Zaczęło się od tego że poprosiłem o link do tylnej ośki poczyń przysłali mi meila że przyślą za darmo potem chciałem poprosić o łożyska (link) i przysłali mi za darmo okazało się że łożyska nie pasują... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Posiadam hulajnogę oraz rolki Cruzer One. Mogę powiedzieć ze obydwie rzeczy spełniły moje oczekiwania. Wykonanie rolek solidne. Zaskakujące jest to ze po zużyciu hamulca w rolkach i kontakcie z serwis... Se mere
Pierwszy raz spotkaliśmy się z tak fachowym i sympatycznym serwisem. Bardzo szybko dotarła do nas nowa część hulajnogi. Problem został wysłuchany ze zrozumieniem i obietnicą pomocy (pomimo braku poszu... Se mere
Świetna hulajnoga. Mimo problemu z produktem wysłanym na początku, po kontakcie firma sprawnie zorganizowała zamianę wysyłkę nowego i zabranie wadliwego produktu. Finalnie otrzymaliśmy inny kolor niż... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Sport i ruch już od najwcześniejszych lat to podstawa. My o tym wiemy! Wiemy również, że najlepszym wstępem do aktywnego trybu życia jest zabawa. Dlatego tworzymy rolki, hulajnogi oraz deskorolki, dzięki którym każdy pokocha ruch. Movino pomaga rozwijać koordynację ruchową, zręczność i zwinność. Oferowane przez nas produkty, to świetna inwestycja w zdrowy tryb życia. Wierzymy, że wysoka jakość w parze z niebanalnym wyglądem mogą być dostępne dla każdego. I mogą powstawać w Polsce. Movino to w 100% polska marka. Wybierając Movino masz pewność, że kupujesz produkty bezpieczne i sprawdzone przez niezależne, międzynarodowe jednostki certyfikujące. Nieustannie ulepszamy, rozwijamy i wprowadzamy nowoczesne rozwiązania. Wszystko dla Twojego komfortu i bezpieczeństwa.
Kontaktoplysninger
Niciarniana 2/6, 92-208, Łódź, Polen
- +48 42 208 29 41
- kontakt@movino.com
- movino.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Pierwsza jazda
Bałam się pierwszej jazdy w nowych rolkach ale bez problemu przejechałam 16km, są bardzo wygodne. Polecam serdecznie
Córka zadowolona z hulajnogi
Córka zadowolona z hulajnogi. Na moje oko,sprzęt solidnie wykonany i adekwatny co ceny.
dostałam uszkodzoną hulajnogę
dostałam uszkodzoną hulajnogę, za odesłanie musiałam dodatkowo zapłacić. Nie polecam
Sprzedajecie produkt którym nie…
Sprzedajecie produkt którym nie dysponujecie. Za to z ochotą dysponujecie nie swoimi pieniędzmi. Pozdrawiam
Naprawde są świetne
Naprawde są świetne. Mają piękny kolor i super jeżdża. Na początku nie byłam pewna czy chciałabym czarne rolki ale w tych z movino odrazu się zakochałam
Rolki bardzo ladne solidnie wykonane i…
Rolki bardzo ladne solidnie wykonane i bardzo wygodne polecam kazdemu
Rolki bardzo wygodne
Rolki bardzo wygodne. Jazda stała się czystą przyjemnością. Polecam.
Wszystko ok
Rolki movino cruzer b2
Bardzo wygodne, ślicznie reprezentują, syn jest zadowolony! Szybka wysyłka
Mega hulajka
Syn jest bardzo zadowolony z hulajki, solidnie wykonana, ladne wzornictwo.
To straszne
To straszne! Zapłaciłem w czwartek rano, a paczkę dostałem dopiero w środę wieczorem. Tak nie powinien działać sklep internetowy.
Szybka dostawa
Dostawa była bardzo szybka. Paczka zapakowana bardzo dobrze. Wszystko na plus :)
Dopiero za drugim razem hulajnoga…
Dopiero za drugim razem hulajnoga nadawała się do jeżdżenia. Pierwszą musiałem zwrócić. Dziecko zawiedzione.
Bardzo solidna firma i pełna współpraca…
Bardzo solidna firma i pełna współpraca na wysokim poziomie przez cały czas. Polecam w 101% !!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.