Dokk1 Parkering Anmeldelser

1,9

Parkering på dokk1 var låst i mange timer uden mulighed for at få fat i sin bil og uden mulighed for at få information / refundering. Rigtigt dårligt system at man ikke kan få fat i sin bil uden en... Se mere

Vi havde været på DOKK1 og havde parkeret i deres p-kælder. Da vi skulle hente bilen kom den op på skærmen, men blev ved med at stå som vent. Den ene del af selskabet skulle blive i Århus, mens den a... Se mere

Helt igennem perfekt oplevelse igen. Nemt, hurtigt og en sikker parkering for bilen. Ingen risiko for "Bilkabuler" Indbrudssikret. Tør og varm bil retur. Når jeg ser de latterligheder der oftes... Se mere

Parker ikke her hvis du ønsker at få din bil igen når du skal bruge den. Anlægget ville ikke udlevere bilen igen efter endt parkering, den sagde at bilen ikke eksisterende i deres anlæg. Telefonva... Se mere

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Et P-hus som ikke fungere

Et P-hus som ikke fungere, samt et virkeligt dårligt serviceniveau, hvor de ikke vil tage ansvar for deres fejl ! Det er nu 4 gang på samme måned, at der er problemer. Første gang ventede jeg 1 time og 15 min, på at få min bil, hvilket er under alt kritik, men dette ville I ikke tage ansvar for ! 2 gang kom min bil bare ikke op, så måtte vente 10 min på at komme igennem til kundeservice. 3 gang ville den ikke acceptere min bil, og 4 gang skulle jeg kører ud igen, for at gentage hele processen ! Dette er ikke hvad man betaler for, el har tid til, i en travl hverdag. Kan se vi er mange utilfredse kunder, på Jeres anmeldelser, så tag det alvorligt, og få styr på Jeres butik, ellers mister I Jeres kunder, og ingen kunder, ingen Dokk1 parkering, glem ikke, at I lever af Jeres kunder !
Et andet irritationsmoment for os, som parkerer ofte, er at frem for blot at kunne swipe kortet, uden at skulle have handsker mm af, for at skulle trykke på en skærm, så skal man hver gang trykke nej for kvittering. Frem for, at de få som ønsker kvittering, i stedet skal trykke ja ! Dette vil både spare tid, el, slid, rengøring, samt diverse bakterier, som bliver overført ml mennesker. Men da jeg tog mig tiden, til at skrive det til Jer, gad i ikke engang at gøre jer ulejligheden, at svare, det fortæller en del om Jeres manglende service ! Så blot en ide, brug nogle af alle de mange penge, som I tjener på jeres kunder, til dels at levere en ordentlig ydelse, i et P-hus som fungere, dels på at få et respektabelt serviceniveau, hvor I tager ansvar og kompensere, når I fejler, ellers er alternativet, at I mister Jeres kunder - ØV !

7. november 2023

Dokk1 forbeholder sig ret til at hæve…

Dokk1 forbeholder sig ret til at hæve penge på dit kort i 7 dage efter du ophæver aftalen med dem om at de må gøre det. Det står med småt. Det kostede mig 1.000,- til et parkeringskort som jeg ikke har noget at bruge til.

2. november 2023

Agressiv medarbejder

Jeg parkerede idag i p huset, hvor min søn på 1,5 år ved et uheld vælter en stor metal skraldespand. Hvordan det kan lade sig gøre ved jeg ikke. Jeg har også min baby på 4 uger med, som er meget ulykkelig i barnevognen. Jeg vil sætte begge børn i bilen, for at få ro på situationen, inden jeg selvfølgelig ville samle skraldespanden op. Dette når jeg ikke, da en medarbejder begynder at råbe af mig, råber af 2 omgange meget agressiv at jeg skal samle skraldespanden op. Der kommer heldigvis en meget sød dame, som også parkerer i p huset og hjælper mig med at rejse skraldespanden op igen. TAK til damen for at fortælle medarbejderen, hvilken urimelig opførsel han havde! En meget ubehagelig adfærd fra arbejderens side og meget voldsomt for både mig og min lille dreng på 1,5 år at blive råbt af på den måde!!

6. oktober 2023

Vi havde en meget dårlig oplevelse med…

Vi havde en meget dårlig oplevelse med parkeringen på Dokk1 i går. Jeg vidste, at det var dyrt at parkere der, men tænkte at det måske ville være det værd, så jeg og mine to børn på 5 og 8 til gengæld kunne finde en nem løsning på at besøge Dokk1 (vi kommer fra Randers, så det er en lille udflugt).
Da vi skulle hjem, ventede vi dog et godt stykke tid på at vores bil skulle komme op af elevatoren. Intet skete, og vi fik ingen information. Til sidst henvendte jeg mig til en vagt, og han sagde, at der gik 2-3 min. Vi ventede igen, knap en halv time, og jeg så, at flere havde problemer med af få deres biler, så jeg tænkte, at vi nok ville få en besked snart. Stadig ingen info.
Vi var ved at få travlt, da vi skulle videre til en aftale samme eftermiddag og børnene måtte en tur på toilettet, så vi løb hele vejen op på Dokk1 igen, og på vejen til vores bil henvendte jeg mig så igen. Her fik jeg beskeden, at nu havde alle andre fået deres biler, men min kunne ikke udleveres, fordi en robot spærrede for den. Hvor lang tid ville det tage? Måske 1 time, men de vidste det faktisk ikke, sagde de. Deres forslag var dog, at jeg og børnene igen kunne gå op på Dokk1 og vente. Så ville de ringe til mig. Her sagde jeg, at vi ikke kunne vente, for vi skulle videre til vores aftale. Jeg spurgte, om de ikke kunne tilbyde en alternativ transportform for os så. Allerede da jeg begyndte at forklare, blev jeg bidt af med noget, der virkede som en indstuderet tale om, at vi ikke havde krav på noget som helst. De havde ikke pligt til at hjælpe os eller give nogen form for kompensation. På det tidspunkt var jeg og børnene så trætte, at jeg bare gik, som de bad om.

Jeg er dog sikker på, at jeg aldrig vil benytte parkeringen der igen. Uheld kan selvfølglig ske, men mage til dårlig behandling af en mor og to små børn har jeg ikke oplevet mage til. Selv hvis man ikke kan hjælpe med alternativ transport i det tilfælde, hvilket jeg mener, at man burde, når man forhindrer adgang til folks biler, så kunne man som det mindste tilbyde en kop kaffe eller lign., mens folk venter. Børnene og jeg havde haft en lang dag på farten, og de var trætte og sultne. I stedet blev man behandlet med surhed og afvisning.

En sidehistorie er, at min mand ringede ind til Dokk1 hjemmefra for at få mere info om situationen, imens jeg tog mig af børnene derinde. Gennem telefonen kunne han knap finde en medarbejder, der vidste noget om situationen i p-kælderen, og han kunne ikke stilles om til nogen, der reelt kunne give besked. Også her var der ingen service, og han blev blot bedst om at skrive en mail ind. Så kunne de se på sagen, når de nåede til det.

Jeg vil anbefale alle at finde en anden løsning, hvis man i det hele taget har lyst til at besøge Dokk1. Jeg ved ikke helt, om jeg har igen.

23. september 2023

Dårligste parkeringsanlæg i Aarhus.

Dårligste parkeringsanlæg i Aarhus.
Efter gentagende forgæves forsøg med parkering i dag
måtte vi opgive at få en plads i parkeringsanlægget.
En helt standard Ford Focus blev afvist at anlægget grundet for lav højde og der manglede ikke luft i dækkende som blev angivet af personalet som en mulig grund.
Et parkeringsanlæg til rigtig mange millioner som ikke virker er da endnu en Aarhus historie.

13. juli 2023

Fantastisk måde at parkere på

Fantastisk måde at parkere på! Nemt og man slipper for at lede efter en P plads.
Dog kan det undre, at man skal medbringe et gammeldags plastik betalingskort! Man kan ikke betale digitalt med de kort, der ligger på telefonen.

10. maj 2023

i 8 mdr

i 8 mdr. har jeg parkeret med den samme bil men så i går og i dag er min bil så blevet for lav til at holde der - prøvede flere bokse. Måtte så holde et andet sted og fik en ekstra udgift på parkering.
Personalet på stedet og i telefonen er ikke særlige hjælpsomme og ret ligeglade.
Har i dag opsagt mit abonnement, da det er umulig at få oplyst om problemet bliver rettet

19. juni 2023

Besværligt og trækker endda penge EFTER…

Besværligt og trækker endda penge EFTER opsigelse
Jeg har haft abonnement siden midt 2022. Første kort virkede ikke og jeg måtte bestille og vente på et nyt. Der var generelt meget mangelfuld information.
Andet kort virkede, men jeg kan ikke tælle de gange, jeg har ventet uacceptabelt længe på at få min bil igen grundet fejl i systemet - og altid uden at kende ventetiden som sagtens kunne være flere timer.
Endelig fandt jeg anden parkeringsmulighed og opsagde abonnementet 31/3 (automatisk fornyelse den 4. i måneden). Den 4. trækker de alligevel betaling for en måned mere og “rykker” datoen en måned mere. Nu spærrer jeg for alle betalinger til dem direkte i banken, men kommer nok til at leve med at have betalt 1.000 kr for en måneds parkering på et parkeringskort, der både er opsagt, spærret og hverken kan eller skal bruges.
Jeg kan ikke anbefale denne parkering til nogen - der er masser af bedre alternativer i området.
Update: 5/4 nåede de at trække yderligere 1000 kr, inden jeg fik spærret dem i banken. Altså 2000 på to dage, efter abonnement er opsagt.

4. april 2023

Har abonnement og har flere gange fået…

Har abonnement og har flere gange fået afvist min bil grundet for lav frihøjde, på trods af at den er væsenligt højere end de påkrævede 9,5 cm. Jeg fik oplyst af en medarbejder på stedet, at det skyldes en fejl i systemet, men der tilbydes ikke anden parkering, eller kompensation for dyr timeparkering.

16. januar 2023

Ubehøvlet personale og et system som ikke virker!

Min helt almindelige bil kunne ikke parkeres der, da den var for lav...... åbenbart!

Derefter kunne jeg ikke få bilen ud igen, da jeg var låst inde

Det tog lang tid før jeg kom ud, og jeg fik en meget ubehøvlet "hjælp" fra personalet, som var absolut umulige at kommunikere med og langt fra serviceminded.

Under al kritik

13. januar 2023

Elendigt

Elendigt. Har abonnement til parkering. I dag vil den pludselig ikke acceptere min bil grd "lav højde" det er den samme bil jeg har parkeret der i 2 år. Ingen nye dæk. Ingen grene under den.
De siger "du må jo tage en anden parkering så" men vil ikke refunderer udlæg. Udlæg jeg har fordi deres anlæg ikke virker men de oplyser de ikke er forplig til at refunderer da jeg har ansvar for, at min bil overholder "sikkerhedsmål " helt elendigt. Bliv væk.

16. november 2022

Rigtig godt tilfreds

Rigtig godt tilfreds. Når der er meget run på har jeg oplevet ca. 10 min ventetid på min bil. Bruger det mange gange om måneden som døgn parkering. Sikkert og tørt.

Kurt.

15. oktober 2022

Utilregnelig parkeringsanlæg.

Utilregnelig parkeringsanlæg.
Jeg har haft abonnement i over ½ år, men nu er det slut, jeg har simpelthen brugt for megen af min tid på at vente på det skidt.
Du afleverer bilen om morgenen og når du skal hjem får du måske din bil indenfor kort tid. Man har åbenbart (ifølge personalet på stedet) valgt et system hvor en computerfejl kan lukke systemet i flere timer (har de aldrig hørt om redundans på it systemer?). Har prøvet at blive sendt hjem i taxa på deres regning, og flere gange ventet på udbedring at tekniske fejl. Senest skulle jeg vente 3 timer på at få min bil sammen med 50 andre, og vi kunne ikke få besked på tidshorisont eller få lov at tage en taxa hjem på deres regning. Deres svar da jeg klagede var at de 3 timer var rimelig tid at vente imedens de udbedrede fejlen og ville ikke kompensere på nogen måde.
Jeg har du opsagt mit parkeringsabonnement, livet er simpelthed for kort til at stå og vente på at de skal fikse deres fejlbehæftede system.

30. august 2022

Kan ikke anbefale dette foretagende.

Smed en kommentar på deres facebookside, hvor de reklamerede med at blive fri for “mågeklatter” ved at parkere hos dem.Min bil har under de sidste to parkeringer i Dokk1 registreret påkørsler, dette skrev jeg i kommentarfeltet på deres opslag, hvilket resulterede i at jeg blev anmeldt til facebook for “spam”, og facebook er jo bedøvende ligeglade med hvilke beviser man har, sålænge de tjener penge på foretagenet, så en trussel fra facebook samtidig med at de fjernede min kommentar.Jeg har registreringerne i bilens computer, dem er de naturligvis ikke interesserede i at kigge på.Så jeg vil så putte min anmeldelse på trustpilot istedet, med kommentaren om at jeg ALDRIG kommer til at bruge dette foretagende igen.

26. juni 2022