Even binnen gelopen bij Douglas op Emiclaer in Amersfoort en werd zo fijn geholpen door Renate ! Zij had 2 bijpassende lipsticks bij mijn oranje biab nagels gevonden. De oranje clinique lipstick he... Se mere
Virksomheden har svaret
Heerlijk geurende parfums en Rituals Ayuveda gekocht en besteld na uitstekend advies van personeel winkel in Hengelo (o) 😍 Ga Douglas app gebruiken als mijn guilty pleasure en genieten van de Luxe p... Se mere
Veiligheidsrecall van Néonail product waar Douglas naar verwijst, maar fabrikant reageert nergens op. Sinds 19 februari bezig en meerdere mails gestuurd (ook 4 mails naar Neonail) zonder reactie. Doug... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelde een cadeaubon van 100 euro met een verjaardagskaart. De cadeaubon kwam gebogen aan en mijn bericht voor de verjaardagskaart was op een los vel papier geprint en naast de kaart gelegd, belac... Se mere
Virksomheden har svaret
Wanneer u de winkels van Parfumerie Douglas binnenstapt, begeeft u zich in de fascinerende wereld van de allernieuwste geuren, cosmetica en skincare. Parfumerie Douglas heeft de mooiste aanbiedingen, de allernieuwste geuren, prachtige huidverzorging en de laatste make-uptrends. Douglas.nl biedt als online parfumerie het grootste beautyassortiment van Nederland en is daarmee een waar paradijs voor beautyliefhebbers. Geniet naast parfum, cosmetica, verzorging en fashion ook van cadeaus, mooie acties, aanbiedingen en gratis samples.
St. Annastraat 265, 6525 GR, Nijmegen, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Cadeaubon gekocht van €50,- Vragen ze nog €3,30 extra als je de cadeaubon in een klein papieren tasje wil hebben met een nep roosje 😳! Belachelijk dit verdienmodel. Je kan beter naar ICI Paris, daar krijg je de verpakking van een cadeaubon gratis, inclusief papieren tasje.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik zocht la Rive voor mannen en helaas was deze beperkt maar ze liet me een test ruiken en heeft tien besloten deze te kopen. Was echt een succes

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Normaal gesproken bestel ik graag bij Douglas, maar deze ervaring stelt enorm teleur.
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst vanwege een actie waarbij je een gift zou ontvangen: ik heb gekozen voor een bodylotion van 200 ml ter waarde van €36,50. Door een technische fout in de app (waar ik niets aan kon doen) werd dit cadeau niet toegevoegd.
Na contact met de klantenservice kreeg ik uiteindelijk een vervangend cadeau, maar dat bleek een showergel van 20 ml van het huismerk, bestemd voor mannen. Een product dat totaal niet in verhouding staat tot wat oorspronkelijk beloofd was. Toen ik dit aankaartte, kreeg ik te horen dat er niets meer gedaan kon worden omdat “op = op”.
Ik vind het onbegrijpelijk dat een serieuze retailer als Douglas dit een gepaste oplossing noemt. De waarde en geschiktheid van het vervangende product zijn niet vergelijkbaar, en de fout lag bovendien niet bij mij.
Jammer dat klantvriendelijkheid hier plaatsmaakt voor star beleid. Dit weerhoudt mij ervan om in de toekomst nog te bestellen.
Update: fijn dat er toch een oplossing geboden is!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik ben erg teleurgesteld over mijn recente ervaring.
Ik had een cadeau besteld voor iemand, maar de levering ging direct mis. Het pakket was niet correct geleverd en gestolen. Ik heb duidelijke foto’s opgestuurd waarop te zien was dat DHL pakketjes in een open toegankelijke ruimte had neergegooid. Ondanks dat ik dit direct kon aantonen, moest ik eerst het volledige onderzoek van DHL afwachten voordat er iets werd opgelost. Dit zorgde voor onnodige vertraging en stress, zeker omdat het om een cadeau ging.
Uiteindelijk ontving ik mijn bestelling niet volledig. Ik moest wéér zelf contact opnemen om dit recht te zetten. Vervolgens bleek een van de producten ineens niet meer leverbaar te zijn. In plaats van het bedrag terug te krijgen op mijn rekening, heb ik dit teruggekregen als cadeaubon, terwijl ik een groot deel gewoon met mijn eigen geld had betaald.
Nu zit ik met een cadeaubon die ik helemaal niet uit wil geven. Dat betekent feitelijk dat mijn geld vaststaat bij de winkel, terwijl ik gewoon mijn eigen geld terug had willen ontvangen. Dit voelt niet klantvriendelijk en zeker niet als een passende oplossing na alle problemen die ik heb moeten ervaren.
Al met al heb ik veel tijd en moeite moeten steken in iets wat geen ingewikkelde situatie had hoeven zijn. Wat een leuk cadeau had moeten zijn, is uiteindelijk vooral een frustrerende ervaring geworden.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Snelle levering, betrouwbare webshop. Prijzen liggen vaak hoger dan bij andere webshops. Site blijft vaak hangen dan kan je product niet in winkelmandje plaatsen maar wel via vavorieten. Geef pagina aan pagina bestaat niet meer, via omweg kan je toch bestellen

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik ben erg tevreden over mijn Douglas winkel in Amstelveen de dames geven goed advies,zijn altijd erg behulpzaam,en geven eerlijk advies en je gaat tevreden de deur uit.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik heb nu in iets meer dan een half jaar 2 bestellingen geplaatst, waarvan beide keren de bestelling is verwisseld met een andere klant. 2x een verkeerd pakket ontvangen dus. Vervolgens moet je contact opnemen met de klantenservice en alle bestelgegevens + bewijs aanleveren. Je moet dan wachten op reactie: je moet eerst in het gelijk gesteld worden (bewijsvoering wordt dus bij de klant belegd), en dan mag je pas het product retour opsturen. Afleveren bij een Douglas winkel mag niet (want dan zeggen ze; 'dit is niet een fout van ons, maar een fout van de webshop', die zijn blijkbaar niet gelieerd aan elkaar). Vervolgens wordt je retour behandeld als een reguliere retour (met geautomatiseerde mails) en moet je zelf het product opnieuw bestellen.
Een erg frustrerend proces wat ook veel tijd vergt van de klant. Er wordt op geen enkele manier tegemoet gekomen voor de moeite en tijd, terwijl het gaat om een fout van de Douglas zelf.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
I have avoided Douglas for many, many, many years, but decided to give them another chance. I went to two stores in Utrecht and their customer service, or rather lack there of, was so atrocious I left and spent my money at Chanel Bijenkorf. You lost 500 euros and a future customer.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Zeer nette winkel met vriendelijk en professioneel personeel !

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Uitstekende service, goed advies en erg aardig.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ben ik jarig krijg ik een cadeau van de Douglas van 15 euro!
Met een verhaal erbij alsof ik dit écht heb verdiend en dat zij zo aardig zijn mij 15 euro te geven voor mijn verjaardag.
Ik vond dit zo fijn en ging lekker even online 'winkelen'.
Maar...in kleine lettertjes staat onderaan dat ik dan wel eerst MINIMAAL 60 euro moet besteden!! Dat is toch niet normaal meer?
Ik ben al zo lang klant bij hun en al een lange tijd platinum en dan nog moet ik eerst flink gaan shoppen voordat ik hun cadeau krijg?
Natuurlijk ging ik daar niet op in. Maar wat doet Douglas dan? Ze blijven het sturen via de mail! Want ze zullen zich wel afvragen waarom ik niet zo dom ben om erin te trappen!
Ik zou me doodschamen als ik hun was!
En wat is hun antwoord? "Dit zijn onze voorwaarden".
Dat kan, maar die voorwaarden zijn wel nieuw want eerder kreeg je gewoon een kortingscode zonder eerst de Douglas leeg te kopen.
Misschien een bezuinigingstip:
Als ik een mascara bestel dan zou het fijn zijn als het in een normale verpakking wordt geleverd. Daarbij zou het ook door de brievenbus kunnen.
Maar nee hoor, het wordt geleverd in een doos dat je bijna twijfelt of je geen nieuwe oven heb besteld of zo! En dan, als je de doos openmaakt, moet je zoeken tussen al dat papier en dan ligt het ergens in een hoekje.
Daarbij is dezelfde mascara bij Bol. veel goedkoper zonder verzendkosten en gaat het gewoon via de brievenbus.
Ik was een enorme klant van jullie maar schaam me daar bijna voor. Jullie hopen gewoon dat we zo enorm dom zijn dat we dan blij zijn met dit domme cadeau.
Ik hoop dat jullie andere klanten in jullie verkoop verrassingen kunnen laten trappen, maar ik hoop dat ook zij hier niet intrappen.
Na zeker 30 jaar vaste klant, voor mij geen douglas meer.
Klantnr: 60088452021209061

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
I had complaint about a product and the ONLINE Douglas team proved to be the absolute best. I am very grateful for handing this, guys. Much much appreciated.
The workers in Douglas store located in The Passage didn't help me, unfortunately. They weren't event willing to open and test the quality of the product even though I showed the emails.
So my 5 stars go to the ONLINE team.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Al 20 jarig gebruik ik de NC42(Studio Fix Powder Plus Foundation)
met zeer tevredenheid. Nu blijkt, door de product aanpassing de kleur en structuur anders te zijn. Hij is geler waardoor het lijkt alsof ik geelzucht heb. Volgens hun zou het, zeer waarschijnlijk, de NC43,5 geworden zijn en dat dit op de laatste foto van het productvermeld staat. Ik mag het niet retourneren omdat het te lang geleden is dat ik het gekocht heb. (Dat ik eerst de oude opmaak is zeker vreemd ? 🙄) Op mijn vraag als ik de NC43,5 online koop en het toch niet goed zou zijn deze wel kan retourneren, krijg ik als reactie dat dit qua hygiëne niet kan. Slechte service Douglas, zo verlies je goede klanten. Nu 36 euro verspild en de kans dat als ik het ander kleurnummer bestel deze ook niet goed is.
Telefonisch advies waar dit te testen was om naar de winkel te gaan, dit kon in Breda en in Roosendaal. In Breda is de collectie minimaal en dus naar Roosendaal gereden. Hier bleken ze niet alle kleuren te hebben en ook niet die van mij 😳🧐 .
18-2-2026 : reactie van Douglas gekregen en het wordt gelukkig opgelost🙏. Bedankt hiervoor 👍

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Douglas blijft steevast cadeautjes aanbieden om je over de streep te trekken, maar leveren ho maar. Nu ook weer, bij bestelling van 150+ euro krijg je een hele leuke miniaturensey cadeau. Maar leveren? Nope. Bij "naleveren" krijg je veel goedkopere meuk. En ondertussen adverteren ze er nog steeds mee.
Keer op keer een teleurstelling.
Ook na de reactie van douglas overigens nig niks gehad :)

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik vind bij douglas wat ik nodig heb. Blij ook dat je rustig kunt rondkijken zonder opdringerig personeel. Ook altijd leuk om bij de kassa proefje te krijgen om uit te proberen. Veel beter dan zo'n kaartje.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Prima geholpen in de Beethovenstraat! En wat ik wilde kopen, was aanwezig.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Vervolg: GEEN pakket ontvangen, klantenservice zaterdag gebeld gaf mij de keuze opnieuw versturen of geld terug. Ik wilde mijn geld terug en ging diezelfde dag wel naar de winkel omdat het een cadeau is. Ik zou een bevestiging ontvangen maar je raad het al OOK hier niks van ontvangen. Vandaag maar weer gebeld: 'ow we zien dat we je pakket opnieuw gaan opsturen'? Ik gaf aan dat een collega de order zou annuleren maar dit mag blijkbaar niet zo maar dit moet het management bepalen en hoor ik nog of ze akkoord hier mee gaan?? Als ik binnen 2 weken me geld niet terug krijg maak ik er een zaak van en bestel NOOIT meer wat bij Douglas.
Als je beloofd de volgende dag te leveren en dit lukt niet dan communiceer je dit met de klant. Al 3 dagen wordt mijn pakket niet aangemeld bij de DHL. Als je de klantenservice belt en uitlegt dat het om een cadeau gaat en dit graag z.s.m. geregeld wil hebben wordt hier niet klantgericht op gehandeld en schuiven ze de schuld naar DHL (terwijl die het pakket nog nieteens hebben ontvangen in het sorteercentrum) en moet ik 4 dagen afwachten. Helaas geen vertrouwen meer in de Douglas webshop.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Bij de retour is per ongeluk een verkeerd product meegestuurd, wat ik begrijp en accepteer als mijn verantwoordelijkheid. Het bedrijf gaf aan dat hierdoor de volledige retour niet verwerkt kan worden, ook al is bevestigd dat het Valentino parfum wél authentiek is en al in hun magazijn ligt.
Desondanks werd ik verplicht om het parfum eerst persoonlijk op te halen bij hun magazijn en daarna opnieuw te retourneren om in aanmerking te komen voor terugbetaling. Het was geen optie om het parfum simpelweg opnieuw te laten verwerken of op te sturen, ook niet tegen betaling van verzendkosten.
Daarnaast ontbrak duidelijke communicatie: ik moest meerdere keren contact opnemen voordat ik een inhoudelijke reactie ontving.
Voor mij voelt dit als een onnodig omslachtige en klantonvriendelijke aanpak. Ik zal hier in de toekomst niet opnieuw bestellen.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.