i af en låsesmed.
Låsen er sat i igen inkl ekstra silicone fuge efter anbefaling fra kundeservice.
Desværre gik der kun 1 døgn og den kørte af sig selv igen. ØV.
Kundeservice har ikke andre forslag.
Men bekymrende er det da, at have investeret i en lås, som kan blive defekt på en måde, så den låser sig selv op og dermed giver adgang for fremmede.

11. februar 2023

Varm anbefaling

Varm anbefaling - jeg har mange af låsene installeret i 4 huse, de få gange hvor jeg har haft et problem, er man altid klar til at hjælpe. Jeg har aldrig fået så ekstrem god service nogen andre steder.

8. februar 2023

Super god service

Super god service
Jeg havde et lille problem med min lås som blinkede underligt. Jeg kontaktede firmaet der med det samme sendte en ny lås og en returlabel så jeg kunne sende den defekte lås.
Nu er reklamationen ordnet og jeg jeg takker for den hurtige og gode service.
mvh
Ole Hansen

26. januar 2023

Godt produkt, og god kundeservice fra E2A

Vi har haft flere af deres kodelås i 6-7 år som vi har været glade for, og stadigvæk virker upåklageligt.
Endelig har vi en lås i vores ny hus der melder fejl efter 9 mdr.
Dennis fra deres support, har været meget fair og hjælpsom, så vi fik det løst.
Vi kan varmt anbefale deres model EasyCode 903
Dan Pedersen

19. januar 2023

Fantastisk service!

Fantastisk service!! fik først en lånelås, da min lås ikke kunne repareres på stedet. Efterfølgende blev den ombyttet uden beregning!!
Kan kun få mine allerbedste anbefalinger!!

5. september 2022

Lækkert produkt og god service. Dårlig batteri tid.

Lækkert produkt og god service.

Jeg købte en kodelås med tilhørende zigbee modul, for at kunne tilgå låsen via app.
Låsen var nem at montere på min nye dør. Det krævede kun få tilpasninger.

Èn af funktionerne i låsen drillede (Hiv håndtaget op for automatisk lås) og Zigbee modulet drillede, og efter at have snakket med support et par gange, blev vi enige om at prøve med en ny lås.
De sendte en ny, hvor funktionen ikke drillede, men Zigbee stadig drillede.
Support mente at en signalforstærker i form af en zigbee kontakt, ville gavne. Denne sendte de uden beregning. Dette afløste problemet. Til en hvis grad i hvert fald, da signalet til tider stadig er svingende.

Alt i alt har jeg været godt tilfreds med forløbet. Eneste store minus ved produktet, er at den bruger meget strøm.
Den skal have skiftet batteri ofte. 3xAA batterier hver 2-3 måned ca. Det er lige i overkanten, synes jeg.

15. august 2022

Besvarelse fra Easy2Access

Hej Daniel. Tak for din henvendelse. Vi har fundet ud af at det er nogle af vores on-line moduler (Zigbee), der som du skriver bruger for meget strøm. Det er der fejlen ligger. Send os modulet eller kom ned i butikken, så bytter vi det til et nyt med det samme. Så holder batterierne meget længere:-) Mvh. Dennis

Så flot service af MikkelJohan Jensen

Så flot service af Mikkel Johan Jensen, her ved mit sidste køb, da vi skulle have varerne med til Frankrig, og hurtig levering var nødvendig. Tak Mikkel.
Jeg har 7 af firmaets kodelåse i brug, og de har altid fungeret godt, nogle over 12 år.
Lars Dall - Helsingør

8. august 2022

Dårlig mekanisk kvalitet. Reperation uden løsning på problemet.

Købte en lås i 10-4, den holdte cirka et år hvorefter at den fejlede i mekanismen, den kunne ikke låses op med kode og ej heller sikkerhedsnøglen. Det heldige var så at døren kunne åbnes indefra.
Låsen bliver sendt tilbage, tilsyneladende repareret. og tilbagesendt til mig. da låsen bliver monteret af låsesmed virker den stadigt ikke internt, der er et markant slør igennem hele mekanismen og akslen, der kun kan skyldes ekstremt billigt kvalitet. (Kun 1 år gammel).

Jeg gider simpelthen ikke kæmpe mere med den...... og med de penge der går til låsesmed og ricisiene for en dør der skal bores op en dag, ja så skulle jeg bare have købt en anerkendt lås. Ja de er dyrere men der kommer låsesmeden ud og laver det uden beregning hvis der er det mindste.

Min teori er at man har fundet en billig kina lås man kan lave en bedre avance på, og taberen i enden er kunden der tror at de får det samme da prisen jo er tilsvarnede høj som konkurenternes.
kvaliteten derimod, den er elendig.

13. juli 2022

Havde været i butikken.

Havde været i butikken i Hillerød for at kigge på en ny lås for at udskifte vores gamle lås købt samme sted. Det meget flinke personale viste mig udvalget, og jeg valgte en jeg kunne bruge. Men de var så flinke at fortælle mig jeg kunne købe dem billigere på nettet til samme garanti og service.Det viste sig at det ikke var så nemt at montere som de havde oplyst mig. Men det blev løst af deres dygtige montør til en rigtig fin pris. Konklusion er at det der service er altså noget de kan i det firma. Kan kun anbefales :)

24. juni 2022

Support af Thomas

Har købt en ny lås, da vi fik ny dør og den gamle ikke passede. Det drillede noget videre, at få den til at virke som ønsket.
Ringede til E2A og fik Thomas i røret. Super god og tålmodig mand. Ringede en del gange og Thomas var lige venlig hver gang. Kæmpe tak til Thomas for tålmodegheden. Alt virker nu som det skal :-)

5. maj 2022

Alt for ringe kvalitet.

Vi købte 2 låse i december '19, og fik dem monteret i maj '20. Allerede i efteråret '21 driller elektronikken, da der kommer vand ind i forbindelse med regnskyl. Vi bliver bedt om at skille låsen og lægge den til tørre et par dage, og efterfølgende prøve igen. Det afhjalp problemet, men jo kun indtil næste omgang slagregn.
Samtidig begynder den udvendige del af låsekassen at irre efter 1,5 års brug. Når man køber en dørlås til +4.000, forventer jeg en levetid på betydeligt længere tid end de to års reklamationsret.
Det skal retfærdigvist siges, at easy2access har tilbudt ombytning til 2.000 kr/stk, men det ændrer vel ikke på situationen på den lange bane.

Konklusion: ingen sammenhæng mellem pris og kvalitet. Så mit råd er at vælge en anden fabrikat.

30. marts 2022

Hej Michael.

Vi er enige om at låsene skal holde og ikke begynde at irre, under normale omstændigheder. Men de yder omgivelser har stor betydning for holdbarheden på alle metaller, så som hængsler, beslag og låse.

Du har ikke rettet henvendelse til os eller indgivet en reklamation på at dine låse ikke virker og der var/ bøvl med elektronikken. Du har rettet henvendelse og indgav en reklamation på at dine låse var begyndt at irre. Vi bytter naturligvis alle låse hvor der er opstået begyndende ir på indenfor garantien. Som du selv skriver, så begyndte dine låsen at irre efter 1 1/2 år og så havde vi naturligvis byttet dem, hvis dette var tilfældet. Men det er ikke vores fejl at du først laver en reklamation efter 2 1/2 år. Her har vi ingen mulighed for at gå tilbage til vores producent og ingen mulighed for at ombytte under garanti. Derfor vi tilbød en ombytning til en meget fair pris. Låsene virker og det er en rent kosmetisk sag, som før eller senere kommer på alle metaller udenfor.

Konklusion: Sagen forløb taget i betragtning, så syntes jeg stadig du har fået en mere en fair behandling og et godt tilbud. Du burde have reageret da fejlen opstod og ikke 1 år efter og uden for garantien.

Dennis Jørgensen
EasyAccess

Fantastisk service og rådgivning:)

Fantastisk service og rådgivning:)
Jeg har købt et hus, hvor kodelåsen sad i - sælger kunne ikke oplyse mig koden til, at jeg kunne nulstille låsen.
Jeg kontaktede Easy2Access for at bestille en teknikker men istedet for at sende en "dyr" teknikker ud til mig for at nulstille døren, blev jeg guidet igennem telefonen af en tålmodig og meget hjælpsom mand.
Fantastisk service fra Easy2Access og kodelås er bare en fantastisk opfindelse og når det tekniske bliver en udfordring, står I klar til at hjælpe.

9. februar 2021

Super kundeservice.

Jeg anbefaler gerne Easy2access til både private og erhverv. Yderst behagelig service, med kunden i centrum. Bestemt ikke sidste gang jeg køber deres produkter.
Vh Niels

18. december 2020

Super Service - uden at skifte til nyt. Kan anbefales

Vores elektronisk dørlås LP-905 var blevet træg og ind i mellem var det ikke muligt, at låse sig ind i huset. Et opkald til Easy2Access (Svend) gjorde, at jeg efter hans vejledning afmonterede hele låsen og kørte til firma adressen i Hillerød. Her blev låsen åbnet/efterset og smurt, hvorefter den kører som ny.
Super Service udført af Svend, hvor der kun skulle betales for en 1/2 times arbejde. Tak.
Kan på det bestemteste anbefales.

6. februar 2020

Besvarelse fra Easy2Access

Takker for de fine ord:-)

Har fået installeret 2 stk 808…

Har fået installeret 2 stk 808 fingertouch låse og er meget tilfreds.
Bedste opfindelse siden lås og nøgler.😉
Normalt har man altid fingrene tæt på hånden, så gi den fuckfingeren og den låser op - glem alt om at rode hele nøglebundet igennem.
Easy2Acess monterede dem til 2250 -hvilket jeg syntes var helt OK
Virker og kan helt sikkert anbefales!
Havde så et lille problem med en af låsene - 3 dage senere kom en teknikker og fandt fejlen! Der følger altså super service med også.
👍virker som et firma man kan stole på!😊

28. november 2018