Heel fijn contact via de e-mail. Duidelijke verwijzingen en heldere uitleg. Er werd fijn meegedacht in het retourproces en ik mocht desondanks toch gebruik maken van aangeboden kortingen. Heel fijn!
Se, hvad kunderne siger
Hadden lakschoenen gekocht in Februari en pas drie of vier keer aangehad, en de lak begon al te scheuren en los te laten. Terug naar de winkel in Kaatsheuvel en na overleg mochten we voor deze... Se mere
SUPER !!! Vooral de klantvriendelijke support service! Pakje stond op afgeleverd door PostNl,maar niets ontvangen. Na een onderzoek, en ondanks chauffeur beweerd het afgeleverd te hebben aan "trap b... Se mere
Snelle levering via de webshop met juiste bezorgtijd. 1 Ster in mindering gebracht omdat de retoursticker er niet bij zal. Het was even puzzelen hoe ik het toch gratis kon retourneren (dit is nam... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooi product
Mooi product, kleur idem als foto, juiste maat, mooi op tijd geleverd 🥰
Netjes verpakt, snel geleverd
Goede en snelle service.
Aanrader
Winkel is altijd netjes,personeel aardig en bekwaam.vaak leuke acties.koop hier graag mijn schoenen.
Teleurstellende ervaring met Durlinger: Slechte kwaliteit en onvriendelijke klantenservice
Ik ben helaas zeer teleurgesteld in zowel de service als het product van Durlinger. Met Kerst 2022 kreeg ik prachtige pantoffels cadeau, die dienden als vervanging voor mijn Scapino sloffen van €15, die ik maar liefst 4 jaar gedragen had. Vol verwachting genoot ik van mijn nieuwe aankoop van €65, maar mijn vreugde was van korte duur.
Na amper een jaar en een maand begon de zool van mijn dure pantoffel los te laten. Geschrokken van deze teleurstellende kwaliteit besloot ik contact op te nemen met de klantenservice van Durlinger, in de hoop op een passende oplossing.
Helaas werd mijn hoop al snel de grond ingeboord door de ongeïnteresseerde houding van de klantenservice. Bij het melden van het probleem werd er nauwelijks moeite gedaan om mij op een correcte en vriendelijke manier te helpen. Het antwoord dat ik kreeg was kort door de bocht en ronduit onbevredigend: "Het valt niet meer binnen de garantie van 1 jaar."
Ik vind dit ronduit belachelijk. Na slechts een jaar en een maand een pantoffel van €65 te dragen, mag je verwachten dat deze langer meegaat dan een goedkopere variant van €15 die ik eerder had. De klantenservice van Durlinger heeft niet alleen mijn vertrouwen in hun producten beschaamd, maar heeft ook laten zien dat zij weinig waarde hechten aan tevreden klanten.
Al met al ben ik zeer ontevreden over mijn ervaring met Durlinger. De combinatie van een teleurstellend product en een klantonvriendelijke houding van de klantenservice maken dat ik in de toekomst elders mijn schoenen zal aanschaffen. Het is jammer dat een bedrijf met zo'n reputatie niet meer inzet op klanttevredenheid en kwaliteit.
Netjes en snel geleverd.
Mooie schoenen
Mooie schoenen, op tijd bezorgd ziet er netjes uit.
Ruim aanbod van mooie merkschoenen
Ruim aanbod van mooie merkschoenen. Ik ben erg tevreden over de geleverde kwaliteit, de prijs en de service. Bij omruilen wordt het bedrag snel retour gestort.
Snelle en correcte levering
Eenvoudig besteld
Eenvoudig besteld
Snel geleverd
En spaar punten
Zeer slechte klantenservice
15 maanden geleden leren veterlaarzen gekocht in Steenbergen. Waarvan gezien de jaargetijden deze 7 maanden afwisselend gedragen zijn. Heb 5 paar verschillende winterlaarzen. Desalniettemin ging de hiel
los van de schacht. Terug gegaan op 20 januari 2024 naar winkel waar verteld werd dat er 1 jaar garantie op alle schoenen van toepassing is, beleid! Er is nog wel overleg met hoorde kantoor geweest maar dit mocht niet baten! Geen enkele coulance kan worden toegepast. Met andere worden schoeisel bij Durlinger gekocht kan je na 1 jaar weggooien! Mijn advies koop geen schoenen bij Durlinger,zeer slechte service en dubieuze klanten service!
Super service en goed geholpen!
Beste prijs voor dit merk
Beste prijs voor dit merk. Ook goede levering en service. Ik koop mijn xsensible altijd hier
Snelle levering en klantenservice goed…
Snelle levering en klantenservice goed bereikbaar. Je krijgt snel antwoord op je mails en wordt goed geholpen en afgehandeld.
De retour service is ook top.
Mijn eerste ervaring met online schoenen bestellen.
Prima ervaring met het bestellen en leveren van Bugatti veterboot. Echter de pasvorm van de linkerschoen was niet goed, dit lag aan het binnen voetbed. Afhandeling van retour zending was verder top. Jammer maar zeker wel een reden nog eens te bestellen bij Durlinger.
Zoals altijd snel geleverd en goede…
Zoals altijd snel geleverd en goede kwaliteit.
Besteld
Besteld , betaald en geleverd … zoals het hoort en zoals ze beloven
Gewoon doen wat je beloofd
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.