inSPORTline Polska Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dostawa stołu do tenisa stołowego przebiegła bardzo sprawnie. Przesyłka dotarła w wyznaczonym terminie, była dobrze zabezpieczona, a opakowanie nie nosiło żadnych śladów uszkodzeń. Kurier dostarczył w... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zupełnie inne urządzenie niz w opisie. Bąbelki miały być silne a po włączeniu z miejsca z których wychodzą są bez żadnej siły ledwo co wychodzą pomiędzy stopami . Nie ma wyłącznika grzania. Na zdjęciu... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zamówiłem kask w rozmiarze L,dostarczono M w kartonie po L. Produkt zamówiony z outletu po zwrocie konsumenckim i tu chyba był problem🫤 Kontakt telefoniczny ze sprzedawcą i sprawa zalatwiona pozyt... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super sprzęt treningowy. Wysoka jakość i elegancja. Bardzo miła obsługa. Życzliwa, uprzejma i chętna do udzielenia pomocy i wsparcia. Kupuje w InSportline sprzęt już od prawie 10-ciu lat. Sprzęt jest... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med fitnessudstyr
  2. Butik med udendørstøj og -udstyr
  3. Sportsbutik

Skrevet af virksomheden

inSPORTline – Eksperci w dziedzinie sprzętu sportowego i fitness. Firma inSPORTline to renomowany producent i dystrybutor sprzętu sportowego, fitness oraz rekreacyjnego, działający na rynku europejskim od 1995 roku. Od ponad dwóch dekad konsekwentnie wspieramy naszych klientów w prowadzeniu zdrowego, aktywnego stylu życia, oferując szeroki wybór produktów najwyższej jakości. Naszą misją jest dostarczanie niezawodnego sprzętu, który pomaga zarówno amatorom, jak i profesjonalistom w realizowaniu ich celów treningowych. W asortymencie inSPORTline znajdują się m.in. bieżnie, rowery treningowe, orbitreki, atlasy do ćwiczeń, hantle, akcesoria siłowe oraz sprzęt do ćwiczeń funkcjonalnych. Uzupełnieniem naszej oferty są także produkty rekreacyjne, takie jak rolki, hulajnogi, trampoliny czy sprzęt turystyczny i outdoorowy. Jako producent, mamy pełną kontrolę nad procesem projektowania i wytwarzania sprzętu, dzięki czemu możemy zagwarantować jego trwałość, ergonomię oraz bezpieczeństwo użytkowania. Współpracujemy z zespołem specjalistów, inżynierów i trenerów personalnych, którzy czuwają nad tym, by nasze produkty spełniały najwyższe standardy jakości i odpowiadały na zmieniające się potrzeby rynku. Obecnie jesteśmy obecni w ponad 20 krajach Europy, a nasze produkty cieszą się zaufaniem zarówno klientów indywidualnych, jak i profesjonalnych siłowni, klubów fitness, ośrodków rehabilitacyjnych oraz instytucji edukacyjnych. Działamy poprzez rozbudowaną sieć sklepów internetowych i stacjonarnych, oferując kompleksową obsługę – od doradztwa przy zakupie, przez szybką wysyłkę, po serwis i wsparcie posprzedażowe. Zadowolenie klienta to dla nas priorytet. Dlatego kładziemy duży nacisk na profesjonalną obsługę, przejrzystość procesu zakupowego oraz sprawną komunikację. Nasz zespół obsługi klienta składa się z doświadczonych doradców, gotowych odpowiedzieć na każde pytanie i pomóc w wyborze odpowiedniego sprzętu. Dbamy również o rozwój i edukację naszych klientów – regularnie publikujemy porady treningowe, recenzje sprzętu, materiały wideo i artykuły blogowe, które pomagają lepiej wykorzystać możliwości naszych produktów. Dzięki połączeniu doświadczenia, innowacyjności i zaangażowania, inSPORTline zdobyło pozycję jednego z liderów branży sportowej w Europie Środkowo-Wschodniej. Nieustannie dążymy do doskonałości, poszerzając naszą ofertę i dostosowując ją do oczekiwań użytkowników na każdym etapie ich sportowej drogi. Zapraszamy do dołączenia do grona naszych klientów i przekonania się, że z inSPORTline osiąganie celów staje się nie tylko możliwe, ale i przyjemne.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

104 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rewelacyjna obsługa i produkt!

27. maj 2026

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i pozostawienie oceny 5/5! Zadowolenie naszych klientów to dla całego zespołu inSPORTline największa motywacja do dalszej pracy. Będzie nam niezmiernie miło gościć Cię ponownie.

Sprawnie

Sprawnie, merytorycznie, uprzejmie, szybka realizacja.
Polecam.

26. maj 2026

Problem z działaniem produktu

Dzień dobry,

chciałbym zgłosić problem z zakupionym produktem. Chodzi o składany rower treningowy inSPORTline.

Rozumiem, że produkt pochodzi z oferty outletowej i był używany. Niestety rower nie działa prawidłowo. Urządzenie nie stawia żadnego oporu, przez co nie da się z niego korzystać.

W związku z tym mam pytanie: czy zapewniają Państwo serwis/naprawę w takiej sytuacji, czy mam dokonać zwrotu produktu w ramach 14-dniowego prawa do odstąpienia od umowy?

21. maj 2026

Szanowny Panie Bohuslavie,

Bardzo dziękujemy za kontakt i przepraszamy za niedogodności. Produkty z naszego outletu mogą nosić wizualne ślady użytkowania, jednak – o ile w opisie nie zaznaczono inaczej - powinny być w pełni sprawne technicznie. Brak oporu to usterka, która nie powinna mieć miejsca.

Odpowiadając na Pana pytanie: ma Pan pełne prawo wyboru.

Zapewniamy profesjonalny serwis - chętnie odbierzemy od Pana rowerek kurierem na nasz koszt, naprawimy usterkę w ramach gwarancji i odeślemy sprawne urządzenie.

Oczywiście może Pan również skorzystać z prawa do zwrotu towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podawania przyczyny.

Prosimy o przesłanie wiadomości na adres serwis@-insportline.pl z numerem zamówienia oraz informacją, którą opcję Pan preferuje. Nasi specjaliści natychmiast zajmą się sprawą i zorganizują ewentualny podjazd kuriera.

Wszystko ok

Wszystko ok. Polecam

21. maj 2026

Jest zajefajna

Świetny materiał i zgodne wymiary

Super szybka obsluga

Super szybka obsluga, sprzęt rewelacyjny

Super sklep polecam

Super sklep polecam

Udane zamówienie

Łatwe zamówienie. Szybką dostawa. Wysoka jakość produktu. Dziękuję.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie jestem zadowolona z urządzenia

Nie jestem zadowolona z urządzenia, ponieważ szukałam bardziej profesjonalnego urządzenia. Przy opuchnietycg nogach z różnych przyczyn po :
1. Nie jest wskazane podgrzewanie,
2. Za duże przerwy(luki) w miejscach najbardziej potrzebnych czyli kostkach i nas kolanami główne punkty zatrzymywania płynu limfatycznego.
3. Pod stopą Nie ma potrzebny masażu tylko nad.

18. maj 2026

Szanowna Pani Barbaro,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie tak szczegółowej opinii. Przykro nam, że zakupione urządzenie nie spełniło w pełni Pani oczekiwań.

Pani uwagi są niezwykle trafne z punktu widzenia fizjoterapii i profesjonalnego drenażu limfatycznego. Z Pani opisu wynika, że poszukiwała Pani zaawansowanego sprzętu medycznego, podczas gdy wybrany model został zaprojektowany z myślą o ogólnym, domowym relaksie i regeneracji zmęczonych mięśni.

Chcielibyśmy odnieść się do poruszonych przez Panią kwestii:

Funkcja podgrzewania: Zgadzamy się, że przy niektórych typach obrzęków ciepło nie jest wskazane. W tego typu domowych masażerach służy ono głównie rozluźnieniu napiętych mięśni. W większości naszych modeli funkcję tę można jednak całkowicie wyłączyć.

Konstrukcja i strefy masażu: Urządzenia do domowego masażu relaksacyjnego mają często inną budowę (mniejszą liczbę i inny rozkład komór) niż profesjonalny sprzęt do presoterapii, który wymaga ciągłego ucisku na całej długości kończyny (w tym wokół stawów).

Pani konstruktywna krytyka jest dla nas bardzo cenna – przekazaliśmy już Pani uwagi do naszego działu produktu.

Jeśli urządzenie nie odpowiada Pani potrzebom, przypominamy o możliwości dokonania zwrotu. Jeżeli rozważa Pani zakup urządzenia ściśle dedykowanego pod specjalistyczny drenaż limfatyczny, gorąco zachęcamy do kontaktu z naszym Biurem Obsługi Klienta pod adresem biuro@e-insportline.pl. Nasi specjaliści z przyjemnością pomogą dobrać sprzęt, który precyzyjnie odpowie na Pani wymagania.

Szybka reakcja

Przez większą ilość zamówionych produktów zamówienie uległo wydłużeniu ponad to, co było napisane na stronie. Bardzo sprawnie udzielono mi pomocy i wyjaśnień co do tego, kiedy zamówienie realnie do mnie dotrze.

18. maj 2026

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dostawa odbyła się szybko i sprawnie

14. maj 2026

Zamówiłem urządzenie do krioterapii

Zamówiłem urządzenie do krioterapii. Przyszło uszkodzone (cieknąca torba) odesłałem na gwarancję i chyba mi przysłali to samo bo cieknie tak samo jak poprzednia. Nie polecam

11. maj 2026

Szanowny Panie Patryku,

Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. W pełni rozumiemy Pana frustrację - otrzymanie uszkodzonego produktu, a zwłaszcza powrót tego samego problemu po zgłoszeniu reklamacyjnym, absolutnie nie powinno mieć miejsca i jest dalekie od standardów, jakie staramy się utrzymywać w inSPORTline.

Prosimy o bezpośredni kontakt z naszym Działem Reklamacji pod adresem e-mail: serwis@e-insportline.pl (lub poprzez formularz kontaktowy na naszej stronie), podając w tytule numer Pana zamówienia. Gwarantujemy, że potraktujemy tę sprawę priorytetowo. Zadbamy o to, aby otrzymał Pan w pełni sprawny, nowy produkt lub - jeśli taka będzie Pana wola - niezwłocznie zwrócimy poniesione koszty.

Raz jeszcze przepraszamy za wszelkie niedogodności i stracony czas.

Pozdrawiamy,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

ponad tydzien dluzszy czas realizacji…

ponad tydzien dluzszy czas realizacji niz podany i zero kontaktu

22. december 2025

Szanowny Panie T B,

Zauważyliśmy, że opisał Pan tę sytuację również w innych serwisach opiniotwórczych. Bardzo nam przykro, że czas realizacji zamówienia wydłużył się i poczuł się Pan rozczarowany brakiem kontaktu.

Zależy nam na natychmiastowym wyjaśnieniu tej sprawy i zrekompensowaniu niedogodności, jednak pomimo naszej prośby wysłanej przez system weryfikacyjny, nie otrzymaliśmy od Pana numeru zamówienia ani danych kontaktowych. Bez tych informacji nie jesteśmy w stanie zidentyfikować Pana zgłoszenia w naszym systemie i podjąć działań naprawczych.

Prosimy o przesłanie szczegółów bezpośrednio do naszego Biura Obsługi Klienta, abyśmy mogli nadać sprawie priorytet.

E-mail: biuro@e-insportline.pl Tel: 51 02 75 999.

Z poważaniem, Zespół inSPORTline

Rzetelnie i rzeczowo

Szybki zakup i wpłata z mojej strony i nagle okazuje się że zakupiony masażer nóg nie posiada potrzebnej funkcji. Po rozmowie z przemiłym Panem z BOK transakcja została anulowana a następna rozmowa z przemiła panią z BOK od której otrzymałem potrzebne informacje o innym urządzeniu czy też braku poszukiwanego modelu spowodowała szybki zwrot gotówki w następnym dniu.
Podsumowując Insportline to zaufany i godny polecenia sprzedawca. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie w zakresie pomocy doradztwa i rozwiązywania problemów. Oferowane urządzenia bardzo dobrej jakości w konkurencyjnych cenach (określam na podstawie porównań z ofertami innych sprzedających)

5. november 2025

Szanowny Panie Wiesławie,

Dziękujemy za tak rzetelną i budującą opinię! Cieszymy się, że pomimo początkowej niedogodności związanej z wyborem funkcji masażera nóg, proces wymiany informacji i zwrotu środków przebiegł zgodnie z Pana oczekiwaniami.

Pana komentarz jest dla nas niezwykle cenny, ponieważ potwierdza to, co w inSPORTline jest dla nas priorytetem: bezpieczeństwo transakcji i fachowe doradztwo, a nie tylko sama sprzedaż. Z ogromną przyjemnością przekażemy Pana podziękowania naszemu zespołowi BOK – zarówno Panu, jak i Pani, z którymi miał Pan kontakt. Takie słowa to dla nich najlepsza motywacja.

Polecamy się na przyszłość - mamy nadzieję, że przy kolejnych zakupach uda się dobrać sprzęt idealnie już za pierwszym razem!

Pozdrawiamy, Zespół inSPORTline

Opaska nadgarstkowa

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa, serdecznie polecam!!!

5. september 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy za tak miłe słowa! 😊

Cieszymy się, że nasza obsługa spełniła Pana oczekiwania i że może Pan nas polecić dalej. Dokładamy starań, by każdy kontakt z inSPORTline był szybki, profesjonalny i przyjazny. Mamy nadzieję, że będzie Pan równie zadowolony z użytkowania naszych produktów.

Zapraszamy ponownie!

Expresowy wysyłka

Expresowy wysyłka.
Produkt wysokiej jakości względem niskiej ceny.
Bardzo pomocna obsługa oraz szybka bezproblemowa wymiana towaru.
Polecam serdecznie

3. september 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa i polecenie! 😊
Cieszymy się, że docenił Pan zarówno jakość produktu, jak i obsługę oraz sprawną wymianę. Zawsze staramy się, aby zakupy w inSPORTline były wygodne, szybkie i bezproblemowe.

Serdecznie zapraszamy ponownie – mamy nadzieję, że kolejne doświadczenia będą równie pozytywne!

Polecam ten sklep

Polecam ten sklep. Rzetelna realizacja w dobrym terminie. Dobry kontakt ze sklepem.

3. september 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! 🙂
Cieszymy się, że docenił Pan terminową realizację oraz kontakt z naszym sklepem – to dla nas bardzo ważne aspekty obsługi.

Zapraszamy ponownie, a my dołożymy starań, by każde kolejne zakupy były równie satysfakcjonujące.

Zadowolona

Paczka dostarczona szybko, ciągły kontakt z firmą. Produkt zgodny z opisem. Zadowolona

4. september 2025

Bardzo dziękujemy za opinię! 🙂
Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko, kontakt z nami ocenia Pani pozytywnie, a produkt spełnił oczekiwania.

Życzymy przyjemnego użytkowania i zapraszamy ponownie!

Poważne traktowanie klienta.

5. september 2025

Besvarelse fra inSPORTline Polska

Dziękujemy za tę krótką, ale bardzo cenną opinię! 🙂
Cieszymy się, że docenia Pan nasze podejście do obsługi klienta – staramy się zawsze działać rzetelnie i z pełnym zaangażowaniem.

Zapraszamy ponownie, z przyjemnością pomożemy przy kolejnych zakupach.

Ławeczka

Łatwy kontakt, szybka dostawa i wybór płatności ktorą poprzez stronę internetową możemy wybrać.

4. september 2025

Dziękujemy za pozytywną opinię! 🙂
Cieszymy się, że proces zakupu – od kontaktu, przez wybór płatności, aż po szybką dostawę – przebiegł sprawnie i wygodnie.

Życzymy satysfakcji z użytkowania ławeczki i zapraszamy ponownie!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.