inSPORTline Polska Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dostawa stołu do tenisa stołowego przebiegła bardzo sprawnie. Przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie, była dobrze zabezpieczona, a opakowanie nie nosiło żadnych śladów uszkodzeń. Kurier dostarczył w... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zupełnie inne urządzenie niz w opisie. Bąbelki miały być silne a po włączeniu z miejsca z których wychodzą są bez żadnej siły ledwo co wychodzą pomiędzy stopami . Nie ma wyłącznika grzania. Na zdjęciu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zamówiłem kask w rozmiarze L,dostarczono M w kartonie po L. Produkt zamówiony z outletu po zwrocie konsumenckim i tu chyba był problem🫤 Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą i sprawa zalatwiona pozyt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super sprzęt treningowy. Wysoka jakość i elegancja. Bardzo miła obsługa. Życzliwa, uprzejma i chętna do udzielenia pomocy i wsparcia. Kupuje w InSportline sprzęt już od prawie 10-ciu lat. Sprzęt jest... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med fitnessudstyr
  2. Butik med udendørstøj og -udstyr
  3. Sportsbutik

Skrevet af virksomheden

inSPORTline – Eksperci w dziedzinie sprzętu sportowego i fitness. Firma inSPORTline to renomowany producent i dystrybutor sprzętu sportowego, fitness oraz rekreacyjnego, działający na rynku europejskim od 1995 roku. Od ponad dwóch dekad konsekwentnie wspieramy naszych klientów w prowadzeniu zdrowego, aktywnego stylu życia, oferując szeroki wybór produktów najwyższej jakości. Naszą misją jest dostarczanie niezawodnego sprzętu, który pomaga zarówno amatorom, jak i profesjonalistom w realizowaniu ich celów treningowych. W asortymencie inSPORTline znajdują się m.in. bieżnie, rowery treningowe, orbitreki, atlasy do ćwiczeń, hantle, akcesoria siłowe oraz sprzęt do ćwiczeń funkcjonalnych. Uzupełnieniem naszej oferty są także produkty rekreacyjne, takie jak rolki, hulajnogi, trampoliny czy sprzęt turystyczny i outdoorowy. Jako producent, mamy pełną kontrolę nad procesem projektowania i wytwarzania sprzętu, dzięki czemu możemy zagwarantować jego trwałość, ergonomię oraz bezpieczeństwo użytkowania. Współpracujemy z zespołem specjalistów, inżynierów i trenerów personalnych, którzy czuwają nad tym, by nasze produkty spełniały najwyższe standardy jakości i odpowiadały na zmieniające się potrzeby rynku. Obecnie jesteśmy obecni w ponad 20 krajach Europy, a nasze produkty cieszą się zaufaniem zarówno klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych siłowni, klubów fitness, ośrodków rehabilitacyjnych oraz instytucji edukacyjnych. Działamy poprzez rozbudowaną sieć sklepów internetowych i stacjonarnych, oferując kompleksową obsługę – od doradztwa przy zakupie, przez szybką wysyłkę, po serwis i wsparcie posprzedażowe. Zadowolenie klienta to dla nas priorytet. Dlatego kładziemy duży nacisk na profesjonalną obsługę, przejrzystość procesu zakupowego oraz sprawną komunikację. Nasz zespół obsługi klienta składa się z doświadczonych doradców, gotowych odpowiedzieć na każde pytanie i pomóc w wyborze odpowiedniego sprzętu. Dbamy również o rozwój i edukację naszych klientów – regularnie publikujemy porady treningowe, recenzje sprzętu, materiały wideo i artykuły blogowe, które pomagają lepiej wykorzystać możliwości naszych produktów. Dzięki połączeniu doświadczenia, innowacyjności i zaangażowania, inSPORTline zdobyło pozycję jednego z liderów branży sportowej w Europie Środkowo-Wschodniej. Nieustannie dążymy do doskonałości, poszerzając naszą ofertę i dostosowując ją do oczekiwań użytkowników na każdym etapie ich sportowej drogi. Zapraszamy do dołączenia do grona naszych klientów i przekonania się, że z inSPORTline osiąganie celów staje się nie tylko możliwe, ale i przyjemne.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

104 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Szybka sprawna wysyłka. Dobra cena , jakość obuwie rewelacyjna

18. juni 2025

Dzień dobry!

Serdecznie dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię. Cieszy nas, że wysyłka przebiegła sprawnie, a zakupione obuwie spełniło oczekiwania pod względem jakości i ceny – dokładnie na takim połączeniu najbardziej nam zależy.

Zapraszamy ponownie – z przyjemnością zadbamy o kolejne udane zakupy!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo miła i pomocna obsługa

Bardzo miła i pomocna obsługa. Produkt dobrej jakości

14. juni 2025

Dzień dobry!

Dziękujemy za pozytywną opinię – to dla nas ogromna radość, że zarówno jakość produktu, jak i obsługa spotkały się z Pani/Pana uznaniem. Zespół inSPORTline zawsze stara się wspierać klientów z życzliwością i fachowym podejściem.

Cieszymy się, że mogliśmy pomóc – zapraszamy ponownie!

Pełen profesjonalizm!

Pełen profesjonalizm!

17. juni 2025

Dzień dobry!

Bardzo dziękujemy za krótką, ale niezwykle motywującą opinię.

Zapraszamy ponownie – z przyjemnością zadbamy o kolejne udane zakupy!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zamówiłam kurtkę motocyklową, towar bardzo dobrej jakości, rozmiar dobry , telefoniczna obsługa sklepu sympatyczna , polecam. Na pewno jeszcze coś tam kupię 🙂

17. juni 2025

Dzień dobry!

Serdecznie dziękujemy za tak miłe słowa – cieszy nas, że kurtka spełniła Pani oczekiwania zarówno pod względem jakości, jak i dopasowania. Szczególnie miło nam słyszeć, że kontakt telefoniczny pozostawił pozytywne wrażenie – zawsze staramy się doradzać z życzliwością i pełnym zaangażowaniem.

Zapraszamy ponownie – z radością pomożemy przy kolejnych zakupach! 🙂

Szybka realizacja zamowienia

6. juni 2025

Dzień dobry!

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Cieszy nas, że docenił/a Pan/Pani sprawną realizację zamówienia – szybkość dostawy to dla nas jeden z priorytetów.

Zachęcamy do ponownych zakupów – z przyjemnością zadbamy o kolejne równie sprawne doświadczenie.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nierzetelna firma

Firma jest nierzetelna. Straciłem dzisiaj cały dzień na czekanie na przesyłkę, która pomimo potwierdzenia SMSem i mailem nie dotarła. Dzieci dla których miał być to prezent zawiedzione

3. juni 2025

Szanowny Kliencie,
przykro nam, że oczekiwanie na przesyłkę zakończyło się rozczarowaniem Pana dzieci – w pełni rozumiemy, jak frustrująca jest taka sytuacja. Pańskie zaufanie i czas są dla nas niezwykle ważne, dlatego jeszcze raz przepraszamy za całe zamieszanie.

Chcę podkreślić, że zamówienie zostało nadane dokładnie w terminie, który deklarowaliśmy. Niestety, opóźnienie powstało już po stronie firmy kurierskiej, na którą – mimo stałego monitorowania – nie mamy bezpośredniego wpływu. Gdybyśmy otrzymali sygnał o problemie, natychmiast podjęlibyśmy interwencję w centrali przewoźnika i zaproponowali alternatywne rozwiązania.

Dziękujemy za podzielenie się opinią – każda uwaga pomaga nam doskonalić jakość obsługi. Liczymy, że wspólnie szybko odwrócimy to doświadczenie w pozytywne.

Z wyrazami szacunku

Rozsądna cena za produkt

29. maj 2025

Dzień dobry!

Dziękujemy za opinię – cieszymy się, że nasza oferta cenowa została przez Pana/Panią dobrze oceniona. Staramy się utrzymywać rozsądny balans między jakością a ceną, tak aby każdy klient miał dostęp do solidnych i funkcjonalnych produktów.

Mamy nadzieję, że zakup spełnia oczekiwania również pod względem użytkowania – jeśli będzie potrzeba porady lub wsparcia, chętnie pomożemy.

Szybko

Szybko, sprawnie, zgodnie z zamówieniem

31. maj 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy serdecznie za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że zamówienie zostało zrealizowane szybko i zgodnie z oczekiwaniami – satysfakcja naszych klientów to dla nas priorytet.

Zapraszamy ponownie – zawsze chętnie służymy pomocą i fachowym doradztwem!

Z pozdrowieniami,

Sprzęt wysokiej jakości

Sprzęt wysokiej jakości, godny polecenia.

2. juni 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Bardzo dziękujemy za miłe słowa! Cieszy nas, że zakupiony sprzęt spełnił Pana/Pani oczekiwania – jakość to jeden z fundamentów, na których budujemy markę inSPORTline.

Mamy nadzieję, że będzie długo i niezawodnie służył. W razie potrzeby – służymy pomocą i fachowym wsparciem.

Sprzęcik używam

Sprzęcik używam, działa, jeszcze się nie rozleciał więc jest OK.

1. februar 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że sprzęt działa i spełnia swoją funkcję – mamy nadzieję, że tak pozostanie przez długi czas. W inSPORTline stawiamy na trwałość i solidność, więc trzymamy kciuki, żeby „sprzęcik” służył bezawaryjnie.

Gdyby pojawiły się jakiekolwiek pytania lub potrzeba wsparcia – jesteśmy do dyspozycji.

Pozdrawiamy!

Błyskawicznie dostarczone

Błyskawicznie dostarczone. Uprzejma obsluga na infolinii. 😀

28. maj 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy pięknie za tak pozytywną opinię! 😊 Bardzo nas cieszy, że zarówno szybkość dostawy, jak i kontakt z naszą infolinią spełniły Pana/Pani oczekiwania.

Zadowolenie klientów to dla nas największa motywacja – zapraszamy ponownie i służymy pomocą, gdyby tylko coś było potrzebne!

Serdeczne pozdrowienia,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo szybka realizacja zamówienia.

23. maj 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy za krótką, ale bardzo cenną opinię! Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła szybko – dokładamy wszelkich starań, aby każdy klient mógł jak najszybciej cieszyć się swoim zakupem.

Zapraszamy ponownie i pozostajemy do dyspozycji!

Z pozdrowieniami,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mega sprawna obsługa i wysyłka;)

30. maj 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy serdecznie za tak entuzjastyczną opinię! 😊 Cieszy nas, że obsługa i wysyłka spełniły Pana/Pani oczekiwania – sprawność działania to dla nas priorytet.

Mamy nadzieję, że zakupy z inSPORTline będą zawsze równie pozytywnym doświadczeniem. Zapraszamy ponownie!

Pozdrawiamy ciepło,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

sklep ideolo dla osób

sklep ideolo dla osób, które lubią aktywnie spędzać czas na świeżym powietrzu, myślę, że na spokojnie każdy znajdzie coś pod swoje hobby.

28. april 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Bardzo dziękujemy za tak trafną i pozytywną opinię! 😊 Cieszy nas, że dostrzega Pan/Pani nasze starania, by oferta inSPORTline odpowiadała pasjom osób aktywnych i lubiących spędzać czas na świeżym powietrzu.

Rzeczywiście – dbamy o to, aby każdy mógł znaleźć coś idealnego dla siebie, niezależnie od poziomu zaawansowania czy ulubionej formy ruchu. Zapraszamy ponownie – z przyjemnością pomożemy w doborze sprzętu do kolejnych wyzwań!

Pozdrawiamy aktywnie,

Bieżnia ZenRun 45

Bardzo dobry kontakt, profesjonalne doradztwo odnośnie zakupu, dostawy i eksploatacji zamówionego urządzenia. Polecam.

21. april 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy serdecznie za opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko przebiegło szybko i sprawnie — właśnie na takiej obsłudze zależy nam najbardziej.

Zapraszamy ponownie i życzymy samych udanych zakupów! 💪🛒

Trenażer całego ciala

Jestem seniorką 70+. Udało mi się zmontować z przysłanych części TRENŻER inSportline bez problemów. Wszystkie części i narzędzia dołączono. Pierwsza próba treningu już za mną. Działa i składa się zgodnie z oczekiwaniem. Mam nadzieję, że będzie mi służył.

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoją opinią! 😊 Ogromnie się cieszymy, że montaż trenażera przebiegł bezproblemowo i że pierwsze ćwiczenia już za Panią — to wspaniała wiadomość!

Zależy nam, aby nasze produkty były intuicyjne i gotowe do działania od pierwszych chwil, dlatego tym bardziej cieszy nas, że wszystko spełniło Pani oczekiwania. Życzymy wielu satysfakcjonujących treningów i mamy nadzieję, że trenażer będzie niezawodnym wsparciem w dbaniu o formę i samopoczucie.

W razie jakichkolwiek pytań — jesteśmy zawsze do dyspozycji! 💪🌟

Wszystko szybko i bardzo sprawnie

Wszystko szybko i bardzo sprawnie

15. april 2025

Zapraszamy ponownie i życzymy samych udanych zakupów! 💪🛒

wszystko super .

obsługa ok , wysyłka expresowa . polecam gorąco .

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią i opisanie sytuacji – bardzo nam przykro, że doszło do takiej nieścisłości.

Rozumiemy rozczarowanie i irytację związaną z poniesieniem dodatkowych kosztów zwrotu, szczególnie gdy wynikają one z błędnej informacji na stronie produktu. Zdecydowanie nie jest to standard, do którego dążymy, i bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Przekażemy ten przypadek do odpowiedniego działu, by zweryfikować opis kurtki i poprawić go tak, aby inni klienci nie zostali wprowadzeni w błąd.

Aby móc lepiej zająć się tą sprawą i poszukać rozwiązania, które będzie dla Pana satysfakcjonujące, prosimy o kontakt z naszym Biurem Obsługi Klienta. Chcielibyśmy dokładnie przyjrzeć się tej sytuacji i zaproponować odpowiednie rozwiązanie.

Miła i fachowa obsługa

Miła i fachowa obsługa

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy serdecznie za miłe słowa! 😊 Cieszymy się, że nasza obsługa została odebrana jako miła i fachowa — właśnie na takim podejściu najbardziej nam zależy.

Zapraszamy ponownie — z przyjemnością pomożemy przy kolejnych zakupach!

Świetny produkt

Błyskawiczną dostawa. Zakupiony drążek porządnie wykonany, pewne mocowanie na futrynie drzwiowej. Bardzo fajny, funkcjonalny zestaw z dodatkowymi taśmami z uchwytami do ćwiczeń. Polecam!

11. april 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Bardzo dziękujemy za tak entuzjastyczną opinię! 😊 Cieszymy się, że drążek spełnił Pani oczekiwania zarówno pod względem jakości wykonania, jak i funkcjonalności. Zależy nam, aby nasze produkty były nie tylko solidne, ale i praktyczne – dlatego tym bardziej cieszy nas, że dodatkowe akcesoria również przypadły Pani do gustu.

Błyskawiczna dostawa to nasz standard, a tak pozytywny odbiór dodaje nam energii do dalszej pracy. Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie — zawsze z przyjemnością doradzimy! 💪🙂

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.