Vi fik tegnet en forsikring hos Dyrekassen Danmark til vores labrador for 6 år siden. Vi fik brug for dem, da han desværre fik revet sit korsbånd over. Vi kan kun give vores allerbedste anbefalinger... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Statene 12, 5970, Ærøskøbing, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Som altid hurtig behandling, når man har en skadesanmeldelse.
Jeg anbefaler altid Dyrekassen.

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
De har altid været venlige og imødekommenden når vi har haft brug for dem.

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Det er nemt og ligetil og de er meget behjælpelige hvis man er i tvivl om noget

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Super god service og forståelse. Vi har aldrig haft problemer eller skullet diskutere - tværtimod.

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Har aldrig haft problemer med dem. Kommer ikke til at skifte til andet selskab selvom de ikke dækker tænder, som ville være skønt hvis de gjorde, evt som tilvalg.

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Meget hurtig og grundig afregning. Føler mig tryg, efter kontakt til dyrekassen Danmark oplevede jeg meget kompetent svar. Glad for at jeg er hos jer.

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Jeg havde desværre brug for at benytte min hundeforsikring hos Dyrekassen.
Jeg ringede for at høre om mine muligheder og den økonomiske dækning, og blev positivt overrasket over, hvor ukompliceret det hele var. Der var ingen problemer eller unødige krav – blot almindelig sund fornuft og naturligvis, at skaden var omfattet af forsikringens betingelser.
Min anmeldelse blev behandlet hurtigt, og jeg fik refunderet mine udgifter langt hurtigere, end jeg havde forventet. Det er altid meget værdsat, når man pludselig står med en større og uventet regning.
Jeg vil derfor gerne sige mange tak for den gode kundeservice og den hjælpsomme vejledning, jeg fik over telefonen. Hele forløbet var professionelt, enkelt og trygt, og jeg har følt mig godt hjulpet hele vejen igennem.

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Altid sikker på at de behandler min hunds skade professionelt

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Fik ikke svar på, hvornår jeg kunne modtage beløb. Dette til trods for rykker herfor

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Altid hurtig behandling af skaderne og der gives en god dækning. Guld værd når hunden bliver syg 😊🐾

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
De er meget hurtige til at kikke på sagen du melder ind og meget reelle i deres vurderinger

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Har aldrig haft problemer med evt. betaling i forbindelse med vore dyrs sygdom. Og har der været ting, der ikke dækkes, er der altid fin forklaring

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Det hele kørte bare som det skulle. Det er rart når det drejer sig om ens kæledyr. Trygt og godt.

Besvarelse fra Dyrekassen Danmark
Mine bedste anbefalinger til Dyrekassen Danmark. I forbindelse m. vores kat Sirius´s sygdom og død samt tidligere katte; Kitekat, Krumme og Stella har vi haft og fået en seriøs, faglig og medfølende orientering og hurtig sagsbehandling af Dyrekassen Danmark - tak.