Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
inSPORTline – Eksperci w dziedzinie sprzętu sportowego i fitness. Firma inSPORTline to renomowany producent i dystrybutor sprzętu sportowego, fitness oraz rekreacyjnego, działający na rynku europejskim od 1995 roku. Od ponad dwóch dekad konsekwentnie wspieramy naszych klientów w prowadzeniu zdrowego, aktywnego stylu życia, oferując szeroki wybór produktów najwyższej jakości. Naszą misją jest dostarczanie niezawodnego sprzętu, który pomaga zarówno amatorom, jak i profesjonalistom w realizowaniu ich celów treningowych. W asortymencie inSPORTline znajdują się m.in. bieżnie, rowery treningowe, orbitreki, atlasy do ćwiczeń, hantle, akcesoria siłowe oraz sprzęt do ćwiczeń funkcjonalnych. Uzupełnieniem naszej oferty są także produkty rekreacyjne, takie jak rolki, hulajnogi, trampoliny czy sprzęt turystyczny i outdoorowy. Jako producent, mamy pełną kontrolę nad procesem projektowania i wytwarzania sprzętu, dzięki czemu możemy zagwarantować jego trwałość, ergonomię oraz bezpieczeństwo użytkowania. Współpracujemy z zespołem specjalistów, inżynierów i trenerów personalnych, którzy czuwają nad tym, by nasze produkty spełniały najwyższe standardy jakości i odpowiadały na zmieniające się potrzeby rynku. Obecnie jesteśmy obecni w ponad 20 krajach Europy, a nasze produkty cieszą się zaufaniem zarówno klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych siłowni, klubów fitness, ośrodków rehabilitacyjnych oraz instytucji edukacyjnych. Działamy poprzez rozbudowaną sieć sklepów internetowych i stacjonarnych, oferując kompleksową obsługę – od doradztwa przy zakupie, przez szybką wysyłkę, po serwis i wsparcie posprzedażowe. Zadowolenie klienta to dla nas priorytet. Dlatego kładziemy duży nacisk na profesjonalną obsługę, przejrzystość procesu zakupowego oraz sprawną komunikację. Nasz zespół obsługi klienta składa się z doświadczonych doradców, gotowych odpowiedzieć na każde pytanie i pomóc w wyborze odpowiedniego sprzętu. Dbamy również o rozwój i edukację naszych klientów – regularnie publikujemy porady treningowe, recenzje sprzętu, materiały wideo i artykuły blogowe, które pomagają lepiej wykorzystać możliwości naszych produktów. Dzięki połączeniu doświadczenia, innowacyjności i zaangażowania, inSPORTline zdobyło pozycję jednego z liderów branży sportowej w Europie Środkowo-Wschodniej. Nieustannie dążymy do doskonałości, poszerzając naszą ofertę i dostosowując ją do oczekiwań użytkowników na każdym etapie ich sportowej drogi. Zapraszamy do dołączenia do grona naszych klientów i przekonania się, że z inSPORTline osiąganie celów staje się nie tylko możliwe, ale i przyjemne.
Kontaktoplysninger
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
miła i fachowa obsługa
Bardzo polecam zakupy w tym sklepie
Bardzo szybka wysyłka, produkt taki jak na zdjęciu, wszystko super. Jestem zadowolona.
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia , sprawna obsługa , polecam 👍
Super sprzęt treningowy
Super sprzęt treningowy. Wysoka jakość i elegancja. Bardzo miła obsługa. Życzliwa, uprzejma i chętna do udzielenia pomocy i wsparcia. Kupuje w InSportline sprzęt już od prawie 10-ciu lat. Sprzęt jest po prostu niezawodny, co pozwala mi na uzupełnianie asortymentu w mojej domowej ćwiczeniówce, a nie wymieniać na nowy. Polecam.
Super wkładka i dostarczanie
Super wkładka i dostarczanie, bardzo szybko
Super kurtka
Łatwe zamówienie. Szybka realizacja. Materiał i wykonanie kurki bardzo dobre.
Zakupiony towar w 100% zgodny z opisem…
Zakupiony towar w 100% zgodny z opisem i zdjęciem.
Cena konkurencyjna do innych podobnych sklepów jakość zakupionego towaru na bardzo dobrym poziomie. Szybka wysyłka Polecam !
Wszystko ok
szybkosc zamowienia
szybkosc zamowienia, jakośc towaru, konkurencyjna cena
Zamowilam 3 maski do wyboru dla syna
Zamowilam 3 kaski do wyboru dla syna. Jeden przyszedł w pogniecionym opakowaniu, dodatkowo część na szczękę była oddzielnie, śruby odczepione i z 4 śrub były tylko 3 leżące luzem w kartonie. Mam zdjęcia mogę pokazać.
Dziękuję
Dzwoniłam kilka razy z zapytaniem, Pani, która mnie obsługiwała miała ogromną cierpliwość i wysokie kompetencje. W momencie zerwanego połączenia, oddzwoniła. Wszystko mi wyjaśniła. Dziękuję
Kask modułowy W-TEC
Zakupiłem kask modułowy W-TEC według rozmiaru podanego na stronie i o dziwo pasuje idealnie. Kask ma szybko zdejmowaną szczękę oraz fajną przesłonę ,na dodatek jest bardzo lekki. Idealny do miasta na zakupy jak i do jazdy w trasy. Do mojej głowy pasuje idealnie co nie znaczy że będzie dla każdego.
Bardzo duże opóźnienia w wysylce
Robiąc zamówienie dostałam informację, że będzie ono do odbioru na 1.06. - miał by to prezent na urodziny. Niestety nie dotarł, nie dostałam żadnej informacji o przeciągającym się terminie. Sama pojechałam do sklepu oi kupiłam część zamówienia ( dostępnego w sklepie). Jedyny plus, że Pani w sklepie była bardzo miła i załatwiła, że z wysyłki zostanie usunięty produkt, który kupiłam w sklepie. Defacto paczka doszła 3.06.
Zakupiony produkt bardzo nam odpowiada.
Wszystko sprawnie
Profesjonalny kontakt i merytoryczna…
Profesjonalny kontakt i merytoryczna obsługa zamówienia i dostawy. Bardzo pomocna i fachowa kadra pracowników, a przy tym wyczuwalna wyraźna empatia i chęć pomocy. Gratuluję i życzę dalszych sukcesów.
Polecamy tę firmę zdecydowania. Lilka i Marek.
Tak z obsługi tak ale z dostawy nie
Tak z obsługi tak ale z dostawy nie, brak kontaktu z kurierem. A mam dopytanie czy taki sprzęt nie powinien być wysyłany na paletach a nie jako paczka ? To trochę kłopotliwe ze ściągnięciem z samochodu zważając że kurier był sam.

Profesjonalny sprzęt
Szybka wysyłka, bezpieczne pakowanie produktu. Produkt spełnia moje oczekiwania, jestem bardzo zadowolona z zakupu. Profesjonalny sprzęt do użytku domowego. Pracuje bez zarzutu. Gwarancja, opieka serwisowa. Otrzymałam prezent za zakup. Wszystko perfekcyjnie. Polecam

Moto
Zamówiony towar jest wysokiej jakości i spełnia moje oczekiwania , dziękuję

Besvarelse fra inSPORTline Polska
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.