Jeg anbefaler ikke drop dead. Ordre bekræftelse mangler og ingen mulighed for kundeservice. Mailen man kunne skrive til virkede ikke. Pakken ankom dog, men Indpakningen af tøjet var revet op, og m... Se mere
Man modtager 5 (!!!!) auto-mails på en enkelt ordre - helt unødvendigt. I Pakkeshopppen var den forsynet med forkert nummer. Da det var en tankstation, måtte ekspedienten først tilkalde en kollega,... Se mere
Jeg bestilte to trøjer. Jeg fik dem leveret seperat med mange dage imellem, hvilket ikke er er et problem, da det var igennem juletiden, MEN den sidste leverede trøje var uhørligt beskidt. En sort trø... Se mere
Det er nu 2. gang vi handler on-Line hos Drop dead. 1. Gang kort før jul, begge gange kom leveringen inden for 2 - 3 dage efter ordreafgivelse. Hurtigt svar når varen alligevel ikke var tilgænge... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Drop Dead kan tilbyde et bredt udvalg af streetwear, urban fashion og accessories, til unge modebevidste mænd. Produkterne finder vi over hele verden, hvilket er med til at Drop Dead kan leve sin målsætning om altid at kunne tilbyde kunderne spændende varer du sjældent kan finde andre steder. Du kan altid finde de nyeste trends inden for streetwear og urban fashion der repræsenterer den aktuelle streetwear mode fra den internationale scene.
Rugvænget 30, 2630, Taastrup, Danmark
- +45 71 99 25 50
- info@dropdead.dk
- www.dropdead.dk
Kan varmt anbefales
fantastisk hurtig levering. Varerne jeg bestilte kom allerede dagen efter. God hjemmeside og stort udvalg
Kvalitet
Gode kvalitetsprodukter, godt udvalg og hurtig levering. Helt tilfreds.
Ikke meget andet at sige end perfekt:)
Hurtig levering, og uskadede vare
Perfekt
Super udvalg af varer, god kvalitet, god pris, ekstrem hurtig levering - eneste minus er størrelsesguide som kunne være bedre, i stedet for bare at henvise til kundeservice. Bestemt ikke sidste gang vi har handlet her.
Effektivt nok.
Vildt hurtig levering. Fik varen dagen efter bestilling, dog leverede de varen det forkerte sted
5 stjerner taler for sig selv.
Kan man lide lækkert designet kvalitetstøj der er behageligt at have på, så er dette et godt sted. Der går ca 2-3 tage og så har man det bestilte produkt. Jeg har nu de fedeste bukser og det hippeste bælte på grund af denne biks og har øjnene stift rettet på nogle sko som igen er et lækkert designet kvalitetsprodukt, der er behageligt at have på, så kommer nok snart til at købe mere herfra om ikke så længe.
hurtig levering og rigtig vare .
Hurtig levering og den rigtige vare..
Kun gode oplevelser herfra
jeg har ikke haft andet end gode oplevelser fra drop dead, både i fysiske og net butikker :)
Tusind tak til Drop Dead i Sillebroen, Frederikssund, som hjalp med, at jeg kunne bestille de bukser, min søn ønsker sig til jul online i butikken. Det er bare super god service.
Nemt billig of hurting levering
Gode produkter til rimelige priser Meget hurting levering
Super.
Kan varmt anbefale dette sted at handle. Hurtig og effektiv 😊
Dejligt
Det var ret god service, jeg fik lige det jeg manglede...
Fik 2 venstre sko.
Ved det er en fejl men irriterende alligevel at skulle ind i butikken og hente en højre sko. Ikke formålet med nethandel.

Besvarelse fra Drop Dead
Betjening
Super fin betjening, altid hurtig med forsendelse, også hvis man ringer om råd , er det et meget venligt personale👍
Hurtig levering - god service
Havde rettelser til min bestilling, sendte en mail og fik svar indenfor 1 time. Super service - hurtig levering. Kan varmt anbefales.
Super service! 👍
Jeg har kun godt at sige om drop dead 👍 bestilte tre varer fra tre forskellige steder op til weekenden, og har allerede fået to af pakkerne 4 dage efter! 👍 så det kan klart anbefales herfra! 👏
Jeg har kun positiv erfaring med at handle med Drop Dead, og der er altid en fin service