God service, dejligt personale. Bruger aldrig andre end Dolce Vita, super søde imod alle sine kunder. Jeg har aldrig haft en dårlig madoplevelse fra dem, de levere hver gang uden problemer og opst... Se mere
Har aldrig oplevet noget lignende... Når man er så stresset af at have kunder og manglende overskud eller bare manglende evne til at læse at man afviser at lave en bestilling fordi den er for besværli... Se mere
Lækker pizza, tynd, sprød og perfekt bagt bund, dejligt og velsmagende fyld, toppet med frisk salat. Hyggeligt lokale. Venlige, imødekommende og smilende personale. Jeg følte mig velkommen.
Jeg har altid eller siden Kamel overtog Dolcevita har vi fået den lækreste mad, Den kan ikke roses nok. Vi bliver altid modtaget med åbne arme og bliver spurgt om vi har det godt. Har kun positive op... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Dolcevita Stubbekøbing kan varmt anbefales
Vi kommer der en gang eller to om måneden og er aldrig gået skuffede hjem. Personalet er søde og imødekommende.
Maden er god og i rigelige mængder og til fornuftige priser
Super Service.
Super Service.
Havde familien med ud og spise, vi fik super lækker og god mad, og vi fik vores mad samtidig.
Det bedste sted i byen og spise.
Fantastisk dejligt og opmærksomt personale.
God servic super flinkt personale
God servic super flinkt personale, man bliver genkendt allerrede anden gang man handler der, så det giver en rigtig god stemning. Deres mad er rigtig god og det er både pizza og deres andre retter. Der er altid pænt og rent når man kommer
altid lækkert madGod mad med stort "G" der smager godt og…
altid lækkert mad der smager godt og god service
Ejeren er utrolig flink og har altid tid til lidt snak
nyder at komme der
God, hurtig og sød betjening
God, hurtig og sød betjening af velsmagende mad
Super lækre og velsmagende pizzaer og…
Super lækre og velsmagende pizzaer og burgere. Absolut anbefalelsesværdigt.
Dejlig mad
Dejlig mad . Vi var 7 der kom en lørdag de lige havde åbnet . Super mad og ikke mindst betjening
Fantastisk mad
Fantastisk mad. Superservice, Supervenligt og imødekommende spisested.
Altid god mad og betjening
Virkelig et godt valg
Virkelig et godt valg!
Maden er i top, priserne er rimelige og servicen kan ikke findes bedre!🥳
Helt klart et besøg værd!🙏
Søde mennesker og god betjening
Søde mennesker og god betjening. Er jævnligt gæst hos dem. Der er ikke noget at klage over.
Maden en super god og ejerne er flinke…
Maden en super god og ejerne er flinke og vil altid godt snakke hyggeligt sted altid god betjening der er aldrig noget at klage over 😀😀
God mad velsmagende
Bestilte mad med særlig ønske om tilberedning som blev lavede til fulde tilfredshed.Maden blev leverede varmt og til tide. Ikke sidste gange jeg har bestilt der !
Man kan godt mærke stedet har skiftet ejer for er godt stykke tid!
Smagte ik godt
Jeg havde købt noget mad i dag
Købte nachos som var gummiagtige og kolde
Købte chili cheess tops som smagte melet
Det smagte ik godt
Kvaliteten og mængden af mad er for ringe!
Nu har jeg spist på stedet to gange, og jeg har aldrig fået en pizza med så lidt fyld. Jeg ved godt at priserne er steget, men på trods af det, så betaler man alt for meget, i forhold til det man får. Kvaliteten er bare slet ikke i top. Alt er fra frost, kedeligt og tørt, og ingen gang et bæger chili kan de fremtrylle. Der får man sriracha, hvilket man ligeså godt kan finde hjemme i køleskabet.Det kan simpelthen ikke være rigtigt, at hvis man bestiller en pizza med kebab, at man skal lede efter kebabben, så få stykker får man.Desuden er pizzaen mindre end en normal pizza andre steder. Man kunne sagtens spise to, eftersom det kun er en børnepizza man får, nærmest uden fyld, og kun brød.Jeg bor selv i en lille by, og hos mit pizzeria er der tre gang så meget fyld på. Det giver ingen mening. Jeg kommer der aldrig igen, kvaliteten og mængden af mad er simpelthen for ringe!
Bestilte mad
Bestilte mad. Leveringstid Ca 18.30. Ringer til dem kl.19 og får svaret: "din mad er på vej". Jeg spørger:" det kan du se?". Han siger "Ja".
Jeg modtager en mail 40 min efter om, at min ordre er annulleret efter at have ventet 2 timer. Jeg ringer op igen. De bekræfter mailens indhold er korrekt og kommer dog med en undskyldning. Ganske enkelt - meget uprofessionelt. Har aldrig oplevet det her før. Simpelthen en katastrofe efter min vurdering. En ting er at glemme en levering, men at lyve om det er beskæmmende (skamfuld oplevelse - til de fatsvage). Kan ikke anbefale dette spisested.
føjforpokker
maden er der ikke noget galt med, ej heller lev., men ejer - skylder mig penge! Brudte løfter og ansvarsforflygtigelse !!! Det er sgu ikke i orden!!!!!!!!!
Og at hæve prisen for lev. 50% for lev. udenfor byen - ja det er ikke i orden - så høj er inflationen altså ikke.
Dårlig service
Træls sted at handle. Man har ikke kunnet bestille gennem Just Eat længe. Forrige gang jeg bestilte gennem Hungry fik jeg besked på at de stopper samarbejdet med dem også. Så idag ringede jeg og bestilte, og forventede at jeg kunne betale med mobilepay. Det var der en del problemer med, jeg skulle have haft kontanter, men fik dog tilsidst lov til at betale med mobilepay. Det er helt sikkert sidste gang jeg har handlet der, det er for bøvlet. De sidste 3 gange har pizzaen ikke engang været skåret i slices, og når man så også skal i byen for at hæve penge er fidusen ved at handle der fuldstændig forsvundet!
Desværre en dårlig oplevelse igår d…
Desværre en dårlig oplevelse igår d 14/2.. de to pizza vi bestilte var brændte, og meget sorte i skorpen og smagte også brændt.. pomfritterne havde fået alt alt alt for meget samt grønsagerne der skulle være stegte til den græske bøf var rå..