Even binnen gelopen bij Douglas op Emiclaer in Amersfoort en werd zo fijn geholpen door Renate ! Zij had 2 bijpassende lipsticks bij mijn oranje biab nagels gevonden. De oranje clinique lipstick he... Se mere
Virksomheden har svaret
Veiligheidsrecall van Néonail product waar Douglas naar verwijst, maar fabrikant reageert nergens op. Sinds 19 februari bezig en meerdere mails gestuurd (ook 4 mails naar Neonail) zonder reactie. Doug... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelde een cadeaubon van 100 euro met een verjaardagskaart. De cadeaubon kwam gebogen aan en mijn bericht voor de verjaardagskaart was op een los vel papier geprint en naast de kaart gelegd, belac... Se mere
Virksomheden har svaret
Heerlijk geurende parfums en Rituals Ayuveda gekocht en besteld na uitstekend advies van personeel winkel in Hengelo (o) 😍 Ga Douglas app gebruiken als mijn guilty pleasure en genieten van de Luxe p... Se mere
Virksomheden har svaret
Wanneer u de winkels van Parfumerie Douglas binnenstapt, begeeft u zich in de fascinerende wereld van de allernieuwste geuren, cosmetica en skincare. Parfumerie Douglas heeft de mooiste aanbiedingen, de allernieuwste geuren, prachtige huidverzorging en de laatste make-uptrends. Douglas.nl biedt als online parfumerie het grootste beautyassortiment van Nederland en is daarmee een waar paradijs voor beautyliefhebbers. Geniet naast parfum, cosmetica, verzorging en fashion ook van cadeaus, mooie acties, aanbiedingen en gratis samples.
St. Annastraat 265, 6525 GR, Nijmegen, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De shoppingknight waren echte aanbiedingen

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Geurtje gekocht als verjaardag kado
Bij de bestelling kon je aangeven 2 gratis sampels te kunnen ontvangen
Dat zijn altijd leuke extra's omeen nieuwe keuze in de toekomst makkelijk te maken
Helaas zaten deze niet bij de aflevering
Mailtje gestuurd met de klacht deze niet te hebben ontvangen en deze graag nagestuurd wilde krijgen
Dat doen ze niet maar sturen een kortingscode van 5 euro
Douglas keus is makkelijk wij hebben geen toekomst en steek de code daar waar het licht niet schijnt

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik heb op 17 december een bestelling geplaatst bij Douglas, welke ik op 19 december heb ontvangen.
Door een misverstand (pakketten waren door elkaar geraakt nadat mijn zus het pakket had geopend) dacht ik aanvankelijk dat één artikel ontbrak. Dit heb ik gemeld bij Douglas. Nadat ik het artikel alsnog terugvond, heb ik Douglas hiervan twee keer op de hoogte gesteld. Vervolgens heb ik – met instemming van Douglas – het artikel geretourneerd met het door hen verstrekte retourlabel.
Tot op heden heb ik geen terugbetaling ontvangen.
Douglas stelt nu tegenstrijdig dat het retourpakket óf niet is ontvangen óf is kwijtgeraakt, terwijl tegelijk wordt beweerd dat het pakket leeg zou zijn verzonden op basis van gewicht. Dit is innerlijk tegenstrijdig: wanneer een pakket niet (meer) beschikbaar is, kan de inhoud niet worden gecontroleerd. Bovendien staat bij de retourzending een geregistreerd gewicht van circa 600 gram vermeld. Een pakket van 600 gram kan onmogelijk leeg zijn. Dit bevestigt dat het artikel daadwerkelijk is geretourneerd.
Daarnaast verwijst Douglas naar mijn eerdere melding dat het artikel niet ontvangen zou zijn. Dit was aantoonbaar een tijdelijk misverstand. Zodra ik het artikel had teruggevonden, heb ik dit direct gemeld, waarna Douglas zelf de retourprocedure heeft gestart en mij een retourlabel heeft verstrekt. Douglas heeft de retour dus expliciet geaccepteerd.
Belangrijk juridisch punt:
– Indien Douglas ervan uitgaat dat het artikel niet is ontvangen, rust op hen de verplichting tot levering of terugbetaling.
– Indien Douglas ervan uitgaat dat het artikel wél is ontvangen, is de retour rechtsgeldig uitgevoerd met hun retourlabel en ligt het risico van verlies tijdens retourtransport bij Douglas.
In beide scenario’s kan de financiële schade niet op mij worden afgewenteld.
Op grond van het consumentenrecht ligt het risico van verlies van een retourzending die met het door de verkoper aangeleverde label wordt verzonden bij de verkoper. Ik heb aantoonbaar te goeder trouw gehandeld en alle instructies gevolgd.
Ik verzoek Douglas daarom om alsnog onverwijld over te gaan tot volledige terugbetaling. Indien dit uitblijft, zie ik mij genoodzaakt verdere stappen te ondernemen.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Goede service, fijne geuren en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Daarom een 9.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Bestellen bij Douglas is echt een feestje vooral nu er steeds meer Niche Brands worden toegevoegd. Ik bestel ook al heel vaak bij zusterbedrijf Niche-Beauty als ik het bij Douglas niet kan vinden . Douglas weet echt wat klantenbinding is bij elke bestelling zitten veel goodies en testers en vaak ook acties zoals heel vaak 20 % korting of bij shoppingnight zelfs 25% op alles .Ook hebben ze de private line van Chloe echt geweldig! Laatst de Douglas denim pouch met veel fullsize producten erbij gekregen echt top, ga zo door Douglas.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
In de Douglas-winkel was een parfum veel duurder dan de prijs op hun eigen website. Toen ik dit na aankoop aangaf, kreeg ik doodleuk te horen dat dit “normaal” is.
Klanten lokken met lagere online prijzen en in de winkel meer laten betalen is gewoon misleidend. Geen uitleg, geen oplossing, alleen een arrogante houding. Absoluut geen aanrader.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Schandalig dat jullie een product niet terugnemen dat voor de 2e keer niet aan de veiligheid voldoet!!! De laag van het zilverkleurig halsje van de foundation(eigen merk) laat los en de glitters daarvaan komen overal en ook in je ogen!!!! Nooit meer DOUGLAS. Doen TOTAAL niks na heen en weer contact, terwijl het een productiefout is en houden je enkel aan het lijntje!!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Mijn moeder heeft een product voor het gezicht van meroda besteld bij Douglas. Hierbij zou zij een caudea krijgen meroda mini blush. Echter heeft ze dit niet gekregen en gemaild. Hier zeiden ze dat ze niet voor dit product een cadeau krijgt. Wat voor leugenaars en slechte service zijn jullie tegenwoordig naar jullie klanten. Ik ga dit op facebook melden en waar het ook maar kan. Schandalig. geen andere woorden voor.ze heeft zelfs een print screen van de bestelling en waar word aangegeven het cadeau dat erbij zou zitten. En nog tegen mijn moeder zeggen dat het niet klopt dat ze er een cadeau bij zou krijgen 😡😡😡😡

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Bij een late night bestelling waarbij je 1 of 2 cadeautjes kreeg kozen wij chanel blue.
We kregen 1 cadeautje en 2 samples.
We kozen ervoor het op te halen. Sorry maar hoe treurig als je een lancome not for sale van 5ml een cadeautje noemt. De extra samples waren groter. Doe IETS of NIETS maar niet dit treurige!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Always great service, I am huge fan and will keep using it! Thanks a lot!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Klantvriendelijk en goede service en kennis over de producten. Leuke kortingsactie.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Een paar weken geleden heb ik een bronzer besteld die helaas beschadigd aankwam, waardoor ik deze niet kon gebruiken. Ik moest meerdere keren bewijsmateriaal aanleveren en kreeg pas na enige tijd te horen dat ik het product moest terugsturen, met daarbij allerlei aanvullende eisen. Wat ik daarbij erg vreemd vind, is dat er geen nieuw product wordt opgestuurd terwijl het duidelijk om een defect bij ontvangst ging. De hele afhandeling heb ik als onvriendelijk en omslachtig ervaren. Jammer, want ik was altijd erg fan van deze bronzer. Helaas ben ik nu erg ontevreden over zowel de service als de afhandeling.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Douglas Den Helder is een fijne winkel om rustig je parfum of mogelijk andere artikelen te zoeken met vriendelijke bediening en géén gehaast gewoon mijn
Parfumerie een Toppertje

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
They treat customers very good 👍, very friendly , even with foreigners like me as not Dutch, I feel comfortable to shopping with.
Douglas is the best to make customers feel satisfaction.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Super vriendelijk en goed geholpen

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
De houding en het geduld van het personeel zijn uitstekend.wikel centrum diemen

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik heb een bestelling geplaatst. Deels gekregen. Zou ook een gift krijgen. Niet gekregen. Vervolgens Douglas gemaild. Krijg als antwoord:" Uit onderzoek is gebleken dat de bestelling ons magazijn correct en compleet heeft verlaten." Met andere woorden je wordt voor leugenaar uitgemaakt. Geen geld terug gekregen en geen gift.
Klantvriendelijk is hier ver te zoeken. De producten zijn ook niet echt goedkoop. Dus als je iets besteld, wil je het ook ontvangen!!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Het is echt heel goed en goede bezorging het was er al binnen 1 dag wel vind ik jammer dat de mini sets van sol de janeiro er niet meer zijn.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Goede producten voor mooie prijs

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.