Dolce Gusto genio s gekocht in de cashback aktie van Nescafe. Bij Media Markt voor €74,00 gekocht en cashback aangevraagd. Antwoord: u heeft al €10,00 korting gehad dus u krijgt geen €30,00 cashbac... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Koffiebestelling gedaan in de kortingsaktie, betaald met cc. Bestelling verdwenen. Hoe dan? Punten sparen is altijd weer een kwelling op die K. App. Echt …. Er moeten daar wat mensen ontslagen word... Se mere
De originele cups smaken van geen kant, die van Nescafe, de alternatieve van Lidl zijn beter gek genoeg en goedkoper. Luidruchtig apparaat, moeilijk schoon te maken. Je kan via bol com of Amazon hervu... Se mere
Algemene ontevredenheid. Apparaat doet nizt wat het moet doen. App werkt niet naar vehordn, puntentoekenning werkt niet, manueel werkt apparaat ook niet. Licht op terwijl bijhorende uitleg niet klopt,... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Volgens de Consumentenbond de beste koop koffiezetapparaat. NESCAFE Dolce Gusto koffiezetapparaten staan bekend om de heerlijkste koffie en espresso
Kontaktoplysninger
Holland
- www.dolce-gusto.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Misleidende website en waardeloze klantenservice
Waardeloze website en klantenservice! 3x een voordeel verpakking van 3 dozen besteld, krijg echter naar 2 voordeel verpakking geleverd. Contact opgenomen en daar wordt eerst constant volgehouden dat ik er 2 heb besteld en betaald. Screenshot van mijn bestelling en bestelbevestiging meegestuurd (waar bij de omschrijving voordeel verpakking 3 staat en bij aantal 3). Nu wordt er gezegd dat dat raar is en een storing moet zijn geweest en omdat ik de prijs heb betaald van 2 verpakkingen en niet nog 1 nageleverd krijg. Bij het bestellen stond die prijs er met het aantal 3 dus hoe moet ik weten dat dat de prijs van 2 verpakkingen zijn?! Via de site wordt je dus misleid en moet je de gok maar willen nemen hoeveel je daadwerkelijk geleverd gaat krijgen tov wat je in je bestelling hebt aangegeven. Belabberde service en erg kinderachtig dat een fout van hun zijde niet opgelost wordt!
Nooit meer Dolce Gusto
al heel veel jaren meerdere Dolce Gusto apparaten gehad (zaak, camping en thuis). telkens na 2-3 jaar begeven ze het. (mn lekkage). Maargoed. Telkens weer een nieuwe gekocht omdat de cappuccino etc erg lekker is.
Maar de laatste tijd zijn de cups wel heel belachelijk duur geworden. soms koop ik vele dozen wanneer er ergens weer een aanbieding is, maar ook die aanbiedingen komen steeds minder voor.
Gisteren voor 2 dozen 17,10 betaald. en dat is op dit moment een zeer acceptabele prijs als je het vergelijkt met AH, Jumbo etc.
Heb maar besloten een echt koffie machine te kopen met mogelijkheid van Cappuccino. staat nu ook op de zaak en is veel goedkoper en net zo lekker.
Geen Dolce Gusto meer voor mij. Jammer. Was wel makkelijk met al die verschillende smaken.
De koffie cupjes die je er gratis bij krijgt zijn leeg!
Afgelopen maand een Dolce Gusto apparaat aangeschaft bij de AH met gratis 3x doosjes koffie. Bijna alle koffie cupjes waren leeg of half leeg dus de smaak van de koffie was erg flauw. en nu heb ik de laatste doosje geopend ALLE CUPJES ZIJN LEEG! Wat een afzetterij wat een oplichterij ze geven zogenaamd gratis koffie erbij maar alle cupjes waren leeg! Nooit meer Dolce Gusto voor mij ik kan de recensies beamen dit is onderhand ook mijn derde apparaat. Het hendeltje springt telkens terug als je water wilt laten lopen. Slechte kwaliteit koffie en slechte kwaliteit apparatuur.
Not getting my 50% cashback for my…
Difficulty in getting 50% cashback for my Dolce Gusto. Cashback is via Hashting solutions.
Nice and compact Dolce Gusto. Easy to work with. automatic stop.
Dolce Gusto apparaat NIET KOPEN
Dolce Gusto apparaat is leuk voor 3 maanden, dan moet je ontkalken n begint de ellende want dat gaat niet goed ondanks verschillende tips/voorbeelden online, lampje blijft branden en maakt ontkalken niet af.Dan moet je apparaat opsturen etc en als je terug krijgt is alles nog hetzelfde, niks gedaan. Weer bellen ja apparaat doet het en geeftwarme koffie. Ja dat was de klacht niet dat was ontkalkingslampje blijft branden en maakt ontkalken niet af, ow vervelend maar u moet wel weer opsturen. Weer gedaan en blijven we eindeloos doen tot is opgelost want inmiddels toch maar weer aan de betrouwbare Philips Senseo. Dus KOOP GEEN KRUPS DOLCE GUSTO
Dit is op 2 jaar tijd het tweede…
Dit is op 2 jaar tijd het tweede toestel dat het begeeft !! Bij het eerste dacht ik, nou ja, pech gehad maar dit is echt wel TE veel om gewoon pech te noemen......
Ik vind de telefonische service goed.
Ik vind de telefonische service wel goed. Ik ben goed geholpen. Hangt er wel vanaf wie je aan de telefoon hebt. Ik had een vraag over de premium punten.
DG app kan inderdaad beter. Je moet er wel verstand van hebben om er mee om te gaan.
Het is verstandig om daar iets mee te doen, DG.
Verder echt goed geholpen.
Apparaat heb ik ook al lang, zonder problemen.
Water loopt te snel door koffiecup
Mijn dochter kocht een jaar geleden het Krups apparaat in de aanbieding in combinatie met Starbucks koffie. Ze heeft er meteen van Nescafé nog een paar dozen en smaakjes bijgekocht. Ze klaagde al snel dat de koffie niet warm genoeg was en snel afkoelde. Mijn oploskoffie is sinds een week op dus ik ging aan de espresso uit dit apparaat..Hij slaat echter steeds af na 4 kopjes koffie zetten. Dus aan-en uit gezet en dan ging 't weer even goed. Maar nu verknalt 'ie de koffie doordat het water er pijlsnel doorheen loopt. Gevolg is waterige zooi. We zijn zeer ontevreden over dit apparaat en gaan nu sparen voor een echte koffiemachine zonder plastic onderdelen. Dit was weggegooid geld.
Ongelooflijk onvriendelijke app !!
Zeer tevreden over service
Ik ben zeer tevreden over de hulp die door de consumentenservice geboden is naar aanleiding van een vraag die had gesteld. Het contact heb ik als vriendelijk en professioneel ervaren. Dank voor de fijne afhandeling.
Dear Nestlé/Dolce Gusto Customer…
Dear Nestlé/Dolce Gusto Customer Service,
I recently purchased a box of Mocha Dolce Gusto pods and was extremely disappointed with the experience. Instead of delivering a balanced mocha with both coffee and chocolate, the pods produce milk three times—without any coffee at all. This is unacceptable and completely defeats the purpose of a "mocha" drink.
I initially thought this might be a defect, but after trying multiple pods, the result remained the same. If this is an intentional formula change, it feels like a cost-cutting measure at the expense of customer satisfaction. As a loyal Dolce Gusto user, I expect the product to match its advertised description, and this simply does not.
I would appreciate a response regarding this issue, along with a possible resolution—whether it be a refund, replacement, or an explanation for why the pods function this way. Please let me know how you intend to address this matter.
Looking forward to your prompt response
Slechte cashback actie
Slechte actie waar je cashback krijgt, maar achteraf naaien ze je met het aantal capsules wat in een doos moet zitten....
Apparaat is prima maar jeetje wat een…
Apparaat is prima maar jeetje wat een klantonvriendelijke site. Wil cups bestellen, moet verplicht een account, geboortedatum, aangeven welk apparaat ik heb en wanneer ik dit kocht. Dit gaat jullie allemaal helemaal niets aan. Ik wil gewoon cups en verder hebben jullie daar niets mee te maken. Ook registreren met een aankoopactie is verschrikkelijk moeilijk, moeten zelfs een foto van het apparaat uit de verpakking. Leuk, we gaven het apparaat cadeau, moeten die persoon nu om een foto gaan vragen, ook al hebben wij gewoon de factuur. Echt belachelijk.
Tried ordering on their site
Tried ordering on their site, impossible!!!!! clicked on forgotten password in email,set new password,next message says forgot password? Over and over again.So,after years of buying from them it's time to leave and find a new supplier for our friends and family.
Was iets niet helemaal goed, contact opgenomen, dag erna reactie en een oplossing gevonden. Top service!
De cashback actie is oplichterij
De cashback actie is oplichterij
30 euro retour bij aanschaf van een koffiemachine + 3 dozen capsules, maar je krijgt alleen bericht dat je het bedrag van de capsules retour krijgt maar niet de 30 euro
Waarom staat het er dan ?
Bij vragen krijg je rare antwoorden
website & shop niet in orde.
Deze review gast over de website & webshop niet over de produkten want die zijn prima. De website is supertraag. Vervelende banners met reclame die ik niet wil. Als ze die nou eens weglaten dan draait de site vadt sneller. Dan de webshop, heel vaak vanalles uitverkocht. De normale dingen zoals cafe au lait en grande. Dat moet toch gewoon op voorraad zijn zoi je zeggen.
Oplichterij- heb koffieapparaat tot 30€…
Oplichterij- heb koffieapparaat tot 30€ gekocht cashback actie - krijg ik bericht dat ik niets terugkrijgt!!! Nooit meer dolce gusto
Prima klantenservice en fijn apparaat
Nieuw apparaat met een hoop cupjes gekocht, erg blij mee, doet het fantastisch.
Één cupje gaf wat problemen met het apparaat, hier melding van gemaakt bij de klantenservice en bleek aan het cupje te liggen.
Dit is keurig gecompenseerd na een prettig telefonisch contact met de klantenservice.
In september een dolce gusto gekocht…
In september een dolce gusto gekocht alle binnen upgeloud en zou dus 46 retour krijgen. ,nou nog helemaal niks ontvangen ,vind triest ook geen reactie van hun terug
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.