Even binnen gelopen bij Douglas op Emiclaer in Amersfoort en werd zo fijn geholpen door Renate ! Zij had 2 bijpassende lipsticks bij mijn oranje biab nagels gevonden. De oranje clinique lipstick he... Se mere
Virksomheden har svaret
Heerlijk geurende parfums en Rituals Ayuveda gekocht en besteld na uitstekend advies van personeel winkel in Hengelo (o) 😍 Ga Douglas app gebruiken als mijn guilty pleasure en genieten van de Luxe p... Se mere
Veiligheidsrecall van Néonail product waar Douglas naar verwijst, maar fabrikant reageert nergens op. Sinds 19 februari bezig en meerdere mails gestuurd (ook 4 mails naar Neonail) zonder reactie. Doug... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelde een cadeaubon van 100 euro met een verjaardagskaart. De cadeaubon kwam gebogen aan en mijn bericht voor de verjaardagskaart was op een los vel papier geprint en naast de kaart gelegd, belac... Se mere
Virksomheden har svaret
Wanneer u de winkels van Parfumerie Douglas binnenstapt, begeeft u zich in de fascinerende wereld van de allernieuwste geuren, cosmetica en skincare. Parfumerie Douglas heeft de mooiste aanbiedingen, de allernieuwste geuren, prachtige huidverzorging en de laatste make-uptrends. Douglas.nl biedt als online parfumerie het grootste beautyassortiment van Nederland en is daarmee een waar paradijs voor beautyliefhebbers. Geniet naast parfum, cosmetica, verzorging en fashion ook van cadeaus, mooie acties, aanbiedingen en gratis samples.
St. Annastraat 265, 6525 GR, Nijmegen, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fijne site met veel keuze mogelijkheden.
Echter de verpakking kan vele malen beter. Een mega grote doos voor 1 poederdoosje en 2 nagellakpotjes.
Ondanks dat de doos opgevuld is met plastic kussentjes, kan de poederdoos nog heen en weer schuiven/rollen etc. met gevolg dat de poeder kapot gaat. Dus dit is wel een aandachtspunt.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Het verzenden is goed gegaan
Jammer dat er geen proefjes in zaten en geen testers jammer dus daarom de 7

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Update: nav mijn review stuurt Douglas mij alsnog een ‘gift’, in de vorm van samples die ik altijd wegklik bij mijn bestelling. Zonde voor het transportproces en de middelgrote doos waarin de enkele samples zaten. Daar heb ik niet om gevraagd en het doel van de review is het delen van de teleurstellende ervaring met de parfumerie Douglas. Helaas niet de eerste…
Weer een teleurstellende bestelervaring met Douglas. Bij besteding vanaf 50 euro zouden klanten een (luxe) crème krijgen en vrijwel direct na de bestelling kreeg ik de mededeling dat de crème niet leverbaar was en is geannuleerd. Nergens op de website staat iets als ‘zolang de voorraad strekt’ vermeld en bovendien staat de crème nog steeds op de site vermeld als geschenk bij bestellingen boven de 50 euro. Dit vind ik, zeker omdat ook niet is gezocht naar alternatieven, misleiding ten top! Helaas is dit niet mijn eerste negatieve ervaring met Douglas.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Omdat de parfum die ik wenste te kopen, goedkoper is bij Douglas (op internet maar niet in de winkel dus wat van zeggen) ben ik naar Douglas Koopgoot geweest. Normaliter ga ik altijd naar Iciparis. Ik loop de winkel in en loop langs twee medewerksters die met elkaar staan te praten. Er was er maar een druk bezig met helpen van een klant. Een derde liep inmiddels ook de winkel in. Ik heb tien min. staan wachten tot een van de drie dames, die mij allang gezien hadden maar die een beetje aan t roddelen waren, mij hielp. Maar pas nadat ik om hulp vroeg. Ik vraag mij oprecht waarom bijna iedereen in deze winkel chagrijnig is en niet welwillend om iemand te helpen. Ze kijken uit hun ogen alsof ze totaal geen zin hebben en hun werk haten. Ze keken mij aan alsof ik er totaal niet toe deed en weigerden gewoon uit zichzelf op mij af te stappen en te vragen of ze mij van dienst konden zijn.
Dit was de eerste maar direct ookde laatste keer dat ik bij een Douglas ben geweest. Ik ga wel meer betalen bij Iciparis, maar wel met de verwachting dat ik daar wel als klant word gezien. Dat ze weten hoe ze met mensen om moeten gaan. Dat ze je niet tien min. laten wachten.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Wordt er altijd goed geholpen. Mooie winkel. Veel assortiment. Kom er graag.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik shop het liefst online. Dat vind ook fijner.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik heb zeer slechte ervaringen met Doglas.
Pakketten van hun partners worden niet geleverd.Ik raad het niet aan om in deze winkel te shoppen.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Douglas neemt zijn klanten in de maling.
In mijn geval wilde ik 2 artikelen bestellen van Dior tijdens de actie "20% op alles".
Mijn artikelen behoorden niet tot de bekende uitsluitingen.
De korting werd niet toegekend omdat het artikelen waren die al afgeprijsd zouden zijn.
Het excuus: hun prijs is 20% lager dan de adviesprijs. Inderdaad ADVIESprijs.
Met hun prijzen zijn zij de duurste in heel Nederland. Je bent al goedkoper uit als je elders je bestelling plaatst!!
Er is dus geen sprake van afprijzing, dit is hun standaard vraagprijs!
Daarom zullen zeer veel artikelen bij Douglas nooit meedoen aan een actie omdat zij een fictieve afprijzing hebben bedacht. Die artikelen mogen nooit meedoen aan acties.
Verkopers mogen wel een adviesprijs tonen, maar moeten duidelijk maken dat het om een adviesprijs gaat en niet om de laagste prijs van de afgelopen 30 dagen.
De adviesprijs is de prijs die de fabrikant of leverancier stelt als aanbevolen verkoopprijs voor een product. In veel gevallen zal dit niet de werkelijke verkoopprijs zijn. In marketing wordt veel gebruikt gemaakt van deze prijs om de korting op een product of dienst te benadrukken. De adviesprijzen worden door de verkopende partij bewust hoger gesteld om het idee te geven van een financieel voordeel. Zo ook bij Douglas.
"Voordoen alsof" is juridisch gezien een misleidende handelspraktijk.
Wees wijs, oriënteer je en koop elders.
Je betaald elders minder!!!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik had een (in mijn beleving) iets besteld wat ik goed kon gebruiken. Via douglas van stanley. Het pakket kwam 5 februari binnen en al gauw was het niet wat ik er van verwacht had, 6 februari opgestuurd en het kwam 10 februari bij stanley binnen. (Lang leve track and trace)
Ik heb contact gehad met de klantenservice en ik moet maar wachten op stanley dat ik het pakket heb opgestuurd, terwijl ik duidelijk bewijs opstuur. We zijn nu inmiddels 3 WEKEN verder, heb nog steeds mijn geld niet terug. Er word maar gezegd dat ik moet wachten. Ik ben normaal gesproken een goede klant van douglas, ik krijg dan ook altijd giftcards, maar dit is onacceptabel. Ik wil met dat geld wat deels giftcard was en deels mijn eigen geld iets terugkopen waar ik wel wat aan heb. Dit heb ik ook duidelijk aangegeven, er staat op de webite 3-5 werkdagen, ik wacht nu al 3 weken en over 7 dagen is het dus een maand. Ik vind het belachelijk dat douglas van hun probleem mijn probleem maken. Ik wil gewoon mijn geld terug!!!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
De bestelling werd snel en netjes geleverd. De samples zaten er echter (opnieuw) niet bij. Geen punt maar bied die keuze dan ook niet aan.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Onlangs Cartier Pantère online gekocht.
Na enkele dagen werd het bezorgd. Het leek op een doorsnee postpakket: standaard verpakking, geen samples, niks.
Erg teleurstellend.
Ten eerste vind ik niet dat een klant benadeeld moet worden als een parfum door een partner wordt geleverd/aangeboden. Douglas blijft de 'hoofdwinkel' en haar service zou hetzelfde moeten zijn.
Ten tweede wordt deze parfum door verschillende andere partijen veel goedkoper aangeboden (€ 35)!
Maar omdat ik een Douglas member ben, heb ik hier besteld. Helaas is deze parfum alleen online beschikbaar.
€ 150 euro besteden en dan een goedkope verpakking ontvangen en verder niets, absoluut niet de beleving dat ik iets luxe heb gekocht of een member ben. Het wordt vermeld op de website van Douglas, maar toch. En eerlijk gezegd zou dat ook niet moeten uitmaken. Het aanschaffen van een parfum zou een feestje moeten zijn, maar helaas, erg jammer en zeer teleurstellend....

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik ben al jaren klant bij Douglas en bestelde hier regelmatig, juist omdat ik het altijd een fijne winkel/webshop vond en goede service. Daarom is deze ervaring extra teleurstellend.
Het ging om een bestelling van €298 die compleet doorweekt werd bezorgd doordat er een product was gaan lekken.
De doos was zacht, gescheurd en volledig nat. Meerdere artikelen waaronder poederproducten lagen in vloeistof en zijn daardoor niet meer hygiënisch of bruikbaar.
Na contact met de klantenservice werd alleen de lekkende Kérastase opnieuw toegestuurd. Voor de overige aangetaste producten moest ik ze retour sturen. Dat is praktisch onmogelijk, omdat de verzenddoos volledig doorweekt en beschadigd was.
Als “compensatie” ontving ik een mini mannen douchegel van het eigen merk. Bij een bestelling van deze omvang voelt dit niet als een passende oplossing.
Ik vind het teleurstellend dat de verantwoordelijkheid voor transportschade grotendeels bij de klant wordt neergelegd en dat er geen volledige oplossing wordt geboden voor alle beschadigde artikelen. Van een grote naam als Douglas had ik echt meer verwacht.
Na jaren klant te zijn geweest, is dit voor mij reden om hier niet meer te bestellen

Makkelijk te bestellen.
Altijd het goede product.
Snelle bezorging.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik ben al jarenlang trouwe klant bij Douglas.
Helaas slechte ervaring na laatste aankoop online.
Ik had perongeluk een verkeerd kleur foundation van Armani besteld en kon het helaas niet meer annuleren ( moet online binnen 7 minuten)
De foundation had ik met een mooie korting van 30% besteld.
Ik heb met klantenservice gebeld en situatie uitgelegd dat ik graag de verkeerde kleur wilde omruilen voor de juiste.
Dit kon alleen in een filiaal waar ook het merk wordt verkocht.
Dit bleek in DenHaag alleen in filiaal van Leidschendam.
Leidschendam gebeld of ze de kleur op voorraad hadden maar helaas niet het geval.
De verkoopster aan de telefoon was overigens erg onvriendelijke en zei meerdere malen op geïrriteerde toon dat zij mij niet kon verstaan.
Ik verstond haar heel goed en ook al de klanten en al het geroezemoes om haar heen.
Zij had ook de moeite kunnen nemen om een rustigere plekje op te zoeken zodat zij mij goed kon verstaan ipv van mij geïrriteerd ter woord staan omdat ze midden in de drukte stond te telefoneren.
Ik heb klantenservice teruggebeld en verteld dat omruilen geen optie meer was en of ik het retour kon sturen en de juiste kleur opnieuw met 30% mocht kopen
Kreeg te horen dat het mijn eigen fout was en helaas voor mij
Klantenservice had naar mij mening mij als trouwe klant een eenmalige kortingscode van 30% kunnen toesturen zodat ik de juiste kleur opnieuw kon bestellen .
Ik ben zo teleurgesteld in Douglas klantenservice dat ze niet de moeite hebben genomen om mij tegemoet te komen dat ik besloten heb hun app te verwijderen, nieuwsbrief af te melden en nooit meer bij Douglas te kopen of te bestellen.
Douglas klantenservice ga maar een optelling maken van alles wat ik door de jaren heen bij jullie heb gekocht en besteld
Waarschijnlijk vinden jullie dit het waard om een klant te verliezen.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Er zijn veel merken aanwezig in de online shop. En het is super snel bezorgd.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
De site is heel erg traag , wifi of 5G maakt geen verschil . Niet fijn om te scrollen of producten te bekijken .

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
they just lie in ur face dont believe them they are lyiers dont buy from them

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik was vanmiddag in de winkel in Roermond en ben erg ontevreden over hoe dit verlopen is. Ik wilde een parfum van YSL kopen die online afgerond 60 euro kostte. Ik moest even aan de kassa wachten omdat er een klant voor mij aan de beurt was, geen probleem natuurlijk. De klant die voor mij aan de beurt was had cadeautjes die ingepakt moesten worden. De medewerker koos om de klant voor mij te laten wachten na betaling en eerst met mij af te rekenen voordat ze de cadeautjes ging inpakken, wat in principe een goede zet was. Toen ze de parfum van me scande kwam er een prijs van afgerond €75,- op de kassa dus ik gaf aan dat de parfum online wel afgerond €15,- goedkoper was, dit werd gecorrigeerd en ik kon de parfum voor €60,- kopen. Hierdoor voelde ik me eigenlijk al een beetje voor de gek gehouden want als ik dit niet van tevoren had opgezocht had ik dus veel meer betaald. Ik reken af, ze legt de bon neer en gaat vervolgens de andere klant met haar cadeautjes helpen, maar mij werd niet gevraagd of ik ook nog een tasje wilde. Ook gaf ze er geen testers bij zoals ik wel gewend ben bij jullie. Ik geef dit vervolgens aan waarop ik het antwoord krijg: ‘Maar zij was eigenlijk eerst en je moet even op een andere collega wachten.’
Vervolgens moet ik nog wachten op een andere medewerker die mij na een paar minuten helpt aan een tasje + testers, deze medewerker dacht dat ik mijn parfum nog moest afrekenen dus ik reageer geïrriteerd dat ik al had afgerekend maar. De medewerker herhaalt het woordje ‘maar?’ op een niet vriendelijke toon waarop ik met de andere medewerker + haar klant ook nog een reactie kreeg van ‘zij was eerst.’
Het is niet mijn probleem als klant dat jullie medewerker ervoor kiest om twee klanten tegelijk te helpen.
Waar het mij om gaat is dat het personeel absoluut niet klantvriendelijk was en een arrogante houding aannam, iets wat ik zeker niet kan waarderen. Plus ook nog de prijsverschillen met online wat ook niet als eerlijk verkopen oogt.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.