God service, dejligt personale. Bruger aldrig andre end Dolce Vita, super søde imod alle sine kunder. Jeg har aldrig haft en dårlig madoplevelse fra dem, de levere hver gang uden problemer og opst... Se mere
Har aldrig oplevet noget lignende... Når man er så stresset af at have kunder og manglende overskud eller bare manglende evne til at læse at man afviser at lave en bestilling fordi den er for besværli... Se mere
Lækker pizza, tynd, sprød og perfekt bagt bund, dejligt og velsmagende fyld, toppet med frisk salat. Hyggeligt lokale. Venlige, imødekommende og smilende personale. Jeg følte mig velkommen.
Jeg har altid eller siden Kamel overtog Dolcevita har vi fået den lækreste mad, Den kan ikke roses nok. Vi bliver altid modtaget med åbne arme og bliver spurgt om vi har det godt. Har kun positive op... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Altid god mad og behagelig betjening
Altid god mad og behagelig betjening, køber ofte over Just Eat, men kigger jævnligt ind på Restauranten, jeg kunne dog godt tænke mig om i havde et par enkelte desserter evt en Budding en Fromage eller en kage, det er jo ting som ikke smelter ligesom en is ville gøre, det ville gøre mange glade, især børnene.
Rigtig god mad og betjening
Rigtig god mad og betjening, kan varmt anbefale stedet ☺️
De er på Just Eat og det er rigtig godt
Har lige spist frokost som altid god…
Har lige spist frokost som altid god betjening og god mad
Rigtig godt sted at spise god service…
Rigtig godt sted at spise god service holdt mandens 70
års fødselsdag rigtig hyggeligt
Fremragende!
God service, dejligt personale.
Bruger aldrig andre end Dolce Vita, super søde imod alle sine kunder.
Jeg har aldrig haft en dårlig madoplevelse fra dem, de levere hver gang uden problemer og opstår de, finder de en løsning sammen med kunden.
Kan klart anbefales.
Fem stjerner er næsten for lidt..
Fem stjerner er næsten for lidt... lækre pizzaer, fedtfattige og IKKE dænget til med olie .... Alt slags kød kan man få på og en utrolig god dialog/behandling som kunde. Jeg er virkeligt overrasket over den kvalitet de levere.... jeg vil mene det er egnens bedste Pizzaria.
Altid god mad og hurtig levering
Altid god mad og hurtig levering
DolceVita er det fortrukne sted at bestille aftensmaden fra. Altid god mad og hurtig levering. Maden er varm når den kommer.
Er der problemer med maden, har vi blot kontaktet dem og de har bragt nyt ud til os. Rigtig god service.
Også når man sidder dernede og spiser, er maden perfekt !
Man er tilbøjelig til at prøve nye ting, da man er sikker på alt er godt derfra.
Dårlig service.
Bestilte to x pizza sandwich som tog dem 1 ½ at levere.
Havde bestilt maden via just eat. Og betalte med DK-kort
Ringede til dem to gange, og sidste gange sagde jeg at det var sidste gang jeg købte mad hos dem-- hendes svar var det er da ok--
Hvor er servicen lige?
Da de så endelig kom, sagde de at jeg ikke havde betalt nok for leveringen, hvilket jo var betalt via Just EAT, Maden var kold og slasket
Absolut sidste gang jeg køber mad hos dem..
Gør jeg selv en tjeneste køb jeres pizza et andet sted