Even binnen gelopen bij Douglas op Emiclaer in Amersfoort en werd zo fijn geholpen door Renate ! Zij had 2 bijpassende lipsticks bij mijn oranje biab nagels gevonden. De oranje clinique lipstick he... Se mere
Virksomheden har svaret
Heerlijk geurende parfums en Rituals Ayuveda gekocht en besteld na uitstekend advies van personeel winkel in Hengelo (o) 😍 Ga Douglas app gebruiken als mijn guilty pleasure en genieten van de Luxe p... Se mere
Veiligheidsrecall van Néonail product waar Douglas naar verwijst, maar fabrikant reageert nergens op. Sinds 19 februari bezig en meerdere mails gestuurd (ook 4 mails naar Neonail) zonder reactie. Doug... Se mere
Virksomheden har svaret
Bestelde een cadeaubon van 100 euro met een verjaardagskaart. De cadeaubon kwam gebogen aan en mijn bericht voor de verjaardagskaart was op een los vel papier geprint en naast de kaart gelegd, belac... Se mere
Virksomheden har svaret
Wanneer u de winkels van Parfumerie Douglas binnenstapt, begeeft u zich in de fascinerende wereld van de allernieuwste geuren, cosmetica en skincare. Parfumerie Douglas heeft de mooiste aanbiedingen, de allernieuwste geuren, prachtige huidverzorging en de laatste make-uptrends. Douglas.nl biedt als online parfumerie het grootste beautyassortiment van Nederland en is daarmee een waar paradijs voor beautyliefhebbers. Geniet naast parfum, cosmetica, verzorging en fashion ook van cadeaus, mooie acties, aanbiedingen en gratis samples.
St. Annastraat 265, 6525 GR, Nijmegen, Holland
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een bedriegers die douglas. Verzorgingsproducten gekocht voor 321 euro 2 producten. Zie ik overal online alles voor de helft!! Afzetters koop er nooit wat van Verzorging producten!! Schandalig
Ik ben iemand die heus de winkeliers wil helpen maar op deze manier duwen ze ons vanzelf naar de webshop.
Contact gehad met douglas zelf en krijg je een lauwe mail terug hahaha nooit meer daar iets kopen!!!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel in Alkmaar. Er wordt de tijd voor je genomen.

kZeer slechte klantenservice.
In de winkel is een verkeerd bedrag aangeslagen. Omdat ik momenteel 4 weken in het buitenland verblijf, heb ik de bon per e-mail doorgestuurd met het verzoek dit te corrigeren. In plaats van een oplossing te bieden, word ik simpelweg terugverwezen naar de winkel. Dat is niet realistisch — lees de e-mail: ik ben niet in Nederland.
Daarnaast zaten er bij mijn aankoop van twee tasjes geen proefjes. In de winkel werd aangegeven dat dit waarschijnlijk door de drukte vergeten was en dat ik hierover kon mailen. Dat heb ik gedaan, maar ook hier wordt geen oplossing geboden en weigert men deze alsnog na te sturen.
Ik vind dit een erg klantonvriendelijke en onprofessionele manier van omgaan met een duidelijk probleem. Er wordt totaal niet meegedacht of naar een passende oplossing gezocht. Ik snap nu al die slechte revieuws.
Zeer teleurstellend

DOUGLAS Emmen....
De klantvriendelijkheid is ver te zoeken. Wat een slechte verkoopsters.
Misschien iets beter je klanten behandelen die iets te besteden hebben, want voor mijn handcremè van bijna 100 euro ga ik voortaan naar jullie concurrent ;)
De groeten!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
de shampoo die ik wilde werd klaargezet bij de kassa ..ook de prijs werd op hun internetsite gezocht...toen deze daar goedkoper werd aangeboden is de prijs hierop aangepast...goede service

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Fijne zaak en grote sortering, snelle bezorging en goede service.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Vrijdag middag een jong meisje die staat bij MAC Cosmetic die kreeg een 10 plus van mij ze heeft mij heel goed geholpen. Heel geduldig heel lief stem en rustig meisje. Top👍

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik had een klacht over een flesje aftershave van het merk Dior.
Werd door de manager naar volle tevredenheid opgelost.
Hulde voor deze goede service.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Online shoppen is heel gemakkelijk, maar ik heb de fout gemaakt om te kiezen voor “afhalen in de winkel”. Helaas waren de medewerkers in de winkel in Apeldoorn niet erg vriendelijk en boden ze me niet eens een tas aan. Ik had online twee gratis cadeaus gekozen, maar die heb ik niet in de winkel gekregen en ik moest de medewerker eraan herinneren, waarna ze me slechts één sample gaf. Het gaat er niet om dat het heel belangrijk is, maar samples zijn een manier om een product uit te proberen en kunnen aanzetten tot een volgende aankoop. Volgende keer laat ik het gewoon thuis bezorgen en gebruik ik de doos die erbij komt. Ik dacht dat ik hielp door naar de winkel te gaan en het milieu te sparen, maar mijn ervaring was niet goed.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik bestel nooit meer wat bij Douglas. In januari heb ik een bestelling geplaatst bij Douglas voor mijn zoons. In totaal heb ik 3 parfums besteld als cadeau. Het was een verrassing, maar toen het pakket aankwam bleek dat één parfum was gelekt en dus onbruikbaar was. Dit heb ik direct gemeld bij de klantenservice van Douglas. Zij gaven aan dat ik de bestelling moest retourneren.
Dat heb ik gedaan. In de tussentijd ben ik naar de winkel gegaan om de parfums alsnog te kopen, zodat mijn zoons hun cadeau op tijd hadden. Daar ben ik goed geholpen en mijn zoons waren blij.
Na zo’n 2 weken had ik mijn geld van de online bestelling nog steeds niet terug. Ik heb opnieuw contact opgenomen en toen begon de ellende. De klantenservice gaf aan dat het pakket niet was ontvangen en dat ik zelf een onderzoek moest starten bij DHL. Dat heb ik gedaan. DHL gaf aan dat het pakket niet meer te traceren is en als vermist wordt beschouwd.
Dit heb ik teruggekoppeld aan Douglas, maar zij blijven zeggen dat ze niets voor mij kunnen betekenen en dat ik bij DHL moet zijn. DHL verwijst mij juist weer terug naar Douglas. Ik word dus van het kastje naar de muur gestuurd zonder enige oplossing.
Wat het nog frustrerender maakt, is dat Douglas zegt dat ze er nog mee bezig zijn, maar ondertussen word ik al een week lang genegeerd en krijg ik geen enkele reactie meer.
De klantenservicemedewerker doet totaal geen moeite om mee te denken en blijft alleen herhalen dat ze niets kan doen. Dit is absoluut niet hoe je met klanten omgaat, zeker niet als het probleem is ontstaan door een beschadigde levering en ik precies hun instructies heb gevolgd.
Ik heb nu dus twee keer betaald voor dezelfde parfums: één keer online en één keer in de winkel. Het geld van mijn online bestelling ben ik kwijt, net als de producten.
Ik vind dit echt belachelijk. Denk twee keer na voordat je bij Douglas bestelt, want dit is hoe ze met hun klanten omgaan.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik ben nu voor de tweede keer heel goed geadviseerd over wat een goede getinte dagcreme voor mij zou zijn. Daar had ik bij andere zaken minder goede ervaringen mee, en ik heb deze producten dan ook gekocht.... ben er erg tevreden mee.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Mooie keuze. Tevreden met mijn geur. Alleen de monsterflesjes die je mag kiezen zaten er niet bij. Helaas niet de eerste keer. Misschien toch maar in de winkel zelf kopen.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Zeer goede Douglas App met mooi en zeer uitgebreid aanbod van producten, goede prijzen en zeer snelle levering.

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Ik bestelde wenkbrauwmascara van Benefit. Kleur grijs. Boven in de website staat 20 procent korting op ALLES. Maar ik krijg deze korting niet. Gebeld met helpdesk.
Ja, zij keek mee en kreeg de korting wel.
Moest maar uitloggen en opnieuw proberen.
Geen resultaat. Ontevreden!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Makelijk om dingen tw bestellen dus niks mis mee ik heb niks te klagen Groet Jaap uit Delft

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
In elke Douglas winkel die ik kom is het personeel, vanuit mijn ervaring, vriendelijk en helpend. Dit werkt bij aan een fijne shopexperience. Wat betreft de producten, worden ze goed beschreven en is zijn er leuke variërende kortingen. Al met al ben ik zeer tevreden over de Douglas!

Besvarelse fra Parfumerie Douglas Nederland
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.