God service, dejligt personale. Bruger aldrig andre end Dolce Vita, super søde imod alle sine kunder. Jeg har aldrig haft en dårlig madoplevelse fra dem, de levere hver gang uden problemer og opst... Se mere
Lækker pizza, tynd, sprød og perfekt bagt bund, dejligt og velsmagende fyld, toppet med frisk salat. Hyggeligt lokale. Venlige, imødekommende og smilende personale. Jeg følte mig velkommen.
Har aldrig oplevet noget lignende..
Har aldrig oplevet noget lignende... Når man er så stresset af at have kunder og manglende overskud eller bare manglende evne til at læse at man afviser at lave en bestilling fordi den er for besværlig og man har for travlt så skal man ikke have et Pizzeria🤔 Min bestilling lød sådan her: nr.37 minus løg, plus rød peber, meget lidt jalapeno, sovsen ved siden af i bæger og dobbelt bund, ja den var svær🫣 Normalt ville jeg sige som deep pan men i deres egen brochure står der "med dobbelt bund" + 20 kr. Har lavet denne bestilling 100 gange hos Papa's pizza og grill Stubbekøbing uden nogen problemer da de åbenbart godt kan læse og har overskud til deres kunder... Har kendt Kemal i 25 år så var noget i chok og han ville ikke tale i tlf med mig så jeg kunne forstå hvad problemet var da dette slet ikke gav mening... Der skal så siges at for en uge siden bestilte jeg det samme og tlf pigen have lavet forkert bestilling da hun på egen hånd havde slettet dobbelt bund igen fra bestillingen da hun ikke kunne finde det på deres brochure🫣 Samt ikke gensagt bestillingen selvom jeg spurgte om hun havde fået skrevet det hele ned... Så da jeg bestiller den i dag gennemgår jeg det hele med hende og sikre mig at det hele var korrekt og denne gang havde hun så fået skrevet det korrekt ned og alt lød iorden men bliver så ringet op af hende igen lidt efter med beskeden om at Kemal ikke kunne lave min bestilling da han havde travlt og den var for besværlig med plus og minus ... Så vi kunnne ikke få noget aftensmad i Stubbekøbing da det var det eneste pizzeria der var åbent og måtte køre til anden by og spise..
Vi fik den 26/7
Vi fik den 26/7, bragt mad ud. En pizza og en Falster Burger. Ved du lavet fantastiske burgere, men denne var ikke god. Den nederste bolle var så tør at den ikke kunne spises og osten lå bare i en sej klump, pomfritter som der ikke var mange af, var kolde og tørre.
Det nu tredje gang vi får noget møg. Så er det fødselsdag eller også en anden undskyldning.
Hver anden gang er det super, ellers næsten uspiseligt. Utrolig så ustabil kvaliteten af jeres mad er.
Syntes vi har givet jer mulighed for at komme igen, men nu tror jeg vi finder en anden løsning😏
Jeg bestilte en durum
Jeg bestilte en durum, men fik den aldrig. Personalet sagde ingenting og advarede mig heller ikke om, at den ikke ville blive lavet. Rigtig dårlig service – man forventer i det mindste at få besked, hvis de ikke kan levere det, man bestiller. Jeg kommer ikke igen.
Lækker og veltillavede mad til rimlige…
Lækker og veltillavede mad til rimlige prise.. Man kan mærke at folk kan lide deres arbejde der...
Altid god service og god mad...
Dolcevita laver dejlig mad til hele…
Dolcevita laver dejlig mad til hele familien. Venligt personale som plejer kunders ønsker.
Lækker pizza
God mad og fin betjening
God mad og fin betjening. Det er altid hyggeligt at spise på Dolcevita. Stort menykort - selvom vi nok ofte vælger det samme.
Der er altid god kundeservice
Der er altid god kundeservice, man kan vælge mellem flere pizzaer, alakarte retter, burger og burger menuer, salater, man bliver mødt med smil og maden er altid tilfredsstillende, og der bliver spurgt om det godt nok, skulle man være uheldig, at noget ikke er som det skal være bliver det ordnet med det samme og man har lyst til at komme igen, for os er det det bedste spisested, har prøvet andre steder, men foretrækker dolsevita
Der er altid smil på og mega hurtige…
Der er altid smil på og mega hurtige til at lave ens bestillinger
Maden er der heller intet i vejen med
De får de bedste anbefalinger herfra 👍😊
Altid lækre pizzaer og venlig…
Altid lækre pizzaer og venlig betjening. Ventetiden er kort :-)
Skulle bruge 4 familie pizzaer til min…
Skulle bruge 4 familie pizzaer til min datters studenterkørsel, de blev leveret på klokkeslæt og dejlig varme. Fantastisk service 💜
Super personale og virkelig gode pizzaer 😍
Lækker mad og god service
Vi spiser gerne hos DolceVita.
God mad til en rimelig pris
Jeg har altid eller siden Kamel overtog…
Jeg har altid eller siden Kamel overtog Dolcevita har vi fået den lækreste mad, Den kan ikke roses nok. Vi bliver altid modtaget med åbne arme og bliver spurgt om vi har det godt. Har kun positive oplevelser hos ham og hans personale. 10 med pil. herfra.
Maden er altid varm og rigtig lækker
Maden er altid varm og rigtig lækker, det smager så godt, og jeg syndes ikke der er lang vente tid på maden 😊 kommer altid gerne igen